Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 67961 - 67980 Napsat příspěvek
Trochu jsem spěchal tak sorry. ;)
588328
Trochu jsem spěchal tak sorry. *;)*
0 0
reagovat

Jonny

Nebude, a ty by si sa namiesto hrania hier mal radšej vrátiť do školy. Začali mi krvácať oči.
588323
Nebude, a ty by si sa namiesto hrania hier mal radšej vrátiť do školy. Začali mi krvácať oči.
Jonny
0 0
reagovat
Myslyte že bude nějakej pach na xp pro AC III? Protože jinak si to zahraju asi až za dva roky.
588322
Myslyte že bude nějakej pach na xp pro AC III? Protože jinak si to zahraju asi až za dva roky.
0 0
reagovat

departed

No jéjé, na to sem úplně zapomněl :D
588321
No jéjé, na to sem úplně zapomněl *:D*
departed
0 0
reagovat

Mildík

Navic za chvili te ceka i ACIII. 8)
588318
Navic za chvili te ceka i ACIII. *8)*
Mildík
0 0
reagovat

zahron

Je to strašná droga...

Já jsem tehdy odolal a řekl jsem si, že si to koupím jenom až si projedu znova D1 a D2 ... Diablo jedničku už mám za sebou, ale k D2 sem se pořádně nedostal... Takže zatím odolávám s koupí... A doufám, že budu odolávat dál, jelikož mě čekají 2 státnice + diplomka...

Navíc se mi ještě doma válí Starcraft 2, ze kterého jsem neodehrál ani jednu kampaň a propadl jsem MP... 8)
588316
Je to strašná droga... Já jsem tehdy odolal a řekl jsem si, že si to koupím jenom až si projedu znova D1 a D2 ... Diablo jedničku už mám za sebou, ale k D2 sem se pořádně nedostal... Takže zatím odolávám s koupí... A doufám, že budu odolávat dál, jelikož mě čekají 2 státnice + diplomka... Navíc se mi ještě doma válí Starcraft 2, ze kterého jsem neodehrál ani jednu kampaň a propadl jsem MP... *8)*
zahron
0 0
reagovat

xxendxx

zahron#2939 - jak říkám, mám to teprve pár dní .. :D8)
588315
zahron#2939 - jak říkám, mám to teprve pár dní .. *:D**8)*
xxendxx
0 0
reagovat

zahron

bez tech cislicek je tvuj nick celkem k nicemu :P
588314
bez tech cislicek je tvuj nick celkem k nicemu :P
zahron
0 0
reagovat
Forward Unto Dawn ep.1
divím sa že sa tomu na mz ešte nevenovali
588312
[link="http://www.youtube.com/watch?v=BfJVgXBfSH8"]Forward Unto Dawn ep.1[/link] divím sa že sa tomu na mz ešte nevenovali
0 0
reagovat
Na Starcraftu tu někdo nefrčí? :D
588310
Na Starcraftu tu někdo nefrčí? *:D*
0 0
reagovat
Ja som pri tom vydržal cca 30 hodín, nachytal som sa na betu, ktorá ma bavila. Teraz vlastne ľutujem, že som za to vysolil také prachy. Ak by niekto chcel predám :D. Ešteže sa tak akurát po D3 objavil Torchlight 2.
588309
Ja som pri tom vydržal cca 30 hodín, nachytal som sa na betu, ktorá ma bavila. Teraz vlastne ľutujem, že som za to vysolil také prachy. Ak by niekto chcel predám *:D*. Ešteže sa tak akurát po D3 objavil Torchlight 2.
0 0
reagovat

D3

Termín odevzdání Absolvenstké práce se blíží a já si koupil diablo, mám ho 48 hodin a ztoho played mám 28 hodin :D ( pro gamery : nick zahron ) těším se na vás 8)
588308
Termín odevzdání Absolvenstké práce se blíží a já si koupil diablo, mám ho 48 hodin a ztoho played mám 28 hodin *:D* ( pro gamery : nick zahron ) těším se na vás *8)*
D3
0 0
reagovat

Dawko_SVK

Geniální! :+
588305
Geniální! *:+*
Dawko_SVK
0 0
reagovat

Looper Recut

588293
[link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_CLgUSnspWE"]link[/link]
Looper Recut
0 0
reagovat
Teorii externismu miluju :D
588292
Teorii externismu miluju *:D*
0 0
reagovat
České nebe :+:+:+
588289
České nebe *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Tak po první části cimrmanovského představení můžu říct, že nejlepší příspěvek byl od Jana Hraběty o Cimrmanově životní filosofii. :+

Jinak večer je to příjemný a lze jen litovat, že se toho nedožili Ladislav Smoljak a Pavel Vondruška.
588288
Tak po první části cimrmanovského představení můžu říct, že nejlepší příspěvek byl od Jana Hraběty o Cimrmanově životní filosofii. *:+* Jinak večer je to příjemný a lze jen litovat, že se toho nedožili Ladislav Smoljak a Pavel Vondruška.
0 0
reagovat
No, ten obrazek me nechava uplne chladnym, popicku. :o
588279
No, ten obrazek me nechava uplne chladnym, popicku. *:o*
0 0
reagovat
podobně asi uvažoval tvůrce nového robocopa.
588277
podobně asi uvažoval tvůrce nového robocopa.
0 0
reagovat

popik

co vy na to? link
588275
co vy na to? http://media.loupak.cz:443/soubory/obrazky/_funny/145/ee030.jpg
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se