Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 72821 - 72840 Napsat příspěvek
572378
[link="http://www.youtube.com/watch?v=KyTLe7Li--s"]Peter Gabriel - Steam[/link] ?
0 0
reagovat
Mám takovej zvláštní dotaz, hledám jeden hudební videoklip, někdy z osmdesátejch možná devadesátejch let, mám pocit, jestli to náhodou nebylo od Genesis, každopádně v tom klipu byli lidi v takovym tom svlíkacim peru a různě je to převlíkalo, když se s tim otáčelo a pak si tam ten zpěvák tušim hrál s loutkou sebe sama, celkově to bylo takový funny :D Nevzpomenete si náhodou někdo? ;)
572376
Mám takovej zvláštní dotaz, hledám jeden hudební videoklip, někdy z osmdesátejch možná devadesátejch let, mám pocit, jestli to náhodou nebylo od Genesis, každopádně v tom klipu byli lidi v takovym tom svlíkacim peru a různě je to převlíkalo, když se s tim otáčelo a pak si tam ten zpěvák tušim hrál s loutkou sebe sama, celkově to bylo takový funny *:D* Nevzpomenete si náhodou někdo? *;)*
0 0
reagovat
link Měl by stačit refresh
572350
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/154791_10150331677465484_460817710483_15905636_8024101_n.jpg Měl by stačit refresh
0 0
reagovat

era60n

Tak z toho nejspíš nic nebude.
572324
Tak z toho nejspíš nic nebude.
era60n
0 0
reagovat
TedGeorge: :D:+
572312
TedGeorge: *:D**:+*
0 0
reagovat
ahoj, nevite neco o filmu hraničářův učeň? (Ranger's Apprentice) na CSFD je, ze to melo vyjít 2010, režírovat by to mnel Paul Haggis
pokud neco víte, napište pls
572311
ahoj, nevite neco o filmu hraničářův učeň? (Ranger's Apprentice) na CSFD je, ze to melo vyjít 2010, režírovat by to mnel Paul Haggis pokud neco víte, napište pls
0 0
reagovat

TedGeorge

Blázníš, ten fichtl by tak rychle nevystydnul ...
572310
Blázníš, ten fichtl by tak rychle nevystydnul ...
TedGeorge
0 0
reagovat
Myslím, že se tam někde mihnul KarelR, a redakce se ho snaží složitou postprodukcí vymazat....
572309
Myslím, že se tam někde mihnul KarelR, a redakce se ho snaží složitou postprodukcí vymazat....
0 0
reagovat
Taky máme strach :)
572295
Taky máme strach :)
0 0
reagovat
Aha.. díky.. měl jsem strach jestli se nepoškodil záznam :)a tudíž bych čekal zbytečně8)
572294
Aha.. díky.. měl jsem strach jestli se nepoškodil záznam *:)*a tudíž bych čekal zbytečně*8)*
0 0
reagovat
Myslíte si, že to před vámi tajíme a celý víkend trávíme tím, že se na to díváme a padoušsky se smějeme, že vy nemůžete? Až ho dostaneme my, dostanete ho vy. Vždycky to tak je, nikdy nečekáme s vydáním déle jak pár hodin. A my ho zatím nemáme.
572282
Myslíte si, že to před vámi tajíme a celý víkend trávíme tím, že se na to díváme a padoušsky se smějeme, že vy nemůžete? Až ho dostaneme my, dostanete ho vy. Vždycky to tak je, nikdy nečekáme s vydáním déle jak pár hodin. A my ho zatím nemáme.
0 0
reagovat
Bude někde záznam posledního MZ Live ?
572279
Bude někde záznam posledního MZ Live ?
0 0
reagovat

Luc

Opovažte se! :D
572274
Opovažte se! *:D*
Luc
0 0
reagovat

Great Scott!

572269
[link="http://www.youtube.com/watch?v=SNB5mfDSo3Q&feature=player_embedded"]Dr. Brown[/link]
Great Scott!
0 0
reagovat

xxendxx

Tak půlka kin zavřená není... a výsledek mám zatím podle prvních odhadů nad osobním průměrem 8) a řekl bych že i proti minulýmu kolu na tom budou všichni líp... In your face Memphis :D
572263
Tak půlka kin zavřená není... a výsledek mám zatím podle prvních odhadů nad osobním průměrem *8)* a řekl bych že i proti minulýmu kolu na tom budou všichni líp... In your face Memphis *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

popik

Chudák Drogba link , snad bude v pohodě...
572262
Chudák Drogba http://www.youtube.com/watch?v=LS6rBGVOn74 , snad bude v pohodě...
popik
0 0
reagovat
Že by se ty Lucovy řeči o jednoduchym kole zase jednou někomu vymstily? Ještě, že sem neměl čas hlasovat :D
572258
Že by se ty Lucovy řeči o jednoduchym kole zase jednou někomu vymstily? Ještě, že sem neměl čas hlasovat *:D*
0 0
reagovat
ja se chtel jen pobavit u tech failovejch tipu na tenhle tejden, kdyz je pulka kin zavrena kvuli hurikanu a jak to pekne vsem zavari :)
572257
ja se chtel jen pobavit u tech failovejch tipu na tenhle tejden, kdyz je pulka kin zavrena kvuli hurikanu a jak to pekne vsem zavari :)
0 0
reagovat
reporty už jsou pouze sezonní, on je to tejden co tejden stený, navíc v novým systému blogů mi to přijde i dost zašukaný, nicméně preview před každým kolem vychází už téměř čtyři roky týden co týden bez přestávky 8)
572255
reporty už jsou pouze sezonní, on je to tejden co tejden stený, navíc v novým systému blogů mi to přijde i dost zašukaný, nicméně preview před každým kolem vychází už téměř čtyři roky týden co týden bez přestávky *8)*
0 0
reagovat
Jo, reporty už nejsou. Ale jinak se jede bez přestávky.
572254
Jo, reporty už nejsou. Ale jinak se jede bez přestávky.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se