Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 69141 - 69160 Napsat příspěvek
Zdá se mi to, nebo se Cival v psaní Bitev buchet "našel"? :D
584649
Zdá se mi to, nebo se Cival v psaní Bitev buchet "našel"? *:D*
0 0
reagovat
Nechť odpočívá v pokoji, jeho knížky sem miloval...
584648
Nechť odpočívá v pokoji, jeho knížky sem miloval...
0 0
reagovat

Ray Bradbury

Jeden smutník i ode mně :(
584646
Jeden smutník i ode mně :(
Ray Bradbury
0 0
reagovat

R.I.P. Ray Bradbury

Ach jo, to mi zkazilo den. Ale dožil se požehnaných 91 let.
584643
Ach jo, to mi zkazilo den. Ale dožil se požehnaných 91 let.
R.I.P. Ray Bradbury
0 0
reagovat
F*ck me...
584640
F*ck me...
0 0
reagovat
R.I.P. Ray Bradbury
584636
R.I.P. Ray Bradbury
0 0
reagovat
Jo, srry, sem se přehlídnul a film s letadýlky je 1927... Takže nic, ale i tak jsem u spusty nevědel, že je to Paaramountu ;)...
584617
Jo, srry, sem se přehlídnul a film s letadýlky je 1927... Takže nic, ale i tak jsem u spusty nevědel, že je to Paaramountu ;)...
0 0
reagovat

KARLOS

Tak ten film 1933 bude Duck Soup
584616
Tak ten film 1933 bude [b]Duck Soup[/b]
KARLOS
0 0
reagovat

KARLOS

Já tam vidím jenom Konga z 1976...
Jedinej film, kterej tam je 1933 mi jako Kong moc nepřipadá (ale samotný film jsem nerozluštil)
584615
Já tam vidím jenom Konga z 1976... Jedinej film, kterej tam je 1933 mi jako Kong moc nepřipadá (ale samotný film jsem nerozluštil)
KARLOS
0 0
reagovat
Teda tohle mě docela rozhodilo... Konga z 33tího snad nemá Paramount, ale Universal, který slaví taky 100 let...
JInak slabší cca polovina...
584611
Teda tohle mě docela rozhodilo... Konga z 33tího snad nemá Paramount, ale Universal, který slaví taky 100 let... JInak slabší cca polovina...
0 0
reagovat
Odkaz přímo na obrázek nejde...link
584610
Odkaz přímo na obrázek nejde...[link="http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=91015"]link[/link]
0 0
reagovat
Na Comingsoon.net se objevil super plakát ke 100. výročí studia Paramount link Kolik filmů vyjmenujete? Sám se dohrabu sotva do půlky :)
584609
Na Comingsoon.net se objevil super plakát ke 100. výročí studia Paramount http://www.comingsoon.net/nextraimages/paramountpictures100large.jpg Kolik filmů vyjmenujete? Sám se dohrabu sotva do půlky :)
0 0
reagovat

Macejko

Kdyby kdokoliv něco takového ohlásil, tak to na internetu jen tak nepřehlídneš :)
584603
Kdyby kdokoliv něco takového ohlásil, tak to na internetu jen tak nepřehlídneš *:)*
Macejko
0 0
reagovat

Bagr007

Nijako. Bola to proste otázka.
584602
Nijako. Bola to proste otázka.
Bagr007
0 0
reagovat

Perry-

Dáno to nikde není, ale pokud to nebylo prošpikované skriptama, tak to má nejen pokročilou fyziku poškození, počasí a oblečení, ale i AI na daleko vyšší úrovni než je dneska běžné. A to nemluvím o grafice.

Pokud by z toho cokoliv osekali, tak už to nebude podle mě stejná hra. Vem si, že pokud to šlo, tak většina her byla předvedena přímo na konzoli, ale těch pár kousků, které vystupují nejvíc z řady na PC.
584601
Dáno to nikde není, ale pokud to nebylo prošpikované skriptama, tak to má nejen pokročilou fyziku poškození, počasí a oblečení, ale i AI na daleko vyšší úrovni než je dneska běžné. A to nemluvím o grafice. Pokud by z toho cokoliv osekali, tak už to nebude podle mě stejná hra. Vem si, že pokud to šlo, tak většina her byla předvedena přímo na konzoli, ale těch pár kousků, které vystupují nejvíc z řady na PC.
Perry-
0 0
reagovat
Dnes mě nejvíce pobavila zpráva, že už je vybrán nový představitel Hannibala Lectera. Krásně to koresponduje s projevem doktora Ratha ve Sněmovně.
584600
Dnes mě nejvíce pobavila zpráva, že už je vybrán nový představitel Hannibala Lectera. Krásně to koresponduje s projevem doktora Ratha ve Sněmovně.
0 0
reagovat
Macejko: A jak to souvisí s tím, co jsem napsal? :D
584599
Macejko: A jak to souvisí s tím, co jsem napsal? *:D*
0 0
reagovat
Nikde není dáno, že to na PS3 nebude... to co ukázali je klidně verze z PC... podobně jako u Crysis.. prostě ořežou efekty apod a pojede to
584598
Nikde není dáno, že to na PS3 nebude... to co ukázali je klidně verze z PC... podobně jako u Crysis.. prostě ořežou efekty apod a pojede to
0 0
reagovat

Bagr007

Bola už vlastne nejaká next-gen konzola v skutočnosti ohlásená?
584597
Bola už vlastne nejaká next-gen konzola v skutočnosti ohlásená?
Bagr007
0 0
reagovat
Macejko: PC hry jsou vždycky v největším rozkvětu těsně před příchodem nové generace konzolí. Ve chvíli jejich vydání půjde podíl PC her prudce dolů a zase se v průběhu let bude pomalu drát nahoru.

I když kdoví jak to bude dneska v době obřího nárůstu výkonu telefonů a tabletů...
584596
Macejko: PC hry jsou vždycky v největším rozkvětu těsně před příchodem nové generace konzolí. Ve chvíli jejich vydání půjde podíl PC her prudce dolů a zase se v průběhu let bude pomalu drát nahoru. I když kdoví jak to bude dneska v době obřího nárůstu výkonu telefonů a tabletů...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se