Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 70621 - 70640 Napsat příspěvek
Loki .... ja to neresim :D to bude tou moji pubertou :D
a nebo to bude tim ze sem z vesnicky ... a za kamaradama me mamka zacala pouste az od 11 let :'( myslim mimo vesnici treba do bolky :D
568921
Loki .... ja to neresim :D to bude tou moji pubertou :D a nebo to bude tim ze sem z vesnicky ... a za kamaradama me mamka zacala pouste az od 11 let :'( myslim mimo vesnici treba do bolky :D
0 0
reagovat

popicek

Pro mě stejná komerční věc, jako jsou ostatní všude hrané v rádiích, tv atd. Já jinak stejně poslouchám hlavně jinou oblast hudby.
568920
Pro mě stejná komerční věc, jako jsou ostatní všude hrané v rádiích, tv atd. Já jinak stejně poslouchám hlavně jinou oblast hudby.
popicek
0 0
reagovat
Fufík: Lebo znies tak, ze aj 13 je vela...
568919
Fufík: Lebo znies tak, ze aj 13 je vela...
0 0
reagovat
TedGeorge ... jasne :D uz je mi konecne 15 :D proc??
tobe??
568918
TedGeorge ... jasne :D uz je mi konecne 15 :D proc?? tobe??
0 0
reagovat

popik

to Ravenhorn: bez urážky, ale to je strašná srágora :D
568917
to Ravenhorn: bez urážky, ale to je strašná srágora *:D*
popik
0 0
reagovat
Konečně jsem našel ten hledanej song. :D

Annah Mac - Baby Don't Change (made by New Zealand)

link

568916
Konečně jsem našel ten hledanej song. *:D* Annah Mac - Baby Don't Change (made by New Zealand) [link="http://vimeo.com/23612296"]link[/link]
0 0
reagovat

Snipsley

super
568915
super
Snipsley
0 0
reagovat

TedGeorge

Sem se něco postne a někdo napíše "super", nebo se zodpovídají dotazy. Nějaké konstruktivnější nebo jen obyčejné klábosení na zabití času se tady právě moc nevede.
568913
Sem se něco postne a někdo napíše "super", nebo se zodpovídají dotazy. Nějaké konstruktivnější nebo jen obyčejné klábosení na zabití času se tady právě moc nevede.
TedGeorge
0 0
reagovat
Tak je to kecárna, tohle klábosení se tu myslím tolerovat klidně může. Kde jinde plácat do větru než v kecárně :D
568912
Tak je to kecárna, tohle klábosení se tu myslím tolerovat klidně může. Kde jinde plácat do větru než v kecárně :D
0 0
reagovat

verbst

Evidentně jsi nepochopil pointu.;)
568911
Evidentně jsi nepochopil pointu.*;)*
verbst
0 0
reagovat

Snipsley

Kdysi dávno )na šedé MZ) tu byl. Ale nikdo ho nepoužíval. Alespoň co si já pamatuju
568910
Kdysi dávno )na šedé MZ) tu byl. Ale nikdo ho nepoužíval. Alespoň co si já pamatuju
Snipsley
0 0
reagovat
OT, existuje někde MZ chat? Nějaký web nebo IRC channel? Docela to tu chybí, určitě by to nebylo na škodu, aby se tak nezahlcovaly diskuze.
568909
OT, existuje někde MZ chat? Nějaký web nebo IRC channel? Docela to tu chybí, určitě by to nebylo na škodu, aby se tak nezahlcovaly diskuze.
0 0
reagovat

Disketa

Ty?
568908
Ty?
Disketa
0 0
reagovat
Ale no tak, každý má svoje oblíbené guilty pleasure. Jen se přiznejte, kdo si každý týden dává Psa fotbalistu: Evropský pohár.;)8)
568907
Ale no tak, každý má svoje oblíbené guilty pleasure. Jen se přiznejte, kdo si každý týden dává Psa fotbalistu: Evropský pohár.*;)**8)*
0 0
reagovat

Fufík

Nevinej neprovokující dotaz. Kolik ti je?
568906
Nevinej neprovokující dotaz. Kolik ti je?
Fufík
0 0
reagovat
děkuju vam :) a ty Snipsley .. ty se na to urcite koukni :D
568903
děkuju vam :) a ty Snipsley .. ty se na to urcite koukni :D
0 0
reagovat

Fufík

Beastly, Stmívání, Stormbreaker...

:D
568901
Beastly, Stmívání, Stormbreaker... *:D*
Fufík
0 0
reagovat
Podobný bude asi Jumper, i když jsem Jsem číslo čtyři neviděl.
568898
Podobný bude asi Jumper, i když jsem Jsem číslo čtyři neviděl.
0 0
reagovat
a neznas nahodou nejake podeobe filmy?? :O
568894
a neznas nahodou nejake podeobe filmy?? :O
0 0
reagovat
ja tky :D melo to tkovej konec ze by mohlo bejt pokracovani ... t kse prave ptam :D ale jako jestli bude tak pujdu do kina :D ale stvalo by me ze uz by tam nejspis nehrala Dianna Agron :(
568893
ja tky :D melo to tkovej konec ze by mohlo bejt pokracovani ... t kse prave ptam :D ale jako jestli bude tak pujdu do kina :D ale stvalo by me ze uz by tam nejspis nehrala Dianna Agron :(
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist