Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71821 - 71840 Napsat příspěvek
589691
http://img2.timeinc.net/people/static/h/package/sma2012/gif/i/channing-tatum.gif
0 0
reagovat
589690
http://gifsforum.com/images/gif/rage/grand/17815982_rage_gif.gif
0 0
reagovat
Bulvár jednou za čas neuškodí. Takže: Nejpřitažlivějším mužem planety podle časopisu People je Channing Tatum. :+
589689
Bulvár jednou za čas neuškodí. Takže: Nejpřitažlivějším mužem planety podle časopisu People je Channing Tatum. *:+*
0 0
reagovat

popicek

Nice :+
Škoda, že by to v televizi nikdy neprošlo...
589688
Nice *:+* Škoda, že by to v televizi nikdy neprošlo...
popicek
0 0
reagovat

Phil cze

Moooooc děkuji za zprávu dne :+
589687
Moooooc děkuji za zprávu dne *:+*
Phil cze
0 0
reagovat
Což mě přivádí k Hobitovi, Cinema City zatím nemá titulky uvedený snad nikde. Hradeckej cinestar má půlnočku ve třech sálech, nejmenší sál, 2D s titulkama, je už prakticky plnej, větší 2D s dabing a největší 3D dabing zejou prázdnotou. A v následujících dnech je to podobný. Hm...
589686
Což mě přivádí k Hobitovi, Cinema City zatím nemá titulky uvedený snad nikde. Hradeckej cinestar má půlnočku ve třech sálech, nejmenší sál, 2D s titulkama, je už prakticky plnej, větší 2D s dabing a největší 3D dabing zejou prázdnotou. A v následujících dnech je to podobný. Hm...
0 0
reagovat

Bachy

Je, v Cinema City ve Slováči dávají originál bez titulků, 2D i 3D.
589685
Je, v Cinema City ve Slováči dávají originál bez titulků, 2D i 3D.
Bachy
0 0
reagovat

Ralph

Nějaká šance chytit v republice Wreck It Ralph v originále? S titulkama nebo klidně bez.
589684
Nějaká šance chytit v republice Wreck It Ralph v originále? S titulkama nebo klidně bez.
Ralph
0 0
reagovat

popik

link boží reklama 8)
589683
http://www.loupak.cz/video/srandicky/12979-pepsi-vs-coca-cola boží reklama *8)*
popik
0 0
reagovat

Bachy

Jo a ještě bych dodal, že vstupné je dobrovolné a dává se až na konci projekce... Prostě ohodnotíš zážitek, nikdo tě nenutí. Já jsem dal symbolické kilčo...

A maj tam výbornou točenou třináctku 8)
589681
Jo a ještě bych dodal, že vstupné je dobrovolné a dává se až na konci projekce... Prostě ohodnotíš zážitek, nikdo tě nenutí. Já jsem dal symbolické kilčo... A maj tam výbornou točenou třináctku *8)*
Bachy
0 0
reagovat

Mildík

Dík za info. Já mám Oko i Aero hodně hodně rád. A nalákals na příště. :+
589680
Dík za info. Já mám Oko i Aero hodně hodně rád. A nalákals na příště. *:+*
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Vtip, nic jiného. :)
589678
Vtip, nic jiného. *:)*
Mildík
0 0
reagovat
WHAT THE...? :o:o:o

(help...)
589677
WHAT THE...? *:o**:o**:o* (help...)
0 0
reagovat

Mildík

Já bych si tě stejně našel. ;)
589676
Já bych si tě stejně našel. *;)*
Mildík
0 0
reagovat

Bagr007

Protože, kdybych to teď změnil, tak tím akorát každýho strašně zmatu... :D
589675
Protože, kdybych to teď změnil, tak tím akorát každýho strašně zmatu... *:D*
Bagr007
0 0
reagovat
Což mě přivádí na otázku... Proč Mildík pořád ještě nemá ikonku? :)
589674
Což mě přivádí na otázku... Proč Mildík pořád ještě nemá ikonku? *:)*
0 0
reagovat

kyller

:+

The Joker
Sakra, chlapi, neměňte ty ikonky, člověk má v tom pak bordel 8)
589670
*:+* The Joker Sakra, chlapi, neměňte ty ikonky, člověk má v tom pak bordel *8)*
kyller
0 0
reagovat
Docela sranda číst si tenhle imfův blog po 6,5 letech: link
589668
Docela sranda číst si tenhle imfův blog po 6,5 letech: http://blogy.moviezone.cz/moviezone-blog-o-vsem-moznem/2006/04/25/youtube-this/
0 0
reagovat

Mildík

Ruby Sparks
589667
Ruby Sparks
Mildík
0 0
reagovat

Bachy

Tak já tam byl hlavně kvůli slečně... Nadhodila jestli se nechci přidat a nemohl jsem odmítnout... ale pravdou jest, že jsem očekávání měl totálně nulová...

Ale... Velmi milé překvapení. V Bio Oko jsem byl poprvé, takže jsem byl mírně překvapen, jak to tam vypadá (lehátka, wtf?), nicméně slečny banda zabrala nějaká místa a já vyfasoval asi to nejluxusnější (křeslo), takže si nemůžu stěžovat...

Film, který běžel jsem znal (za což máš pivo gratis, ale musíš odejít ze sálu = uvoníš místo pro jiné), ale velmi příjemný výběr, na název si momentálně nevzpomenu... (pokud někdo ví... Spisovatel, co si "napíše" vlastní přítelkyni a má nad ní kompletní moc, v podobě možnosti ji psaním upravit...)

Každopádně velmi příjemný zážitek a rozhdoně někdy zopakuji... :+
589665
Tak já tam byl hlavně kvůli slečně... Nadhodila jestli se nechci přidat a nemohl jsem odmítnout... ale pravdou jest, že jsem očekávání měl totálně nulová... Ale... Velmi milé překvapení. V Bio Oko jsem byl poprvé, takže jsem byl mírně překvapen, jak to tam vypadá (lehátka, wtf?), nicméně slečny banda zabrala nějaká místa a já vyfasoval asi to nejluxusnější (křeslo), takže si nemůžu stěžovat... Film, který běžel jsem znal (za což máš pivo gratis, ale musíš odejít ze sálu = uvoníš místo pro jiné), ale velmi příjemný výběr, na název si momentálně nevzpomenu... (pokud někdo ví... Spisovatel, co si "napíše" vlastní přítelkyni a má nad ní kompletní moc, v podobě možnosti ji psaním upravit...) Každopádně velmi příjemný zážitek a rozhdoně někdy zopakuji... *:+*
Bachy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se