Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73181 - 73200 Napsat příspěvek

popik

to TedGeorge: ty vole neblbni...nerikej, ze ses aspon neprichechtl...treba podobne, jak Stu v Parbe ve Vegas, kdyz Alan napodoboval honitbu s malým kojencem :D berete to moc vazne lidi :))
578290
to TedGeorge: ty vole neblbni...nerikej, ze ses aspon neprichechtl...treba podobne, jak Stu v Parbe ve Vegas, kdyz Alan napodoboval honitbu s malým kojencem *:D* berete to moc vazne lidi *:))*
popik
0 0
reagovat

popicek

Gorecki je možná bručoun, ale ty seš debil. Což ber jako lékařskou diagnózu, pokud tě to rozstřelilo.
578284
Gorecki je možná bručoun, ale ty seš debil. Což ber jako lékařskou diagnózu, pokud tě to rozstřelilo.
popicek
0 0
reagovat

popik

to Gorecki: co já, ale ta malá by po tomhle potřebovala léky na hlavu :D...a nebuď bručoun ;):D
578251
to Gorecki: co já, ale ta malá by po tomhle potřebovala léky na hlavu *:D*...a nebuď bručoun *;)**:D*
popik
0 0
reagovat

popicek

neboj, su na to lieky, este mas sancu
578248
neboj, su na to lieky, este mas sancu
popicek
0 0
reagovat

popik

tohle mě dneska totálně rozstřelilo link :D
578244
tohle mě dneska totálně rozstřelilo http://www.youtube.com/watch?v=Mcxbl_ntuOY *:D*
popik
0 0
reagovat

battlestar galactica RPG od College Humor

578243
http://www.collegehumor.com/video/6683770/battlestar-galactica-rpg
battlestar galactica RPG od College Humor
0 0
reagovat
Válečný kůň trochu jinak. :D:+
578240
Válečný kůň [link="http://roflrazzi.files.wordpress.com/2012/01/funny-celebrity-pictures-war-horse.jpg"]trochu jinak[/link]. *:D**:+*
0 0
reagovat
Lepšia je slovenská verzia. ?):D
578232
Lepšia je slovenská verzia. *?)**:D*
0 0
reagovat
To mě rozesmálo :D link
578228
To mě rozesmálo :D http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w_LH-L7HfMs
0 0
reagovat
:+:+:+:+
578208
*:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Jj, pecka...:D
578200
Jj, pecka...*:D*
0 0
reagovat

Disketa

:D paráda :D:D
578199
*:D* paráda *:D**:D*
Disketa
0 0
reagovat
578195
[link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ToCq_c3wOM8"]Pingu a jeho Věc[/link] *:D**:o**:+*
0 0
reagovat
Obrovský - nejenom ve větším plátně, ale v dvaceti minutách se obraz roztahuje přes celé plátno sálu - tyhle pasáže se točily na IMAX...
578194
Obrovský - nejenom ve větším plátně, ale v dvaceti minutách se obraz roztahuje přes celé plátno sálu - tyhle pasáže se točily na IMAX...
0 0
reagovat
aha. tak to je sakra škoda. a je tam nějakej rozdíl mezi Imaxem a normálním kinem?
578191
aha. tak to je sakra škoda. a je tam nějakej rozdíl mezi Imaxem a normálním kinem?
0 0
reagovat
Neříkal. 3D verze neexistuje.

Možná jsem říkal, že kdyby to bylo 3D, tak se z té scény šplhání na hotelu pobleju :)
578190
Neříkal. 3D verze neexistuje. Možná jsem říkal, že kdyby to bylo 3D, tak se z té scény šplhání na hotelu pobleju :)
0 0
reagovat

Imax Mission Impossible IV 2D - WTF?

dneska sme chtěli s kámošema jít do Imaxu na nový MI4. kouknu do programu, co maj na netu a vidim tam tenhle paskvil. co to jako znamená? je to nějakej překlep? nedávno přece Hlad říkal, že byl v Imaxu na MI4 ve 3D, ne?
578189
dneska sme chtěli s kámošema jít do Imaxu na nový MI4. kouknu do programu, co maj na netu a vidim tam tenhle paskvil. co to jako znamená? je to nějakej překlep? nedávno přece Hlad říkal, že byl v Imaxu na MI4 ve 3D, ne?
Imax Mission Impossible IV 2D - WTF?
0 0
reagovat

From Paris with Love:)

Tak u tohodle obrazku jsem se pobavil vice, nez u celeho filmu.:D
578188
Tak u [link="http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/39054_1390563203841_1224940814_30948179_1368364_n.jpg"]tohodle[/link] obrazku jsem se pobavil vice, nez u celeho filmu.*:D*
From Paris with Love:)
0 0
reagovat
Souhlas s HALem, že ten Mastersovej byl hodně mimo.

Okkac:
Dobře, trpěl je možná moc silné slovo, ale dneska už si z toho kvanta vytáhnu z každého žánru max. jednu kapelu. Všechno ostatní šlo do koše. Nikdy tomu neupřu všechny zážitky a to všechno, co mi to do muziky i mimo dalo, ale teď už mi to přijde na jedno brdo. Nehledě na to, že když se člověk pořádně zakousne, tak naživo stihne zrovna z těhle žánrů vidět většinu kapel během pár let. A pak se to na všech těch Metalfestech, Masters Of Rock, Wackenu a tak opakuje a konec. Já nechci říkat, že to je špatná muzika, to vůbec ne. Jel jsem v tom od 15ti do 18ti nonstop, jenom už mě to dneska nebaví. To není žádnej atak a kopnutí:)
578187
Souhlas s HALem, že ten Mastersovej byl hodně mimo. Okkac: Dobře, trpěl je možná moc silné slovo, ale dneska už si z toho kvanta vytáhnu z každého žánru max. jednu kapelu. Všechno ostatní šlo do koše. Nikdy tomu neupřu všechny zážitky a to všechno, co mi to do muziky i mimo dalo, ale teď už mi to přijde na jedno brdo. Nehledě na to, že když se člověk pořádně zakousne, tak naživo stihne zrovna z těhle žánrů vidět většinu kapel během pár let. A pak se to na všech těch Metalfestech, Masters Of Rock, Wackenu a tak opakuje a konec. Já nechci říkat, že to je špatná muzika, to vůbec ne. Jel jsem v tom od 15ti do 18ti nonstop, jenom už mě to dneska nebaví. To není žádnej atak a kopnutí*:)*
0 0
reagovat
Jn, je fakt, že na nás, tvrdé jádro MZ čtenářů, se kašle... :D
578185
Jn, je fakt, že na nás, tvrdé jádro MZ čtenářů, se kašle... *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se