Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 69161 - 69180 Napsat příspěvek
"Ubisoft confirmed that it will be released on Xbox 360, PS3 and PC."
584593
"Ubisoft confirmed that it will be released on Xbox 360, PS3 and PC."
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Jestli najdeme oběť, která to dá dohromady... :)
584592
Jestli najdeme oběť, která to dá dohromady... :)
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Nějaké klasické 4-jádro a GTX 560 by neměla mít v fHD problém. Max. těsně před vydáním vyměníš grafiku za GTX 660/670, které budou stát kolem 4-5k.
584591
Nějaké klasické 4-jádro a GTX 560 by neměla mít v fHD problém. Max. těsně před vydáním vyměníš grafiku za GTX 660/670, které budou stát kolem 4-5k.
0 0
reagovat
Tak to by nikoho moc nemrzelo... Podle té grafiky mě ale spíš zajímají HW nároky.
584590
Tak to by nikoho moc nemrzelo... Podle té grafiky mě ale spíš zajímají HW nároky.
0 0
reagovat
Největší překvapení bude, až ohlásí, že to nevyjde na X360 ani PS3 :))
584589
Největší překvapení bude, až ohlásí, že to nevyjde na X360 ani PS3 *:))*
0 0
reagovat
Rozhodně největší překvapení letošní E3.
584587
Rozhodně největší překvapení letošní E3.
0 0
reagovat

E3

Watch Dogs vypadá hodně dobře video :+
584586
Watch Dogs vypadá hodně dobře [link="http://www.youtube.com/watch?v=FcMRkyoHKeA"]video[/link] *:+*
E3
0 0
reagovat

Dotaz na redakci

Bude zase E3 speciál? Protože letos se ukázaly povedené věci, sice většinou ingame, ale o to působivější, viz BEYOND: Two Souls s Ellen Page. :+
584584
Bude zase E3 speciál? Protože letos se ukázaly povedené věci, sice většinou ingame, ale o to působivější, viz [link="http://www.youtube.com/watch?&v=4NEup8y0g-Q"]BEYOND: Two Souls[/link] s Ellen Page. *:+*
Dotaz na redakci
0 0
reagovat
Na fotbal nekoukám, ale kdyby v telce přidali tyhle efekty, tak do toho jdu! link
584559
Na fotbal nekoukám, ale kdyby v telce přidali tyhle efekty, tak do toho jdu! http://youtu.be/AleYSkW2LoQ?hd=1
0 0
reagovat
Môže za to Róbert Fico.
584551
Môže za to Róbert Fico.
0 0
reagovat
Však taky je. Jeho, osudu. Pána Boha. Velkého Cthulhu. [insert higher power of your choice here].
584548
Však taky je. Jeho, osudu. Pána Boha. Velkého Cthulhu. [insert higher power of your choice here].
0 0
reagovat
Mně přijdou tyhle *thumbs down* smajly u této záležitosti úplně směšný. Jako byste dávali najevo, že je to jeho chyba, že umřel.
584547
Mně přijdou tyhle *thumbs down* smajly u této záležitosti úplně směšný. Jako byste dávali najevo, že je to jeho chyba, že umřel.
0 0
reagovat
:-:-:(
584544
*:-**:-**:(*
0 0
reagovat

Disketa

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! :- Requiescat in pace... :(
584543
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! *:-* Requiescat in pace... :(
Disketa
0 0
reagovat
Ve věku 77 let zemřel zpěvák Eduard Khil, známý jako Trololoman. :-
584542
Ve věku 77 let zemřel zpěvák Eduard Khil, známý jako Trololoman. *:-*
0 0
reagovat

Memphis

díky za info o tomhle jsem vůbec nevěděl, já věděl že něco takového KOSS má no ... zase nadruhou stranu, teď mě psal spolužák že se mu taky poškodil spoj u sluchátka a jeho kámoš mu to opravil zadáčo - skusím to dát k němu, snad to bude rychlejší, žádné náhradní nemám a bez sluchátek jsem v háji ...:)
584533
díky za info o tomhle jsem vůbec nevěděl, já věděl že něco takového KOSS má no ... zase nadruhou stranu, teď mě psal spolužák že se mu taky poškodil spoj u sluchátka a jeho kámoš mu to opravil zadáčo - skusím to dát k němu, snad to bude rychlejší, žádné náhradní nemám a bez sluchátek jsem v háji ...*:)*
Memphis
0 0
reagovat

zahron

viz link a tady máš na to i forum link
584532
viz http://portapro.cz/?id=zaruka a tady máš na to i forum http://forum.portapro.cz/viewtopic.php?t=132
zahron
0 0
reagovat

Bína

příjdu do alfy na reklamační, zaplatím 300 a hotovo ?
584531
příjdu do alfy na reklamační, zaplatím 300 a hotovo ?
Bína
0 0
reagovat

zahron

To jsou PortaPro? Ty ti snad za nějaký tři stovky opravěj i bez záručáku, ne?

edit: Bína mě předeběh, ale aspoň to je tak, jak jsem si myslel.
584530
To jsou PortaPro? Ty ti snad za nějaký tři stovky opravěj i bez záručáku, ne? edit: Bína mě předeběh, ale aspoň to je tak, jak jsem si myslel.
zahron
0 0
reagovat
Ta cena se liší dle distribuce. Datart a Electroworld budou mít oficiální český dovoz nabízející kod na zlevněnou záruku(50 kč za jakoukoliv opravu/výměnu za nový kus) Ty za 750 budou bez kodu, tedy oprava bude za 300 Kč.

Jinak u Koss myslím ani nepotřebuješ ten záručák, prostě přijdeš zaplatíš 300 a je vyřešeno.

584528
Ta cena se liší dle distribuce. Datart a Electroworld budou mít oficiální český dovoz nabízející kod na zlevněnou záruku(50 kč za jakoukoliv opravu/výměnu za nový kus) Ty za 750 budou bez kodu, tedy oprava bude za 300 Kč. Jinak u Koss myslím ani nepotřebuješ ten záručák, prostě přijdeš zaplatíš 300 a je vyřešeno.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se