Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 65821 - 65840 Napsat příspěvek
Trine, Trine 2
594582
Trine, Trine 2
0 0
reagovat
3D Sexvilla
594581
3D Sexvilla
0 0
reagovat
world of goo FTW!
594578
world of goo FTW!
0 0
reagovat

Mildík

Mortal Kombat, Teken ? Tam je jedno co mačkáš :D:D
594577
Mortal Kombat, Teken ? Tam je jedno co mačkáš *:D**:D*
Mildík
0 0
reagovat
Žena vyslovila přání, že by ráda vyzkoušela nějakou gamesku na ovladači... nicméně hry, co já znám ji moc neberou (ani Mark of the Ninja), a tak se obracím na vás... Typ na nějakou gamesku, která je ideální na první oťukávání s ovladačem + není to až taková drasťárna (žádnej Dead Space atd)?

Úplně nejideálněji nějakou, co můžou hrát 2 lidi (já bych to přebral na klávesnici)...

thx 8)
594576
Žena vyslovila přání, že by ráda vyzkoušela nějakou gamesku na ovladači... nicméně hry, co já znám ji moc neberou (ani Mark of the Ninja), a tak se obracím na vás... Typ na nějakou gamesku, která je ideální na první oťukávání s ovladačem + není to až taková drasťárna (žádnej Dead Space atd)? Úplně nejideálněji nějakou, co můžou hrát 2 lidi (já bych to přebral na klávesnici)... thx *8)*
0 0
reagovat
Pomalu, ale jistě se nás řítí 2 minutovka s Kick-ass.
594572
Pomalu, ale jistě se nás řítí 2 minutovka s Kick-ass.
0 0
reagovat

popik

to departed: nejvtipnější jsou Sims :D
594569
to departed: nejvtipnější jsou Sims *:D*
popik
0 0
reagovat

kubqo

nejsou, vrcholem byla mhd v Brne 8)
594567
nejsou, vrcholem byla mhd v Brne *8)*
kubqo
0 0
reagovat
Portal nejvtipnější.
594566
Portal nejvtipnější.
0 0
reagovat

popik

to kubqo: jsou pořád vtipný :D, ale tohle taky link :D8)
594565
to kubqo: jsou pořád vtipný *:D*, ale tohle taky http://www.break.com/index/sex-in-video-games-2421784 *:D**8)*
popik
0 0
reagovat

pepo

pre kristove rany, to ešte furt si niekto myslí, že tie hitlerovské videá sú vtipné?
594564
pre kristove rany, to ešte furt si niekto myslí, že tie hitlerovské videá sú vtipné?
pepo
0 0
reagovat
neviem, či sa to tu už objavilo, ale je to bomba
link
594558
neviem, či sa to tu už objavilo, ale je to bomba http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AN71aYEUrBo
0 0
reagovat
A proč by mě mělo zajímat, že tam jsou původní herci? takový sanitka po 20ti letech, sněženky a machři po 20ti letech a dallas po 20ti letech efekt :D:D:D:-
594556
A proč by mě mělo zajímat, že tam jsou původní herci? takový sanitka po 20ti letech, sněženky a machři po 20ti letech a dallas po 20ti letech efekt *:D**:D**:D**:-*
0 0
reagovat
Ja blbec zakaždým neodolám.
Aby som potom mohol nadávať, ako pohnojili pokračovanie mojich obľúbených filmov. Aj SW (4-6) patria medzi moje srdcovky.
594554
Ja blbec zakaždým neodolám. Aby som potom mohol nadávať, ako pohnojili pokračovanie mojich obľúbených filmov. Aj SW (4-6) patria medzi moje srdcovky.
0 0
reagovat

BranoZ

Este stale mas moznost volby a teda si "zbytocne" pokracovanie nepozriet ;)
594552
Este stale mas moznost volby a teda si "zbytocne" pokracovanie nepozriet *;)*
BranoZ
0 0
reagovat

studo

Nemyslím si, že stará partia hneď po oznámení nových častí SW volala do spoločnosti Disney: "Hej ľudia, nemáme z čoho platiť limuzíny, obsaďte nás!"

Keby ich tam nechceli, tak ich tam nedajú.

A už dávnejšie som rezignoval na fakt, že aj keď ja nepotrebujem pokračovanie svojich obľúbených filmov, tak aj tak ich natočia.:D
594551
Nemyslím si, že stará partia hneď po oznámení nových častí SW volala do spoločnosti Disney: "Hej ľudia, nemáme z čoho platiť limuzíny, obsaďte nás!" Keby ich tam nechceli, tak ich tam nedajú. A už dávnejšie som rezignoval na fakt, že aj keď ja nepotrebujem pokračovanie svojich obľúbených filmov, tak aj tak ich natočia.*:D*
studo
0 0
reagovat
ja by som sa obišiel v SW aj bez tých troch... starých páprdov, ktorí si chcú zopakovať svoje role, lebo ca$h tam fakt nepotrebujem
594550
ja by som sa obišiel v SW aj bez tých troch... starých páprdov, ktorí si chcú zopakovať svoje role, lebo ca$h tam fakt nepotrebujem
0 0
reagovat

speta.jr

Vím, že je přemlouvat nemusel ale slovo "ukecal", mi přišlo vhodné.
594546
Vím, že je přemlouvat nemusel ale slovo "ukecal", mi přišlo vhodné.
speta.jr
0 0
reagovat

M91

Jake ukecavani ti tri na ten cash byly nadrzeni od zacatku.
594545
Jake ukecavani ti tri na ten cash byly nadrzeni od zacatku.
M91
0 0
reagovat

Nové Star Wars

Lucas ukecal Marka, Carrie a Harrisona do nových SW!!! :+
594544
Lucas ukecal Marka, Carrie a Harrisona do nových SW!!! *:+*
Nové Star Wars
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se