Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 70641 - 70660 Napsat příspěvek

TedGeorge

Ty znam a jsou neskutecne super, u nich jsem mel tu kuzi taky. Akorat uz je to nejaky ten patek a prave z tech fandovskych sestrihu me hodne dlouho nic nezaujalo. Treba ty kazdorocni sestrihy na konci filmovyho roku me nejak nesmakujou.
579757
Ty znam a jsou neskutecne super, u nich jsem mel tu kuzi taky. Akorat uz je to nejaky ten patek a prave z tech fandovskych sestrihu me hodne dlouho nic nezaujalo. Treba ty kazdorocni sestrihy na konci filmovyho roku me nejak nesmakujou.
TedGeorge
0 0
reagovat
Kdyby to radši narvali do dvojky Green Horneta... ?)
579756
Kdyby to radši narvali do dvojky Green Horneta... *?)*
0 0
reagovat
Teaser na Abraham Lincoln - Vampire Hunter bude tenhle pátek. Trailer na Bournea už bude brzo taky venku a z velkých filmů letošního léta tak už zbývá jen Total Recall, do kterýho Sony nacpalo 250. :o
579754
Teaser na Abraham Lincoln - Vampire Hunter bude tenhle pátek. Trailer na Bournea už bude brzo taky venku a z velkých filmů letošního léta tak už zbývá jen Total Recall, do kterýho Sony nacpalo 250. *:o*
0 0
reagovat

Luckystar

Pokud se ti po tomhle dostavila husí kůže, tak nelze nezmínit práce dalšího člena moviezone, silence.

Tady mě neskutečně dostává hlavně začátek link

A tady je to celý prostě bomba link

Dawko super, ale s tímhle se to furt nedá srovnat :)
579753
Pokud se ti po tomhle dostavila husí kůže, tak nelze nezmínit práce dalšího člena moviezone, silence. Tady mě neskutečně dostává hlavně začátek http://www.youtube.com/watch?v=XXrFRBppq00 A tady je to celý prostě bomba http://www.youtube.com/watch?v=U3R8-boxf1k&feature=related Dawko super, ale s tímhle se to furt nedá srovnat :)
Luckystar
0 0
reagovat

Dawko_SVK

Hodne super, dokonce se dostavila i husi kuze, coz jsem u amatersky tvorby mel hooodne davno :)
579752
Hodne super, dokonce se dostavila i husi kuze, coz jsem u amatersky tvorby mel hooodne davno *:)*
Dawko_SVK
0 0
reagovat
verbst: Audiomachine - Illuminati
579749
verbst: Audiomachine - Illuminati
0 0
reagovat

Dawko_SVK

:+:+:+:+
A ta hudba?
579746
*:+**:+**:+**:+* A ta hudba?
Dawko_SVK
0 0
reagovat

zahron

Zrejme som niečo nakoniec vynechal :o
Samozrejme každý má iný vkus, keď sa na to pozerám po desiaty krát tak viem že som niektoré veci mohol úplne vyhodiť, iné zmeniť atď...ale o tom to predsa je, učiť sa na vlastných chybách :))
579744
Zrejme som niečo nakoniec vynechal *:o* Samozrejme každý má iný vkus, keď sa na to pozerám po desiaty krát tak viem že som niektoré veci mohol úplne vyhodiť, iné zmeniť atď...ale o tom to predsa je, učiť sa na vlastných chybách *:))*
zahron
0 0
reagovat

Dawko_SVK

add. Prometheus - právě že scénky po odkrytí nápisu jsou přesně ty pravé co se v takových spotech dají použít, je to sice jen pár sekund ale ve Vegasu je to piece of cake.
add. Men in Black - stačilo by klidně jen úvodní ksicht Smitha, další střih někam jinam a pak zase zpátky na TLee Jonese v křesle ... a celkem dobrý propojovák by byl ten skok z mrakodrapu ( je to to stejné jako spiderman na konci ). Určitě je spoustu možností jak to udělat a ani jedna není správně, protože ... no to snad ani nemusím vysvětlovat ne ? ;)
579743
add. Prometheus - právě že scénky po odkrytí nápisu jsou přesně ty pravé co se v takových spotech dají použít, je to sice jen pár sekund ale ve Vegasu je to piece of cake. add. Men in Black - stačilo by klidně jen úvodní ksicht Smitha, další střih někam jinam a pak zase zpátky na TLee Jonese v křesle ... a celkem dobrý propojovák by byl ten skok z mrakodrapu ( je to to stejné jako spiderman na konci ). Určitě je spoustu možností jak to udělat a ani jedna není správně, protože ... no to snad ani nemusím vysvětlovat ne ? *;)*
Dawko_SVK
0 0
reagovat

Superbowl

Prej nálož trailerů... Já jsem na Superbowl koukal od začátku do konce a trailer sem nezaznamenal ani jeden :D
579742
Prej nálož trailerů... Já jsem na Superbowl koukal od začátku do konce a trailer sem nezaznamenal ani jeden *:D*
Superbowl
0 0
reagovat

zahron

Ďakujem za odpoveď, no s tým RAIDom máš pravdu, nehodí sa medzi hollywoodske blockbustery, ale taktiež som nezahrnul také filmy ako Men in Black III a to z dôvodu že sa na ten film jednoducho neteším, čiže je ten teaser viac menej o filmoch na ktoré sa teším ja (trošku sebecké :D ) ale na RAID sa veľmi teším a nechcel som ho vynechať. Prometheus je u mňa druhý najočakávanejší film roka ale bohužiaľ viac ako polovicu jeho teaseru narušujú titulky v strede videa a rušilo by to aj diváka. Každopádne som rád že si to spomenul, je mi ľúto že tam z Promethea nie je niečo viac, možno nabudúce ;)

Výber jednotlivých scén mi trval veľmi dlho a chcel som ich zosúladiť s hudbou, po čase som už bol dezorientavý tým množstvom videa ktoré musím nejako využiť a nejaké tie emočné scény s Gandalfom alebo inými postavami mi ušli. Každopádne, uvidím ako mi to pôjde nabudúce, napr. na taký súhrn 2012 by som chcel zakomponovať všetky zložky (dráma, emócie, akcia...). Ďakujem veľmi pekne ešte raz za odpoveď.

vZeč - vďaka 8)
579741
Ďakujem za odpoveď, no s tým RAIDom máš pravdu, nehodí sa medzi hollywoodske blockbustery, ale taktiež som nezahrnul také filmy ako Men in Black III a to z dôvodu že sa na ten film jednoducho neteším, čiže je ten teaser viac menej o filmoch na ktoré sa teším ja (trošku sebecké *:D* ) ale na RAID sa veľmi teším a nechcel som ho vynechať. Prometheus je u mňa druhý najočakávanejší film roka ale bohužiaľ viac ako polovicu jeho teaseru narušujú titulky v strede videa a rušilo by to aj diváka. Každopádne som rád že si to spomenul, je mi ľúto že tam z Promethea nie je niečo viac, možno nabudúce *;)* Výber jednotlivých scén mi trval veľmi dlho a chcel som ich zosúladiť s hudbou, po čase som už bol dezorientavý tým množstvom videa ktoré musím nejako využiť a nejaké tie emočné scény s Gandalfom alebo inými postavami mi ušli. Každopádne, uvidím ako mi to pôjde nabudúce, napr. na taký súhrn 2012 by som chcel zakomponovať všetky zložky (dráma, emócie, akcia...). Ďakujem veľmi pekne ešte raz za odpoveď. vZeč - vďaka *8)*
zahron
0 0
reagovat

Dawko_SVK

celkem skvělý edit, až na ten RAID, přesunul bych ho na začátek nebo bych ho vyřadil, emotivní záběry s galadriel bych šoupl někam doprostřed jako přechodník - něják pauznout hudbu ( dát uplny silence nebo něco nechat jen tu jednu vrstvu melodie ), u sněhurky bych dal jinak záběry ( možná taky na charlize theron nebo na "thora") a jednoznačně více Promethea.

Ale tohle je spíš můj pocit ... každopádně to máš perfektní ?)
579739
celkem skvělý edit, až na ten RAID, přesunul bych ho na začátek nebo bych ho vyřadil, emotivní záběry s galadriel bych šoupl někam doprostřed jako přechodník - něják pauznout hudbu ( dát uplny silence nebo něco nechat jen tu jednu vrstvu melodie ), u sněhurky bych dal jinak záběry ( možná taky na charlize theron nebo na "thora") a jednoznačně více Promethea. Ale tohle je spíš můj pocit ... každopádně to máš perfektní *?)*
Dawko_SVK
0 0
reagovat
579738
http://www.moviezone.cz/clanek/20156-naloz-spotu-ze-superbowlu/
0 0
reagovat
Letos jsou jen čtyři trailery ze Super Bowlu?
579737
Letos jsou jen čtyři trailery ze Super Bowlu?
0 0
reagovat
Dawko: Je to velmi OK, klidně se podívám víckrát :+
579735
Dawko: Je to velmi OK, klidně se podívám víckrát *:+*
0 0
reagovat

Gonzi

FPS majú rovnaké, upravoval som ich tempo podľa toho ako sa to hodilo. Ale až tak to ruší ? Každopádne ďakujem za pripomienku ;)
579733
FPS majú rovnaké, upravoval som ich tempo podľa toho ako sa to hodilo. Ale až tak to ruší ? Každopádne ďakujem za pripomienku *;)*
Gonzi
0 0
reagovat

Dawko_SVK

mám pocit, že mají ty zdrojové klípky různá FPS... strašně to ruší. Jinak good
579732
mám pocit, že mají ty zdrojové klípky různá FPS... strašně to ruší. Jinak good
Dawko_SVK
0 0
reagovat
Vytvoril som kratší teaser na ''veľké'' filmy tohto roku. Je to môj prvý editing a rád privítam kritiku :+
odkaz
579731
Vytvoril som kratší teaser na ''veľké'' filmy tohto roku. Je to môj prvý editing a rád privítam kritiku *:+* [link="http://www.youtube.com/watch?v=qKc8Iy0acDo"]odkaz[/link]
0 0
reagovat

Luban

Žádná exkluzivita :) Tohle je čistě v mojí režii a jde o to, že stáhnutelný titulky nahazuju až ve chvíli, kdy k nim je stáhnutelnej soubor. Často vychází třeba chvíli po streamu, ale občas je to dýl a já pak na to bohužel zapomenu. Takže sorry, budu se to snažit víc hlídat, a postovat teda stáhnutelný titulky rovnou ke všemu (ač budou většině lidí k ničemu a nemusej sedět na soubory, který si najdou sami).

A jestli máš teda nějaký vyloženě spešl přání, tak do vzkazníku. Titulky pro stream dělám z původních (musej se vždycky maličko posunout a překódovat), takže můžu stánutelný přihodit ke všemu, kde bys je postrádal ;)
579722
Žádná exkluzivita :) Tohle je čistě v mojí režii a jde o to, že stáhnutelný titulky nahazuju až ve chvíli, kdy k nim je stáhnutelnej soubor. Často vychází třeba chvíli po streamu, ale občas je to dýl a já pak na to bohužel zapomenu. Takže sorry, budu se to snažit víc hlídat, a postovat teda stáhnutelný titulky rovnou ke všemu (ač budou většině lidí k ničemu a nemusej sedět na soubory, který si najdou sami). A jestli máš teda nějaký vyloženě spešl přání, tak do vzkazníku. Titulky pro stream dělám z původních (musej se vždycky maličko posunout a překódovat), takže můžu stánutelný přihodit ke všemu, kde bys je postrádal ;)
Luban
0 0
reagovat

Dotaz na redakci

Nešlo by u trailerů, které od Vás mají CZ titulky, dávat odkaz na stažení titulkového souboru automaticky pokud tam titulky jsou? Jde mi o to, že si archivuju některé trailery a s tím pokud možno i příslušné titulky, jenže někdy se na samotně stáhnutelné titulky čeká celkem dlouho, někdy dokonce to ani nedopadne.
Ale pokud jde o nějakou exkluzivitu či podobně, tak to samozřejmě chápu a budu trpělivě čekat a doufat. :)
579719
Nešlo by u trailerů, které od Vás mají CZ titulky, dávat odkaz na stažení titulkového souboru automaticky pokud tam titulky jsou? Jde mi o to, že si archivuju některé trailery a s tím pokud možno i příslušné titulky, jenže někdy se na samotně stáhnutelné titulky čeká celkem dlouho, někdy dokonce to ani nedopadne. Ale pokud jde o nějakou exkluzivitu či podobně, tak to samozřejmě chápu a budu trpělivě čekat a doufat. *:)*
Dotaz na redakci
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se