Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73281 - 73300 Napsat příspěvek
ja kdysi zkousel jen LA2 a to me vubec nebavilo, ale tohle vypada fakt pekne. I kdyz jestli za to budou chtit mesicni poplatky, obavam se ze 3 postavy jsou celkem malo na nejakej dlouhodobejsi gameplay, to ani nepocitam PvP. Jestli je to jen ukazka stylu boje, tak to se mi libi hodne. Co se PVP tyka, v soucasnosti parim Bloodline Champions (nedavno vyslo zdarma i na steamu) coz je ciste arenovka s asi 30 naprosto odlisnejma panakama a je to nehoraznej mazec. Vsechny classy vybalancovany, gameplay zavislej na skillu, zadnej auto aim, zadnej autocast... vsichni (i platici) maj uplne to samy a je jen na hraci, jak moc dobrej bude.
577925
ja kdysi zkousel jen LA2 a to me vubec nebavilo, ale tohle vypada fakt pekne. I kdyz jestli za to budou chtit mesicni poplatky, obavam se ze 3 postavy jsou celkem malo na nejakej dlouhodobejsi gameplay, to ani nepocitam PvP. Jestli je to jen ukazka stylu boje, tak to se mi libi hodne. Co se PVP tyka, v soucasnosti parim Bloodline Champions (nedavno vyslo zdarma i na steamu) coz je ciste arenovka s asi 30 naprosto odlisnejma panakama a je to nehoraznej mazec. Vsechny classy vybalancovany, gameplay zavislej na skillu, zadnej auto aim, zadnej autocast... vsichni (i platici) maj uplne to samy a je jen na hraci, jak moc dobrej bude.
0 0
reagovat

xxendxx

Toto je MMORPG, takže je kľudne možné, že aj po 100 hodinách budeš mať na sebe to, čo ti padlo z prvých mobov. Teda, ak to bude nasledovať prvé dva diely, tak si budeš musieť veci kupovať a vyrábať (aj keď zatiaľ trpaslíkov nespomínali, tak ktovie, či tam vôbec kraftenie vecí bude). Ja teda dúfam, že zatiaľ ukázali len štýl boja.
577924
Toto je MMORPG, takže je kľudne možné, že aj po 100 hodinách budeš mať na sebe to, čo ti padlo z prvých mobov. Teda, ak to bude nasledovať prvé dva diely, tak si budeš musieť veci kupovať a vyrábať (aj keď zatiaľ trpaslíkov nespomínali, tak ktovie, či tam vôbec kraftenie vecí bude). Ja teda dúfam, že zatiaľ ukázali len štýl boja.
xxendxx
0 0
reagovat
vypada to super, ty drahovaci ability by mohly bejt fajn, ale z toho videa mi to pripada spis jako odzoomovanej Devil May Cry nebo God of War, nez Diablo. Aby to nebylo nakonec jako Skyrim, kde i po 40 hodinach hrani mas stejny mlatitko / amulet / boty jako na zacatku, protoze nikde zadnej drop a kdyz uz neco padne, tak je to shit. Sacred 1 ve svy dobe podle videi a popisku vypadala taky pekne. Jizda a boj z kone, nekolik class, revolucni system boje... a nakonec to Diablu 2 nesahalo ani po kotniky
577923
vypada to super, ty drahovaci ability by mohly bejt fajn, ale z toho videa mi to pripada spis jako odzoomovanej Devil May Cry nebo God of War, nez Diablo. Aby to nebylo nakonec jako Skyrim, kde i po 40 hodinach hrani mas stejny mlatitko / amulet / boty jako na zacatku, protoze nikde zadnej drop a kdyz uz neco padne, tak je to shit. Sacred 1 ve svy dobe podle videi a popisku vypadala taky pekne. Jizda a boj z kone, nekolik class, revolucni system boje... a nakonec to Diablu 2 nesahalo ani po kotniky
0 0
reagovat

crimson_moon

Lineage :+ To je už teda konečne tá dlho sľubovaná trojka? Vyzerá to parádne.
577922
Lineage *:+* To je už teda konečne tá dlho sľubovaná trojka? Vyzerá to parádne.
crimson_moon
0 0
reagovat

crimson_moon

Vypadá to pěkně.

Ale není to uplně přímá konkurence Diabla 3, protože to bude MMORPG, a Diablo je kromě singlu ještě multiplayer hra pro max několik hráčů, Tohle bude MMORPG pro stovky neli víc hráčů najednou.

Ale jinak to z MMORPG vypadá pro mě možná nejlépe z těch nadcházejících.
577920
Vypadá to pěkně. Ale není to uplně přímá konkurence Diabla 3, protože to bude MMORPG, a Diablo je kromě singlu ještě multiplayer hra pro max několik hráčů, Tohle bude MMORPG pro stovky neli víc hráčů najednou. Ale jinak to z MMORPG vypadá pro mě možná nejlépe z těch nadcházejících.
crimson_moon
0 0
reagovat
Diablo 3?? Pche... link
577919
Diablo 3?? Pche... http://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI
0 0
reagovat
577913
[link="http://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/382904_263395363723367_132354950160743_727412_937669115_n.jpg"]Samara to nebude mít lehké.[/link] *:D**:D**:+*
0 0
reagovat

RIP Cheetah !

vopičák to zabalil v 80 letech. Kéž bych se toho taky dožil :)
577909
vopičák to zabalil v 80 letech. Kéž bych se toho taky dožil :)
RIP Cheetah !
0 0
reagovat

Batman Live

Chci se přidat k dotazu. Zvažujeme také, ale bojím se propadáku.
577855
Chci se přidat k dotazu. Zvažujeme také, ale bojím se propadáku.
Batman Live
0 0
reagovat
Docela o tom s brachou a bratrankem premyslime, ze vyrazime ;)
577853
Docela o tom s brachou a bratrankem premyslime, ze vyrazime *;)*
0 0
reagovat
vypada to super
577852
vypada to super
0 0
reagovat
Ted jsem vide v TV reklamu na Batman Live, chystate se na to nekdo (v unoru v Praze)? Videl to uz nekdo? Co na to rikate?
577851
Ted jsem vide v TV reklamu na [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QdDhFzlhR9Y"]Batman Live[/link], chystate se na to nekdo (v unoru v Praze)? Videl to uz nekdo? Co na to rikate?
0 0
reagovat
Kdo sleduje diskuse a některé uživatele, ten ví, že jsme hodně tolerantní, takže moc ne.
577843
Kdo sleduje diskuse a některé uživatele, ten ví, že jsme hodně tolerantní, takže moc ne.
0 0
reagovat

Mr.Hlad

Jaké máte průměrné scóre v počtu udělených banů / měsíc? :D
577842
Jaké máte průměrné scóre v počtu udělených banů / měsíc? *:D*
Mr.Hlad
0 0
reagovat

jhr

Už několikrát jsem ti říkal, že tu od tebe nechceme žádné příspěvky týkající se čehokoliv krom filmu. Platí to pořád. O ten ban si říkáš pravidelně, tak nebuď překvapený, až ho dostaneš. A je mi jedno, jak moc dlouhý příspěvek na téma "vždyť jsem neřekl nic, co by mohlo někoho urazit" napíšeš.
577838
Už několikrát jsem ti říkal, že tu od tebe nechceme žádné příspěvky týkající se čehokoliv krom filmu. Platí to pořád. O ten ban si říkáš pravidelně, tak nebuď překvapený, až ho dostaneš. A je mi jedno, jak moc dlouhý příspěvek na téma "vždyť jsem neřekl nic, co by mohlo někoho urazit" napíšeš.
jhr
0 0
reagovat

jhr

577837
http://catmacros.files.wordpress.com/2010/01/die_in_fire.jpg
jhr
0 0
reagovat

jhr

577830
[link="http://www.quickmeme.com/meme/35ky9c/"]text_odkazu[/link]
jhr
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Jak jenom já? Obsah toho spotu je hnus a technické kvality to nezachrání ale souhlasím s tím, že na "tupé masy" by to mohlo zabrat. Proč by to mělo nějak dmýchat diskuzi? Je to přece jen spot k prezidentské kampani v naprosto cizí zemi, nic víc. ;)
577829
Jak jenom já? Obsah toho spotu je hnus a technické kvality to nezachrání ale souhlasím s tím, že na "tupé masy" by to mohlo zabrat. Proč by to mělo nějak dmýchat diskuzi? Je to přece jen spot k prezidentské kampani v naprosto cizí zemi, nic víc. *;)*
Mr. Hlad
0 0
reagovat

popik

:D setěr
577827
*:D* setěr
popik
0 0
reagovat

disketa

Protože je to dobrá "trailerová" a střihačská práce. Politiku tu řeší jen JHR a ten právě přestal. Diskusi to dmýchat nebude a kdyby jo, my si to pohlídáme i bez tebe.
577826
Protože je to dobrá "trailerová" a střihačská práce. Politiku tu řeší jen JHR a ten právě přestal. Diskusi to dmýchat nebude a kdyby jo, my si to pohlídáme i bez tebe.
disketa
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se