Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71901 - 71920 Napsat příspěvek
obrázkem jsou nahrazovány názvy filmů, ne nicky u hodnocení trailerů, tam mi ctrl+f funguje
576027
obrázkem jsou nahrazovány názvy filmů, ne nicky u hodnocení trailerů, tam mi ctrl+f funguje
0 0
reagovat
ctrl+f nefunguje, neb názby jsou jako obrázky... Alespoň tak mi to bylo kdysi vysvětleno (nevím, jestli to bylo v souvislsti s nicky, či něčím podobným - psaným textem v hlavičkách)...
576018
ctrl+f nefunguje, neb názby jsou jako obrázky... Alespoň tak mi to bylo kdysi vysvětleno (nevím, jestli to bylo v souvislsti s nicky, či něčím podobným - psaným textem v hlavičkách)...
0 0
reagovat
to mi nejak nefungovalo
576016
to mi nejak nefungovalo
0 0
reagovat

xxendxx

Ctrl+f?
576014
Ctrl+f?
xxendxx
0 0
reagovat

TECHNICKA POZNAMKA

slo by udelat, aby se hodnoceni (nejen) traileru radilo podle abecedy u nicku? Kdyz hledam, jak nekdo ohodnotil nejakej trailer, kde je 200+ hodnoceni, je to celkem voser, se tim procitat...
576013
slo by udelat, aby se hodnoceni (nejen) traileru radilo podle abecedy u nicku? Kdyz hledam, jak nekdo ohodnotil nejakej trailer, kde je 200+ hodnoceni, je to celkem voser, se tim procitat...
TECHNICKA POZNAMKA
0 0
reagovat

Gorecki

Best gif ever :D:+
576004
Best gif ever *:D**:+*
Gorecki
0 0
reagovat

Trocha bulváru neuškodí

Nejvíc sexy mužem planety podle časopisu People je Bradley Cooper. :) :+ A pak, že opravdoví chlapi už nejsou...
576003
Nejvíc sexy mužem planety podle časopisu People je [link="http://revue.idnes.cz/obrazem-nejvice-sexy-muzem-roku-2011-je-herec-bradley-cooper-p37-/sex.aspx?c=A111116_225755_sex_zar"]Bradley Cooper[/link]. *:)* *:+* A pak, že opravdoví chlapi už nejsou...
Trocha bulváru neuškodí
0 0
reagovat
LOL! Tim Burton před 30 lety v Disney link
575998
LOL! Tim Burton před 30 lety v Disney http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iQkbLGQkGw0
0 0
reagovat

departed

To je MW trademark. Něco jako v Bayových filmech, kde hlavní hrdina vystupuje z nějaký placatý káry, snímáno podhledem a ve zpomalovačce.
575987
To je MW trademark. Něco jako v Bayových filmech, kde hlavní hrdina vystupuje z nějaký placatý káry, snímáno podhledem a ve zpomalovačce.
departed
0 0
reagovat
Nebo skoro v každym díle vás někdo zachrání chycením za ruku. MW: mise na lodi - skok do vrtulníku; MW 2: lezení po ledovci w/e, Soap vás na poslední chvíli chytí; a nebo Black Ops - Hong Kong, Weaver vás chytne když sklouzáváte ze střechy, natož vaše postava sama někoho drží za ruku. Ale mě to nevadí, protože mám sérii CoD hodně rád. Já jen jestli si toho někdo taky všiml...
575986
Nebo skoro v každym díle vás někdo zachrání chycením za ruku. MW: mise na lodi - skok do vrtulníku; MW 2: lezení po ledovci w/e, Soap vás na poslední chvíli chytí; a nebo Black Ops - Hong Kong, Weaver vás chytne když sklouzáváte ze střechy, natož vaše postava sama někoho drží za ruku. Ale mě to nevadí, protože mám sérii CoD hodně rád. Já jen jestli si toho někdo taky všiml...
0 0
reagovat

popik

MW2 a scéna, kdy to Ghost a Roach schytaj z vlastních řad...to je pro mě top ze všech tří dílů. btw. Ghost byl nejvíc cool postava.
575985
MW2 a scéna, kdy to Ghost a Roach schytaj z vlastních řad...to je pro mě top ze všech tří dílů. btw. Ghost byl nejvíc cool postava.
popik
0 0
reagovat
První polovina MW1 je uplně vpohodě, pak jde atmosféra do hajzlu. Btw taky byste už radši nikdy v CoD nevlezli do vrtulníku? Ty totiž s váma na palubě zásadně padaj
575984
První polovina MW1 je uplně vpohodě, pak jde atmosféra do hajzlu. Btw taky byste už radši nikdy v CoD nevlezli do vrtulníku? Ty totiž s váma na palubě zásadně padaj
0 0
reagovat

xxendxx

No, já první díl dohrál několikrát a klidně bych si ho i teď dal znovu (MoH mě moc nebral), kdežto u přeskriptovaných pokračování kde tě pořád někdo tahá za ručičku mám vždy pocit že i jednou je moc, snad jen asi na dvě mise v MW1 vzpomínám docela rád.
575983
No, já první díl dohrál několikrát a klidně bych si ho i teď dal znovu (MoH mě moc nebral), kdežto u přeskriptovaných pokračování kde tě pořád někdo tahá za ručičku mám vždy pocit že i jednou je moc, snad jen asi na dvě mise v MW1 vzpomínám docela rád.
xxendxx
0 0
reagovat
Díky za info k seriálu, vypadá to levně, ale mě zajímají jen bitky, nic jinýho, čekám kvalitu ve stylu Neporazitelnýho 2. a 3. dílu co se týče soubojů, snad to tak i dopadne.
575981
Díky za info k seriálu, vypadá to levně, ale mě zajímají jen bitky, nic jinýho, čekám kvalitu ve stylu Neporazitelnýho 2. a 3. dílu co se týče soubojů, snad to tak i dopadne.
0 0
reagovat
Viem, ze s tymto budem totalne mimo misu, ale od toho sa neda odtrhnut oci:))
link
575978
Viem, ze s tymto budem totalne mimo misu, ale od toho sa neda odtrhnut oci:)) [link="http://i.imgur.com/KEhia.gif"]link[/link]
0 0
reagovat

Mildík

o autorovi clanku nic nevim, ale podobne by to nejspis sestavil napriklad muj otec, kterymu je pres 60. Az na to, ze misto simpsnu by tam bylo nejaky CSI. Na tom zebricku je jasne psany, ze je to krmeny jen CZ televizi a to co nedavaji u nas, jako by neexistovalo. To je jako kdyby v Top Gearu delali zebricek nejlepsich aut a rekli by sorry, ale ve skladu jsme meli jen Ladu a Dacii, takze nejlepsi je Lada a Dacia tesne druha...
575977
o autorovi clanku nic nevim, ale podobne by to nejspis sestavil napriklad muj otec, kterymu je pres 60. Az na to, ze misto simpsnu by tam bylo nejaky CSI. Na tom zebricku je jasne psany, ze je to krmeny jen CZ televizi a to co nedavaji u nas, jako by neexistovalo. To je jako kdyby v Top Gearu delali zebricek nejlepsich aut a rekli by sorry, ale ve skladu jsme meli jen Ladu a Dacii, takze nejlepsi je Lada a Dacia tesne druha...
Mildík
0 0
reagovat

HAL

o tom by se tady dalo flejmovat do aleluja. U jednicky vsichni nadavali, ze to je klon MoH, u dalsich dilu ze je to furt to samy. Presto je to nejprodavanejsi hra ever. Presto si to kazdorocne odehraju v kampani, tech par hodin si tu nesmyslnou a prepalenou akci uziju, a pak na to opet nadavam, jak je to furt stejna nuda. CoD je jako transformers od Baye. Je to naprosto retardovany, ale je to efektni a temer vsichni si to priste zopakujou znova, i kdyz vedi jak moc retardovany to je a ze dostanou znova to stejny.
575976
o tom by se tady dalo flejmovat do aleluja. U jednicky vsichni nadavali, ze to je klon MoH, u dalsich dilu ze je to furt to samy. Presto je to nejprodavanejsi hra ever. Presto si to kazdorocne odehraju v kampani, tech par hodin si tu nesmyslnou a prepalenou akci uziju, a pak na to opet nadavam, jak je to furt stejna nuda. CoD je jako transformers od Baye. Je to naprosto retardovany, ale je to efektni a temer vsichni si to priste zopakujou znova, i kdyz vedi jak moc retardovany to je a ze dostanou znova to stejny.
HAL
0 0
reagovat

Prachy

Jen tak jsem prolítl ten tvůj seznam a... a od dalšího čtení mě odradilo to, že jsi na 3. místo dal ulici? Nevím proč, ale tohle prostě néééé...Nemůžeš myslet vážně, že? :D
575975
Jen tak jsem prolítl ten tvůj seznam a... a od dalšího čtení mě odradilo to, že jsi na 3. místo dal ulici? Nevím proč, ale tohle prostě néééé...Nemůžeš myslet vážně, že? *:D*
Prachy
0 0
reagovat

xxendxx

Kéž by, jenže ve srovnání se skvělou jedničkou stojí všechny následující za hovno :-
575974
Kéž by, jenže ve srovnání se skvělou jedničkou stojí všechny následující za hovno *:-*
xxendxx
0 0
reagovat

COD

No právě nejhorší je, že single je hodně super, ale koupit si to za plnou cenu je za těch pár hodin moc. MP je ale strašnej shit.
575973
No právě nejhorší je, že single je hodně super, ale koupit si to za plnou cenu je za těch pár hodin moc. MP je ale strašnej shit.
COD
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se