Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 70661 - 70680 Napsat příspěvek
a neznas nahodou nejake podeobe filmy?? :O
568894
a neznas nahodou nejake podeobe filmy?? :O
0 0
reagovat
ja tky :D melo to tkovej konec ze by mohlo bejt pokracovani ... t kse prave ptam :D ale jako jestli bude tak pujdu do kina :D ale stvalo by me ze uz by tam nejspis nehrala Dianna Agron :(
568893
ja tky :D melo to tkovej konec ze by mohlo bejt pokracovani ... t kse prave ptam :D ale jako jestli bude tak pujdu do kina :D ale stvalo by me ze uz by tam nejspis nehrala Dianna Agron :(
0 0
reagovat

xxendxx

Ja uz to videl dvakrat a taky se mi to "libylo" :D Druhy dil bych si dal hned.
568892
Ja uz to videl dvakrat a taky se mi to "libylo" *:D* Druhy dil bych si dal hned.
xxendxx
0 0
reagovat
to ej na me jo??
568891
to ej na me jo??
0 0
reagovat
xxendxx: ?)
568890
xxendxx: *?)*
0 0
reagovat
vzhledem k pravopisu celkem pochopitelne :)
568889
vzhledem k pravopisu celkem pochopitelne :)
0 0
reagovat
no me se to libylo docela hodne :(
568888
no me se to libylo docela hodne :(
0 0
reagovat

Fufík

Zatím to tak nevypadá. Slabší tržby a nadšení od diváků taky nic moc.
568887
Zatím to tak nevypadá. Slabší tržby a nadšení od diváků taky nic moc.
Fufík
0 0
reagovat
cs lidi hele nwite jestli budou natacet druhej díl filmu jsem cislo ctyri?? :O
díky
568886
cs lidi hele nwite jestli budou natacet druhej díl filmu jsem cislo ctyri?? :O díky
0 0
reagovat
Livingdead je v klidu, jede se svoje. Je fakt, že ta jeho sestra je úplně všude:), ale dostal jsem se díky němu k haldě hororů.
568885
Livingdead je v klidu, jede se svoje. Je fakt, že ta jeho sestra je úplně všude*:)*, ale dostal jsem se díky němu k haldě hororů.
0 0
reagovat
Ja bych rekl, ze ne nikdo neresi, spise se tim bavi :)) Ale kazdopadne ti experti jsou urcite radi, aby je nekdo komentoval, pak maji radost ;)
568884
Ja bych rekl, ze ne nikdo neresi, spise se tim bavi *:))* Ale kazdopadne ti experti jsou urcite radi, aby je nekdo komentoval, pak maji radost *;)*
0 0
reagovat
A proč tyhle záměrný provokatéry někdo řeší? :)
568883
A proč tyhle záměrný provokatéry někdo řeší? :)
0 0
reagovat
Toto je ešte čajíček. LIVINGDEAD - to je kretén! :D Schválne počítajte, koľkokrát napíše, že sa film nepáčil jeho sestre. link
568879
Toto je ešte čajíček. LIVINGDEAD - to je kretén! *:D* Schválne počítajte, koľkokrát napíše, že sa film nepáčil jeho sestre. http://www.csfd.cz/uzivatel/36256-livingdead/
0 0
reagovat
Pán prstenů mě taky k smrti nudí, ale ty 3* si to prostě zaslouží :D už jen za režii, výpravu, kostýmy...
568876
Pán prstenů mě taky k smrti nudí, ale ty 3* si to prostě zaslouží *:D* už jen za režii, výpravu, kostýmy...
0 0
reagovat
Ten magor dal odpad i Hvězdné bráně, tak to je moc! :-:(
568874
Ten magor dal odpad i Hvězdné bráně, tak to je moc! *:-**:(*
0 0
reagovat
Jj, to me take dostalo, ten jde asi naschval proti proudu, jinak si to nedokazu vysvetlit...
568873
Jj, to me take dostalo, ten jde asi naschval proti proudu, jinak si to nedokazu vysvetlit...
0 0
reagovat

terminator007

A nejvíc mě dostalo tohle :

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)
odpad!
Nehorázná slátanina a fantasmagor. Všeobecně se mi tento žánr nelíbí. Fantasy literaturu dokáže napsat každý kdo má trošku fantazie a málo rozumu. Možná bych dal i jednu hvězdičku za efekty a kameru, ale vzhledem k tomu, že se této blbosti dělá tak nehorázná reklama, kterou si vůbec nezasouží dávám odpad! Jako pohádka na sobotní odpoledne možná dobré, ale jako celovečerní velkofilm katastrofa!
568872
A nejvíc mě dostalo tohle : Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) odpad! Nehorázná slátanina a fantasmagor. Všeobecně se mi tento žánr nelíbí. Fantasy literaturu dokáže napsat každý kdo má trošku fantazie a málo rozumu. Možná bych dal i jednu hvězdičku za efekty a kameru, ale vzhledem k tomu, že se této blbosti dělá tak nehorázná reklama, kterou si vůbec nezasouží dávám odpad! Jako pohádka na sobotní odpoledne možná dobré, ale jako celovečerní velkofilm katastrofa!
terminator007
0 0
reagovat

deiwi

fajné :+ , ale najlepší na tom je jeden z komenov "He needs to do a tampon commercial." :D
568870
fajné *:+* , ale najlepší na tom je jeden z komenov "He needs to do a tampon commercial." *:D*
deiwi
0 0
reagovat

deiwi

Boží :+
568868
Boží *:+*
deiwi
0 0
reagovat
Tak na tu reklmau jsem zvedav, jak dlouho vydrzi na TV :D Jo a speto, ty hodnoceni je vtip, ne? ;) Jinak si to nedokazu vysvetlit :D
568867
Tak na tu reklmau jsem zvedav, jak dlouho vydrzi na TV *:D* Jo a speto, ty hodnoceni je vtip, ne? *;)* Jinak si to nedokazu vysvetlit *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist