Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 72181 - 72200 Napsat příspěvek

Mildík

Takže už kvůli DLCčkům stojí za to si Mafii 2 sehnat?
575254
Takže už kvůli DLCčkům stojí za to si Mafii 2 sehnat?
Mildík
0 0
reagovat

vZeč

Nejhorší na tom je, že to je úplně evidentní... Každý z DLC balíčků úplně křičí: "Tohle bylo v původní hře, ale museli jsme to vyškrtnout"... To je na tom to nejhorší... Mohla to být hra roku, ale chtělo to vydat kompletní hru - a nikdy mi nevymluví, že to nešlo udělat během půl roku, protože právě v rámci této doby vyšli (+-) DLC packy...

Neuvěřitelný potenciál, ta hra je fakt skvělá, ale úplně ji zabíjí její nedodělanost...

btw: Věci jako obchody, občerstvení, servisy atd ... vůbec se k tomu člověk nedostane v základní hře, ale v DLC to je nezbytnost...

Stačilo předělat do trochu volnějšího módu (viz GTA) aby si člověk mohl vybrat jakou misi půjde splnit (příběh / vedlejší - DLC mise) a slintám blahem... Vždyť já se ani nemám jak vrátit do města abych si ho projel, nebo jen tak kravil! Smutné...
575251
Nejhorší na tom je, že to je úplně evidentní... Každý z DLC balíčků úplně křičí: "Tohle bylo v původní hře, ale museli jsme to vyškrtnout"... To je na tom to nejhorší... Mohla to být hra roku, ale chtělo to vydat kompletní hru - a nikdy mi nevymluví, že to nešlo udělat během půl roku, protože právě v rámci této doby vyšli (+-) DLC packy... Neuvěřitelný potenciál, ta hra je fakt skvělá, ale úplně ji zabíjí její nedodělanost... btw: Věci jako obchody, občerstvení, servisy atd ... vůbec se k tomu člověk nedostane v základní hře, ale v DLC to je nezbytnost... Stačilo předělat do trochu volnějšího módu (viz GTA) aby si člověk mohl vybrat jakou misi půjde splnit (příběh / vedlejší - DLC mise) a slintám blahem... Vždyť já se ani nemám jak vrátit do města abych si ho projel, nebo jen tak kravil! Smutné...
vZeč
0 0
reagovat
Ricky Gervais si patrně zopákne moderování Zlatých glóbů link :)):+
575245
Ricky Gervais si patrně zopákne moderování Zlatých glóbů http://www.nypost.com/p/pagesix/globes_encore_OmFYlqJ48gZEEQQrRNpMeJ#ixzz1cdydjMdn *:))**:+*
0 0
reagovat
Mildík: (ohledně mafie) Nejhorší je, že většina věcí, co tam chybí, tam původně bylo a Amíci se rozhodli to odstranit včetně komplet misí. To pak bolí, já to předobjednaný měl a hrál jsem jednou a dost.
575244
Mildík: (ohledně mafie) Nejhorší je, že většina věcí, co tam chybí, tam původně bylo a Amíci se rozhodli to odstranit včetně komplet misí. To pak bolí, já to předobjednaný měl a hrál jsem jednou a dost.
0 0
reagovat

popicek

LOL. Zrovna jsem to semka chtěl postnout :D
575243
LOL. Zrovna jsem to semka chtěl postnout *:D*
popicek
0 0
reagovat

HAL

Tak já byl zrovna z nových aut nadšený protože to působilo jako těžké auto na gumách z tesca s rodinným podvozkem ve velké rychlosti... hooodně uvěřitelné a chvíli jsem si zvykal, že to nejsou supersporty, ale americké ekvivalenty fekálií a ochcávek s tím, že ty rychlejší kousky byly citelně ovladatelnější. Jinak když tam řídíš smykem, tak to vybírání zatáček vypadá imo hodně podobně jako ve filmech a to včetně výsledné rychlosti.

PS: jinak jsem hrával iRacing, Live for Speed, Richard Burns Rally, Shift ... mě by ty auta nebavily kdyby se nechovaly fyzikálně předvídavě.
575240
Tak já byl zrovna z nových aut nadšený protože to působilo jako těžké auto na gumách z tesca s rodinným podvozkem ve velké rychlosti... hooodně uvěřitelné a chvíli jsem si zvykal, že to nejsou supersporty, ale americké ekvivalenty fekálií a ochcávek s tím, že ty rychlejší kousky byly citelně ovladatelnější. Jinak když tam řídíš smykem, tak to vybírání zatáček vypadá imo hodně podobně jako ve filmech a to včetně výsledné rychlosti. PS: jinak jsem hrával iRacing, Live for Speed, Richard Burns Rally, Shift ... mě by ty auta nebavily kdyby se nechovaly fyzikálně předvídavě.
HAL
0 0
reagovat

GTA

Co se tyce GTAcka, tak samozrejme nejlepsi byl II.dil a pak Vice City.
V GTA III byla moc velka tma, jednicku jsem mel jen kratce pred dvoujkou demo a v San Andreas bylo moc cernochu v zelenych trickach.
GTA IV neni spatne ale ani neni to nejlepsi z tehle serie a ma opravdu divny jizdni model. Auta jako by mela strasne mekke zaveseni kol a houpala se na nich, jak decko na konikovi. Navic pneumatiky jako by poradne nedrzely na vozovce a klouzaly po ni. Tohle me na te hre mrzi nejvice, jeste se zvukovym projevem aut, kde vsechny zni jako mopedy.
Jinak ukazka na GTA V je pohodova, pekne pocasi, mesto, auta. Doufam, ze to pujde jeste vice tou radoby realnou cestou, jako sel predchazejici dil.

@Mildik - Mafii 2 ani radej nepripominej, vicemene souhlasim s tvym nazorem. Doted jsem rad, ze jsem si ji nakonec nepredobjednal.
575238
Co se tyce GTAcka, tak samozrejme nejlepsi byl II.dil a pak Vice City. V GTA III byla moc velka tma, jednicku jsem mel jen kratce pred dvoujkou demo a v San Andreas bylo moc cernochu v zelenych trickach. GTA IV neni spatne ale ani neni to nejlepsi z tehle serie a ma opravdu divny jizdni model. Auta jako by mela strasne mekke zaveseni kol a houpala se na nich, jak decko na konikovi. Navic pneumatiky jako by poradne nedrzely na vozovce a klouzaly po ni. Tohle me na te hre mrzi nejvice, jeste se zvukovym projevem aut, kde vsechny zni jako mopedy. Jinak ukazka na GTA V je pohodova, pekne pocasi, mesto, auta. Doufam, ze to pujde jeste vice tou radoby realnou cestou, jako sel predchazejici dil. @Mildik - Mafii 2 ani radej nepripominej, vicemene souhlasim s tvym nazorem. Doted jsem rad, ze jsem si ji nakonec nepredobjednal.
GTA
0 0
reagovat

MarvinP

:D
575234
*:D*
MarvinP
0 0
reagovat

GTA

Ufff, úplně jste mi pánové připomněli, že mám od prázdnin na disku stále rozehrané GTA 3 a skoro dokončené GTA:SA (cca 93%) :D

GTA IV jsem neměl tu čest vyzkoušet, nicméně jsem nedávno dorazil Mafii II a z té hry se mi chtělo brečet... Nechápu proč se na to nevysrali a raději to nedodělali pořádně (tak jak to evidentně mělo být)... Kdyby to vydali o půl roku později (a jako kompletní hru) tak by se nějaký GTA mohlo jít zahrabat (obrazně)...
575230
Ufff, úplně jste mi pánové připomněli, že mám od prázdnin na disku stále rozehrané GTA 3 a skoro dokončené GTA:SA (cca 93%) *:D* GTA IV jsem neměl tu čest vyzkoušet, nicméně jsem nedávno dorazil Mafii II a z té hry se mi chtělo brečet... Nechápu proč se na to nevysrali a raději to nedodělali pořádně (tak jak to evidentně mělo být)... Kdyby to vydali o půl roku později (a jako kompletní hru) tak by se nějaký GTA mohlo jít zahrabat (obrazně)...
GTA
0 0
reagovat

smilan

že by se nám do diskuze přidal Doomsday Killer?
575217
že by se nám do diskuze přidal Doomsday Killer?
smilan
0 0
reagovat
hodte na smilana siet a ban, vdaka
575216
hodte na smilana siet a ban, vdaka
0 0
reagovat
Žabař. Místo polštáře měl použít Force choke.
575215
Žabař. Místo polštáře měl použít Force choke.
0 0
reagovat

Čo sa bude diať v roku 2012?

Visí vo vzduchu naozaj niečo zásadného, alebo si všetci iba vymýšľajú? Je to s našou planétou naozaj až také zlé? Ako môžeme my ako jednotlivci ovplyvniť to, čo sa udeje v budúcnosti? Ako sa najlepšie pripraviť na možné, snáď aj katastrofické alternatívy?

Na tomto linku si stiahnite a vypočujte prednášku, v ktorej sa dozviete odpovede na tieto a ešte i mnohé iné vážne otázky:

link
575214
Visí vo vzduchu naozaj niečo zásadného, alebo si všetci iba vymýšľajú? Je to s našou planétou naozaj až také zlé? Ako môžeme my ako jednotlivci ovplyvniť to, čo sa udeje v budúcnosti? Ako sa najlepšie pripraviť na možné, snáď aj katastrofické alternatívy? Na tomto linku si stiahnite a vypočujte prednášku, v ktorej sa dozviete odpovede na tieto a ešte i mnohé iné vážne otázky: http://www.ulozto.cz/9074766/2011-05-18-hradec-zjeveni-janovo-o-budoucnosti-sveta-a-rok-2012-jm-pb-c-112-mp3
Čo sa bude diať v roku 2012?
0 0
reagovat
Fanoušek tělem i duší :D
575213
Fanoušek tělem i duší *:D*
0 0
reagovat

popik

Kdo by to taky neudělal, že? :D link
575212
Kdo by to taky neudělal, že? *:D* http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/249328-rozbila-manzelovi-sberatelskou-kolekci-star-wars-nevahal-a-uskrtil-ji.html
popik
0 0
reagovat

st39.6

Jo! :D
575210
Jo! *:D*
st39.6
0 0
reagovat
proste neumis ridit, nesvadej to na hru :D
575208
proste neumis ridit, nesvadej to na hru *:D*
0 0
reagovat

imf

Ne nemají váhu - jakmile se dostanou do vzduchu tak jsou to pořád jen plastové modely, to jen na silnici se díky olbřímí hybnosti všechny auta chovají jak náklaďáky s přetuněným motorem. Pokud tě baví driftování tak chápu že se ti to líbilo víc, ale já bych rád občas jezdil i jinak než ve smyku... a brzdit před zatáčkou skoro až k zastavení není moc super, to jsem bral možná tak v první Mafii, kde byla auta stará a celkově ta hra byla mnohem reálnější (tzn člověk tam na rozdíl od GTA nezmasakroval víc lidí než Hitler)

Příběh hodnotit nebudu, s hrou jsem skončil relativně brzo, protože mne zkrátka nebavila a ani mne nijak zvlášť nemotivovala k tomu, abych překousl její vady ;)
Pokud se časem řízení zlepší tak je to jen dobře, možná s tím něco udělají i lepší auta v pozdějších fázích hry... ale jednodušší ovládání aut v předchozích dílech mi zkrátka vyhovovalo víc. Svět GTA je natolik komplexní a nabízí tolik možností, že bych byl rád kdybych se mohl soustředit i na jiné věci než na opatrné řízení.
575207
Ne nemají váhu - jakmile se dostanou do vzduchu tak jsou to pořád jen plastové modely, to jen na silnici se díky olbřímí hybnosti všechny auta chovají jak náklaďáky s přetuněným motorem. Pokud tě baví driftování tak chápu že se ti to líbilo víc, ale já bych rád občas jezdil i jinak než ve smyku... a brzdit před zatáčkou skoro až k zastavení není moc super, to jsem bral možná tak v první Mafii, kde byla auta stará a celkově ta hra byla mnohem reálnější (tzn člověk tam na rozdíl od GTA nezmasakroval víc lidí než Hitler) Příběh hodnotit nebudu, s hrou jsem skončil relativně brzo, protože mne zkrátka nebavila a ani mne nijak zvlášť nemotivovala k tomu, abych překousl její vady *;)* Pokud se časem řízení zlepší tak je to jen dobře, možná s tím něco udělají i lepší auta v pozdějších fázích hry... ale jednodušší ovládání aut v předchozích dílech mi zkrátka vyhovovalo víc. Svět GTA je natolik komplexní a nabízí tolik možností, že bych byl rád kdybych se mohl soustředit i na jiné věci než na opatrné řízení.
imf
0 0
reagovat
Rizeni v GTA 4 je naopak to nejlepsi, co se mohlo stat... ano, auta plavou... kdyz se s nimi najede do zatacky prilis rychle (vsechno jsou to zadokolky, v tomhle smeru Rockstar nedelal rozdily). Nerikam, ze je to realisticke, ale to na co si u ctyrky stezujes je setrvacnost. Ty auta konecne po letech maji nejakou vahu. A to je jedine dobre. Rozhodne tim zlepsili dojem z rizeni, aniz by to cele pokazili (drifty, smyky a dalsi skopicinky jdou delat porad se vsim a casto na zaklade stejnych principu jako v realu). Doby, kdy clovek zastavil na petniku a auto se ani nehlo jsou nastesti uz pryc. Spis bych cekal, ze budes ve ctyrce kritizovat pribeh, ktery zvaznel a nenabizel tolik ujetosti jako predtim (radia samozrejme nepocitam :).
575202
Rizeni v GTA 4 je naopak to nejlepsi, co se mohlo stat... ano, auta plavou... kdyz se s nimi najede do zatacky prilis rychle (vsechno jsou to zadokolky, v tomhle smeru Rockstar nedelal rozdily). Nerikam, ze je to realisticke, ale to na co si u ctyrky stezujes je setrvacnost. Ty auta konecne po letech maji nejakou vahu. A to je jedine dobre. Rozhodne tim zlepsili dojem z rizeni, aniz by to cele pokazili (drifty, smyky a dalsi skopicinky jdou delat porad se vsim a casto na zaklade stejnych principu jako v realu). Doby, kdy clovek zastavil na petniku a auto se ani nehlo jsou nastesti uz pryc. Spis bych cekal, ze budes ve ctyrce kritizovat pribeh, ktery zvaznel a nenabizel tolik ujetosti jako predtim (radia samozrejme nepocitam :).
0 0
reagovat

HAL

Měl jsem zpočátku stejnej pocit, ale poměrně rychle jsem si na to zvykl a ovládání pak bylo v klidu. Chvíli jsem si dokonce myslel, že to je díky RPG prvkům přejatým z GTA:SA a tím pádem postava postupem času zlepšuje své řidičské umění. Pokud si dobře pamatuju, tak v GTA:SA se taky v prvních misích řídilo dost mizerně a NPC dělaly vtipy na adresu CJ :)
575201
Měl jsem zpočátku stejnej pocit, ale poměrně rychle jsem si na to zvykl a ovládání pak bylo v klidu. Chvíli jsem si dokonce myslel, že to je díky RPG prvkům přejatým z GTA:SA a tím pádem postava postupem času zlepšuje své řidičské umění. Pokud si dobře pamatuju, tak v GTA:SA se taky v prvních misích řídilo dost mizerně a NPC dělaly vtipy na adresu CJ :)
HAL
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se