Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 67941 - 67960 Napsat příspěvek
LOL. Fakt chci vidět Tedovu tvář, když zjistí, že jdeš za ním... :D

Peace out!
588402
LOL. Fakt chci vidět Tedovu tvář, když zjistí, že jdeš za ním... *:D* Peace out!
0 0
reagovat
588401
http://www.youtube.com/watch?v=r4U1EHoNfO0 *:D*
0 0
reagovat
Milá redakce a přátelé, děkuji vám za všechno. Bohužel se na neurčito musím vzdálit a dělat daleko závažnější věci. Děkuji vám za to, že jste mě tu mezi sebou strpěli a neustále jste mi dávali šance. Zatím musím odejít za Tedem. Věřím, že se ještě někdy potkáme.

Ahoj.
588399
Milá redakce a přátelé, děkuji vám za všechno. Bohužel se na neurčito musím vzdálit a dělat daleko závažnější věci. Děkuji vám za to, že jste mě tu mezi sebou strpěli a neustále jste mi dávali šance. Zatím musím odejít za Tedem. Věřím, že se ještě někdy potkáme. Ahoj.
0 0
reagovat

KarelR

Díky, já jsem měl tušení že to je tento film, potřeboval jsem potvrdit. Musím doplnit restík :)
588398
Díky, já jsem měl tušení že to je tento film, potřeboval jsem potvrdit. Musím doplnit restík *:)*
KarelR
0 0
reagovat

naigoto

Doporučuju teda neklikat a nakoukat letošní chválený filmy, co nešly do českejch kin. Jestli je ti to putna, tak...

Cabin in the Woods
588397
Doporučuju teda neklikat a nakoukat letošní chválený filmy, co nešly do českejch kin. Jestli je ti to putna, tak... [spoiler]Cabin in the Woods[/spoiler]
naigoto
0 0
reagovat
Nevíte náhodou někdo z jakého filmu je tenhle vizuální efekt? 4MB gif obrázek
588396
Nevíte náhodou někdo z jakého filmu je tenhle vizuální efekt? [link="http://imageshack.us/a/img402/9168/vfx.gif"]4MB gif obrázek[/link]
0 0
reagovat
No já podávám teďka reklamaci a sem zvědav jak to vyřeší... Už nemám ale náladu se s nima dohadovat... Když jsem totiž jim řekl, že mi půl roku účtovali služby, které jsem nechtěl a ani neměl mít aktivované, tak se cukali... řekli mi ať donesu faktury atd... A hle... Najednou z internetové aplikace (správa čísla, atd) mi zmizeli všechny faktury... Takže to nemám jak dokázat...
588393
No já podávám teďka reklamaci a sem zvědav jak to vyřeší... Už nemám ale náladu se s nima dohadovat... Když jsem totiž jim řekl, že mi půl roku účtovali služby, které jsem nechtěl a ani neměl mít aktivované, tak se cukali... řekli mi ať donesu faktury atd... A hle... Najednou z internetové aplikace (správa čísla, atd) mi zmizeli všechny faktury... Takže to nemám jak dokázat...
0 0
reagovat
No bohužel podobné zkušenosti mám i s T-M, který jednomu z členů naší rodiny naúčtoval přes 3k za data. Vzhledem k tomu, že jsem datové přenosy vypnul a na ploše nechal jen ikonu na wi-fi, tak jsem o správnosti jejich údajů začal dost pochybovat.

Když jsem se pak dozvěděl, že má ten samý měsíc končit smlouva(3 telefony), tak mi ale bylo všechno hned jasné :-
588392
No bohužel podobné zkušenosti mám i s T-M, který jednomu z členů naší rodiny naúčtoval přes 3k za data. Vzhledem k tomu, že jsem datové přenosy vypnul a na ploše nechal jen ikonu na wi-fi, tak jsem o správnosti jejich údajů začal dost pochybovat. Když jsem se pak dozvěděl, že má ten samý měsíc končit smlouva(3 telefony), tak mi ale bylo všechno hned jasné *:-*
0 0
reagovat
Vodafone je momentálně nejhorší operátor na českém trhu, osobní zkušenosti k nezaplacení :D Už 2 roky nebyl měsíc, kdybych nereklamoval fakturu, takže s nima si člověk opravdu užije... Například teď se z nich snažím "vytřískat" asi litr, kterej mi naúčtovali jen tak a prostě s nima nehnete... A třešničkou na dotru je, že v prodejnách to je trotl vedle trotla (alespoň tam, kde jsem měl tu čest)...

Chce to nervy, ale trocha adrenalinu neuškodí :D:D:D
588391
Vodafone je momentálně nejhorší operátor na českém trhu, osobní zkušenosti k nezaplacení *:D* Už 2 roky nebyl měsíc, kdybych nereklamoval fakturu, takže s nima si člověk opravdu užije... Například teď se z nich snažím "vytřískat" asi litr, kterej mi naúčtovali jen tak a prostě s nima nehnete... A třešničkou na dotru je, že v prodejnách to je trotl vedle trotla (alespoň tam, kde jsem měl tu čest)... Chce to nervy, ale trocha adrenalinu neuškodí *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Bagr007

Kdyby měl...stále má... Od sedmi hodin od rána a aby toho nebylo málo, tak to každému místo keců o nedostupnosti řekne, že číslo už neexistuje.

Předpokládám, že pak určitě SMS o zmeškaných voláních nedostanu, takže budu úplně v prde**...
588390
Kdyby měl...stále má... Od sedmi hodin od rána a aby toho nebylo málo, tak to každému místo keců o nedostupnosti řekne, že číslo už neexistuje. Předpokládám, že pak určitě SMS o zmeškaných voláních nedostanu, takže budu úplně v prde**...
Bagr007
0 0
reagovat

popik

"Vodafone dnes aktivoval vybraným zákazníkům nový férový tarif "Nevolám vůbec". Všechny hovory jsou zde zcela zdarma. Největší výhodou je, že k tomuto tarifu není bezpodmínečně nutné vlastnit mobilní telefon." :D
588389
"Vodafone dnes aktivoval vybraným zákazníkům nový férový tarif "Nevolám vůbec". Všechny hovory jsou zde zcela zdarma. Největší výhodou je, že k tomuto tarifu není bezpodmínečně nutné vlastnit mobilní telefon." *:D*
popik
0 0
reagovat
Hmm, tak hodně štěstí s hledáním náhrady... :(

scroochy: Vodafone měl prý dneska nějaký velký výpadek.
588388
Hmm, tak hodně štěstí s hledáním náhrady... *:(* scroochy: Vodafone měl prý dneska nějaký velký výpadek.
0 0
reagovat
Sledujete někdo pokus Felixe Baumgartnera? link
588387
Sledujete někdo pokus Felixe Baumgartnera? http://www.redbullstratos.com/live/
0 0
reagovat

Těším se na reakce ostatních operátorů

link :)
588386
http://www.youtube.com/watch?v=Cjzp7-gYmlY :)
Těším se na reakce ostatních operátorů
0 0
reagovat
Mně začíná Vodafone také poměrně... Skončím u něj asi také a to snad po 15-ti letech!
588385
Mně začíná Vodafone také poměrně... Skončím u něj asi také a to snad po 15-ti letech!
0 0
reagovat

Vardant

Co tě k tomu dovedlo?
588384
Co tě k tomu dovedlo?
Vardant
0 0
reagovat
Tak po dnešku po sedmi letech asi končím s Vodafone, tohle fakt ne...:(
588383
Tak po dnešku po sedmi letech asi končím s Vodafone, tohle fakt ne...*:(*
0 0
reagovat

scroochy

Thanks. 8)
588362
Thanks. *8)*
scroochy
0 0
reagovat
Sintel
pre mňa animák dejovo plnší a vizuálne krajší než akákoľvek pixarovka
588360
[link="http://www.youtube.com/watch?v=rO0yXC0oyIA&feature=share"]Sintel[/link] pre mňa animák dejovo plnší a vizuálne krajší než akákoľvek pixarovka
0 0
reagovat
588359
[link="http://www.youtube.com/watch?v=NDUlpi_wQ7E&feature=plcp"]Pooper[/link] *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se