Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 63361 - 63380 Napsat příspěvek

"We Can All Go Home Now. Piracy Is Mostly Dead"

link

A pokud někdo umí Norsky link :)
601057
http://techcrunch.com/2013/07/16/we-can-all-go-home-now-piracy-is-mostly-dead/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Techcrunch+%28TechCrunch%29 A pokud někdo umí Norsky http://www.aftenposten.no/kultur/Piratkopieringen-i-Norge-stuper-7254221.html#.UeZDVqyywxF *:)*
"We Can All Go Home Now. Piracy Is Mostly Dead"
0 0
reagovat
Přitom kundština se tak nabízí...
601056
Přitom kundština se tak nabízí...
0 0
reagovat

Amnesia: The Dark Descent

na steamu za necely 3€. Naprosta povinnost pro vsechny co mej alespon trochu radi horor a atmosferu!
601053
na steamu za necely 3€. Naprosta povinnost pro vsechny co mej alespon trochu radi horor a atmosferu!
Amnesia: The Dark Descent
0 0
reagovat

Pe7er

Tuším že druhej.
601050
Tuším že druhej.
Pe7er
0 0
reagovat
Crank ale nie som si istý ktorý diel :)
601049
Crank ale nie som si istý ktorý diel :)
0 0
reagovat

Ted

Z čeho to je? :D
601048
Z čeho to je? *:D*
Ted
0 0
reagovat
:D:+
601047
*:D**:+*
0 0
reagovat
Věta ve filmu: ""what's that, cuntonese?"
Český překlad: "jakou řečí to mluvíš, píčinštinou?"

8)
601046
Věta ve filmu: ""what's that, cuntonese?" Český překlad: "jakou řečí to mluvíš, píčinštinou?" *8)*
0 0
reagovat

Milosh

Tak to je dost naprd.

Človek si už myslí, že by ich mohol podporiť za nejakú symbolickú čiastku 5€/mes, keď mi prinášajú tak kvalitné televízne série alebo filmy posledné roky a oni prakticky spravili svoj produkt nedostupný, nakoľko tí poskytovatelia sú povedzme si to na rovinu o ničom a nemajú zahrnuté poskytovateľov, ktorých si myslím má väčšina ľudí či v CZ alebo na Slovensku.

No nič tak zase zostaneme pri starom a nájdeme si to inde a budeme skladovať na ext. HDD...
601042
Tak to je dost naprd. Človek si už myslí, že by ich mohol podporiť za nejakú symbolickú čiastku 5€/mes, keď mi prinášajú tak kvalitné televízne série alebo filmy posledné roky a oni prakticky spravili svoj produkt nedostupný, nakoľko tí poskytovatelia sú povedzme si to na rovinu o ničom a nemajú zahrnuté poskytovateľov, ktorých si myslím má väčšina ľudí či v CZ alebo na Slovensku. No nič tak zase zostaneme pri starom a nájdeme si to inde a budeme skladovať na ext. HDD...
Milosh
0 0
reagovat
verbst: Other
601041
verbst: Other
0 0
reagovat

JohnnyD

Přístup do HBO GO mají pouze předplatitelé HBO (bohužel jen u některých poskytovatelů kabelu/sat). Samostatně to nelze.
601039
Přístup do HBO GO mají pouze předplatitelé HBO (bohužel jen u některých poskytovatelů kabelu/sat). Samostatně to nelze.
JohnnyD
0 0
reagovat

HBO GO

Ahojte využíva niekto túto službu od HBO?

Ako to funguje a koľko sa platí mesačne a aký je rozdiel medzi klasickým balíkom a HBO GO Pro?

Rozmýšlam, že by som do toho praštil a obetujem tie dve - tri piva mesačne.

Len stále nechápem ten systém registrácie, musím vybrať nejakého operátora. To si musím zaplatiť cez nejakého iného poskytovateľa a dostanem nejaký kupon a ten aktivujem na internete? Môže si človek kúpiť iba HBO GO bez toho aby si kupoval nejaký balíček od tých jeho poskytovateľov.

Môžete tu alebo kľudne do vzkazníku.

Dík
601038
Ahojte využíva niekto túto službu od HBO? Ako to funguje a koľko sa platí mesačne a aký je rozdiel medzi klasickým balíkom a HBO GO Pro? Rozmýšlam, že by som do toho praštil a obetujem tie dve - tri piva mesačne. Len stále nechápem ten systém registrácie, musím vybrať nejakého operátora. To si musím zaplatiť cez nejakého iného poskytovateľa a dostanem nejaký kupon a ten aktivujem na internete? Môže si človek kúpiť iba HBO GO bez toho aby si kupoval nejaký balíček od tých jeho poskytovateľov. Môžete tu alebo kľudne do vzkazníku. Dík
HBO GO
0 0
reagovat

Mildik

:D viz. #4 :)
601020
[link="http://www.cracked.com/blog/5-creeping-forms-madness-internet-spreading/"]:D[/link] viz. #4 :)
Mildik
0 0
reagovat

Steam

To je mor... až to není pěkný...

Momentálně v nabídce Deus Ex: Human Revolution za 1,79...

(Zatím mi teda přijde, že víc kupuju než hraju...)
601019
To je mor... až to není pěkný... Momentálně v nabídce Deus Ex: Human Revolution za 1,79... (Zatím mi teda přijde, že víc kupuju než hraju...)
Steam
0 0
reagovat
Hmmm, zajímavý... Osobně jsem se s tímhle nesetkal (vždycky to sežralo Czech Republic, nebo to zmizlo, případně jsem proškrtnul pomlčkou)... Možná trapnej pokus, ale zkus třeba Bohemia (atd.)...
601018
Hmmm, zajímavý... Osobně jsem se s tímhle nesetkal (vždycky to sežralo Czech Republic, nebo to zmizlo, případně jsem proškrtnul pomlčkou)... Možná trapnej pokus, ale zkus třeba Bohemia (atd.)...
0 0
reagovat
Nope, not it...
601016
Nope, not it...
0 0
reagovat
Napis tam znovu Czech Republic
601014
Napis tam znovu Czech Republic
0 0
reagovat
Pánové. Vy se tady tak vyznáte, tak mám na vás dotaz ?)
Objednávám jedno cédéčko přes net ze Států a maj tam takový políčko "State/Province". Co se tam má napsat, když my tady nic takovýho nevedem? Po vybrání, že jsem z Český republiky to nezmizelo a nemůžu to nechat prázdný...
601012
Pánové. Vy se tady tak vyznáte, tak mám na vás dotaz *?)* Objednávám jedno cédéčko přes net ze Států a maj tam takový políčko "State/Province". Co se tam má napsat, když my tady nic takovýho nevedem? Po vybrání, že jsem z Český republiky to nezmizelo a nemůžu to nechat prázdný...
0 0
reagovat
Musím říct, že už dlouho mě nic nerozesmálo tak jako divočák podmaňující si Prahu link Horovej závěr videa je pak už jen třešnička na dortu. To prezentovaný "found footage" video mě skoro připomíná závěrečný scény apokalypsy z Kroniky.
601009
Musím říct, že už dlouho mě nic nerozesmálo tak jako divočák podmaňující si Prahu http://www.novinky.cz/krimi/307818-divocak-zamestnal-strazniky-tri-prazskych-obvodu-zalehli-ho-po-dvou-hodinach.html Horovej závěr videa je pak už jen třešnička na dortu. To prezentovaný "found footage" video mě skoro připomíná závěrečný scény apokalypsy z Kroniky.
0 0
reagovat
šumečky? Radši nechci vědět, co to je...
601008
šumečky? Radši nechci vědět, co to je...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se