Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 65541 - 65560 Napsat příspěvek
na jedno
595542
na jedno
0 0
reagovat
Spíš na pivko bych ho pozval. 8)
595541
Spíš na pivko bych ho pozval. *8)*
0 0
reagovat

scroochy

Odložili to kvůli penězům, ale v tom bych problém neviděl, protože v té knížce není zas tolik akce, aby se to za rozumný peníz nedalo natočit, takže nevím co s tím Spielberg zamýšlí, ale jinak taky doporučuji.
595540
Odložili to kvůli penězům, ale v tom bych problém neviděl, protože v té knížce není zas tolik akce, aby se to za rozumný peníz nedalo natočit, takže nevím co s tím Spielberg zamýšlí, ale jinak taky doporučuji.
scroochy
0 0
reagovat

Tony

Mal si za nim utekat a vypytat si autogram! :D
595539
Mal si za nim utekat a vypytat si autogram! *:D*
Tony
0 0
reagovat

SteKi

Díky za tip, určitě si taky přečtu :)

Jinak problémy s filmem vysloveně nejsou (nebo nás Spielberg vodí za nos a ve skutečnosti problémy jsou), ale zatím to jen trochu odložil, pokud vím. Už si nepamatuju proč. Pilování scénáře?
595538
Díky za tip, určitě si taky přečtu :) Jinak problémy s filmem vysloveně nejsou (nebo nás Spielberg vodí za nos a ve skutečnosti problémy jsou), ale zatím to jen trochu odložil, pokud vím. Už si nepamatuju proč. Pilování scénáře?
SteKi
0 0
reagovat
Achievment unlocked. Dneska jsem viděl na Karláku Hlada!
595537
Achievment unlocked. Dneska jsem viděl na Karláku Hlada!
0 0
reagovat
Milosh: Proč jsem kulturní barbar? Mrzí mě to
595536
Milosh: Proč jsem kulturní barbar? Mrzí mě to
0 0
reagovat

ROBOKALYPSA

Som to prave docital a mozem povedat aj napriek tomu, ze je to knizocka relativne tenka, je to bohaty material na film, ktory dufam, ze nakoniec vznikne (boli tam nejake problemy tusim, nie? )
Knizka je strucna, jednoducha, velmi dobre sa cita. Je to urcite aj kvoli tomu ako je napisana a dobremu lahko stravitelnemu prekladu + nenasiel som ani jeden preklep (cital som v cestine). Pozerate sa na situaciu z pohladu roznych postav roztrusenych po celom svete. O com to je, uz hadam napoveda sam nazov ;) Je to v podstate 1000x omlety pribeh, ale to mu nic neubera na atraktivite. Pribeh je napisany v kratkych kapitolkach a preto sa nikdy neprestane nudit kedze to rychlo napreduje, nemate chut knihu odlozit a nez sa nazdate ste na konci :)
Urcite odporucam, je to prijemne a lahko stravitelne citanie :+
595535
Som to prave docital a mozem povedat aj napriek tomu, ze je to knizocka relativne tenka, je to bohaty material na film, ktory dufam, ze nakoniec vznikne (boli tam nejake problemy tusim, nie? ) Knizka je strucna, jednoducha, velmi dobre sa cita. Je to urcite aj kvoli tomu ako je napisana a dobremu lahko stravitelnemu prekladu + nenasiel som ani jeden preklep (cital som v cestine). Pozerate sa na situaciu z pohladu roznych postav roztrusenych po celom svete. O com to je, uz hadam napoveda sam nazov *;)* Je to v podstate 1000x omlety pribeh, ale to mu nic neubera na atraktivite. Pribeh je napisany v kratkych kapitolkach a preto sa nikdy neprestane nudit kedze to rychlo napreduje, nemate chut knihu odlozit a nez sa nazdate ste na konci *:)* Urcite odporucam, je to prijemne a lahko stravitelne citanie *:+*
ROBOKALYPSA
0 0
reagovat

departed

Watch Dogs a Castlevania 2
595533
Watch Dogs a Castlevania 2
departed
0 0
reagovat

M91

Mě tam spíš zaujal ten jeho scénář na Silmarillion. :D
595531
Mě tam spíš zaujal ten jeho scénář na Silmarillion. *:D*
M91
0 0
reagovat
Možná jeden aprílovej? :) link
595529
Možná jeden aprílovej? :) http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/524686_10151414989284821_2033927908_n.jpg
0 0
reagovat
Jaký jsou ty dvě další? Jsem jen zvědavej.
595509
Jaký jsou ty dvě další? Jsem jen zvědavej.
0 0
reagovat
A to jsem zrovna včera v jednom dotazníku napsal, že Star Wars 1313 je jednou z mých třech nejočekávanějších her na rok 2013 :-
595522
A to jsem zrovna včera v jednom dotazníku napsal, že Star Wars 1313 je jednou z mých třech nejočekávanějších her na rok 2013 *:-*
0 0
reagovat
...zajimave
595521
...zajimave
0 0
reagovat
Tak nám zavřeli Lucasart...
595520
Tak nám zavřeli Lucasart...
0 0
reagovat
ha ha ha potrhal jsem si bránici
595518
ha ha ha potrhal jsem si bránici
0 0
reagovat
Spojení "klasický dabing" může použít jen kulturní barbar.:D
595517
Spojení "klasický dabing" může použít jen kulturní barbar.*:D*
0 0
reagovat

kubqo

To už tu bolo postované snáď stokrát všade v diskusiách a bolo to tuším aj dvakrát vo výplachu (minimálne raz určite).
595516
To už tu bolo postované snáď stokrát všade v diskusiách a bolo to tuším aj dvakrát vo výplachu (minimálne raz určite).
kubqo
0 0
reagovat
Pokud by byl klasickej dabing tak stoprocentní spokojenost :+
595506
Pokud by byl klasickej dabing tak stoprocentní spokojenost *:+*
0 0
reagovat
Nulová.
595495
Nulová.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se