Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71801 - 71820 Napsat příspěvek
576386
[link="http://www.youtube.com/watch?v=Uwe2PrdhwU4"]Batman plays minecraft[/link]
0 0
reagovat
i s postovnym z uk kazdej mesic? myslim ze ne
576385
i s postovnym z uk kazdej mesic? myslim ze ne
0 0
reagovat
Koupit si na zkoušku jedno číslo v Luxoru by asi nebylo k zahození (ikdyž 283 je fakt hodně, v předplatným to vychází tak 150/číslo), škoda, že nejsem z Prahy...
Taky si myslím, že by mě to bavilo, takže do toho asi půjdu...děkuju za reakce :-)
576384
Koupit si na zkoušku jedno číslo v Luxoru by asi nebylo k zahození (ikdyž 283 je fakt hodně, v předplatným to vychází tak 150/číslo), škoda, že nejsem z Prahy... Taky si myslím, že by mě to bavilo, takže do toho asi půjdu...děkuju za reakce :-)
0 0
reagovat
S těmi pěti dny od vydání v UK je to asi jak pro koho. Na několik čísel jsem čekal i tři týdny.
576383
S těmi pěti dny od vydání v UK je to asi jak pro koho. Na několik čísel jsem čekal i tři týdny.
0 0
reagovat
v luxoru je i Total film, každej časák stojí 283 korun
576381
v luxoru je i Total film, každej časák stojí 283 korun
0 0
reagovat
Někdo mi říkal, že se dá sehnat v Luxoru na Václaváku.
576378
Někdo mi říkal, že se dá sehnat v Luxoru na Václaváku.
0 0
reagovat
Ja si ho necham z UK vozit a bavi me to. Castecne ale v ramci profesni deformace - jednak zavist, jaky exkluzivitky maj (z nataceni, hvezdy), a i kvuli tomu jak hezky to maj psany (dukladna editorska pece a dustojny vtipky)
576377
Ja si ho necham z UK vozit a bavi me to. Castecne ale v ramci profesni deformace - jednak zavist, jaky exkluzivitky maj (z nataceni, hvezdy), a i kvuli tomu jak hezky to maj psany (dukladna editorska pece a dustojny vtipky)
0 0
reagovat
zkus internet, to je celkem levna alternativa... :)
576376
zkus internet, to je celkem levna alternativa... :)
0 0
reagovat
Jo? Takže obsah nic moc? Já jsem opravdu na vážkách...od Premiere žádný filmový časopis nečtu, protože Cinema mi poslední dobou nepřijde nic moc a všechny ostatní české filmové časopisy mi přijdou dost tragické...tak jsem myslela, že Empire by byla dobrá (ikdyž dost drahá) alternativa.
576375
Jo? Takže obsah nic moc? Já jsem opravdu na vážkách...od Premiere žádný filmový časopis nečtu, protože Cinema mi poslední dobou nepřijde nic moc a všechny ostatní české filmové časopisy mi přijdou dost tragické...tak jsem myslela, že Empire by byla dobrá (ikdyž dost drahá) alternativa.
0 0
reagovat
Mi skončilo předplatný v srpnu a pokud se nepletu, tak mi vždycky došel do 5-ti prac. dnů od vydání v UK. Avšak... u většiny čísel jsem měl poit, že to byly celkem vyhozený peníze. ;)
576374
Mi skončilo předplatný v srpnu a pokud se nepletu, tak mi vždycky došel do 5-ti prac. dnů od vydání v UK. Avšak... u většiny čísel jsem měl poit, že to byly celkem vyhozený peníze. ;)
0 0
reagovat

Předplatené časopisu Empire

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo z vás předplacený časopis Empire? Jaké s tím popřípadě máte zkušenosti? Jak dlouho trvá, než sem poštou dorazí? :-) Ráda bych si předplatné nadělila pod stromeček, ale pořád váhám...
576373
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo z vás předplacený časopis Empire? Jaké s tím popřípadě máte zkušenosti? Jak dlouho trvá, než sem poštou dorazí? :-) Ráda bych si předplatné nadělila pod stromeček, ale pořád váhám...
Předplatené časopisu Empire
0 0
reagovat
No niektori ludia len teraz vstavaju :D
576369
No niektori ludia len teraz vstavaju *:D*
0 0
reagovat
o 2 hodiny s krizkem po funuse a jeste do jiny sekce. Gratulujeme :)
576368
o 2 hodiny s krizkem po funuse a jeste do jiny sekce. Gratulujeme :)
0 0
reagovat
576366
[link="http://www.youtube.com/watch?v=3idSf4q2fVI"]Prometheus Trailer[/link]
0 0
reagovat
já kdysi taky trochu lepil (asi 6 modelu... WOOOOW), ale ted chci konkretni auto jako model a nasel jsem ho jen jako slepovacku, ne jako burago model apod. :D
576351
já kdysi taky trochu lepil (asi 6 modelu... WOOOOW), ale ted chci konkretni auto jako model a nasel jsem ho jen jako slepovacku, ne jako burago model apod. *:D*
0 0
reagovat

Gonzi

Já tím kdysi trávil moře času. Dneska už je to bohužel pryč. Nejlíp bys udělal, kdyby ses obrátil na lokální modelářský klub. Jinak souhlasím s Mildíkem :D
576343
Já tím kdysi trávil moře času. Dneska už je to bohužel pryč. Nejlíp bys udělal, kdyby ses obrátil na lokální modelářský klub. Jinak souhlasím s Mildíkem *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Není náhodou právě tou zábavnou částí to samotné lepení? :D
576339
Není náhodou právě tou zábavnou částí to samotné lepení? *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
já bych totiž potřeboval někoho, kdo mi slepí auto z dílků :D jinak šikovný klučina :+
576338
já bych totiž potřeboval někoho, kdo mi slepí auto z dílků *:D* jinak šikovný klučina *:+*
0 0
reagovat
Ivan Mládek je mnohem slavnější než by člověk čekal.
Jožin z Bažin na Fox News
576337
Ivan Mládek je mnohem slavnější než by člověk čekal. [link="http://www.youtube.com/watch?v=vjgGf3k1wWs"]Jožin z Bažin na Fox News[/link]
0 0
reagovat

Gonzi

Ne, ale předevčírem jsem dělal reportáž o 13tiletým klukovi z Horšovskýho Týna, kterej právě v plastovým modelářství vyhrál mistrovství světa v Anglii:+
576336
Ne, ale předevčírem jsem dělal reportáž o 13tiletým klukovi z Horšovskýho Týna, kterej právě v plastovým modelářství vyhrál mistrovství světa v Anglii*:+*
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se