Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 64021 - 64040 Napsat příspěvek
Tak tak, DPP to zvládl docela v pohodě a se vší parádou...To jako klobouk dolů...

Jen by to chtělo trochu zapřáhnout studentskou sílu do prací a bylo by vše naprosto skvělé 8)
599506
Tak tak, DPP to zvládl docela v pohodě a se vší parádou...To jako klobouk dolů... Jen by to chtělo trochu zapřáhnout studentskou sílu do prací a bylo by vše naprosto skvělé *8)*
0 0
reagovat

Tony

To víš, burani ve velkoměstě :D Člověk je zvyklej vylézt na Florenci, zamířit do metra, a pak hovno řešit. Tady sem samozřejmě okamžitě vlezl do špatný mhd linky... Ale jasný, vím o tom prd, prd sem si o tom zjišťoval, můj vyhlášený orientační nesmysl taky zaúřadoval... Neviním Pražskej dopravní podnik, obviňuju sebe... :) Aspoň že to tu máte skvěle pokrytý wifinou :+
599500
To víš, burani ve velkoměstě :D Člověk je zvyklej vylézt na Florenci, zamířit do metra, a pak hovno řešit. Tady sem samozřejmě okamžitě vlezl do špatný mhd linky... Ale jasný, vím o tom prd, prd sem si o tom zjišťoval, můj vyhlášený orientační nesmysl taky zaúřadoval... Neviním Pražskej dopravní podnik, obviňuju sebe... :) Aspoň že to tu máte skvěle pokrytý wifinou *:+*
Tony
0 0
reagovat
Náhodou ten systém je supr vyřešenej. Tenkrát to bylo daleko daleko horší. Vždycky večer vyvěsí na net jak to ten další den bude, ráno to upřesní a na větších stanicích stojí pracovníci co to vysvětlují. Aktualizují to i na idosu. Já problém neměl. Dost dobře fungují vlaky.
599497
Náhodou ten systém je supr vyřešenej. Tenkrát to bylo daleko daleko horší. Vždycky večer vyvěsí na net jak to ten další den bude, ráno to upřesní a na větších stanicích stojí pracovníci co to vysvětlují. Aktualizují to i na idosu. Já problém neměl. Dost dobře fungují vlaky.
0 0
reagovat
Pripadam si jako Kolja hledajici maminku. Sem tu nejakej patek nebyl a system nahradni hromadne dopravy me fascinuje. Ale uz sem na budejovicke
599496
Pripadam si jako Kolja hledajici maminku. Sem tu nejakej patek nebyl a system nahradni hromadne dopravy me fascinuje. Ale uz sem na budejovicke
0 0
reagovat
Oloupil tě někdo v Sherwoodu?
599495
Oloupil tě někdo v Sherwoodu?
0 0
reagovat
Praha vs TedGeorge - 1:0
599494
Praha vs TedGeorge - 1:0
0 0
reagovat
:o:D
599489
*:o**:D*
0 0
reagovat
What sorcery is this?!
599488
What sorcery is [link="http://www.youtube.com/watch?v=FGXDKrUoVrw"]this[/link]?!
0 0
reagovat

KARLOS

Tím myslíš takový ten z mého pohledu naprosto klasický záběr, kdy se zdůrazňuje např. údiv hrdiny, docvaknutí hrůzného činu atd? V blockbusterech jsem to poslední dobou možná fakt moc neviděl, ale kdybych měl vybrat jeden pohyb kamery, který mám s filmem nejvíc spojený, tak je to tenhle. To jen k tomu "zřídka kdy".

Jinak naprosto super videjko, které mi akorát připomnělo, proč mě sere shaky cam a střihy. (třeba taková oblítávačka těch hrdinů, pěkně se steadicamem, uprostřed jejich souboje... to bylo naposled snad v Matrixu (co se Hollywoodu týče):D:-
599482
Tím myslíš takový ten z mého pohledu naprosto klasický záběr, kdy se zdůrazňuje např. údiv hrdiny, docvaknutí hrůzného činu atd? V blockbusterech jsem to poslední dobou možná fakt moc neviděl, ale kdybych měl vybrat jeden pohyb kamery, který mám s filmem nejvíc spojený, tak je to tenhle. To jen k tomu "zřídka kdy". Jinak naprosto super videjko, které mi akorát připomnělo, proč mě sere shaky cam a střihy. (třeba taková oblítávačka těch hrdinů, pěkně se steadicamem, uprostřed jejich souboje... to bylo naposled snad v Matrixu (co se Hollywoodu týče)*:D**:-*
KARLOS
0 0
reagovat

popik

Bruuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiinssssssssssssssss!!!!
599481
Bruuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiinssssssssssssssss!!!!
popik
0 0
reagovat
Byli. A zcela právem. :D Ta ukázka je hodně fajn i teď a oddalující se záběr na loďstvo... ten jsem viděl snad 70x.
599480
Byli. A zcela právem. *:D* Ta ukázka je hodně fajn i teď a oddalující se záběr na loďstvo... ten jsem viděl snad 70x.
0 0
reagovat
Vzpomínáte ještě, jak sme z tohodle byly na trailerzone posraní? :D link
599478
Vzpomínáte ještě, jak sme z tohodle byly na trailerzone posraní? :D http://www.youtube.com/watch?v=SKTr5i2iiWE
0 0
reagovat

KARLOS

Já právě bez hlubšího zamyšlení vycházel z toho, že zoom = pouhé přiblížení. Díky za vysvětlení.
Tím pádem se ale moc nepoužívá ani samotný zoom, ne?
Já si okamžitě vybavím Společenstvo prstenu, ale moc dalších příkladů mě nenapadá.
599477
Já právě bez hlubšího zamyšlení vycházel z toho, že zoom = pouhé přiblížení. Díky za vysvětlení. Tím pádem se ale moc nepoužívá ani samotný zoom, ne? Já si okamžitě vybavím [link="http://youtu.be/RV9aC9w6430?t=53s"]Společenstvo prstenu[/link], ale moc dalších příkladů mě nenapadá.
KARLOS
0 0
reagovat

Bioshock Infinite

Vynikajuce. Vrelo odporucam. Strasne som rad, ze som si pockal na cestinu bez ktorej by som mal z tej hry hovno(cestina je mimochodom dokonala a o to viac ma tesi, ze som na nu prispel) Konecne po dlhej dobre fakt ze dobra hra. A aj ked je to v podstate treti Bioshock, tak vobec nepotrebujete poznat prve dva.
Inak asi najkrajsi moment v hre bol, ked som vosiel do nejakej pivnice a nasiel som tam gitaru a Elizabeth zacala do toho spievat :) LINK
599476
Vynikajuce. Vrelo odporucam. Strasne som rad, ze som si pockal na cestinu bez ktorej by som mal z tej hry hovno(cestina je mimochodom dokonala a o to viac ma tesi, ze som na nu prispel) Konecne po dlhej dobre fakt ze dobra hra. A aj ked je to v podstate treti Bioshock, tak vobec nepotrebujete poznat prve dva. Inak asi najkrajsi moment v hre bol, ked som vosiel do nejakej pivnice a nasiel som tam gitaru a Elizabeth zacala do toho spievat *:)* [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nnsZ951_OXc#t=73s"]LINK[/link]
Bioshock Infinite
0 0
reagovat
Sam.Vimes: zoom a k tomu samozřejmě v protisměru dolly (což je jízda)... Když zoomuješ, mění se ti ohnisko (neboli úhel záběru), buď ubíráš na úhlu (a tím se ti zdá, že se k objektu přibližuješ, což ovšem není pravda), nebo přidáváš a zdá se ti, že se vzdaluješ, popřípadě v extrémních ohniscích (pod 20mm) se deformuje obraz do rybího oka. Samotný efekt zolly je v tom, že zoom /= jízda, i když si to mnozí myslí. Takže když děláš dva protichůdné "pohyby" kamery, zdánlivě stejné, vznikne ti z toho tento efekt...
Nutno podotknout, že se užívá zřídka kdy a vděčíme Vertigu za jeho přivedení na svět...
599475
Sam.Vimes: zoom a k tomu samozřejmě v protisměru dolly (což je jízda)... Když zoomuješ, mění se ti ohnisko (neboli úhel záběru), buď ubíráš na úhlu (a tím se ti zdá, že se k objektu přibližuješ, což ovšem není pravda), nebo přidáváš a zdá se ti, že se vzdaluješ, popřípadě v extrémních ohniscích (pod 20mm) se deformuje obraz do rybího oka. Samotný efekt zolly je v tom, že zoom /= jízda, i když si to mnozí myslí. Takže když děláš dva protichůdné "pohyby" kamery, zdánlivě stejné, vznikne ti z toho tento efekt... Nutno podotknout, že se užívá zřídka kdy a vděčíme Vertigu za jeho přivedení na svět...
0 0
reagovat
Velmi zajímavé :+
Ad Zolly - už delší dobu jsem se chtěl zeptat nebo si někde najít jak se dělá ten efekt, kdy se zdánlivě prodlužuje perspektiva, postava se přibližuje a pozadí oddaluje... Vážně je to jenom zoom?
599474
Velmi zajímavé *:+* Ad Zolly - už delší dobu jsem se chtěl zeptat nebo si někde najít jak se dělá ten efekt, kdy se zdánlivě prodlužuje perspektiva, postava se přibližuje a pozadí oddaluje... Vážně je to jenom zoom?
0 0
reagovat
Tak si myslím, že by bylo fajn si projít i ostatní videa z téhle stránky... Enjoy.
599473
Tak si myslím, že by bylo fajn si projít i ostatní videa z [link="http://theslantedlens.com/"]téhle[/link] stránky... Enjoy.
0 0
reagovat
Poučné video o vedení pohybu kamery do výplachu...
Jinak trailer na dvojku Hobbita na spadnutí. Dle všeho by měl být na síti 12.6.13 a měl by mít dvě minuty (někde se uvádí i celých 150s full trl). V americe by tak jako tak stoprocentně před MoS...
599472
Poučné video [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_P3oxjnFr0c#!"]o vedení pohybu kamery[/link] do výplachu... Jinak trailer na dvojku Hobbita na spadnutí. Dle všeho by měl být na síti 12.6.13 a měl by mít dvě minuty (někde se uvádí i celých 150s full trl). V americe by tak jako tak stoprocentně před MoS...
0 0
reagovat
Tak to já jsem zase víc na Cashe, ale přestává mě malinko bavit, jak je v každým druhým traileru a ještě se střídá s Woodkidem...viz ten herní trailer teď.
599469
Tak to já jsem zase víc na Cashe, ale přestává mě malinko bavit, jak je v každým druhým traileru a ještě se střídá s Woodkidem...viz ten herní trailer teď.
0 0
reagovat
Jak jste Hlada najednou všichni začali ignorovat. :D
599467
Jak jste Hlada najednou všichni začali ignorovat. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se