Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 74521 - 74540 Napsat příspěvek
Rusy vůbec nechápu. Asi chtějí výzvu a do čtvrtfinále švédy nebo kanadu, jinak by odvolali brankáře. Paka
566473
Rusy vůbec nechápu. Asi chtějí výzvu a do čtvrtfinále švédy nebo kanadu, jinak by odvolali brankáře. Paka
0 0
reagovat
Gratulace Finům, že nás pomstili.:+
566472
Gratulace Finům, že nás pomstili.*:+*
0 0
reagovat

R.I.P.

Ivo Pešák :o
566462
Ivo Pešák *:o*
R.I.P.
0 0
reagovat
To nefunguje ani mě ve firefoxu, a už ani nevim jak dlouho... Jen mi to vůbec nevadí.
566459
To nefunguje ani mě ve firefoxu, a už ani nevim jak dlouho... Jen mi to vůbec nevadí.
0 0
reagovat

Reklama od Lyncha na Lyncha

Myslel som, že to bude vo výplachu, ale keďže nebolo a tuším ani tu v diskusii: Creepy

Ad bugy na Moviezone: Písal som k jednému článku, ale neviem či to nezapadlo: v Opere buďto ešte vždy, alebo už zase nefunguje pri traileroch to tlačítko na opätovné prehratie videa.
566458
Myslel som, že to bude vo výplachu, ale keďže nebolo a tuším ani tu v diskusii: [link="http://vimeo.com/21939919"]Creepy[/link] Ad bugy na Moviezone: Písal som k jednému článku, ale neviem či to nezapadlo: v Opere buďto ešte vždy, alebo už zase nefunguje pri traileroch to tlačítko na opätovné prehratie videa.
Reklama od Lyncha na Lyncha
0 0
reagovat
posledni moznost. ja s chrome nemam nejmensi problem
566454
posledni moznost. ja s chrome nemam nejmensi problem
0 0
reagovat

CHROME

Přešel jsem nově z Opery 11 na Chrome a Movizone je na tom prakticky nepoužitelné - neustálý reload resp. z trailerů mě to pořád háže na home page (kde opět naskakuje neustálý reload) - je to problém Chrome - Moviezone nebo nějakého lokálního nastavení?
566452
Přešel jsem nově z Opery 11 na Chrome a Movizone je na tom prakticky nepoužitelné - neustálý reload resp. z trailerů mě to pořád háže na home page (kde opět naskakuje neustálý reload) - je to problém Chrome - Moviezone nebo nějakého lokálního nastavení?
CHROME
0 0
reagovat

Cival

Aha, pekne jsem si to privlastnil :D
566437
Aha, pekne jsem si to privlastnil *:D*
Cival
0 0
reagovat
terminator: to nebylo na tebe :D ale na projekktove manazery pod tebou :D
566436
terminator: to nebylo na tebe *:D* ale na projekktove manazery pod tebou *:D*
0 0
reagovat

Cival

Neni zac :D Ne, ale clovek nikdy nevi, nejdrive jsem cetl, ze bude zapas vecer, ted, ze odpoledne, no klasika :)) Kazdopadne doufam, ze je necha Lojza dneska odpocinout, ikdyby mohli hrat...
566435
Neni zac *:D* Ne, ale clovek nikdy nevi, nejdrive jsem cetl, ze bude zapas vecer, ted, ze odpoledne, no klasika *:))* Kazdopadne doufam, ze je necha Lojza dneska odpocinout, ikdyby mohli hrat...
Cival
0 0
reagovat
děkujeme poradně :) Řeší se to samozřejmě zase... :)
566434
děkujeme poradně :) Řeší se to samozřejmě zase... :)
0 0
reagovat

Cival

No vypada to, ze se daji, kazdopadne at je to do stredy, CF hrajeme uz tento den, v 16:15 ;)
566433
No vypada to, ze se daji, kazdopadne at je to do stredy, CF hrajeme uz tento den, v 16:15 *;)*
Cival
0 0
reagovat
Když už obdélníčky (dejme OK tomu kvůli zapadnutí do celkového návrhu), tak
- proč je tam to šedé stupňované podbravení, které je akorát matoucí (např u 1* to vypadá jak 1,5*...)
- jedna kontrastní barva (ta žlutá) by byla naprosto dostatečná, takhle je to fakt hnusný... ale to platí pro celý web. S jednou barvou je to IMO mnohem lepší a přehlednost to neztrácí, viz můj profil ;)
566432
Když už obdélníčky (dejme OK tomu kvůli zapadnutí do celkového návrhu), tak - proč je tam to šedé stupňované podbravení, které je akorát matoucí (např u 1* to vypadá jak 1,5*...) - jedna kontrastní barva (ta žlutá) by byla naprosto dostatečná, takhle je to fakt hnusný... ale to platí pro celý web. S jednou barvou je to IMO mnohem lepší a přehlednost to neztrácí, viz můj profil ;)
0 0
reagovat

verbst

U trailerů. A je to velmi ošklivé.
566431
U trailerů. A je to velmi ošklivé.
verbst
0 0
reagovat
Fuj, to jsem se lek. :D

Když si teda budeme muset zvyknout na to, že hvězdičky už nebudou a nahradí je obdelníky, nešlo by je zkrášlit, aby alespoň trochu připomínaly např. filmový pás? Aspoň by to korespondovalo s hlavičkou. :)
566430
Fuj, to jsem se lek. *:D* Když si teda budeme muset zvyknout na to, že hvězdičky už nebudou a nahradí je obdelníky, nešlo by je zkrášlit, aby alespoň trochu připomínaly např. filmový pás? Aspoň by to korespondovalo s hlavičkou. :)
0 0
reagovat

Loki

U recenzí? Vždyť to tam je od změny, ne? Aspoň u mě jo...
566429
U recenzí? Vždyť to tam je od změny, ne? Aspoň u mě jo...
Loki
0 0
reagovat
Ty obdélníčky jsou humus. :(
566428
Ty obdélníčky jsou humus. *:(*
0 0
reagovat
a další zrůdnost link
566424
a další zrůdnost http://www.youtube.com/watch?v=vJZM8pGKB6c&feature=player_embedded
0 0
reagovat
To lego namiesto hviezdiciek je dufam len docasne...:(
566420
To lego namiesto hviezdiciek je dufam len docasne...*:(*
0 0
reagovat
Dosť už hokeja. Vráťte nám hviezdičky do hodnotenia! :D
566419
Dosť už hokeja. Vráťte nám hviezdičky do hodnotenia! *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se