|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 72821 - 72840
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3641
- 3642
- 3643
- .
- 7040
- 7041
Mám takovej zvláštní dotaz, hledám jeden hudební videoklip, někdy z osmdesátejch možná devadesátejch let, mám pocit, jestli to náhodou nebylo od Genesis, každopádně v tom klipu byli lidi v takovym tom svlíkacim peru a různě je to převlíkalo, když se s tim otáčelo a pak si tam ten zpěvák tušim hrál s loutkou sebe sama, celkově to bylo takový funny
Nevzpomenete si náhodou někdo? 
Nevzpomenete si náhodou někdo? 
|
reagovat
|
ahoj, nevite neco o filmu hraničářův učeň? (Ranger's Apprentice) na CSFD je, ze to melo vyjít 2010, režírovat by to mnel Paul Haggis
pokud neco víte, napište pls
pokud neco víte, napište pls
|
reagovat
|
Myslím, že se tam někde mihnul KarelR, a redakce se ho snaží složitou postprodukcí vymazat....
|
reagovat
|
Aha.. díky.. měl jsem strach jestli se nepoškodil záznam
a tudíž bych čekal zbytečně
a tudíž bych čekal zbytečně
|
reagovat
|
Myslíte si, že to před vámi tajíme a celý víkend trávíme tím, že se na to díváme a padoušsky se smějeme, že vy nemůžete? Až ho dostaneme my, dostanete ho vy. Vždycky to tak je, nikdy nečekáme s vydáním déle jak pár hodin. A my ho zatím nemáme.
|
reagovat
|
xxendxx
Tak půlka kin zavřená není... a výsledek mám zatím podle prvních odhadů nad osobním průměrem
a řekl bych že i proti minulýmu kolu na tom budou všichni líp... In your face Memphis 
a řekl bych že i proti minulýmu kolu na tom budou všichni líp... In your face Memphis 
|
reagovat
|
Že by se ty Lucovy řeči o jednoduchym kole zase jednou někomu vymstily? Ještě, že sem neměl čas hlasovat 

|
reagovat
|
ja se chtel jen pobavit u tech failovejch tipu na tenhle tejden, kdyz je pulka kin zavrena kvuli hurikanu a jak to pekne vsem zavari :)
|
reagovat
|
reporty už jsou pouze sezonní, on je to tejden co tejden stený, navíc v novým systému blogů mi to přijde i dost zašukaný, nicméně preview před každým kolem vychází už téměř čtyři roky týden co týden bez přestávky
|
reagovat
|
TOP Diskuze
55Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 23První dojmy: třetí Avatar 23Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 13The Sheep Detectives: Trailer 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara 54Odyssea: KINORIP Prolog