Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 67361 - 67380 Napsat příspěvek
Jak jste tady nedávno zmiňovali to chození do kina, takže asi tak Asi jsem potom jediný, kdo si užil film. :(
590062
Jak jste tady nedávno zmiňovali to chození do kina, takže asi [link="http://1.bp.blogspot.com/_3mhHn3F-PFs/TPwuAm90I-I/AAAAAAAAI4w/3cVOqfJHf6I/s1600/sozinho-no-cinema.jpg"]tak[/link] Asi jsem potom jediný, kdo si užil film. :(
0 0
reagovat

Memphis

Tenhle? Já, kromě toho smíchu, jsem dostal pocit, že si z nás dělá prdel, tak jako pár let zpátky Joaquin Phoenix... :D
590061
[link="http://kultura.idnes.cz/daniel-landa-o-postave-zito-44-dgy-/hudba.aspx?c=A121126_111949_hudba_jaz"]Tenhle[/link]? Já, kromě toho smíchu, jsem dostal pocit, že si z nás dělá prdel, tak jako pár let zpátky Joaquin Phoenix... *:D*
Memphis
0 0
reagovat

Landa

Ještě teda naposledy k panu mistrovi. Čet jsem dneska ten jeho rozhovor pro Mladou frontu a učůrával u toho smíchy. Prachy a sláva holt udělaj s člověkem hodně, a zvlášť s agresivním egomaniakem. Jen ať konečně zmizí. :)
590059
Ještě teda naposledy k panu mistrovi. Čet jsem dneska ten jeho rozhovor pro Mladou frontu a učůrával u toho smíchy. Prachy a sláva holt udělaj s člověkem hodně, a zvlášť s agresivním egomaniakem. Jen ať konečně zmizí. *:)*
Landa
0 0
reagovat
No věřím že to tak děsný nebude, dneska jsem slyšel že na našem stužkováku (v pátek) bude jedna spolužačka zpívat Skyfall. :D Musím si teď kvůli ní narychlo sehnat špunty do uší, protože jinak by mi tuhle písničku zkazila navždy :D :-
590058
No věřím že to tak děsný nebude, dneska jsem slyšel že na našem stužkováku (v pátek) bude jedna spolužačka zpívat Skyfall. *:D* Musím si teď kvůli ní narychlo sehnat špunty do uší, protože jinak by mi tuhle písničku zkazila navždy *:D* *:-*
0 0
reagovat

Killda

Nemá to špatný, hlavně ta druhá půlka je dobrá, v první části to není úplně ono. Ale naživo to má perfektní málokdo, to už jsem si zvykl :D
590054
Nemá to špatný, hlavně ta druhá půlka je dobrá, v první části to není úplně ono. Ale naživo to má perfektní málokdo, to už jsem si zvykl *:D*
Killda
0 0
reagovat
až ted jsem se dostal k Výplachu, ale info o Spielbergovi máte myslim špatně. Já četl verzi, že ten producent Broccoli ho chtěl, ale nejdřív byl moc neznámý a pak si ho nemoh dovolit
590053
až ted jsem se dostal k Výplachu, ale info o Spielbergovi máte myslim špatně. Já četl verzi, že ten producent Broccoli ho chtěl, ale nejdřív byl moc neznámý a pak si ho nemoh dovolit
0 0
reagovat
Farná ten Skyfall fakt nezvládá :- :D a komu se tohle líbí, prosím, běžte si vytřít uši a poslechněte to znovu. ;)
590030
Farná ten Skyfall fakt nezvládá *:-* *:D* a komu se tohle líbí, prosím, běžte si vytřít uši a poslechněte to znovu. *;)*
0 0
reagovat

popik

Landa je možná blbej vidlák, ale HAL je zdá se jen blbej 8)
590027
Landa je možná blbej vidlák, ale HAL je zdá se jen blbej *8)*
popik
0 0
reagovat
Landa je naprosto mimo realitu. :-
590026
Landa je naprosto mimo realitu. *:-*
0 0
reagovat
Landa je blbý hospodský vidlák. Což byl vždycky, ale teď už se to ani nesnaží nijak maskovat.
590021
Landa je blbý hospodský vidlák. Což byl vždycky, ale teď už se to ani nesnaží nijak maskovat.
0 0
reagovat
K proslovu "vyližte mi prdel" by bylo nepatřičné obléknout kvádro.
590014
K proslovu "vyližte mi prdel" by bylo nepatřičné obléknout kvádro.
0 0
reagovat
Zpěv je solidní, ale ta aranž je naprosto mimo. Takhle zabít geniální písničku. :- A co říct k Landovi: Hodně trapné vystoupení. Landu neomlouvá, že je Landa, takže si může dovolit víc než ostatní. Ne. Choval se jako buran, vypadal jako buran (to si nemohl vzít sako a kravatu, když už je ve Státní opeře?) a celý projev byl totálně mimo mísu. A kšiltovka ve Státní opeře je vrchol neslušnosti. Stejný případ jako mladý Kratochvíl. :-
590012
Zpěv je solidní, ale ta aranž je naprosto mimo. Takhle zabít geniální písničku. *:-* A co říct k Landovi: Hodně trapné vystoupení. Landu neomlouvá, že je Landa, takže si může dovolit víc než ostatní. Ne. Choval se jako buran, vypadal jako buran (to si nemohl vzít sako a kravatu, když už je ve Státní opeře?) a celý projev byl totálně mimo mísu. A kšiltovka ve Státní opeře je vrchol neslušnosti. Stejný případ jako mladý Kratochvíl. *:-*
0 0
reagovat

vZeČ, popicek

Jo, Robertovi se to taky líbí :D

odkaz
590010
Jo, Robertovi se to taky líbí *:D* [link="https://www.facebook.com/robertek.rosenberg/posts/556252041067576"]odkaz[/link]
vZeČ, popicek
0 0
reagovat
Děláte si srandu? Vždyť je ten Skyfall příšernej :-
590009
Děláte si srandu? Vždyť je ten Skyfall příšernej *:-*
0 0
reagovat

popik

link Landa :D, já přímej přenos neviděl, ale Landa je borec! :D
590008
http://www.youtube.com/watch?v=ksnN1gf0Djc Landa *:D*, já přímej přenos neviděl, ale Landa je borec! *:D*
popik
0 0
reagovat
Obvykle jsem první, kdo si rád kopne do českých hvězdiček, ale představa "Ewa Farna - Skyfall" rozhodně šílená není a samotné provedení taky ne (i když samozřejmě nemá hlas jako Adele).

(Kdyby mi někdo před 3 lety řekl, že budu v internetové diskuzi obhajovat Ewu Farnou, vysmál bych se mu... :D)
590002
Obvykle jsem první, kdo si rád kopne do českých hvězdiček, ale představa "Ewa Farna - Skyfall" rozhodně šílená není a samotné provedení taky ne (i když samozřejmě nemá hlas jako Adele). (Kdyby mi někdo před 3 lety řekl, že budu v internetové diskuzi obhajovat Ewu Farnou, vysmál bych se mu... *:D*)
0 0
reagovat
Jo na český poměry dobré, už se lepší v angličtině, za chvilku bude zpívat možná hlavně anglicky, kdo ví :+
590001
Jo na český poměry dobré, už se lepší v angličtině, za chvilku bude zpívat možná hlavně anglicky, kdo ví *:+*
0 0
reagovat

popik

Jako nejsem žádnej pěveckej znalec, ale nemyslím si, že by to Ewička dala nějak špatně 8)
590000
Jako nejsem žádnej pěveckej znalec, ale nemyslím si, že by to Ewička dala nějak špatně *8)*
popik
0 0
reagovat
No, ehm.. to bylo docela... ehm... no nic, jdu si pustit originál.
589999
No, ehm.. to bylo docela... ehm... no nic, jdu si pustit originál.
0 0
reagovat

Pro Diska

589998
[link="http://www.youtube.com/watch?v=YcpM9lvHWWI"]Skyfall[/link]
Pro Diska
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se