Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 70621 - 70640 Napsat příspěvek

xxendxx

Kill Lil Kim, Sherlock Homeboy! :D:+
570936
Kill Lil Kim, Sherlock Homeboy! *:D**:+*
xxendxx
0 0
reagovat

Pár alternativnich plakatu

link

ta Snehurka nema chybu!
570933
http://thechive.com/2011/07/25/movie-poster-change-up/ ta Snehurka nema chybu!
Pár alternativnich plakatu
0 0
reagovat

mantreq

aha.....mna to raz zabije, kým mi to niekto nepripomenie tak ani nwm že tam nejaká lišta je
570930
aha.....mna to raz zabije, kým mi to niekto nepripomenie tak ani nwm že tam nejaká lišta je
mantreq
0 0
reagovat

jakub.hapo.hazu

Protože sis nepřečetl lištu ;)
570929
Protože sis nepřečetl lištu *;)*
jakub.hapo.hazu
0 0
reagovat
a k diskusii, Rango je favorit ale počkajte aby neprekvapil Macko Pu ako zástupca PRAVEJ ROZPRAVKY PRE DETI!
570928
a k diskusii, Rango je favorit ale počkajte aby neprekvapil Macko Pu ako zástupca PRAVEJ ROZPRAVKY PRE DETI!
0 0
reagovat
proč nebyl MZ Live?
570927
proč nebyl MZ Live?
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER:

Souhlas... v anime podobě by to bylo určitě zajímavý :) charaktery sou na tom výtvoru parádní ...
570912
Souhlas... v anime podobě by to bylo určitě zajímavý :) charaktery sou na tom výtvoru parádní ...
Ex-SOLDIER:
0 0
reagovat

xxendxx

Jenže těžko srovnávat hraný film s hromadou CGI s čistě animovaným filmem.
570901
Jenže těžko srovnávat hraný film s hromadou CGI s čistě animovaným filmem.
xxendxx
0 0
reagovat
Je teda pravda, že Rango tu oscarovou kvalitu má a přál bych mu to. Jen jsem doufal, že ještě na něco nadupanýho,animovanýho do kina zajdu, ale stejně by to bylo s dabingem, takže ok.
570898
Je teda pravda, že Rango tu oscarovou kvalitu má a přál bych mu to. Jen jsem doufal, že ještě na něco nadupanýho,animovanýho do kina zajdu, ale stejně by to bylo s dabingem, takže ok.
0 0
reagovat
Rango zatim jednoznacnej favorit. Ten film je bozi. Tintin podle me do animaku nepujde, stejne jako tam nebyl Avatar
570897
Rango zatim jednoznacnej favorit. Ten film je bozi. Tintin podle me do animaku nepujde, stejne jako tam nebyl Avatar
0 0
reagovat

Karbous

Sakra, to je dost slabé...tak snad se vytáhne Tin-Tin...to opravdu není v plánu nic, co by mohlo překvapit? Samý sequely, co? Kdyby vyskočilo něco jako Fantastický Pan Lišák tak bych skákal radostí
570896
Sakra, to je dost slabé...tak snad se vytáhne Tin-Tin...to opravdu není v plánu nic, co by mohlo překvapit? Samý sequely, co? Kdyby vyskočilo něco jako Fantastický Pan Lišák tak bych skákal radostí
Karbous
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Dokonalé! :o:+
570893
Dokonalé! *:o**:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Bachy

S animákama je to letos slabší, ale tipoval bych učitě Ranga a Tintina (pokud Tintin vůbec do této kategorie spadá).
570892
S animákama je to letos slabší, ale tipoval bych učitě Ranga a Tintina (pokud Tintin vůbec do této kategorie spadá).
Bachy
0 0
reagovat

Harry Potter po japonsku

Sakra, nemohla Rowlingová prodat práva japoncům? Na jejich anime verzi bych se rád podíval... 8):+ HP
570888
Sakra, nemohla Rowlingová prodat práva japoncům? Na jejich anime verzi bych se rád podíval... *8)**:+* [link="http://imageshack.us/f/64/a9o5x.jpg/"]HP[/link]
Harry Potter po japonsku
0 0
reagovat
A ještě by mě zajímalo, jestli někdo nevíte, jak to bude s nasazením The Guard v českých kinech? Tomu filmu jsem věřil zatraceně moc a koukám, že asi zase nic nebude.
570879
A ještě by mě zajímalo, jestli někdo nevíte, jak to bude s nasazením The Guard v českých kinech? Tomu filmu jsem věřil zatraceně moc a koukám, že asi zase nic nebude.
0 0
reagovat
Zajímalo by mě, co se letos pokusí získat oscary za animáky, když Pixar v podstatě uhnul z cesty. Za ta léta už bylo tolik nepixarovskejch, kterým jsem to přál, tak uvidíme.
570878
Zajímalo by mě, co se letos pokusí získat oscary za animáky, když Pixar v podstatě uhnul z cesty. Za ta léta už bylo tolik nepixarovskejch, kterým jsem to přál, tak uvidíme.
0 0
reagovat
Bylo mi to jasný :D Ale můžeš za to zase ty. Damn you Charles.... :D
570856
Bylo mi to jasný :D Ale můžeš za to zase ty. Damn you Charles.... :D
0 0
reagovat
Mně nic není... Damn them! :D
570855
Mně nic není... Damn them! *:D*
0 0
reagovat