Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 70641 - 70660 Napsat příspěvek

Fufík

Je mi 14, styď se...
568953
Je mi 14, styď se...
Fufík
0 0
reagovat
(formát jpg/gif, rozměry 40*50px přesně, max. 8kB)

Ty parametry tam nejsou ze srandy.
568952
(formát jpg/gif, rozměry 40*50px přesně, max. 8kB) Ty parametry tam nejsou ze srandy.
0 0
reagovat
ja to zkousel ale me to nejde :( ja si tm nejdriv zkousel dat svo ufotku pk ze hry a pk zase svoji a neslo mi to :(
568951
ja to zkousel ale me to nejde :( ja si tm nejdriv zkousel dat svo ufotku pk ze hry a pk zase svoji a neslo mi to :(
0 0
reagovat

Fufik

snaž sa nevypisovať každých 5 minut a zaobstaraj si prosím ťa ikonku, neviem ako ostatní, ale mňa to strašne serie, keď sem niekto vpáli a nemá ikonku :D
568950
snaž sa nevypisovať každých 5 minut a zaobstaraj si prosím ťa ikonku, neviem ako ostatní, ale mňa to strašne serie, keď sem niekto vpáli a nemá ikonku *:D*
Fufik
0 0
reagovat
tak ja si to prectu :D ale ty mi zase napis co na tom jko vidis ty ok?
568949
tak ja si to prectu :D ale ty mi zase napis co na tom jko vidis ty ok?
0 0
reagovat
Ono možná kdyby jsi po sobě ty příspěvky četl... a nepsal jako žák třetí třídy (který tvrdí, že je mu 15)
568948
Ono možná kdyby jsi po sobě ty příspěvky četl... a nepsal jako žák třetí třídy (který tvrdí, že je mu 15)
0 0
reagovat
no tk asi prstanu psat aby ste me nemuseli pomlouvat :D ale kdyz ja se jinak nudim :D
568947
no tk asi prstanu psat aby ste me nemuseli pomlouvat :D ale kdyz ja se jinak nudim :D
0 0
reagovat
Vždycky, když se tu objeví nějaký exot, tak je o zábavu postaráno :D
568946
Vždycky, když se tu objeví nějaký exot, tak je o zábavu postaráno *:D*
0 0
reagovat
Najlepsi z NZ su v sucasnosti The Naked And Famous, taky skvely popovy NIN + Radiohead :+ link, link
568945
Najlepsi z NZ su v sucasnosti The Naked And Famous, taky skvely popovy NIN + Radiohead *:+* [link="http://www.youtube.com/watch?v=O2qph_66beY"]link[/link], [link="http://www.youtube.com/watch?v=WdO85Qf4Poc"]link[/link]
0 0
reagovat
to je ale cool :D
568944
to je ale cool :D
0 0
reagovat

Fufík

Dneska si dal MZ diskuzi naprosto nový rozměr ... máš u mě malé bezvýznamné mínus ?)
568943
Dneska si dal MZ diskuzi naprosto nový rozměr ... máš u mě malé bezvýznamné mínus *?)*
Fufík
0 0
reagovat
:D ale to bude bohuzel tim ze sem na netu :D :D ale nevadi mi to :D
568941
:D ale to bude bohuzel tim ze sem na netu :D :D ale nevadi mi to :D
0 0
reagovat

popik

to Fufík: Ty jsi správný retard 8) začínáš se mi líbit. :D
568940
to Fufík: Ty jsi správný retard *8)* začínáš se mi líbit. *:D*
popik
0 0
reagovat
hele ... aspon se odlisuju od ostatnich ;-)
568939
hele ... aspon se odlisuju od ostatnich ;-)
0 0
reagovat
Keby ten fufik aspon nepisal jak uplny ichtyl...
568938
Keby ten fufik aspon nepisal jak uplny ichtyl...
0 0
reagovat
xxendxx ... co s ito rikal?? ja ti nerozumel ?? :D
sorry
568937
xxendxx ... co s ito rikal?? ja ti nerozumel ?? :D sorry
0 0
reagovat
Ravenhorn: Brittany Alexander je taky umelec z NZ, kterej stoji za pozornost :P

Ad. Fufik
zabanujte ho uz konecne nekdo
568935
Ravenhorn: Brittany Alexander je taky umelec z NZ, kterej stoji za pozornost :P Ad. Fufik zabanujte ho uz konecne nekdo
0 0
reagovat

Fufík

Spýtaj sa inak.
Napr. takto: Reknete mi pls nejaky dobrý filmy (jako poradny fantasmagorycky/ororovy pecky?? ) ?? díky
Toto nie je warezfórum.
568934
Spýtaj sa inak. Napr. takto: Reknete mi pls nejaky dobrý filmy (jako poradny fantasmagorycky/ororovy pecky?? ) ?? díky Toto nie je warezfórum.
Fufík
0 0
reagovat

Fufík

Co nechápeš na tom, že tady na tom webu se nemá řešit nelegální pořizování kopií filmu. Hodně nápadně si koleduješ o ban.
568933
Co nechápeš na tom, že tady na tom webu se nemá řešit nelegální pořizování kopií filmu. Hodně nápadně si koleduješ o ban.
Fufík
0 0
reagovat
Reknete mi pls nejaky filmy(jako poradny fantasmagorycky/ororovy pecky?? ) ktery se uz daji stahnout v cj?? díky
568931
Reknete mi pls nejaky filmy(jako poradny fantasmagorycky/ororovy pecky?? ) ktery se uz daji stahnout v cj?? díky
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist