Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 72481 - 72500 Napsat příspěvek

RainMakeR

Prometheus v lepšej kvalite ?, už sa niečo objavilo alebo som to len zle prečítal ? :D
573856
Prometheus v lepšej kvalite ?, už sa niečo objavilo alebo som to len zle prečítal ? :D
RainMakeR
0 0
reagovat

trailery na Avengers a TDKR

to čekání mě zabijí
nevíte cca kdy by ukázky mohli vyjít ?

nebo aspon Prometheus v lepší kvalitě
573854
to čekání mě zabijí nevíte cca kdy by ukázky mohli vyjít ? nebo aspon Prometheus v lepší kvalitě
trailery na Avengers a TDKR
0 0
reagovat
Tahle je přímo zabijácká. :D:+
573836
Tahle je přímo [link="http://25.media.tumblr.com/tumblr_ls0pnfzGWc1r3ryxgo1_400.jpg"]zabijácká[/link]. *:D**:+*
0 0
reagovat
na pokeci boli takéto fotky v móde ešte pred scarlett :D
573835
na pokeci boli takéto fotky v móde ešte pred scarlett :D
0 0
reagovat
Tak mi to nedalo a na stránku jse kouknul taky a musím dát palec nahoru nějakým fotkám :+ Vtipné a s nápadem :D

Rozhodně doporučuji zkouknout, nějaké fotky opravdu stojí za to...
573834
Tak mi to nedalo a na stránku jse kouknul taky a musím dát palec nahoru nějakým fotkám *:+* Vtipné a s nápadem *:D* Rozhodně doporučuji zkouknout, nějaké fotky opravdu stojí za to...
0 0
reagovat
Ta stránka skutečně existuje. Tohle je imho nejlepší fotka. :D:+ Pozn.: můžete kliknout úplně bez obav. ;)
573833
Ta stránka skutečně existuje. Tohle je imho [link="http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_ls1gpw3Y1P1r3ryxgo1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1317724530&Signature=My1B73x9H81B%2BoViUg3JL2Uwt50%3D"]nejlepší fotka[/link]. *:D**:+* Pozn.: můžete kliknout úplně bez obav. *;)*
0 0
reagovat
LOL, ale tá stránka naozaj existuje. :D
573832
LOL, ale tá stránka naozaj existuje. *:D*
0 0
reagovat
link - :D:D:D
573831
[link="http://www.super.cz/5296-mladi-lide-se-foti-nazi-v-koupelne-po-vzoru-scarlett-johansson.html"]link[/link] - *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Hele lidi, kdybyste jeli na západní pobřeží USA - takže Las Vegas, Los Angeles, San Diego, San Francisco a mohli si navymejšlet místa, kde se odehrávala nějaká známá filmová/seriálová scéna - víte co něco ve stylu toho kaňonu kde se odehrávalo 127 hodin nebo Hooverova přehrada z Transformers, jaká místa by to byla? Dík za jakejkoliv nápad
573828
Hele lidi, kdybyste jeli na západní pobřeží USA - takže Las Vegas, Los Angeles, San Diego, San Francisco a mohli si navymejšlet místa, kde se odehrávala nějaká známá filmová/seriálová scéna - víte co něco ve stylu toho kaňonu kde se odehrávalo 127 hodin nebo Hooverova přehrada z Transformers, jaká místa by to byla? Dík za jakejkoliv nápad
0 0
reagovat

Disketa

Já o tom dneska normálně přemejšlel :D Nějak jsem se snažil tátu dokopat ke Game of Thrones a v hlavě mi naskočil přesně tenhle obraz :D
573815
Já o tom dneska normálně přemejšlel *:D* Nějak jsem se snažil tátu dokopat ke Game of Thrones a v hlavě mi naskočil přesně tenhle obraz *:D*
Disketa
0 0
reagovat

Disk

:D To bylo první co mě při sledování GoT napadlo...
573805
*:D* To bylo první co mě při sledování GoT napadlo...
Disk
0 0
reagovat
Vardant: Jj o cz/sk viem.;)
573790
Vardant: Jj o cz/sk viem.*;)*
0 0
reagovat

Loki

Zkus místo com dát cz/sk ;)

Těch firem je víc a jsou solidní, takže se není čeho bát.
573789
Zkus místo com dát cz/sk *;)* Těch firem je víc a jsou solidní, takže se není čeho bát.
Loki
0 0
reagovat
Jaime Lannister a princ Krasoň jsou zřejmě dvojčata. Poznáte, kdo je kdo? :D:+
573788
[link="http://d.asset.soup.io/asset/2092/3181_c881.gif"]Jaime Lannister a princ Krasoň[/link] jsou zřejmě dvojčata. Poznáte, kdo je kdo? *:D**:+*
0 0
reagovat
Inak este som to neskusal, ale vyzera to celkom slubne. link Takto som nad tym americkym Kindlom zacal normalne uvazovat. :-)
573785
Inak este som to neskusal, ale vyzera to celkom slubne. [link="http://www.shipito.com/"]link[/link] Takto som nad tym americkym Kindlom zacal normalne uvazovat. :-)
0 0
reagovat

Luc44

Jj, díky 8) Už se těším, až mi přistanena stole :)

Jinak pánové, dneska jsem zahlédll tuto krásku za 8 liber (cca 220 Kč) - Bohužel jsem si již dneska udělal radost jinou knihou, tak příště... 8)

Začíná se mi tu v UK líbit 8)
573774
Jj, díky *8)* Už se těším, až mi přistanena stole *:)* Jinak pánové, dneska jsem zahlédll [link="http://www.youtube.com/watch?v=ePrBiCSR5aEu"]tuto krásku[/link] za 8 liber (cca 220 Kč) - Bohužel jsem si již dneska udělal radost jinou knihou, tak příště... *8)* Začíná se mi tu v UK líbit *8)*
Luc44
0 0
reagovat

Mildík

Jestli tě trápí jen klávesnice, tak to vůbec neřeš, čtu na tom denně a klávesnici (psaní použiju jednou za čtrnáct dní max.) a ta softwarová vypadá v poho...

Kostěj: ty voe, to maj dobrej kurz :D
573773
Jestli tě trápí jen klávesnice, tak to vůbec neřeš, čtu na tom denně a klávesnici (psaní použiju jednou za čtrnáct dní max.) a ta softwarová vypadá v poho... Kostěj: ty voe, to maj dobrej kurz *:D*
Mildík
0 0
reagovat

xxendxx

:D:D:+
573771
*:D**:D**:+*
xxendxx
0 0
reagovat

Battlefield 3 srovnani detailu PC a PS3 verze :D

573769
http://youtu.be/AGbo50Ar420
Battlefield 3 srovnani detailu PC a PS3 verze :D
0 0
reagovat

Kindle

Děkuji všem za ohlasy. Abychuvedl věci ještě na pravou míru:
-Ano, opravdu bydlím v UK, tudíž UK amazon pro mě není problém (teda doufám, ještě sem nic neobjednával :)), a pokud jsem to správně pochopil, tak ta UK verze je "nesponzorovaná", takže žádné reklamy
-Nakonec do toho asi půjdu, za tu cenu mi to přijde parádní investice, tablet nepotřebuji, chci jenom nějakou čtečku, abych nemusel pořád dřepět u PC když si chci číst nějaké články (do školy převážně).
Jen mě trochu ještě vrtá hlavou ta klávesnice, o tom ještě budu muset popřemýšlet, ale pokud se používá opravdu jenom na nějaké to vyhledávání a slovník, tak mi přijde jako zbytečně velká spotřeba místa...
573766
Děkuji všem za ohlasy. Abychuvedl věci ještě na pravou míru: -Ano, opravdu bydlím v UK, tudíž UK amazon pro mě není problém (teda doufám, ještě sem nic neobjednával *:)*), a pokud jsem to správně pochopil, tak ta UK verze je "nesponzorovaná", takže žádné reklamy -Nakonec do toho asi půjdu, za tu cenu mi to přijde parádní investice, tablet nepotřebuji, chci jenom nějakou čtečku, abych nemusel pořád dřepět u PC když si chci číst nějaké články (do školy převážně). Jen mě trochu ještě vrtá hlavou ta klávesnice, o tom ještě budu muset popřemýšlet, ale pokud se používá opravdu jenom na nějaké to vyhledávání a slovník, tak mi přijde jako zbytečně velká spotřeba místa...
Kindle
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se