Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 64101 - 64120 Napsat příspěvek
Jak se tu řeší gamesky, tak jsem skoro celej den skejsnul u takový hovadiny jako Kingdom Rush. :D
601654
Jak se tu řeší gamesky, tak jsem skoro celej den skejsnul u takový hovadiny jako Kingdom Rush. *:D*
0 0
reagovat
Neumím si ani představit na to koukat za střízliva... :D Koukám na csfd a tam to docela propadlo, takže dost možná ani ten alkohol nepomůže...
601647
Neumím si ani představit na to koukat za střízliva... *:D* Koukám na csfd a tam to docela propadlo, takže dost možná ani ten alkohol nepomůže...
0 0
reagovat

Jeržik

Bylo to ve Varech a není to úplně zlý... pokud je člověk úplně zřízenej that is 8)
601639
Bylo to ve Varech a není to úplně zlý... pokud je člověk úplně zřízenej that is *8)*
Jeržik
0 0
reagovat

Jeržik

What the... Garrett? :D:+
601637
What the... Garrett? *:D**:+*
Jeržik
0 0
reagovat
link :o Tvl, co to jeeee...:D
601636
http://www.youtube.com/watch?v=j4Xnj9NEQcc *:o* Tvl, co to jeeee...*:D*
0 0
reagovat
videl som to pred hodinou a už si nepamatám čo tam bolo......jedine tú lesklú černošskú hlavu...:D
601634
videl som to pred hodinou a už si nepamatám čo tam bolo......jedine tú lesklú černošskú hlavu...*:D*
0 0
reagovat
601632
http://assets.diylol.com/hfs/6e7/d74/b37/resized/mr-t-meme-generator-fool-i-pity-you-99a912.jpg?1308512115.jpg
0 0
reagovat
JE ABSOLÚTNE NEVÝRAZNÁ A ZBYTOČNÁ...
601631
[b]JE ABSOLÚTNE NEVÝRAZNÁ A ZBYTOČNÁ...[/b]
0 0
reagovat

Výkřik do tmy:

TA VIRÁLKA NA DAYS OF FUTURE PAST!!! :o:+
601630
[b]TA VIRÁLKA NA DAYS OF FUTURE PAST!!![/b] *:o**:+*
Výkřik do tmy:
0 0
reagovat
:+ Já skáču, peněženka pláče...
601628
*:+* Já skáču, peněženka pláče...
0 0
reagovat
Nový Humble (Deep Silver) Bundle
Za min. 1$ dostanete Saints Row 2 a 3, Risen 2, Sacred 2
Za zhruba 5$ SR3: Full package a Dead Island
Za 25$ a viac, DI:Riptide
polovicu hier už mám ale nekúp to...
601627
[link="https://www.humblebundle.com/"]Nový Humble (Deep Silver) Bundle[/link] Za min. 1$ dostanete Saints Row 2 a 3, Risen 2, Sacred 2 Za zhruba 5$ SR3: Full package a Dead Island Za 25$ a viac, DI:Riptide polovicu hier už mám ale nekúp to...
0 0
reagovat

JohnyD

Ty si dobrá diskriminácia :D
601625
Ty si dobrá diskriminácia *:D*
JohnyD
0 0
reagovat
Predpokladané zárobky hercov a herečiek v období od júna 2012 do júna 2013 podľa FORBES.

Herečky link
Herci link

Ta Jolie v ničom nehrá a aj tak zarobí najviac wtf? Inak je u vidno pekná mzdová diskriminácia medzi mužmi a ženami, kde Jolie ako najlepšia herečka zarobí to čo ako desiaty Liam Neeson 8) Inak dúfam, že sa naplnia predpoklady a Stewart sa prepadne a ani tej Anistonky by mi nebolo ľúto. Dúfam, že Jenifer Lawrence sa prebojuje na prvé miesto. Inak rebríček chlapov o mnoho sympatickejší 8)

601624
Predpokladané zárobky hercov a herečiek v období od júna 2012 do júna 2013 podľa FORBES. Herečky http://www.forbes.com/sites/dorothypomerantz/2013/07/29/angelina-jolie-tops-our-list-of-hollywoods-highest-paid-actresses/ Herci http://www.forbes.com/pictures/mfl45egdgg/robert-downey-jr-8/ Ta Jolie v ničom nehrá a aj tak zarobí najviac wtf? Inak je u vidno pekná mzdová diskriminácia medzi mužmi a ženami, kde Jolie ako najlepšia herečka zarobí to čo ako desiaty Liam Neeson *8)* Inak dúfam, že sa naplnia predpoklady a Stewart sa prepadne a ani tej Anistonky by mi nebolo ľúto. Dúfam, že Jenifer Lawrence sa prebojuje na prvé miesto. Inak rebríček chlapov o mnoho sympatickejší *8)*
0 0
reagovat

LoL

Hrával aktívne, po čase ma to prestalo baviť z dôvodu neschopnosti vydať nové mapy a pod. Účet som predal a neľutujem...

Ale na zablbnutie s kamošmi je to fajn hra.

Ja momentálne "ulietavam" na War Thunder..
601618
Hrával aktívne, po čase ma to prestalo baviť z dôvodu neschopnosti vydať nové mapy a pod. Účet som predal a neľutujem... Ale na zablbnutie s kamošmi je to fajn hra. Ja momentálne "ulietavam" na War Thunder..
LoL
0 0
reagovat

LoL

Mě k tomu dotáhli kámoši... Docela se mi líbí komixová grafika a rychle jsem tomu přišel na kloub... Občas si zahraju, ale jen když je s kým (sám de facto nikdy), prostě prdel s kámošema...

DOTU sem nikdy nezkoušel (LoL je moje první hra tohoto typu), ale když mám teďka ten Steam, tak to možná prubnu...
601617
Mě k tomu dotáhli kámoši... Docela se mi líbí komixová grafika a rychle jsem tomu přišel na kloub... Občas si zahraju, ale jen když je s kým (sám de facto nikdy), prostě prdel s kámošema... DOTU sem nikdy nezkoušel (LoL je moje první hra tohoto typu), ale když mám teďka ten Steam, tak to možná prubnu...
LoL
0 0
reagovat

kyller

A bráchové na tom závislákujou... *smh*
601616
A bráchové na tom závislákujou... *smh*
kyller
0 0
reagovat
Občas hrávam Dotu a zaujímalo ma ako vyzerá jej konkurent LOL. Práve som si vyskúšal túto gamesku a trhla môj osobný rekord v najrýchlejšie odinštalovanej hre. Fakt niečo hrozné....
601614
Občas hrávam Dotu a zaujímalo ma ako vyzerá jej konkurent LOL. Práve som si vyskúšal túto gamesku a trhla môj osobný rekord v najrýchlejšie odinštalovanej hre. Fakt niečo hrozné....
0 0
reagovat

speta.jr

já byl dole v kotli ...
601611
já byl dole v kotli ...
speta.jr
0 0
reagovat
z vlastni zkusenosti vim, ze nataceni je pekne na hovno, jestli jsi to natacel ty tak te uprimne lituju, protoze jsi pak vic vnimal to co je na obrazovce a ne co je v realite... od jistych dob, radeji po koncertu kontroluju youtube a videa taham odtud.
601610
z vlastni zkusenosti vim, ze nataceni je pekne na hovno, jestli jsi to natacel ty tak te uprimne lituju, protoze jsi pak vic vnimal to co je na obrazovce a ne co je v realite... od jistych dob, radeji po koncertu kontroluju youtube a videa taham odtud.
0 0
reagovat

Iron Maiden Praha 2013

link

pro ty co nebyli a pro ty co byli at si to můžou kdykoliv připomenout, je tma i odkaz na uložto ke stažení ...
Koncert to byl úžasnej.....
601607
http://youtu.be/TqQdElr_1kI pro ty co nebyli a pro ty co byli at si to můžou kdykoliv připomenout, je tma i odkaz na uložto ke stažení ... Koncert to byl úžasnej.....
Iron Maiden Praha 2013
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se