Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 72201 - 72220 Napsat příspěvek

HAL

GTA 4 se dá vytknout hodně věcí, ale já teda ten mírný úkrok od arkády celkem uvítal, protože vykreslení světa bylo v GTA vždy dost podstatné a dost dobře to bez uvěřitelného looku všeho kolem a feelingu přestřelek nešlo.

Jinak o tom traileru škoda mluvit... tam kamera ukáže, že ve městě to bude žít... to bych od GTA opravdu nečekal.

PS:jestli chceš arkádu, hráls Saints Row?
575197
GTA 4 se dá vytknout hodně věcí, ale já teda ten mírný úkrok od arkády celkem uvítal, protože vykreslení světa bylo v GTA vždy dost podstatné a dost dobře to bez uvěřitelného looku všeho kolem a feelingu přestřelek nešlo. Jinak o tom traileru škoda mluvit... tam kamera ukáže, že ve městě to bude žít... to bych od GTA opravdu nečekal. PS:jestli chceš arkádu, hráls Saints Row?
HAL
0 0
reagovat
Nebylo to přímo na žádost, ale nebyl z toho uniklýho videa moc happy, tak jsme se to rozhodli ho stáhnout a počkat měsíc na regulérní teaser.
575193
Nebylo to přímo na žádost, ale nebyl z toho uniklýho videa moc happy, tak jsme se to rozhodli ho stáhnout a počkat měsíc na regulérní teaser.
0 0
reagovat

Mildík

575190
[link="http://www.mediapropictures.cz/cz/nase-projekty/aktualni-projekty/okresni-prebor-posledni-zapas-pepika-hnatka.html"]Vpravo dole.[/link]*;)*
Mildík
0 0
reagovat
Na zadost pana rezisera ho KarelR stahnul
575186
Na zadost pana rezisera ho KarelR stahnul
0 0
reagovat
No já chci spíš trailer na Okresní přebor, který jsem tu odpoledne zahlédl, těšil jsem se jak malej Jarda, až si ho večer pustím a ono prd... :-
575183
No já chci spíš trailer na Okresní přebor, který jsem tu odpoledne zahlédl, těšil jsem se jak malej Jarda, až si ho večer pustím a ono prd... *:-*
0 0
reagovat
tak uz sem soupnete ten trailer na 21 jump street, at mu muzu napalit 5* 8)
575177
tak uz sem soupnete ten trailer na 21 jump street, at mu muzu napalit 5* *8)*
0 0
reagovat
No, to mě teda GTAčko nikdy nebavilo, ale tenhle trailer mi sedl. Atmosféra a nazdar.
575176
No, to mě teda GTAčko nikdy nebavilo, ale tenhle trailer mi sedl. Atmosféra a nazdar.
0 0
reagovat
Čtyřka mě dožrala zmršeným pseudo-realistickým ovládáním natolik že jsem ji přestal hrát (pravda, vrcholně nesympatický hlavní hrdina, a nedostatek humoru, a zajímavých zápletek a úkolů na tom měl taky svůj podíl), takže hlavně doufám že se vrátí k zábavnosti předchozích dílů. Optimističtější ladění traileru vzbuzuje naději.
(pokud tedy zas nezprasí konverzi na PC, pak by hře nepomohlo vůbec nic)
575168
Čtyřka mě dožrala zmršeným pseudo-realistickým ovládáním natolik že jsem ji přestal hrát (pravda, vrcholně nesympatický hlavní hrdina, a nedostatek humoru, a zajímavých zápletek a úkolů na tom měl taky svůj podíl), takže hlavně doufám že se vrátí k zábavnosti předchozích dílů. Optimističtější ladění traileru vzbuzuje naději. (pokud tedy zas nezprasí konverzi na PC, pak by hře nepomohlo vůbec nic)
0 0
reagovat
Hm, čtyřka z prvního traileru vypadala taky "nic moc" a "kulový", a nakonec z toho byla dobrá hra. Tady se těšim už jen z principu, i když radši s rezervou, přeci jen to může zklamat.
575153
Hm, čtyřka z prvního [link="http://www.youtube.com/watch?v=ebJxcwuEe0A"]traileru[/link] vypadala taky "nic moc" a "kulový", a nakonec z toho byla dobrá hra. Tady se těšim už jen z principu, i když radši s rezervou, přeci jen to může zklamat.
0 0
reagovat
Prostredie bude určite prepracované ešte lepšie než v GTA 4, ale inak príbehovo to vyzerá ako vždy nič moc.
575142
Prostredie bude určite prepracované ešte lepšie než v GTA 4, ale inak príbehovo to vyzerá ako vždy nič moc.
0 0
reagovat
A kdyby člověk nevěděl o co jde, tak z toho traileru nejen pozná úplný kulový, ale s klidem na tu hru zapomene.
575137
A kdyby člověk nevěděl o co jde, tak z toho traileru nejen pozná úplný kulový, ale s klidem na tu hru zapomene.
0 0
reagovat
Jj, prvni ukazka je venku ;)
575135
Jj, prvni ukazka je venku *;)*
0 0
reagovat

GTA V

575133
*:o* [link="http://www.rockstargames.com/"]GTA[/link]
GTA V
0 0
reagovat

Vendeta

chce někdo jit misto me na Vendetu? Bylo by to v sobotu 5.11. od 17hod v kině Lucerna, Vodičkova 36, Praha 1. Kdyztak do posty.
575131
chce někdo jit misto me na Vendetu? Bylo by to v sobotu 5.11. od 17hod v kině Lucerna, Vodičkova 36, Praha 1. Kdyztak do posty.
Vendeta
0 0
reagovat
575086
[link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a6cNdhOKwi0"]Future...[/link]
0 0
reagovat
575083
[link="http://youtu.be/RR4-0qHxwoA?hd=1"]Reklama na Prahu od Baye[/link]
0 0
reagovat
RIP Bořivoji Navrátile...
575068
RIP Bořivoji Navrátile...
0 0
reagovat
575059
[link="http://www.facebook.com/photo.php?fbid=307365509274185&set=a.132653060078765.24013.100000022140385&type=1&theater"]Star Wars Ultimate Fight![/link] *:D**:+*
0 0
reagovat
Michaela Myersa na vás
575050
Michaela Myersa na vás
0 0
reagovat

Halloween

Když už jsme u toho...
Pokud někdo z vás si letos pořizoval kostým - za co jste byli? 8)
575044
Když už jsme u toho... Pokud někdo z vás si letos pořizoval kostým - za co jste byli? *8)*
Halloween
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se