Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 72981 - 73000 Napsat příspěvek

Cival

Motorku jsem viděl jen díky tomu, že byla zde a auto jsem neviděl. Hodnoť podle sebe a negeneralizuj
571783
Motorku jsem viděl jen díky tomu, že byla zde a auto jsem neviděl. Hodnoť podle sebe a negeneralizuj
Cival
0 0
reagovat
Bože, to je zas debata. ?)
571780
Bože, to je zas debata. *?)*
0 0
reagovat
Jste šašci. Hlavně že na motorku a auto jste čuměli v klidu :)
571779
Jste šašci. Hlavně že na motorku a auto jste čuměli v klidu :)
0 0
reagovat
Luc44: Však zatim o nic moc nejde, ale počkej za pár měsíců, to bude každá druhá novinka kolem batmana
571777
Luc44: Však zatim o nic moc nejde, ale počkej za pár měsíců, to bude každá druhá novinka kolem batmana
0 0
reagovat
Tak ještě jednou, tak na MZ nechoďte, lépe, radši ani na internet, damn, možná bude (batwing, někdo jiný než batman) i na plakátech v kinech, tak snad vás tam pak někdo dovede zadem... ?) Fakt to přeháníte
571776
Tak ještě jednou, tak na MZ nechoďte, lépe, radši ani na internet, damn, možná bude (batwing, někdo jiný než batman) i na plakátech v kinech, tak snad vás tam pak někdo dovede zadem... *?)* Fakt to přeháníte
0 0
reagovat
Hysterky... :D
571775
Hysterky... *:D*
0 0
reagovat
A já se přidávám... taky mě to nas*alo. Chtěl jsem to napsat, ale nakonec jsem se na to vykašlal. Je to na ho*no, protože MZ samozřejmě chci sledovat. Kluci z redakce by to mohli trochu ošéfovat, jen nevim jak...
571774
A já se přidávám... taky mě to nas*alo. Chtěl jsem to napsat, ale nakonec jsem se na to vykašlal. Je to na ho*no, protože MZ samozřejmě chci sledovat. Kluci z redakce by to mohli trochu ošéfovat, jen nevim jak...
0 0
reagovat
ale co? k filmovymu zpravodajstvi to patri. get over it
571773
ale co? k filmovymu zpravodajstvi to patri. get over it
0 0
reagovat

Luc44

Trailerům, fotkám a diskuzi se vyhýbám. Ale když vpálí na hlavní stránku jako novinku, že je nová fotka té a té postavy... tak to se vážně sorry, ale...
571772
Trailerům, fotkám a diskuzi se vyhýbám. Ale když vpálí na hlavní stránku jako novinku, že je nová fotka té a té postavy... tak to se vážně sorry, ale...
Luc44
0 0
reagovat
Ty seš taky k smíchu...

Když nebude někdo chtít vědět víc, tak se článkům a trailerům vyhne, ale chci vidět, jak se vyhneš liště.

Já jsem se na fotky díval už před tím, takže mně to nevadí, ale překvapený jsem tím byl.
571771
Ty seš taky k smíchu... Když nebude někdo chtít vědět víc, tak se článkům a trailerům vyhne, ale chci vidět, jak se vyhneš liště. Já jsem se na fotky díval už před tím, takže mně to nevadí, ale překvapený jsem tím byl.
0 0
reagovat
Jste hysterický jeden jako druhej. Pokud nechcete o filmech NIC vědět, tak proč chodíte pravidelně na MZ? Ty fotky batwingu se stejně dřív nebo pozdějc objeví mezi ofiko fotkama, určitě bude i v traileru. Tohle je fakt trochu k smíchu.
571770
Jste hysterický jeden jako druhej. Pokud nechcete o filmech NIC vědět, tak proč chodíte pravidelně na MZ? Ty fotky batwingu se stejně dřív nebo pozdějc objeví mezi ofiko fotkama, určitě bude i v traileru. Tohle je fakt trochu k smíchu.
0 0
reagovat
Kedze listu pravidelne prehliadam, diky chlapci:-
571768
Kedze listu pravidelne prehliadam, diky chlapci*:-*
0 0
reagovat
Taky jsem se divil, že to bylo v liště.
571767
Taky jsem se divil, že to bylo v liště.
0 0
reagovat
:- lééé a já kokot to přečetl taky
571766
*:-* lééé a já kokot to přečetl taky
0 0
reagovat
Fajn teď už mě Batwing nepřekvapí... díky lišto... :-
571765
Fajn teď už mě Batwing nepřekvapí... díky lišto... *:-*
0 0
reagovat

snek

571764
[link="http://www.thechivery.com/products/laugh-now-monkey"]tohle sice neni ofiko opici triko, ale je naprosto bozi...[/link]
snek
0 0
reagovat
+Snek:zkus se poptat ve FanBase, budou vědět, nebo možná schopný sehnat
571763
+Snek:zkus se poptat ve FanBase, budou vědět, nebo možná schopný sehnat
0 0
reagovat
Green Lantern triček je v ČR k dispozici plno, takže si vůbec nehledal. Na zbytek je u nás moc brzo, jediná možnost je cizina.
571762
Green Lantern triček je v ČR k dispozici plno, takže si vůbec nehledal. Na zbytek je u nás moc brzo, jediná možnost je cizina.
0 0
reagovat

tričko s filmovým motivem

Čau všichni, nevíte, kde se dají sehnat trička s filmovými motivy? Něco jsem našel v eshopech na webu, ale nic moc to nebylo. Jen nějaký dexter, atd. Ale mě zajímají jiné... Green Lantern, Games of throne, Planet of the Apes, atd.
571761
Čau všichni, nevíte, kde se dají sehnat trička s filmovými motivy? Něco jsem našel v eshopech na webu, ale nic moc to nebylo. Jen nějaký dexter, atd. Ale mě zajímají jiné... Green Lantern, Games of throne, Planet of the Apes, atd.
tričko s filmovým motivem
0 0
reagovat

MIldík

:D :+ Cezar byl ale pacifista :D
571760
*:D* *:+* Cezar byl ale pacifista *:D*
MIldík
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se