Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73201 - 73220 Napsat příspěvek
Bylo mi to jasný :D Ale můžeš za to zase ty. Damn you Charles.... :D
570856
Bylo mi to jasný :D Ale můžeš za to zase ty. Damn you Charles.... :D
0 0
reagovat
Mně nic není... Damn them! :D
570855
Mně nic není... Damn them! *:D*
0 0
reagovat

popik

co by mu mělo bejt? neexistuje! :D
570851
co by mu mělo bejt? neexistuje! *:D*
popik
0 0
reagovat
Co je Karlovi?
570849
Co je Karlovi?
0 0
reagovat
naprosto super, skoda ze ze hry samotny takovej pocit uz nemam
570841
naprosto super, skoda ze ze hry samotny takovej pocit uz nemam
0 0
reagovat

rcorp

To je naprosto geniální
570838
To je naprosto geniální
rcorp
0 0
reagovat

Deus Ex Live Action Trailer

Jestli to tu už někde bylo, tak se omlouvám, každopádně to je super: link . :)
570835
Jestli to tu už někde bylo, tak se omlouvám, každopádně to je super: http://www.youtube.com/watch?gl=CZ&v=uGzpzlvf0Gs . :)
Deus Ex Live Action Trailer
0 0
reagovat
I masakru je všude kolem hodně, pro krvežíznivce.
570833
I masakru je všude kolem hodně, pro krvežíznivce.
0 0
reagovat
Len nech na to "médiá" zabudnú. viz link
570831
Len nech na to "médiá" zabudnú. viz [link="http://www.youtube.com/watch?v=l8rMYyegT5Y"]link[/link]
0 0
reagovat

okkac

Třeba jsou tyto hvězdy členy v nějakém kultu.. Každopádně je škoda, že kvůli Amy Winehouse média zapomenou na ten masakr v Norsku.
570830
Třeba jsou tyto hvězdy členy v nějakém kultu.. Každopádně je škoda, že kvůli Amy Winehouse média zapomenou na ten masakr v Norsku.
okkac
0 0
reagovat
27 let je nějaký velmi oblíbený věk na umírání muzikantů, protože ve 27 letech zemřel i
Jimi Hendrix
Jim Morrison
Janis Joplin
a Kurt Cobain.
570825
27 let je nějaký velmi oblíbený věk na umírání muzikantů, protože ve 27 letech zemřel i Jimi Hendrix Jim Morrison Janis Joplin a Kurt Cobain.
0 0
reagovat
27 let. Síla...reklama na drogy
570823
27 let. Síla...reklama na drogy
0 0
reagovat

Hitlerovi sa nepáči názov The Dark Knight Rises

Možno to tu už bolo, lebo je to celkom staré, ale tie titulky sú spravené celkom dobre. :)
link
570821
Možno to tu už bolo, lebo je to celkom staré, ale tie titulky sú spravené celkom dobre. *:)* http://www.youtube.com/watch?v=sS0u_uY-mSk
Hitlerovi sa nepáči názov The Dark Knight Rises
0 0
reagovat

popik

jj, zdála se bejt talentovaná no...čekal jsem, že se z těch sraček ještě vylíže 8)
570819
jj, zdála se bejt talentovaná no...čekal jsem, že se z těch sraček ještě vylíže *8)*
popik
0 0
reagovat
O tom zadna.
570815
O tom zadna.
0 0
reagovat
s jejim zivotnim stylem jsem to čekal o dost dřív
570814
s jejim zivotnim stylem jsem to čekal o dost dřív
0 0
reagovat
RainMakeR: Miluju kdyz nekdo rekne jinymi slovy "nic o tom tematu nevim" a pak rekne nejaky soud na toto tema... ted narazim na ty rychlokvasky :) Davat ji na uroven Biebra je jako dat Cobaina na uroven Vojty Dyka.
570810
RainMakeR: Miluju kdyz nekdo rekne jinymi slovy "nic o tom tematu nevim" a pak rekne nejaky soud na toto tema... ted narazim na ty rychlokvasky :) Davat ji na uroven Biebra je jako dat Cobaina na uroven Vojty Dyka.
0 0
reagovat

popik

pro mě ani překvapeni ne, sice jsem nikdy pořadně neslyšel žádnou její písničku ale to jak jí probíral bulvár jsem zaregistroval
takhle si zničit život ale už dokázalo spousta znamejch i nezmamejch lidí a nebude určitě poslední
navíc pro mě je tento typ zpěvaček tzv. rychlokvašky podobně jako ladygaga miley cirus justin bíbr atd,
570808
pro mě ani překvapeni ne, sice jsem nikdy pořadně neslyšel žádnou její písničku ale to jak jí probíral bulvár jsem zaregistroval takhle si zničit život ale už dokázalo spousta znamejch i nezmamejch lidí a nebude určitě poslední navíc pro mě je tento typ zpěvaček tzv. rychlokvašky podobně jako ladygaga miley cirus justin bíbr atd,
popik
0 0
reagovat

popik

no ty vole...docela šok link
570803
no ty vole...docela šok http://www.super.cz/3470-zahada-roku-proc-zemrela-amy-winehouse-policie-nema-tuseni.html
popik
0 0
reagovat

Comic-Con

570796
[link="http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150324066796558.388059.141884481557"]where dreams come true[/link] Wow *:o**:+*
Comic-Con
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se