Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 69421 - 69440 Napsat příspěvek

starý článek

Ahoj, je možné někde najít tento článek? link
589982
Ahoj, je možné někde najít tento článek? http://blogy.moviezone.cz/imf/moviezone-filmtech/2010/02/25/jen-si-tak-trosku-nahrabat/
starý článek
0 0
reagovat

xxendxx

Což je na druhou stranu škoda... Ale myslel jsem to tak, že u potetovanýho punkovýho zpěváka, známýho svým chraplákem, je to poněkud překvapivější než u divnýho introvertního režiséra.
589980
Což je na druhou stranu škoda... Ale myslel jsem to tak, že u potetovanýho punkovýho zpěváka, známýho svým chraplákem, je to poněkud překvapivější než u divnýho introvertního režiséra.
xxendxx
0 0
reagovat
R.I.P. Larry Hagman...
589979
R.I.P. Larry Hagman...
0 0
reagovat

Memphis

tam je to ovsem vsem naprosto u (_!_), protoze ho nikdo nezna :D

Lana Wačovská vypadá jako Levák Bob ze Simpsnů :P
589977
tam je to ovsem vsem naprosto u (_!_), protoze ho nikdo nezna :D Lana Wačovská vypadá jako Levák Bob ze Simpsnů :P
Memphis
0 0
reagovat
Stáhl jsem BRrip TDKR (budu kupovat celou trilogii, tak mě nekamenujte) a jen bych se rád podělil o velkou radost, že všechny IMAX scény jsou stejně jako u TDK v 16:9, takže se budou krásně rozprostírat přes celou telku :)
589975
Stáhl jsem BRrip TDKR (budu kupovat celou trilogii, tak mě nekamenujte) a jen bych se rád podělil o velkou radost, že všechny IMAX scény jsou stejně jako u TDK v 16:9, takže se budou krásně rozprostírat přes celou telku *:)*
0 0
reagovat
Lana je ještě v pohodě, když se ale nechal "předělat" frontman Against Me!, to byl teprve šok... link
589974
Lana je ještě v pohodě, když se ale nechal "předělat" frontman Against Me!, to byl teprve šok... http://www.youtube.com/watch?v=rzJ21OpFnZ0
0 0
reagovat
Přínos? Ztráta anonymity mi jako velkej přínos nepřijde. Obzvlášť pro lidi, který se jí dlouho nechtěli vzdát a nakonec tak učinili vyloženě kvůli tomu, aby podpořili svůj film.
589973
Přínos? Ztráta anonymity mi jako velkej přínos nepřijde. Obzvlášť pro lidi, který se jí dlouho nechtěli vzdát a nakonec tak učinili vyloženě kvůli tomu, aby podpořili svůj film.
0 0
reagovat

KarelR

Je to smutné, že Cloud Atlas dopadl takhle špatně (pomiňme teď šokující výsledky z Ruska), ale pro Wachowské to bude mít osobní přínos a už se nebudou muset bát mluvit na veřejnosti. A že Lana je momentálně novou hrdinkou LGBT komunity, to snad ani nemusím dodávat. :)
589972
Je to smutné, že Cloud Atlas dopadl takhle špatně (pomiňme teď šokující výsledky z Ruska), ale pro Wachowské to bude mít osobní přínos a už se nebudou muset bát mluvit na veřejnosti. A že Lana je momentálně novou hrdinkou LGBT komunity, to snad ani nemusím dodávat. *:)*
KarelR
0 0
reagovat
Co je zlomilo? Tolik věřili Cloud Atlasu, že se po letech konečně rozhodli "vystoupit z anonymity" a naplno ten film propagovat. Zamrzí, že to dopadlo takhle.
589971
Co je zlomilo? Tolik věřili Cloud Atlasu, že se po letech konečně rozhodli "vystoupit z anonymity" a naplno ten film propagovat. Zamrzí, že to dopadlo takhle.
0 0
reagovat
Dobrá dobrá... Ale všimněte si, že Wachowští ještě minulý rok nedávali ani jedno interview, nikde nevystupovali, měli pověst podivínů a letos jsou prakticky všude. Poskytují rozhovory, přebírají ceny pro LGBT osobnosti. Co je vlastně zlomilo, že se s úspěchem odvážili vystupovat na veřejnosti? :+
589970
Dobrá dobrá... Ale všimněte si, že Wachowští ještě minulý rok nedávali ani jedno interview, nikde nevystupovali, měli pověst podivínů a letos jsou prakticky všude. Poskytují rozhovory, přebírají ceny pro LGBT osobnosti. Co je vlastně zlomilo, že se s úspěchem odvážili vystupovat na veřejnosti? *:+*
0 0
reagovat

Disk

ja mam vazne potuchy, ze jsi muj post nepochopil 8) o obsahu jsem nemluvil, ale to podani je vtipne, vkusne a "roztomile" ja se bavil, obecenstvo taky... proste takovy stand-up komik. Mimochodem, nektery stand-up komici zavazna temata ve svych vystupech pouzivaji ;)
589967
ja mam vazne potuchy, ze jsi muj post nepochopil *8)* o obsahu jsem nemluvil, ale to podani je vtipne, vkusne a "roztomile" ja se bavil, obecenstvo taky... proste takovy stand-up komik. Mimochodem, nektery stand-up komici zavazna temata ve svych vystupech pouzivaji *;)*
Disk
0 0
reagovat

speta.jr

Já Laně ovšem gratuluju. :+ Beze srandy. Ty asi vážně nemáš potuchy, jak se musí cítit člověk v nesprávném těle, co?
589966
Já Laně ovšem gratuluju. *:+* Beze srandy. Ty asi vážně nemáš potuchy, jak se musí cítit člověk v nesprávném těle, co?
speta.jr
0 0
reagovat

Lana Wachowski by se mohla zivit jako stand-up komik :-D

589964
http://www.youtube.com/watch?v=crHHycz7T_c&feature=related
Lana Wachowski by se mohla zivit jako stand-up komik :-D
0 0
reagovat

popik

Zkouknul jsem prvnich 10 minut Far Cry 3 video a ten Vaas je vazne paradni postava ("Run Forrest, Run!!!...") :D
589963
Zkouknul jsem prvnich 10 minut Far Cry 3 video a ten Vaas je vazne paradni postava ("Run Forrest, Run!!!...") *:D*
popik
0 0
reagovat

trogy

vyhravas bludistaka za nejretardovanejsi dotaznik.... vsude je 10 stupnu souhlasu, pricemz minimalne s polovinou otazek vubec nesouhlasim... slysela jsi nekdy o (ano / ne / nevim) ? Doufam ze EkF je zkratka pro nejakou zvlastni (prinejlepsim stredni) skolu, protoze jestli je tenhle dotaznik prace vysokoskolaka, tak je to hodne k placi.
589962
vyhravas bludistaka za nejretardovanejsi dotaznik.... vsude je 10 stupnu souhlasu, pricemz minimalne s polovinou otazek vubec nesouhlasim... slysela jsi nekdy o (ano / ne / nevim) ? Doufam ze EkF je zkratka pro nejakou zvlastni (prinejlepsim stredni) skolu, protoze jestli je tenhle dotaznik prace vysokoskolaka, tak je to hodne k placi.
trogy
0 0
reagovat
Jo, to je taky fakt, že mi dokáže zážitek zkazit, když skončí film a můj doprovod řekne, že to byla blbost nebo co nepochopil, případně pokud mu musím vysvětlovat, co se mi na tom líbilo a co to celé znamenalo :-(.
589961
Jo, to je taky fakt, že mi dokáže zážitek zkazit, když skončí film a můj doprovod řekne, že to byla blbost nebo co nepochopil, případně pokud mu musím vysvětlovat, co se mi na tom líbilo a co to celé znamenalo :-(.
0 0
reagovat
589960
[link="https://www.youtube.com/watch?v=QA1aEJtJbUY&feature=relmfu"]Ron Swanson, my hero:)[/link]
0 0
reagovat
Dobrý den, vím, že je tohle mimo téma, ale moc Vás všechny prosím, jestli byste mi pomohli se seminární prací a vyplnili tento krátký dotazník o mobilních operátorrech, který zabere 2 minutky. Určeno pro ty, kteří si kupují kredit. Moc Vám všem děkuji. Pospěchová, studentka EkF.
link
589959
Dobrý den, vím, že je tohle mimo téma, ale moc Vás všechny prosím, jestli byste mi pomohli se seminární prací a vyplnili tento krátký dotazník o mobilních operátorrech, který zabere 2 minutky. Určeno pro ty, kteří si kupují kredit. Moc Vám všem děkuji. Pospěchová, studentka EkF. http://25837.vyplnto.cz/
0 0
reagovat
ja to mam 50/50 na Cloud Atlas nikdo nechtel, o to vic jsem si ho uzil, obecne na takove ty "narocnejsi" veci jdu radsi sam a ve skupine predevcim na blockbustery a komedie s lahvi v ruce 8)
589958
ja to mam 50/50 na Cloud Atlas nikdo nechtel, o to vic jsem si ho uzil, obecne na takove ty "narocnejsi" veci jdu radsi sam a ve skupine predevcim na blockbustery a komedie s lahvi v ruce *8)*
0 0
reagovat
Tak to já zase sám nikdy nebyl.. minimálně brácha se vždycky přidá :+
589953
Tak to já zase sám nikdy nebyl.. minimálně brácha se vždycky přidá *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se