Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 62881 - 62900 Napsat příspěvek
No jo, tak VUML, ze jo....
602340
No jo, tak VUML, ze jo....
0 0
reagovat

Mildík

To je sice z určitého hlediska pravda ale nic není tak jednoznačné. Můj spolužák v prváku na střední sbalil naši tenkrát čerstvě dostudovanou zeměpisářku (bylo jí asi 24 let) a docela jim to fungovalo (vydrželi spolu až do druháku) a dokonce je v tom celá třída podporovala a nemyslím si, že by to na něm zanechalo nějaké negativní stopy. ;)
602339
To je sice z určitého hlediska pravda ale nic není tak jednoznačné. Můj spolužák v prváku na střední sbalil naši tenkrát čerstvě dostudovanou zeměpisářku (bylo jí asi 24 let) a docela jim to fungovalo (vydrželi spolu až do druháku) a dokonce je v tom celá třída podporovala a nemyslím si, že by to na něm zanechalo nějaké negativní stopy. *;)*
Mildík
0 0
reagovat

TedGeorge

Zatímco jsi odeslal svůj příspěvek, tak já psal ten svůj, de facto jsi to vysihnul...

Amerika je v něčem hodně postavená na hlavu (sexualita a krev v TV je krásný příklad), ale tady to je trochu jiný příklad... U nás to je ale podobné... Nebo jste nikdy neslyšeli o případu, kdy vyhodili učitele za poměr se studentem?

Osobně na to mám rozporuplné názory. Ale jak říkám, celej ten případ je nafouklej... 8)
602338
Zatímco jsi odeslal svůj příspěvek, tak já psal ten svůj, de facto jsi to vysihnul... Amerika je v něčem hodně postavená na hlavu (sexualita a krev v TV je krásný příklad), ale tady to je trochu jiný příklad... U nás to je ale podobné... Nebo jste nikdy neslyšeli o případu, kdy vyhodili učitele za poměr se studentem? Osobně na to mám rozporuplné názory. Ale jak říkám, celej ten případ je nafouklej... *8)*
TedGeorge
0 0
reagovat

Wiliam

Nikdo neříká, že z hlediska lidského, nebo věkového to je špatně... Ve věku a věkovém rozdílu nevidím problém, ale byla to jejich trenérka...

A jde o ten profesionální přístup, že prostě na "svěřené osoby se nesahá"... A je jedno jestli to je Doktor - pacient, Učitel - žák, Trenér - sportovec, prostě by měla fungovat nějaká profesionalita u lidí, kteří provozují toto povolaní...

Jasně, klukům bylo 16 a 17, takže rozumově jsou na tom dobře a nejedná se o děti, kteří podléhají vlivu dospělé osoby a autority více (typické zneužívání dětí v církvích), protože prostě věří, že to je tak správně... Ale pořád byli nezletilý a ač se to nemusí líbit, tak to tak prostě je (stejně jako se někomu nemusí líbit, že sexuální hranice je až od 15-ti)...
602337
Nikdo neříká, že z hlediska lidského, nebo věkového to je špatně... Ve věku a věkovém rozdílu nevidím problém, ale byla to jejich trenérka... A jde o ten profesionální přístup, že prostě na "svěřené osoby se nesahá"... A je jedno jestli to je Doktor - pacient, Učitel - žák, Trenér - sportovec, prostě by měla fungovat nějaká profesionalita u lidí, kteří provozují toto povolaní... Jasně, klukům bylo 16 a 17, takže rozumově jsou na tom dobře a nejedná se o děti, kteří podléhají vlivu dospělé osoby a autority více (typické zneužívání dětí v církvích), protože prostě věří, že to je tak správně... Ale pořád byli nezletilý a ač se to nemusí líbit, tak to tak prostě je (stejně jako se někomu nemusí líbit, že sexuální hranice je až od 15-ti)...
Wiliam
0 0
reagovat
Nemuzu uverit ze to pisu, ale souhlasim s bloodym ;0 pokud si muzu tipnout, co tam mildika drazdi, tak je to ten nadrazenej vztah vyucujici vs zak. Nicmene... Tady je potreba videt, ze to je volnocasova aktivita a neni to ucitelka. Proste jenom holka, co s nima ve volnym case cutala fotbal a byla jakoze trenerka. Ale to je fakt amerika. U nas v prime time soulozi Ana Geislerova kazdou druhou nedeli a v Usa pomalu jedna kongres, kdYz se pred 22 hodinou objevi v telce nadro. Problem s ustrelenjma koncetinama v ten stejnej cas neni. No a pak se hyper nabozenska amerika divi, ze ve state s pokroucenym vnimanim sexuality zneuzivaji mali deti fararema. To, ze je tohle u soudu je ostuda.
602336
Nemuzu uverit ze to pisu, ale souhlasim s bloodym ;0 pokud si muzu tipnout, co tam mildika drazdi, tak je to ten nadrazenej vztah vyucujici vs zak. Nicmene... Tady je potreba videt, ze to je volnocasova aktivita a neni to ucitelka. Proste jenom holka, co s nima ve volnym case cutala fotbal a byla jakoze trenerka. Ale to je fakt amerika. U nas v prime time soulozi Ana Geislerova kazdou druhou nedeli a v Usa pomalu jedna kongres, kdYz se pred 22 hodinou objevi v telce nadro. Problem s ustrelenjma koncetinama v ten stejnej cas neni. No a pak se hyper nabozenska amerika divi, ze ve state s pokroucenym vnimanim sexuality zneuzivaji mali deti fararema. To, ze je tohle u soudu je ostuda.
0 0
reagovat
Jak se mrdla do těch dveří. :D
602335
Jak se mrdla do těch dveří. *:D*
0 0
reagovat
Ok, vidím, že tu začína byť dusno. Tak to trochu odľahčíme. link
602334
Ok, vidím, že tu začína byť dusno. Tak to trochu odľahčíme. http://www.youtube.com/watch?v=a4VEx7qdqis
0 0
reagovat

Mildík

Co je na to proboha špatně??? Těm dvěma bylo 16 a 17 a to je podle mě dostatečný věk na sex z třiadvacetiletou holkou, pokud by ti dva nežili v pokrytecky upjaté zemi, která je v těchto věcech neuvěřitelně zpátečnická tak by se nic hrozného nestalo. V ČR je sex legální od 15 let což je podle mě rozumné a taky zde panuje daleko volnější a normálnější vnímání těchto věcí a to i v rovině vzdělávání než právě v USA.
602333
Co je na to proboha špatně??? Těm dvěma bylo 16 a 17 a to je podle mě dostatečný věk na sex z třiadvacetiletou holkou, pokud by ti dva nežili v pokrytecky upjaté zemi, která je v těchto věcech neuvěřitelně zpátečnická tak by se nic hrozného nestalo. V ČR je sex legální od 15 let což je podle mě rozumné a taky zde panuje daleko volnější a normálnější vnímání těchto věcí a to i v rovině vzdělávání než právě v USA.
Mildík
0 0
reagovat
Tak určitě je to sen mnoha dospívajících, o tom žádných pochyb...

Ale je to prostě špatně... Tahle situace co se stala je špatně (a je jedno jestli to je USA, nebo jinde)... u nás by se to taky řešilo... Tý holčině se nic moc nestane, je to podle mě trochu nafouknuté, ale důsledky se z toho musí vyvodit...
602332
Tak určitě je to sen mnoha dospívajících, o tom žádných pochyb... Ale je to prostě špatně... Tahle situace co se stala je špatně (a je jedno jestli to je USA, nebo jinde)... u nás by se to taky řešilo... Tý holčině se nic moc nestane, je to podle mě trochu nafouknuté, ale důsledky se z toho musí vyvodit...
0 0
reagovat
Z jednej diskusie "I guess she wanted to show how good she was with balls" :D

Ale teraz úprimne, čo by som ja dal za taký americký sen, keď som mal 16...
602329
Z jednej diskusie "I guess she wanted to show how good she was with balls" *:D* Ale teraz úprimne, čo by som ja dal za taký americký sen, keď som mal 16...
0 0
reagovat

popik

to xxendxx: zalez! 8)
602328
to xxendxx: zalez! *8)*
popik
0 0
reagovat

naruším vám intelektuální debatu herním výkřikem

ROGUE LEGACY je naprosto nejbožejší mix RPGčka a SKÁKAČKY, co jsem kdy hrál.... takový Dark Souls mixlý s Mariem / Super meat boyem !!!!

10/10 bez keců
602325
ROGUE LEGACY je naprosto nejbožejší mix RPGčka a SKÁKAČKY, co jsem kdy hrál.... takový Dark Souls mixlý s Mariem / Super meat boyem !!!! 10/10 bez keců
naruším vám intelektuální debatu herním výkřikem
0 0
reagovat
"Should have gone for the hat trick." "She let two in the box." :D
602324
"Should have gone for the hat trick." "She let two in the box." *:D*
0 0
reagovat
Takže abysme si to shrnuli. Na Fox News :o se objevila zpráva, že 23 letá (na americký poměry velmi hezká) holka se dostala k soudu :o. Trénovala tam fotbal :o a po tréninku pozvala dva 16-17ti letý kluky na pizzu. Pizzu jim koupila :o . Pak jim koupila alkohol (kéž bych v šestnácti znal 23 leté holky, co by mě kupovali alkohol:o) a společně si dali trojku (asi, tady se zprávy rozcházejí). Ten šestnáctiletej debil si nebyl schopnej vymyslet výmluvu, že v noci bude spát u kámoše. Jeho matka se mu nemohla dovolat, pravděpodobně zburcovala policajty, a prasklo to:o. 23 letá hrdinka stojí u soudu za to, že se ožrala a vyspala s klukama, který sou očividně debilové roku.

OMG :o Only in America
602323
Takže abysme si to shrnuli. Na Fox News *:o* se objevila zpráva, že 23 letá (na americký poměry velmi hezká) holka se dostala k soudu *:o*. Trénovala tam fotbal *:o* a po tréninku pozvala dva 16-17ti letý kluky na pizzu. Pizzu jim koupila *:o* . Pak jim koupila alkohol (kéž bych v šestnácti znal 23 leté holky, co by mě kupovali alkohol*:o*) a společně si dali trojku (asi, tady se zprávy rozcházejí). Ten šestnáctiletej debil si nebyl schopnej vymyslet výmluvu, že v noci bude spát u kámoše. Jeho matka se mu nemohla dovolat, pravděpodobně zburcovala policajty, a prasklo to*:o*. 23 letá hrdinka stojí u soudu za to, že se ožrala a vyspala s klukama, který sou očividně debilové roku. OMG *:o* Only in America
0 0
reagovat
A abychom předešli omylům... Postuju to kvůli tomu, co se děje uprostřed, i když přiznávám, že je těžké "neodbíhat" do stran :D
602322
A abychom předešli omylům... Postuju to kvůli tomu, co se děje uprostřed, i když přiznávám, že je těžké "neodbíhat" do stran *:D*
0 0
reagovat
To je na tom nejhorší, to slovo soccer.
602321
To je na tom nejhorší, to slovo soccer.
0 0
reagovat
Pánové, žena jako trenérka fotbalu je naprosto v pohodě... Co mě ale osobně dost překvapilo (a to jsem hodně tolerantní člověk), bylo toto... link :o
602320
Pánové, žena jako trenérka fotbalu je naprosto v pohodě... Co mě ale osobně dost překvapilo (a to jsem hodně tolerantní člověk), bylo toto... [link="http://www.youtube.com/watch?v=Ogq-wA4_zCU"]link[/link] *:o*
0 0
reagovat
kyller: :D A ještě k tomu ženská trenérka fotbalu... No, říkají tomu "soccer", tam je možný fakt všechno. :o
602319
kyller: *:D* A ještě k tomu ženská trenérka fotbalu... No, říkají tomu "soccer", tam je možný fakt všechno. *:o*
0 0
reagovat

kyller

Ty vole to snad ani není možný ty vole :D:D
602318
Ty vole to snad ani není možný ty vole *:D**:D*
kyller
0 0
reagovat

popik

no právě!!! kdyby to byla vobluda, ale tenhle 23letý bicykl není na první testovací jízdu vůbec zlý 8)
602315
no právě!!! kdyby to byla vobluda, ale tenhle 23letý bicykl není na první testovací jízdu vůbec zlý *8)*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se