|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 71801 - 71820
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3590
- 3591
- 3592
- .
- 7039
- 7040
Koupit si na zkoušku jedno číslo v Luxoru by asi nebylo k zahození (ikdyž 283 je fakt hodně, v předplatným to vychází tak 150/číslo), škoda, že nejsem z Prahy...
Taky si myslím, že by mě to bavilo, takže do toho asi půjdu...děkuju za reakce :-)
Taky si myslím, že by mě to bavilo, takže do toho asi půjdu...děkuju za reakce :-)
|
reagovat
|
S těmi pěti dny od vydání v UK je to asi jak pro koho. Na několik čísel jsem čekal i tři týdny.
|
reagovat
|
Ja si ho necham z UK vozit a bavi me to. Castecne ale v ramci profesni deformace - jednak zavist, jaky exkluzivitky maj (z nataceni, hvezdy), a i kvuli tomu jak hezky to maj psany (dukladna editorska pece a dustojny vtipky)
|
reagovat
|
Jo? Takže obsah nic moc? Já jsem opravdu na vážkách...od Premiere žádný filmový časopis nečtu, protože Cinema mi poslední dobou nepřijde nic moc a všechny ostatní české filmové časopisy mi přijdou dost tragické...tak jsem myslela, že Empire by byla dobrá (ikdyž dost drahá) alternativa.
|
reagovat
|
Mi skončilo předplatný v srpnu a pokud se nepletu, tak mi vždycky došel do 5-ti prac. dnů od vydání v UK. Avšak... u většiny čísel jsem měl poit, že to byly celkem vyhozený peníze. ;)
|
reagovat
|
Předplatené časopisu Empire
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo z vás předplacený časopis Empire? Jaké s tím popřípadě máte zkušenosti? Jak dlouho trvá, než sem poštou dorazí? :-) Ráda bych si předplatné nadělila pod stromeček, ale pořád váhám...
|
reagovat
|
já kdysi taky trochu lepil (asi 6 modelu... WOOOOW), ale ted chci konkretni auto jako model a nasel jsem ho jen jako slepovacku, ne jako burago model apod. 

|
reagovat
|
Gonzi
Já tím kdysi trávil moře času. Dneska už je to bohužel pryč. Nejlíp bys udělal, kdyby ses obrátil na lokální modelářský klub. Jinak souhlasím s Mildíkem 

|
reagovat
|
já bych totiž potřeboval někoho, kdo mi slepí auto z dílků
jinak šikovný klučina 
jinak šikovný klučina 
|
reagovat
|
Gonzi
Ne, ale předevčírem jsem dělal reportáž o 13tiletým klukovi z Horšovskýho Týna, kterej právě v plastovým modelářství vyhrál mistrovství světa v Anglii

|
reagovat
|
TOP Diskuze
53Odyssea: KINORIP Prolog 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 37Avatar: Oheň a popel: Recenze 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 23První dojmy: třetí Avatar 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 65Supergirl: Teaser 13Filmy v síti o Na nože, živák o historických filmech a novinky na Herohero 12Deník shopaholičky: Recenze