Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 65141 - 65160 Napsat příspěvek

Ex-SOLDIER

mno hráli si s tímhle. (upozorňuju že jen hlava samozřejmě může být mnohem detailnější než postava v herním prostředí)
596710
mno hráli si s [link="http://www.youtube.com/watch?v=Tw1l_C4kXrg"]tímhle[/link]. (upozorňuju že jen hlava samozřejmě může být mnohem detailnější než postava v herním prostředí)
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

BEYOND: Two Souls

Tak se mi zdá, že hranice mezi filmem a hrou se opět ztenčila... Nedokážu si představit, co Quantic předvede na PS4. :+
596705
Tak se mi zdá, že hranice mezi filmem a hrou se opět [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c9D1N-MHwog"]ztenčila...[/link] Nedokážu si představit, co Quantic předvede na PS4. *:+*
BEYOND: Two Souls
0 0
reagovat

EVE

Paradni klip EVE:Orgins

EVE

A nyni vyvjoari EVE oznamili, ze udelaji TV series8)
596704
Paradni klip EVE:Orgins [link="http://www.youtube.com/watch?v=FZPCiqBLPM8"]EVE[/link] A nyni vyvjoari EVE oznamili, ze udelaji TV series*8)*
EVE
0 0
reagovat

xxendxx

transport tycoon deluxe bože, čas zabitý tou hrou sa vysoko približoval tomu, ktorý som zabil pri homame
596703
transport tycoon deluxe bože, čas zabitý tou hrou sa vysoko približoval tomu, ktorý som zabil pri homame
xxendxx
0 0
reagovat

Vardant

Já hrál jen single (MP SC2 mě celkově moc nebral, moc mikro) a ten je na poměry Starcraftu vyloženě zoufalý, jako by to ani nedělali Blizzardi ale najali si na to partu bulharů - dementní příběh ve kterém se vlastně vůbec nic nevyřeší, jde tu celou dobu jen o zabití Mengska, přitom příběh SC2 byl super, i to jak na něj byly navázané mise, a hlavně ta hra byla správně stylová a epická, tohle vůbec.
Zergové a jejich loď jsou o ničem, nelinearita zmizela v pekle, průběh misí je jednak ještě víc podobný stylu Warcraftu 3 než v SC2, jednak je to podobou úkolů z větší části v podstatě kopírka právě toho SC2. Nové jednotky v singlu jsou v pohodě, jen je na ně nacpáno neuvěřitelné množství tréninkových misí... ale on vlastně celý Hearth of the Swarm připomíná jeden velký rozplizlý tutorial - zkrátka průměrné DLC o ceně plné hry.
596709
Já hrál jen single (MP SC2 mě celkově moc nebral, moc mikro) a ten je na poměry Starcraftu vyloženě zoufalý, jako by to ani nedělali Blizzardi ale najali si na to partu bulharů - dementní příběh ve kterém se vlastně vůbec nic nevyřeší, jde tu celou dobu jen o zabití Mengska, přitom příběh SC2 byl super, i to jak na něj byly navázané mise, a hlavně ta hra byla správně stylová a epická, tohle vůbec. Zergové a jejich loď jsou o ničem, nelinearita zmizela v pekle, průběh misí je jednak ještě víc podobný stylu Warcraftu 3 než v SC2, jednak je to podobou úkolů z větší části v podstatě kopírka právě toho SC2. Nové jednotky v singlu jsou v pohodě, jen je na ně nacpáno neuvěřitelné množství tréninkových misí... ale on vlastně celý Hearth of the Swarm připomíná jeden velký rozplizlý tutorial - zkrátka průměrné DLC o ceně plné hry.
Vardant
0 0
reagovat
Tennis Critters! Jak mě šibalo z tý hudby. Je to stále to samé dokola, ale je to hrozná psina.
596702
Tennis Critters! Jak mě šibalo z tý hudby. Je to stále to samé dokola, ale je to hrozná psina.
0 0
reagovat

TedGeorge

Plně schvaluju, výbornej film :+ Poděl se pak o dojmy ;)
596700
Plně schvaluju, výbornej film *:+* Poděl se pak o dojmy *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
"Náhodou" sem se toulal po youtube, narazil na tenhle klip link a definitivně se utvrdil v tom, jakej můj největší současnej filmovej rest.
596699
"Náhodou" sem se toulal po youtube, narazil na tenhle klip http://www.youtube.com/watch?v=7Qn3tel9FWU, a definitivně se utvrdil v tom, jakej můj největší současnej filmovej rest.
0 0
reagovat
Heart of the Swarm se zatím úspěšně vyhýbám a řekl jsem si, že až po státnicích, protože jinak bych do toho spadl a ámen... 8)

Jinak Kampaň, co jsem slyšel názory známých a i viděl Intro, tak je hodně velké wtf Twilight :D Nicméně doufám, že to nebude taková hrůza a že si příběh zachová úroveň (i když je jasné, že příběh jedničky netroufne)...

A MP? Toho se bojím jako čert kříže... Nové jednotky jsou vyloženě prudérní a nasírací (Terran - Mine; Zerg - Swarm Host; Protoss - Oracle)... Pro diváka strašně atraktivní, pro hráče neuvěřitelně frustrující...
596698
Heart of the Swarm se zatím úspěšně vyhýbám a řekl jsem si, že až po státnicích, protože jinak bych do toho spadl a ámen... *8)* Jinak Kampaň, co jsem slyšel názory známých a i viděl Intro, tak je hodně velké wtf Twilight *:D* Nicméně doufám, že to nebude taková hrůza a že si příběh zachová úroveň (i když je jasné, že příběh jedničky netroufne)... A MP? Toho se bojím jako čert kříže... Nové jednotky jsou vyloženě prudérní a nasírací (Terran - Mine; Zerg - Swarm Host; Protoss - Oracle)... Pro diváka strašně atraktivní, pro hráče neuvěřitelně frustrující...
0 0
reagovat

HAL

Heart of the Swarm single jsem teda ještě nehrál, ale ty změny v MP se mi hodně líbí i když převážně z diváckého hlediska. Co se ti tam nelíbilo?

Jinak se můžu podepsat pod XCom, ten mě bavil hodně. Škoda, že podobným stylem neoživili Syndicate, ale udělali z toho tupou FPS.
596694
Heart of the Swarm single jsem teda ještě nehrál, ale ty změny v MP se mi hodně líbí i když převážně z diváckého hlediska. Co se ti tam nelíbilo? Jinak se můžu podepsat pod XCom, ten mě bavil hodně. Škoda, že podobným stylem neoživili Syndicate, ale udělali z toho tupou FPS.
HAL
0 0
reagovat

Mildík

AoE teď vychází v HD reedici, ty jsou pořád nepřekonatelné. Jinak jsou klasické RTS mrtvý žánr, Starcraft 2 ještě docela šel, jeho zerg datadisk Heart of the Swarm ale vážně nebrat - poslední co mě hodně bavila byl Supreme Commander. Z tahovek jsou fajn Total Wary, z těch Homam byl řekl bych lepší díl předchozí.
596693
AoE teď vychází v HD reedici, ty jsou pořád nepřekonatelné. Jinak jsou klasické RTS mrtvý žánr, Starcraft 2 ještě docela šel, jeho zerg datadisk Heart of the Swarm ale vážně nebrat - poslední co mě hodně bavila byl Supreme Commander. Z tahovek jsou fajn Total Wary, z těch Homam byl řekl bych lepší díl předchozí.
Mildík
0 0
reagovat
ze strategii urcite Company of heroes, Ruse, Tom Clancys Endwar nebo stale nedostizitelnej (open)Transport Tycoon Deluxe.

co se her pro dva tyka, zdaleka nejvic zabavy jsme si uzili na ruznejch LANkach s Tennis Critters.

co se tyka free multiplayerovek, Quake Online a nebo arenovka Bloodline Champions
596688
ze strategii urcite Company of heroes, Ruse, Tom Clancys Endwar nebo stale nedostizitelnej (open)Transport Tycoon Deluxe. co se her pro dva tyka, zdaleka nejvic zabavy jsme si uzili na ruznejch LANkach s Tennis Critters. co se tyka free multiplayerovek, Quake Online a nebo arenovka Bloodline Champions
0 0
reagovat
Pánové, mě se podařilo rozchodit HOMaM1 a vypadá to na zabitej víkend :D
596684
Pánové, mě se podařilo rozchodit HOMaM1 a vypadá to na zabitej víkend *:D*
0 0
reagovat
U HoMM ten poslední díl je taky docela solidní, návrat ke kořenům řekl bych. Warlock - Marster of the Arcane je tomu docela podobné a taky hodně povedené, nebo nový XCOM je super.

Založil jsem teda Steam Grupu pro ty, kdo má zájem.
596683
U HoMM ten poslední díl je taky docela solidní, návrat ke kořenům řekl bych. [link="http://store.steampowered.com/app/203630/"]Warlock - Marster of the Arcane[/link] je tomu docela podobné a taky hodně povedené, nebo nový [link="http://store.steampowered.com/app/200510/"]XCOM[/link] je super. Založil jsem teda [link="http://steamcommunity.com/groups/MovieZoneCZ"]Steam Grupu[/link] pro ty, kdo má zájem.
0 0
reagovat
ja to ani vyššie ako 4 nerátam do HOMAMu, 4 sa dala, 3 Complete je najlepšia a tie prvé boli najzábavnejšie
596682
ja to ani vyššie ako 4 nerátam do HOMAMu, 4 sa dala, 3 Complete je najlepšia a tie prvé boli najzábavnejšie
0 0
reagovat
Možná první 3-4 díly, ale pak už moc ne. King's Bounty mě bavilo víc.
596681
Možná první 3-4 díly, ale pak už moc ne. King's Bounty mě bavilo víc.
0 0
reagovat

Vardant

ako môžeš doporučovať niečo namiesto HOMAMu? tá hra je už pomaly svätá...
596680
ako môžeš doporučovať niečo namiesto HOMAMu? tá hra je už pomaly svätá...
Vardant
0 0
reagovat
Killing Floor jsem nedávno koupil a ještě na to nesáhl. Borderlands ale taky není špatné v coopu.

Vždyť se klidně může založit Steam MZ skupina a bude hned jasné, co kdo má.

Mildík - místo HoMaM bych doporučil spíš King's Bounty, sedlo mi to daleko víc
596679
Killing Floor jsem nedávno koupil a ještě na to nesáhl. Borderlands ale taky není špatné v coopu. Vždyť se klidně může založit Steam MZ skupina a bude hned jasné, co kdo má. [b]Mildík[/b] - místo HoMaM bych doporučil spíš King's Bounty, sedlo mi to daleko víc
0 0
reagovat

Mildík

Skvělá hra po LAN je Killing Floor - kosíte davy zombie-like nestvůr, které jsou ale spíše pomalé, je to hodně o ammo managementu, vhodném způsobu prasení konkr. nepřátel a tak a jste proti nim spolu. Narozdíl od left for dead to nemá takový divně arkádový feeling, nepřátelé neběhají strašně rychle ale za to jsou někteří slušně odolní a ve výsledku je z toho velmi silný survival zážitek. (Je to game of choice pro mě a pár přátel, zatímco left 4 dead vedle toho považujeme za blbost - bez ohledu na všeobecné chvalozpěvy)
596678
Skvělá hra po LAN je Killing Floor - kosíte davy zombie-like nestvůr, které jsou ale spíše pomalé, je to hodně o ammo managementu, vhodném způsobu prasení konkr. nepřátel a tak a jste proti nim spolu. Narozdíl od left for dead to nemá takový divně arkádový feeling, nepřátelé neběhají strašně rychle ale za to jsou někteří slušně odolní a ve výsledku je z toho velmi silný survival zážitek. (Je to game of choice pro mě a pár přátel, zatímco left 4 dead vedle toho považujeme za blbost - bez ohledu na všeobecné chvalozpěvy)
Mildík
0 0
reagovat

SteKi

mno přijde mi to hodně povedené :+
596677
mno přijde mi to hodně povedené *:+*
SteKi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se