Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 67321 - 67340 Napsat příspěvek

scroochy

Danke schön! :+;)
590132
Danke schön! *:+**;)*
scroochy
0 0
reagovat

verbst

Kindle Paperwhite.

Nemám sice osobní zkušenost, ale ohlasy jsou dobrý a absence podsvětlení byl největší nedostatek Kindlů a e-čteček obecně. V kombinaci s Amazoní nabídkou knížek (i když zatím ne v češtině) je podle mě Paperwhite momentálně nejlepší volba. Wi-Fi verze stačí, 3G je drahý a zbytečný IMHO).

Bohužel je Paperwhite zatím dost nedostatkový zboží, a pokud to plánuješ jako dárek k Vánocům, tak nejspíš nepochodíš. Podsvícení má jinak i Nook Glo (nebo jak se to jmenuje), ale do toho bych asi nešel. Jedině pokud ti je fakt ukradenej ekosystém a stejně na tom budeš číst jen věci, co si tam sám nahraješ. V takovým případě je to asi jedno. Ale nevím, jak moc dobrý/špatný to podsvícení na Nooku je.
590130
Kindle Paperwhite. Nemám sice osobní zkušenost, ale ohlasy jsou dobrý a absence podsvětlení byl největší nedostatek Kindlů a e-čteček obecně. V kombinaci s Amazoní nabídkou knížek (i když zatím ne v češtině) je podle mě Paperwhite momentálně nejlepší volba. Wi-Fi verze stačí, 3G je drahý a zbytečný IMHO). Bohužel je Paperwhite zatím dost nedostatkový zboží, a pokud to plánuješ jako dárek k Vánocům, tak nejspíš nepochodíš. Podsvícení má jinak i Nook Glo (nebo jak se to jmenuje), ale do toho bych asi nešel. Jedině pokud ti je fakt ukradenej ekosystém a stejně na tom budeš číst jen věci, co si tam sám nahraješ. V takovým případě je to asi jedno. Ale nevím, jak moc dobrý/špatný to podsvícení na Nooku je.
verbst
0 0
reagovat

C.C.Baxter

Amen, brotha! :+
590129
Amen, brotha! *:+*
C.C.Baxter
0 0
reagovat
Opět se blíží Vánoce, a já bych se chtěl zeptat, jaká čtečka je momentálně nejlepší? Nebo respektive, jaká se nejvíc vyplatí, když si tam člověk chce jenom číst. (Internet a hudbu obstarává něco jinýho.)
590128
Opět se blíží Vánoce, a já bych se chtěl zeptat, jaká čtečka je momentálně nejlepší? Nebo respektive, jaká se nejvíc vyplatí, když si tam člověk chce jenom číst. (Internet a hudbu obstarává něco jinýho.)
0 0
reagovat

Kostěj

:D:+
590127
*:D**:+*
Kostěj
0 0
reagovat

popik

to Mildík: To už jsem viděl a je to super :+
590126
to Mildík: To už jsem viděl a je to super *:+*
popik
0 0
reagovat

popik

Tohle je něco pro tebe :D

(já se tomu taky zasmál, hlavně některým hláškám, ale jinak to je šílená chujovina)
590123
[link="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A-b2YNErwxw"]Tohle je něco pro tebe[/link] *:D* (já se tomu taky zasmál, hlavně některým hláškám, ale jinak to je šílená chujovina)
popik
0 0
reagovat
Noomi je pěkná, jen nemá prsa. 8)
590119
Noomi je pěkná, jen nemá prsa. *8)*
0 0
reagovat

popik

Kostěj to zabil :D
590117
Kostěj to zabil *:D*
popik
0 0
reagovat
Neblázněte, lidi. Vypadá jak Mason Verger.
590116
Neblázněte, lidi. Vypadá jak Mason Verger.
0 0
reagovat

popik

okej, okej, tak abych to poopravil...v rámci hollywoodu ošklivá :D
590115
okej, okej, tak abych to poopravil...v rámci hollywoodu ošklivá *:D*
popik
0 0
reagovat
Noomi je normálne dobre vyzerajúca ženská.
590113
Noomi je normálne dobre vyzerajúca ženská.
0 0
reagovat

popik

..by si híkal ako malý somárik 8)
590112
..by si híkal ako malý somárik *8)*
popik
0 0
reagovat

popik

to xxendxx: Tvoje pokroucený představy mě nezajímají ?), jestli noci trávíš přemýšlením nad tím nad KÝM zrovna já, nebo někteří další uživatelé MZ zrovna "leští" je tvoje existence ještě o to víc žalostnější.:)

to Gorecki: Což ovšem nic nemění na tom, že je, jak už jsem říkal ku*va ošklivá. ;)
590111
to xxendxx: Tvoje pokroucený představy mě nezajímají *?)*, jestli noci trávíš přemýšlením nad tím nad KÝM zrovna já, nebo někteří další uživatelé MZ zrovna "leští" je tvoje existence ještě o to víc žalostnější.*:)* to Gorecki: Což ovšem nic nemění na tom, že je, jak už jsem říkal ku*va ošklivá. *;)*
popik
0 0
reagovat

Popik je blbec

...ale Noomi Rapace je opravdu hnusná (nemyslim v tom videu, to jsem zatím neviděl).
590110
...ale Noomi Rapace je opravdu hnusná (nemyslim v tom videu, to jsem zatím neviděl).
Popik je blbec
0 0
reagovat
Čo by ste spravili keby ste vo výťahu stretli Samaru z The Ring link

Ja by som ju buď knockoutoval, odpadol alebo sa posral strachy :D
590106
Čo by ste spravili keby ste vo výťahu stretli Samaru z The Ring http://www.novinky.cz/koktejl/285959-lide-kriceli-hruzou-ze-tmy-vytahu-se-zjevila-najata-desiva-divenka-z-hororu.html Ja by som ju buď knockoutoval, odpadol alebo sa posral strachy *:D*
0 0
reagovat
:D
590104
*:D*
0 0
reagovat
"Hipster popik"? Kam jsme to dospěli? :D
590100
"Hipster popik"? Kam jsme to dospěli? *:D*
0 0
reagovat

EMPIRE

Pro fajnšmejkry hobita EMPIRE vydal speciál o Hobitovi. Neměl jsem zatím čas se na to pořádně pořádně podívat, zatím jenom zhruba prolistováno a přečteno pár odstavců, ale vypadá to slušně :+
+ navíc luxusních 5 různých coverů ve 3D 8) (urval jsem posledního Gluma)
590099
Pro fajnšmejkry hobita EMPIRE vydal speciál o Hobitovi. Neměl jsem zatím čas se na to pořádně pořádně podívat, zatím jenom zhruba prolistováno a přečteno pár odstavců, ale vypadá to slušně *:+* + navíc luxusních 5 různých coverů ve 3D *8)* (urval jsem posledního Gluma)
EMPIRE
0 0
reagovat

popink

V tom klipe nie je ani jedina sekunda, kde by sa chcela pacit, takze do svojej fapcave si musis vziat nieco ine.
590098
V tom klipe nie je ani jedina sekunda, kde by sa chcela pacit, takze do svojej fapcave si musis vziat nieco ine.
popink
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se