Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 64361 - 64380 Napsat příspěvek
Je to docela humáč. Byla to mámina pacientka a učila dvě děcka, který chodím doučovat angličtinu. Synátora zase zná nějak ségra přes někoho.

Škoda, že ho asi vydaj, protože v US by mohl teoreticky dostat injekci. Čurák.
598526
Je to docela humáč. Byla to mámina pacientka a učila dvě děcka, který chodím doučovat angličtinu. Synátora zase zná nějak ségra přes někoho. Škoda, že ho asi vydaj, protože v US by mohl teoreticky dostat injekci. Čurák.
0 0
reagovat
Ten psychopatickej amík to podle všeho dělal ve stylu Funny Games :o
598520
Ten psychopatickej amík to podle všeho dělal ve stylu Funny Games *:o*
0 0
reagovat
V jeho díle moc přežívání nebylo
598510
V jeho díle moc přežívání nebylo
0 0
reagovat

vZeč

A já si až doteď myslel, že v jeho díle. :D
598509
A já si až doteď myslel, že v jeho díle. *:D*
vZeč
0 0
reagovat
Ano, jeho myšlenky jsou věčné a vžitné!
598508
Ano, jeho myšlenky jsou věčné a vžitné!
0 0
reagovat
Ale jeho duch přežívá v Tonym
598507
Ale jeho duch přežívá v Tonym
0 0
reagovat

TonyClifton

:D To musí být dost obtížné když je už desítky let pohřben u kremelské zdí :D
598506
*:D* To musí být dost obtížné když je už desítky let pohřben u kremelské zdí *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
Já ne. Sdílím rozum soudruha Stalina!
598505
Já ne. Sdílím rozum soudruha Stalina!
0 0
reagovat

TonyClifton

Kdo by to popíral ale každý má přece vlastní rozum.
598504
Kdo by to popíral ale každý má přece vlastní rozum.
TonyClifton
0 0
reagovat
Popravdě je mi ten článek uplně ukradený, ale skutečnost že jeden ten čin vyvolá v tomhle odvětví obrovské CF je nepopiratelný.
598503
Popravdě je mi ten článek uplně ukradený, ale skutečnost že jeden ten čin vyvolá v tomhle odvětví obrovské CF je nepopiratelný.
0 0
reagovat

TonyClifton

Spíš jsem čekal odpověď na to proč jsem podobné hovadiny vůbec dáváš? :D
598502
Spíš jsem čekal odpověď na to proč jsem podobné hovadiny vůbec dáváš? *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
:D co to?
598500
*:D* co to?
0 0
reagovat

TonyClifton

Ten kdo píše podobné šílenosti je naprosto jednoznačně duševně chorý a pokud tomu někdo skutečně věří tak taky není úplně normální. V Americe ale i v ostatních kapitalistických zemích se přece byznys dělá naprosto ze všeho a je jasné, že zdravotnictví není výjimkovou ale vymýšlet podobné nesmysly je už za hranicí. Hájek a jeho parta je jen banda vyšinutých pravicových extrémistů a také náboženských fanatiků, které nikdo nemůže brát vážně. ;)
598499
Ten kdo píše podobné šílenosti je naprosto jednoznačně duševně chorý a pokud tomu někdo skutečně věří tak taky není úplně normální. V Americe ale i v ostatních kapitalistických zemích se přece byznys dělá naprosto ze všeho a je jasné, že zdravotnictví není výjimkovou ale vymýšlet podobné nesmysly je už za hranicí. Hájek a jeho parta je jen banda vyšinutých pravicových extrémistů a také náboženských fanatiků, které nikdo nemůže brát vážně. *;)*
TonyClifton
0 0
reagovat
:D
598496
*:D*
0 0
reagovat
Ten druhej článek o ní je mnohem zábavnější. link
598495
Ten druhej článek o ní je mnohem zábavnější. [link="http://www.protiproud.cz/svet/obcan/osobnosti/256-angelina-jolie-satanistka-s-ceskymi-koreny-dalsi-informace-k-pozadi-temne-kampane-s-uriznutymi-nadry.htm"]link[/link]
0 0
reagovat
Hlavně tohle nepsal ani Hájek. Zaměřil bych se více na podstatu, než autora. Neříkám, že s tím souhlasím nebo že je to pravda, ale rozhodně je to zajímavý/jiný pohled na věc, dílek skládačky nebo jak to nazvat.
598494
Hlavně tohle nepsal ani Hájek. Zaměřil bych se více na podstatu, než autora. Neříkám, že s tím souhlasím nebo že je to pravda, ale rozhodně je to zajímavý/jiný pohled na věc, dílek skládačky nebo jak to nazvat.
0 0
reagovat
To zas chce být hovno něčím více? Takových Hájků po světě chodí...
598493
To zas chce být hovno něčím více? Takových Hájků po světě chodí...
0 0
reagovat

Scott

Proč bych to nemyslel vážně? Někde je psáno, že koho neuznávám musím automaticky zavrhovat jeho názory nebo postřehy?
598492
Proč bych to nemyslel vážně? Někde je psáno, že koho neuznávám musím automaticky zavrhovat jeho názory nebo postřehy?
Scott
0 0
reagovat

Tony

"Hájka rád nemám, ale na tomhle něco je"

A to myslis jako naprosto vazne?
598491
"Hájka rád nemám, ale na tomhle něco je" A to myslis jako naprosto vazne?
Tony
0 0
reagovat
Zvláštní, ani jsem nevnímal odkud to je. Hájka rád nemám, ale na tomhle něco je.
598490
Zvláštní, ani jsem nevnímal odkud to je. Hájka rád nemám, ale na tomhle něco je.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se