Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 67241 - 67260 Napsat příspěvek
Vypadá to, že Praha nedostane Star Trek prolog: link

Dublin tam naštěstí je, i když vtipně napsanej pod UK :D
590445
Vypadá to, že Praha nedostane Star Trek prolog: http://www.comicbookmovie.com/fansites/BatFreak/news/?a=70964 Dublin tam naštěstí je, i když vtipně napsanej pod UK *:D*
0 0
reagovat
to jste mi moc nepomohli :D
590446
to jste mi moc nepomohli *:D*
0 0
reagovat

Pe7er

když vy jste vidláci tak co jsem vtom případě já ? (LG KP550)
590444
když vy jste vidláci tak co jsem vtom případě já ? (LG KP550)
Pe7er
0 0
reagovat

ACIII

Jediná nevýhoda této hry je neuvěřitelná návykovost... šílené... Jinak zatím jsem příběhově v 3/4 hry a celkově, co se týče progresu synchronizace, tak to jsem na 67%... A užívám si každou minutu 8)

Už nevím, kdo to tu psal ohledně té výroby produktů, tak to je opravdu naprosto epická haluz, na to jak je to okraová záležitost je až moc rozpracované... a samotný proces je více než zdlouhavý... Ale tak... někdo si s tím třeba vyhraje 8)

P.S.: Podzemí ftw, bloudil sem tam celkem 2 a půl hodiny :D
590443
Jediná nevýhoda této hry je neuvěřitelná návykovost... šílené... Jinak zatím jsem příběhově v 3/4 hry a celkově, co se týče progresu synchronizace, tak to jsem na 67%... A užívám si každou minutu *8)* Už nevím, kdo to tu psal ohledně té výroby produktů, tak to je opravdu naprosto epická haluz, na to jak je to okraová záležitost je až moc rozpracované... a samotný proces je více než zdlouhavý... Ale tak... někdo si s tím třeba vyhraje *8)* P.S.: Podzemí ftw, bloudil sem tam celkem 2 a půl hodiny *:D*
ACIII
0 0
reagovat

Mildík

neboj nie si sám, ja mám W910i :D
590442
neboj nie si sám, ja mám W910i *:D*
Mildík
0 0
reagovat
Hmmm, připadám si jako vidlák, když poslouchám songy z mého "next-gen" mobilu Sony Ericson W810i :D
590441
Hmmm, připadám si jako vidlák, když poslouchám songy z mého "next-gen" mobilu Sony Ericson W810i *:D*
0 0
reagovat

OMG

590440
[link="http://www.oldspicesavestheworld.com/"]This game is a must![/link] *:D*
OMG
0 0
reagovat

Gorecki

No konečně někdo.
Pokud se vyloženě neživíš zvukem, tak Ti iPod "stačí". Táta, kterej za mlada zvukařil a poprvé slyšel z iPoda nějakej song, tak byl hrozně odvařenej.
Jasně, jsou lepší, ale "smrtelník" ten rozdíl fakt nepozná. A když jo, tak je to z 90 % placebo :D 8)
590439
No konečně někdo. Pokud se vyloženě neživíš zvukem, tak Ti iPod "stačí". Táta, kterej za mlada zvukařil a poprvé slyšel z iPoda nějakej song, tak byl hrozně odvařenej. Jasně, jsou lepší, ale "smrtelník" ten rozdíl fakt nepozná. A když jo, tak je to z 90 % placebo *:D* *8)*
Gorecki
0 0
reagovat

Bachy

iPod ma VELMI kvalitny zvuk (podla modelu), je medzi spickou, imho rozdiel az tak nepoznas a z praktickeho hladiska viac ocenis pamat.
590436
iPod ma VELMI kvalitny zvuk (podla modelu), je medzi spickou, imho rozdiel az tak nepoznas a z praktickeho hladiska viac ocenis pamat.
Bachy
0 0
reagovat
Paráda..díky moc. Prostě volím mezi velkou pamětí (iPod) a kvalitou zvuku. A jdu teda do toho Cowonu. Snad volím správně :)
590431
Paráda..díky moc. Prostě volím mezi velkou pamětí (iPod) a kvalitou zvuku. A jdu teda do toho Cowonu. Snad volím správně :)
0 0
reagovat
Tak zvukově je to hodně subjektivní, ALE... Zvuk mi z toho leze do Šenů IE7ček, zkoušel jsem i svoje Grada... Velké sluchadla uhraje velmi potichu (J3ka nemá na to potřebný výkon) ale naprosto čistě a vyváženě...
IE7čky jsou na to naprosto ideální... Vyvážený zvuk v celém spektru, veliký odstup signál/šum... Prostě když to porovnám se zvukem, který leze z mojeho telefonu (starší Xperia) a samozřejmě poslouchám na IE7, pak je to opravdu neporovnatelné...
Ekvivalizér, ani žádné zvukové režimy nepoužívám, jedu "na holo"... A používám to JENOM na zvuk a to jen na data, rádio nikoli, video teď už vlastně taky ani ne...
590419
Tak zvukově je to hodně subjektivní, ALE... Zvuk mi z toho leze do Šenů IE7ček, zkoušel jsem i svoje Grada... Velké sluchadla uhraje velmi potichu (J3ka nemá na to potřebný výkon) ale naprosto čistě a vyváženě... IE7čky jsou na to naprosto ideální... Vyvážený zvuk v celém spektru, veliký odstup signál/šum... Prostě když to porovnám se zvukem, který leze z mojeho telefonu (starší Xperia) a samozřejmě poslouchám na IE7, pak je to opravdu neporovnatelné... Ekvivalizér, ani žádné zvukové režimy nepoužívám, jedu "na holo"... A používám to JENOM na zvuk a to jen na data, rádio nikoli, video teď už vlastně taky ani ne...
0 0
reagovat
Technické termíny ti tu nevysypem, ale z laického pohľadu (a zároveň z pohľadu človeka, ktorý si na kvalitu potrpí) nemám tomu zvuku čo vytknúť. Btw. taký menší tip - najviac sa mi v ekvalizéri osvedčilo zvukové nastavenie "Ballad". Perfektný na akýkoľvek hudobný žáner.
590416
Technické termíny ti tu nevysypem, ale z laického pohľadu (a zároveň z pohľadu človeka, ktorý si na kvalitu potrpí) nemám tomu zvuku čo vytknúť. Btw. taký menší tip - najviac sa mi v ekvalizéri osvedčilo zvukové nastavenie "Ballad". Perfektný na akýkoľvek hudobný žáner.
0 0
reagovat

Macejko, Karlos

Naposledy ke Cowonu:

Tak do něj nakonec půjde. Jen se ujistí. Je ta kvalita zvuku vážně tak dobrá, že si jej mám vybrat, ačkoliv takový věci jako fotky a kalendář nevyužiji. Video občas ano.
590415
Naposledy ke Cowonu: Tak do něj nakonec půjde. Jen se ujistí. Je ta kvalita zvuku vážně tak dobrá, že si jej mám vybrat, ačkoliv takový věci jako fotky a kalendář nevyužiji. Video občas ano.
Macejko, Karlos
0 0
reagovat
TDKR Hrají: My Cocaine. Zrovna jsem chcípl smíchy. :D :D
590413
[link="http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/uprimne-trailery-temny-rytir-povstal"]TDKR[/link] Hrají: My Cocaine. Zrovna jsem chcípl smíchy. *:D* *:D*
0 0
reagovat
Star Trek trailer má délku 1:50 (teaser 1:03). Ještě se vyloupl trailer na Oblivion 2:25.
590409
Star Trek trailer má délku 1:50 (teaser 1:03). Ještě se vyloupl trailer na Oblivion 2:25.
0 0
reagovat
Asi si založím vlastní stránku, kde budu hlavně psát pochvalné recenze pro ty nejhorší filmy plné planých výkřiků, aby mě mohli citovat na obalech DVD :D
590405
Asi si založím vlastní stránku, kde budu hlavně psát pochvalné recenze pro ty nejhorší filmy plné planých výkřiků, aby mě mohli citovat na obalech DVD *:D*
0 0
reagovat
Vím o tom už měsíc, psali mi, jestli můžou, ale dík :)
590404
Vím o tom už měsíc, psali mi, jestli můžou, ale dík :)
0 0
reagovat
Mám skvělou zprávu pro Mr. Hlada. Na Blu-rayi filmu Méďa (Ted) je napsáno: "Prostě super!" Matěj Svoboda, Moviezone.cz. Hlade, jsi slavný. A vidíš dobře, skutečně tam napsali i tvé jméno a web. Ne u jako u Civala, kde mu u Clerks 1 sprostě ukradli jeho komentář z ČSFD. :D
590403
Mám skvělou zprávu pro Mr. Hlada. Na Blu-rayi filmu Méďa (Ted) je napsáno: "Prostě super!" Matěj Svoboda, Moviezone.cz. Hlade, jsi slavný. A vidíš dobře, skutečně tam napsali i tvé jméno a web. Ne u jako u Civala, kde mu u Clerks 1 sprostě ukradli jeho komentář z ČSFD. *:D*
0 0
reagovat
Jak se tu nedávno někdo ptal na ty čtečky e-knih, tak koukám, že už i český knižní shopy nabízej podsvětlený modely, tak pokud někdo chce provázání s českým shopem pro snazší nákup knih v češtině, tak to možná stojí za zvážení: link
590401
Jak se tu nedávno někdo ptal na ty čtečky e-knih, tak koukám, že už i český knižní shopy nabízej podsvětlený modely, tak pokud někdo chce provázání s českým shopem pro snazší nákup knih v češtině, tak to možná stojí za zvážení: http://www.lupa.cz/zpravicky/palmknihy-predstavily-ctecku-cybook-odyssey-s-podsvicenim/#utm_source=rss&utm_medium=text&utm_campaign=rss
0 0
reagovat

duro

590400
http://games.tiscali.cz/video/do-mechwarrior-online-zavital-bohatyr-ilja-muromec-61455
duro
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se