Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66641 - 66660 Napsat příspěvek

Gorecki

Parádní... A jsem jediný, kdo se zamyslel nad tím, že zfilmovat tenhle námět by nemuselo být až tak špatné? 8)
592207
Parádní... A jsem jediný, kdo se zamyslel nad tím, že zfilmovat tenhle námět by nemuselo být až tak špatné? *8)*
Gorecki
0 0
reagovat
592206
[link="http://www.youtube.com/watch?v=vDGrfhJH1P4"]Lahodka zo sveta reklamy, jedna z top na spravodajstvo[/link]
0 0
reagovat

kubqo

Pche, tohle sem nepatří :D
592205
Pche, tohle sem nepatří *:D*
kubqo
0 0
reagovat
592204
[link="http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/hanna-writer-pen-shadow-colossus-409585"]Shadow of Colosus ma scenárist(k)u[/link]
0 0
reagovat

xxENDxx

Teď koukám, že napsal i After Earth, což asi taky bude pěkná srágora :D
592203
Teď koukám, že napsal i After Earth, což asi taky bude pěkná srágora *:D*
xxENDxx
0 0
reagovat

popik

ztrácený existence MZ ?)
592202
ztrácený existence MZ *?)*
popik
0 0
reagovat
:Dpekne se tu to zvrhlo
592201
*:D*pekne se tu to zvrhlo
0 0
reagovat
Same here.
592200
Same here.
0 0
reagovat
Počkejte až přijde Vincent, a začne sem házet fotky s Míšou Bayů.

A ty Disku přestaň machrovat, pochybuju, že se tím Cival a Duro ve svým CV chlubí... :D
592199
Počkejte až přijde Vincent, a začne sem házet fotky s Míšou Bayů. A ty Disku přestaň machrovat, pochybuju, že se tím Cival a Duro ve svým CV chlubí... *:D*
0 0
reagovat
And I'm just sitting here masturbating.
592198
And I'm just sitting here masturbating.
0 0
reagovat
Trumfnu vás všechny.... Můj spolužák založil CZshare :D
592197
Trumfnu vás všechny.... Můj spolužák založil CZshare :D
0 0
reagovat
tim bych se zrovna nechlubil... to je jak kdyby hrál wowko s Magnuskem
592196
tim bych se zrovna nechlubil... to je jak kdyby hrál wowko s Magnuskem
0 0
reagovat
Já hrál wowko s Anglánem, co chodil do školy se scénáristou The Book of Eli. Ha!
592195
Já hrál wowko s Anglánem, co chodil do školy se scénáristou The Book of Eli. Ha!
0 0
reagovat
:D:D pomoc
592194
*:D**:D* pomoc
0 0
reagovat
Já jsem našel v nose holuba.
592193
Já jsem našel v nose holuba.
0 0
reagovat

TedGeorge

A já jsem s Ďurem loni dokonce vyčeřel v restauraci. 8)

(a to je pravda pravdoucí)
592192
A já jsem s Ďurem loni dokonce vyčeřel v restauraci. *8)* (a to je pravda pravdoucí)
TedGeorge
0 0
reagovat

Karlos

Moje babička hraje domino s babičkou tvého kamaráda, co hraje šachy s dědečkem střihače od Jacksona a nic neřekla. Hrozný ty důchodci dneska.
592190
Moje babička hraje domino s babičkou tvého kamaráda, co hraje šachy s dědečkem střihače od Jacksona a nic neřekla. Hrozný ty důchodci dneska.
Karlos
0 0
reagovat
:D:D:D

592191
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat

zahron

protoze je kazdymu jasny, ze k nicemu nedoslo :D
592189
protoze je kazdymu jasny, ze k nicemu nedoslo :D
zahron
0 0
reagovat
A tohle už ste ode mě slyšeli? Já mám kamaráda, který má babičku, ta chodí na šachy s dědečkem střihače od Jacksona (jo, náhodou žije v Anglii) a hádejte co - vnuk toho dědečka pravidelně lítá za dědečkem a vždycky mu vozí hotovou práci od Jacksona!!! No a protože je to přirozené, tak sem viděl TŘETÍ díl Hobita!!!!!!! Je to pecka, film je skoro hotový, jen některé efekty by to chtělo doladit, ale to se za ty dva roky ještě stihne... A né, s těma dotáčkama začínajícíma v dubnu Jackosn kecá, má natočeno už fakt všechno ;)!
592188
A tohle už ste ode mě slyšeli? Já mám kamaráda, který má babičku, ta chodí na šachy s dědečkem střihače od Jacksona (jo, náhodou žije v Anglii) a hádejte co - vnuk toho dědečka pravidelně lítá za dědečkem a vždycky mu vozí hotovou práci od Jacksona!!! No a protože je to přirozené, tak sem viděl TŘETÍ díl Hobita!!!!!!! Je to pecka, film je skoro hotový, jen některé efekty by to chtělo doladit, ale to se za ty dva roky ještě stihne... A né, s těma dotáčkama začínajícíma v dubnu Jackosn kecá, má natočeno už fakt všechno ;)!
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se