Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73341 - 73360 Napsat příspěvek
Evans i Hemsworth byli namakani davno pred svymi komiksovymi rolemi. Namakat se muze samozrejme do urcity miry kazdej, ale tohle je mizerne prirovnani. Garfield na to geneticky nema, takze by si musel hodne pomoct v posilovne. :)
570261
Evans i Hemsworth byli namakani davno pred svymi komiksovymi rolemi. Namakat se muze samozrejme do urcity miry kazdej, ale tohle je mizerne prirovnani. Garfield na to geneticky nema, takze by si musel hodne pomoct v posilovne. :)
0 0
reagovat
Spíďa bude super! A navíc to vychází z Ultimate a tam je 'hubený'. ;)
570259
Spíďa bude super! A navíc to vychází z Ultimate a tam je 'hubený'. ;)
0 0
reagovat

David Lynch a Interpol

link

jen taková zajímavost spíš pro fandy, je to trochu divný...
570258
http://video.aol.com/aolvideo/aol-video/red-button/997207150001 jen taková zajímavost spíš pro fandy, je to trochu divný...
David Lynch a Interpol
0 0
reagovat
musim uznat, ze aj mne vadi, ten anorekticky look, ale Garfield mi tam aj tak sedi.....mohol sa ale predsa len trochu namakat...ked to dokazali Evans a Hemsworth...nevidim dovod nato aby trochu napucil aj Garfield....nik nevravi, ze musi byt horou svalou, ale poriadna rysovacka by bodla
570254
musim uznat, ze aj mne vadi, ten anorekticky look, ale Garfield mi tam aj tak sedi.....mohol sa ale predsa len trochu namakat...ked to dokazali Evans a Hemsworth...nevidim dovod nato aby trochu napucil aj Garfield....nik nevravi, ze musi byt horou svalou, ale poriadna[link="http://www.flicksandbits.com/wp-content/uploads/2010/01/spiderman-webb.jpg"] rysovacka [/link]by bodla
0 0
reagovat
ja som ju pozeral nedelu a už tam mi vadila jeho tenká postava :)
570253
ja som ju pozeral nedelu a už tam mi vadila jeho tenká postava *:)*
0 0
reagovat
ua, ja mam hroznou chut pustit si jednicku :)
570251
ua, ja mam hroznou chut pustit si jednicku :)
0 0
reagovat
nekopnul ho niekto do hlavy ? má nejaký dlhý krk :D
570250
nekopnul ho niekto do hlavy ? má nejaký dlhý krk *:D*
0 0
reagovat
No kdyz vidim tu vyzablinu, tak musim:

Aunt: "Any change?"
Peter: "No change... fuck!!!"
570249
No kdyz vidim tu vyzablinu, tak musim: Aunt: "Any change?" Peter: "No change... fuck!!!"
0 0
reagovat

popik

Vzdycky, kdyz vidim fotky novyho Spider-mana tak mi to pripomene, jak moc jsem starej, ze sem vyrustal na tom predchazejicim :(:D
570248
Vzdycky, kdyz vidim fotky novyho Spider-mana tak mi to pripomene, jak moc jsem starej, ze sem vyrustal na tom predchazejicim *:(**:D*
popik
0 0
reagovat
Hned jak na něj bude místo, v příštích dnech vyjde spousta důležitějších trailerů ;)
570241
Hned jak na něj bude místo, v příštích dnech vyjde spousta důležitějších trailerů ;)
0 0
reagovat
šoupněte na moviezone další teaser na Arthur Christmas od Aardman studios. Sice by měli zustat u plastelíny, ale humor jim každopadně zustal
570240
šoupněte na moviezone další teaser na Arthur Christmas od Aardman studios. Sice by měli zustat u plastelíny, ale humor jim každopadně zustal
0 0
reagovat

st

Jo tam maj bejt i normální klipy? Aha, já právě myslel, že tam budou právě jen MZ Live a další tyhle interní věci. Tak to pak jo.
570230
Jo tam maj bejt i normální klipy? Aha, já právě myslel, že tam budou právě jen MZ Live a další tyhle interní věci. Tak to pak jo.
st
0 0
reagovat
Nova featurka - Co hraje v traileru - vyborna, chvalim:):+
570229
Nova featurka - Co hraje v traileru - vyborna, chvalim*:)**:+*
0 0
reagovat
ted ti cival napsal, ze to neni dodelany :D, kam koukas cece :D
570222
ted ti cival napsal, ze to neni dodelany *:D*, kam koukas cece :D
0 0
reagovat
Když už mluvíte o webu jako takovým, přijde mi nešikovný, že po tom redesignu zapadly klipy. Do jejich kategorie asi málokdo poleze a na hlavní stránce nejsou, což mi přijde škoda.
570221
Když už mluvíte o webu jako takovým, přijde mi nešikovný, že po tom redesignu zapadly klipy. Do jejich kategorie asi málokdo poleze a na hlavní stránce nejsou, což mi přijde škoda.
0 0
reagovat
Už ho tam mám. :D:)
570216
Už ho tam mám. *:D**:)*
0 0
reagovat
Ne, logo mizí pouze uživatelům na černé listině. Gratulace! :D
570213
Ne, logo mizí pouze uživatelům na černé listině. Gratulace! *:D*
0 0
reagovat
Ešte niekomu zmizlo logo MZ? :D
570212
Ešte niekomu zmizlo logo MZ? *:D*
0 0
reagovat

Macejko

570202
http://www.youtube.com/watch?v=dIR3XFuY4Qs
Macejko
0 0
reagovat
Já jen aby se ke komentářům nemuselo do "sklepa". ;)
570200
Já jen aby se ke komentářům nemuselo do "sklepa". ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se