Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 64021 - 64040 Napsat příspěvek
:D:D:D
606417
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
To mě připomíná jak jeden týpek z Brna potřeboval nějakou výjimku u prorektora na Masárně a posílal mu oficiální žádost z mailu analni.terorista@seznam.cz
606416
To mě připomíná jak jeden týpek z Brna potřeboval nějakou výjimku u prorektora na Masárně a posílal mu oficiální žádost z mailu analni.terorista@seznam.cz
0 0
reagovat
that reminded me of ladiesman217 :D
606415
that reminded me of [b]ladiesman217[/b] *:D*
0 0
reagovat

thecentre

Mail u účtu se bohužel měnit nedá, je v databázi natrdo (neptejte se, jsem jenom poslíček...). V nejhorším založ novej účet ;)
606414
Mail u účtu se bohužel měnit nedá, je v databázi natrdo (neptejte se, jsem jenom poslíček...). V nejhorším založ novej účet ;)
thecentre
0 0
reagovat
To zřejmě nebude nic s etiketou...
606413
To zřejmě nebude nic s etiketou...
0 0
reagovat

mejl

Jděte do prdele s CV já sem pan podnikatel a nikdy jsem nebyl zaměstnán :DDDDDDDDD
606412
Jděte do prdele s CV já sem pan podnikatel a nikdy jsem nebyl zaměstnán :DDDDDDDDD
mejl
0 0
reagovat
jj, tohle si vždycky říkám, že je sranda, když mají lidé svůj mail z mládí a používajího ho i v oficiálním životě dále :D

krasna.princezna@...
chlupata.prdelka@...

ať žije kreativita mládí... Zaplať bohu za mlj mail jmeno.prijmeni@ 8)
606411
jj, tohle si vždycky říkám, že je sranda, když mají lidé svůj mail z mládí a používajího ho i v oficiálním životě dále *:D* krasna.princezna@... chlupata.prdelka@... ať žije kreativita mládí... Zaplať bohu za mlj mail jmeno.prijmeni@ *8)*
0 0
reagovat
Ty děláš jako by dnes někdo měl jen jeden email.
606410
Ty děláš jako by dnes někdo měl jen jeden email.
0 0
reagovat
Good luck s takovou adresou pak neco oficialniho vyrizovat nebo nedej boze posilat CV :-D :-D
606409
Good luck s takovou adresou pak neco oficialniho vyrizovat nebo nedej boze posilat CV :-D :-D
0 0
reagovat

ňakej dříč z moviezone

Prosim změňte mi mail mi ho zrušili novej mam uberguy115@gmail.com dík
606408
Prosim změňte mi mail mi ho zrušili novej mam uberguy115@gmail.com dík
ňakej dříč z moviezone
0 0
reagovat
Ten její přízvuk prostě nemá chybu. link
Jinak neztrácejte čas, stačí na to koukat jen nějakejch 20s, nic zásadního se tam dál nestane :)
606403
Ten její přízvuk prostě nemá chybu. http://www.youtube.com/watch?v=7Ro6UG2hA2E&list=TLpeIIgCCdX-TJW08SOTQU1HwlYeSmHjSF Jinak neztrácejte čas, stačí na to koukat jen nějakejch 20s, nic zásadního se tam dál nestane :)
0 0
reagovat

zahron

vieš že máš problém keď má popik pravdu...
aneb tieto live-action reklamy idú už od MW2 (ta s ACDC vládne) a keďže je to len raz za rok, vždy nápadité a objaví sa tam nejaká hviezda, tak to teda trápne rozhodne neni, skôr by som to prirovnal k SuperBowl reklamám
606380
vieš že máš problém keď má popik pravdu... aneb tieto live-action reklamy idú už od MW2 (ta s ACDC vládne) a keďže je to len raz za rok, vždy nápadité a objaví sa tam nejaká hviezda, tak to teda trápne rozhodne neni, skôr by som to prirovnal k SuperBowl reklamám
zahron
0 0
reagovat

Axis:

Já... asi od září :D
606379
Já... asi od září *:D*
Axis:
0 0
reagovat

popicek

popravdě, já nevím kdo stím příšel ale už to začíná být kapánek trapné :D
606375
popravdě, já nevím kdo stím příšel ale už to začíná být kapánek trapné *:D*
popicek
0 0
reagovat

popik

...myslíš kopie BF kopírující již zaběhlou CoD kampaň, že? 8)
606374
...myslíš kopie BF kopírující již zaběhlou CoD kampaň, že? *8)*
popik
0 0
reagovat

kubqo

Když se nad tím zamyslíš, tak je to vlastně blbost a v podstatě jen kopie traileru na BF 4 :D
606373
Když se nad tím zamyslíš, tak je to vlastně blbost a v podstatě jen kopie traileru na BF 4 *:D*
kubqo
0 0
reagovat
Tak co kdo z Vás v tom taky jede?
The Simpsons Tapped Out
606369
Tak co kdo z Vás v tom taky jede? [link="http://youtu.be/nM8I1ohzfyM"]The Simpsons Tapped Out[/link]
0 0
reagovat
Comics Salon 2013

3:21 - Čirou náhodou Duro?
606365
[link="http://www.youtube.com/watch?v=-h1GDBPaUCc"]Comics Salon 2013[/link] 3:21 - Čirou náhodou Duro?
0 0
reagovat

kubqo

byť nejsem zrovna fandou CoD, tak mám pocit že jejich freefall mapa bezpečně strčí celý Levolution od battlefieldu... řekl bych že to říká vše (když Levolution je pomalu hlavní reklamní buzzword od battlefieldu)
606363
byť nejsem zrovna fandou CoD, tak mám pocit že jejich freefall mapa bezpečně strčí celý Levolution od battlefieldu... řekl bych že to říká vše (když Levolution je pomalu hlavní reklamní buzzword od battlefieldu)
kubqo
0 0
reagovat

popik

Ta Megan je potom děcku ještě víc HOT!!! :))slinty slint...jinak CoD rulezzzz!!!8)
606360
Ta Megan je potom děcku ještě víc HOT!!! *:))*slinty slint...jinak CoD rulezzzz!!!*8)*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se