Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66001 - 66020 Napsat příspěvek

kubqo

Sem známej tím, že mi vždycky všechny tipy vycházejí, takže ne
594098
Sem známej tím, že mi vždycky všechny tipy vycházejí, takže ne
kubqo
0 0
reagovat

TedGeorge

tak ten naj song je úplne jasný, šak Adele bude i vystupovať na OSkaroch live s tou piesňou
594097
tak ten naj song je úplne jasný, šak Adele bude i vystupovať na OSkaroch live s tou piesňou
TedGeorge
0 0
reagovat
Prosázeny 4 kila, vše viz Kilda, sázeno jenom na dobré kurzy u bwinu.
1. Nejlepší film: 50 Kč na Zero Dark Thirty, kurz 51
2. Nejlepší píseň: 50 Kč na Suddenly, kurz 6
3. Nejlepší adaptovaný scénář: 50 Kč na Terapii Láskou, kurz 8.5
4. Nejlepší kostýmy: 50 Kč na Lincolna, kurz 15
5. Nejlepší zvuk: 50 Kč na Life of Pi, kurz 10
6. Nejlepší režie: 50 Kč na Michaela Hanekeho, kurz 15
7. Nejlepší herečka: 50 Kč na Jessicu Chastain, kurz 9
8. Nejlepší herec ve vedlejší roli 50 Kč na PSHofmanna, kurz 21

Aspoň to člověk bude trochu prožívat. Fakt mě nasere, pokud třeba místo Zero Dark Thirty v kategorii nejlepší film vyhraje Silver Linings Playbook s kurzem 31 (btw další skvělej tip). Ty kurzy ukazujou, že to Argo musí vyhrát kategorii nejlepší film, ale imho to vyhraje něco jinýho).

Jinak kurzy hodně zajímavý, určitě se k překvapení všech aspoň jednou trefím a buď se mi to aspoň vrátí, nebo dokonce vydělám :)

594096
Prosázeny 4 kila, vše viz Kilda, sázeno jenom na dobré kurzy u bwinu. [b]1. Nejlepší film: [/b] 50 Kč na Zero Dark Thirty, kurz 51 [b]2. Nejlepší píseň:[/b] 50 Kč na Suddenly, kurz 6 [b]3. Nejlepší adaptovaný scénář: [/b] 50 Kč na Terapii Láskou, kurz 8.5 [b]4. Nejlepší kostýmy:[/b] 50 Kč na Lincolna, kurz 15 [b]5. Nejlepší zvuk:[/b] 50 Kč na Life of Pi, kurz 10 [b]6. Nejlepší režie:[/b] 50 Kč na Michaela Hanekeho, kurz 15 [b]7. Nejlepší herečka:[/b] 50 Kč na Jessicu Chastain, kurz 9 [b]8. Nejlepší herec ve vedlejší roli[/b] 50 Kč na PSHofmanna, kurz 21 Aspoň to člověk bude trochu prožívat. Fakt mě nasere, pokud třeba místo Zero Dark Thirty v kategorii nejlepší film vyhraje Silver Linings Playbook s kurzem 31 (btw další skvělej tip). Ty kurzy ukazujou, že to Argo musí vyhrát kategorii nejlepší film, ale imho to vyhraje něco jinýho). Jinak kurzy hodně zajímavý, určitě se k překvapení všech aspoň jednou trefím a buď se mi to aspoň vrátí, nebo dokonce vydělám :)
0 0
reagovat

Mildík, Bachy

U mě to samý. Tak si jen hodím na papír svoje tipy a potom uvidím nakolik jsem
(ne)byl mimo.
594094
U mě to samý. Tak si jen hodím na papír svoje tipy a potom uvidím nakolik jsem (ne)byl mimo.
Mildík, Bachy
0 0
reagovat

Mildík

Já na Oskary prosázel skoro 2 kila... ale vsadil sem spíš na dobrý kurzy (kdyby padlo nějaký překvápko)... takže jsem ty peníze spíš zahodil
594093
Já na Oskary prosázel skoro 2 kila... ale vsadil sem spíš na dobrý kurzy (kdyby padlo nějaký překvápko)... takže jsem ty peníze spíš zahodil
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Včera jsem dospěl ke stejnému závěru, tudíž na to asi kašlu
594092
Včera jsem dospěl ke stejnému závěru, tudíž na to asi kašlu
Mildík
0 0
reagovat

Sázky

Chystá se někdo vsadit si na Oskary? Jen jsem koukal na kurzy a docela jsem byl v nepříjemném šoku... Pokud bych si tak nějako dal svoje favority, tak kurzy jsou směšně nízké a jediné, co mě vytáhlo celkový kurz nahoru byl Ralph, kterým si nejsem ani tak jistý, protože mám tucha, že to přibouchnou Rebelce... 8)
594091
Chystá se někdo vsadit si na Oskary? Jen jsem koukal na kurzy a docela jsem byl v nepříjemném šoku... Pokud bych si tak nějako dal svoje favority, tak kurzy jsou směšně nízké a jediné, co mě vytáhlo celkový kurz nahoru byl Ralph, kterým si nejsem ani tak jistý, protože mám tucha, že to přibouchnou Rebelce... *8)*
Sázky
0 0
reagovat
No jo, já jsem vůl :)) Mám na mysli Prahu, díky moc každopádně za první tipy ;)
594090
No jo, já jsem vůl *:))* Mám na mysli Prahu, díky moc každopádně za první tipy *;)*
0 0
reagovat

terminator007

Heh, tak jelikož jsi nespecifikoval lokalitu, tak nezbývá než doporučit www.scuk.cz. Je to de facto kopie amerického Yelpu... Pokud jsi měl na mysli Prahu, tak tam najdeš velmi slušný výběr i přehled, co se týče cenové náročnosti, recenze, atd atd... 8)
594088
Heh, tak jelikož jsi nespecifikoval lokalitu, tak nezbývá než doporučit [link="http://www.scuk.cz"]www.scuk.cz[/link]. Je to de facto kopie amerického Yelpu... Pokud jsi měl na mysli Prahu, tak tam najdeš velmi slušný výběr i přehled, co se týče cenové náročnosti, recenze, atd atd... *8)*
terminator007
0 0
reagovat
Viac festivalových a artových filmov na novej stanici ČT Art už od septembra. Som zvedavý, či iba presunú FK a svetových velikánov filmu z ČT2 alebo sa budeme môcť tešiť aj na niečo nové link

Inak ako ste vy Češi spokojný so štruktúrou a skladbou vašej ČT?
594079
Viac festivalových a artových filmov na novej stanici ČT Art už od septembra. Som zvedavý, či iba presunú FK a svetových velikánov filmu z ČT2 alebo sa budeme môcť tešiť aj na niečo nové http://strategie.hnonline.sk/spravy/media/okrem-detskej-stanice-aj-kulturna Inak ako ste vy Češi spokojný so štruktúrou a skladbou vašej ČT?
0 0
reagovat

Reklama na Oscaroch

Keby ste chceli vedieť koľko stojí reklama na Acadamy Awards a nejaké to porovnanie so Super Bowl a Grammy Awards link
594078
Keby ste chceli vedieť koľko stojí reklama na Acadamy Awards a nejaké to porovnanie so Super Bowl a Grammy Awards http://strategie.hnonline.sk/spravy/reklama/ceny-za-reklamu-pocas-academy-awards
Reklama na Oscaroch
0 0
reagovat

terminator

594077
http://www.mcdonalds.cz/cs/mccafe/
terminator
0 0
reagovat

terminator007

Zabudol si spomenúť lokalitu :D
594076
Zabudol si spomenúť lokalitu *:D*
terminator007
0 0
reagovat
Trochu mimo místní filmovou tématiku, ale věřím, že mi dobře poradíte ;) Máte někdo doporučení na nějakou fajn kavárnu, kam vyrazit se slečnou? Díky za tipy :))
594072
Trochu mimo místní filmovou tématiku, ale věřím, že mi dobře poradíte *;)* Máte někdo doporučení na nějakou fajn kavárnu, kam vyrazit se slečnou? Díky za tipy *:))*
0 0
reagovat
Nevíte někdo kde by se dali online sledovat Oskaři?
594069
Nevíte někdo kde by se dali online sledovat Oskaři?
0 0
reagovat
kto miluje Braindead a pod. tak toto bude milovať
Fist of Jesus (čítaj chesúús)
594045
kto miluje Braindead a pod. tak toto bude milovať [link="http://youtu.be/GuKV2Z3eYTY"]Fist of Jesus[/link] (čítaj chesúús)
0 0
reagovat
prečo si všetci myslia, že to je kubgo? veď to je odvedené od kubko! ;)
594044
prečo si všetci myslia, že to je kubgo? veď to je odvedené od kubko! *;)*
0 0
reagovat

popik

to kubgo: geniální :+:D
594043
to kubgo: geniální *:+**:D*
popik
0 0
reagovat
Skrátená verzia PS4 ohlásenia, ale nie tak ako by ste očakávali :D:D:D
link
594042
Skrátená verzia PS4 ohlásenia, ale nie tak ako by ste očakávali *:D**:D**:D* http://www.dorkly.com/embed/50564/ps4-announcement-abridged-version
0 0
reagovat
Když je talent, tak i u nás to jde :) Navíc tohle všechno dělají víceméně jen ve dvou lidech (plus známí samozřejmě:). Taky jsou to (pořád ještě) studenti.
594035
Když je talent, tak i u nás to jde :) Navíc tohle všechno dělají víceméně jen ve dvou lidech (plus známí samozřejmě:). Taky jsou to (pořád ještě) studenti.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se