Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 62861 - 62880 Napsat příspěvek

kubqo

Almost Famous 6/10 ??? C´mon
602366
Almost Famous 6/10 ??? C´mon
kubqo
0 0
reagovat
Tak stal som sa aj ja obeťou blogovania a odhodlal som sa spísať konečne niečo dlhšie a zmysluplnejšie o filme než len hate na Star Trek v diskuzi na MZ.
Let the hate begin.
602365
Tak stal som sa aj ja obeťou blogovania a odhodlal som sa spísať konečne niečo dlhšie a zmysluplnejšie o filme než len hate na Star Trek v diskuzi na MZ. [link="http://kubqo.blog.sector.sk/"]Let the hate begin.[/link]
0 0
reagovat
Booooooring

Asi nejnudnější debata ever, kor o takovém šťavnatém tématu.
602361
Booooooring Asi nejnudnější debata ever, kor o takovém šťavnatém tématu.
0 0
reagovat

popink

Díky za exkluzivní nahlédnutí do tvých myšlenkových pochodů. ;)
602360
Díky za exkluzivní nahlédnutí do tvých myšlenkových pochodů. *;)*
popink
0 0
reagovat

popik

to Disketa1: link
602358
to Disketa1: http://www.youtube.com/watch?v=FsSmEA2FrZs
popik
0 0
reagovat
Pravda. Mozno sa im nepacilo tak ako popikovi, ze ich trenuje 23 rocna zenska, tak sa jej chceli rafinovane zbavit :D
602357
Pravda. Mozno sa im nepacilo tak ako popikovi, ze ich trenuje 23 rocna zenska, tak sa jej chceli rafinovane zbavit *:D*
0 0
reagovat
Inak napadlo niekoho, že si to možno chlapci celé iba vymysleli, lebo im nechcela dať? Nikde som nečítal nič o dôkazoch, okrem ich výpovede.
602355
Inak napadlo niekoho, že si to možno chlapci celé iba vymysleli, lebo im nechcela dať? Nikde som nečítal nič o dôkazoch, okrem ich výpovede.
0 0
reagovat
Ok, už se to posunulo úplně někam jinam...

link
602354
Ok, už se to posunulo úplně někam jinam... [link="http://www.democracyctr.org/blog/uploaded_images/gone-fishin-743241.jpg"]link[/link]
0 0
reagovat

popik

To je i u nás v Česku. Náš místní basketbalový tým trénovali chlap a ženská. A co jako? A možná tě překvapí, že ženský basketbalový tým (nároďák) vede chlap. A když basketbalistka rozumí basketbalu, tak proč by nemohla trénovat dorostenecký tým? Kdepak, popinku, o rovnoprávnosti to není, je to jen o tvé hlouposti. ;)
602353
To je i u nás v Česku. Náš místní basketbalový tým trénovali chlap a ženská. A co jako? A možná tě překvapí, že ženský basketbalový tým (nároďák) vede chlap. A když basketbalistka rozumí basketbalu, tak proč by nemohla trénovat dorostenecký tým? Kdepak, popinku, o rovnoprávnosti to není, je to jen o tvé hlouposti. *;)*
popik
0 0
reagovat

popik

Já bych jen dodal, že 23 letá ženská trénující chlapecký dorostenecký tým, to je co? To se může stát opravdu jenom v US. :D Nemám nic proti rovnoprávnosti a podobnejm vejmyslům, ale zasejk vocaď pocaď. 8)
602352
Já bych jen dodal, že 23 letá ženská trénující chlapecký dorostenecký tým, to je co? To se může stát opravdu jenom v US. *:D* Nemám nic proti rovnoprávnosti a podobnejm vejmyslům, ale zasejk vocaď pocaď. *8)*
popik
0 0
reagovat
llol a ja som si myslel že povyk okolo ej učiteľky je hlavne kvôli alkoholu nezletilých, nie sexu :D
602351
llol a ja som si myslel že povyk okolo ej učiteľky je hlavne kvôli alkoholu nezletilých, nie sexu *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

To se ti povedlo. :D
Jinak taky mám radost, že jsme se na něčem shodli. ;)
602350
To se ti povedlo. *:D* Jinak taky mám radost, že jsme se na něčem shodli. *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Je to společensky tak nastavené... S tím my nic neuděláme...

A jak říkám - někomu přjde divné, že se nesmí souložit před 15-ti (je to přece jen číslo, k tomu jednu chvíli vypadalo, že to bude 14)... Toto je stejné... Jsou nějaká pravidla...

Ale každý na to může mít jiný názor... Já osobně si myslím, že v některých případech by to nemělo být, ale zase jindy v tom problém nevidím... Co se týče vysokých, tak tam už se jedná o dospělé studenty, tak je to něco jiného trochu...

A co se týče argumentu soukromého života... Ta hranice přeci neplatí, v dnešní době už ne... Když člověk vykonává určité povolání, tak prostě i v soukromém životě se musí nějako chovat...
602348
Je to společensky tak nastavené... S tím my nic neuděláme... A jak říkám - někomu přjde divné, že se nesmí souložit před 15-ti (je to přece jen číslo, k tomu jednu chvíli vypadalo, že to bude 14)... Toto je stejné... Jsou nějaká pravidla... Ale každý na to může mít jiný názor... Já osobně si myslím, že v některých případech by to nemělo být, ale zase jindy v tom problém nevidím... Co se týče vysokých, tak tam už se jedná o dospělé studenty, tak je to něco jiného trochu... A co se týče argumentu soukromého života... Ta hranice přeci neplatí, v dnešní době už ne... Když člověk vykonává určité povolání, tak prostě i v soukromém životě se musí nějako chovat...
0 0
reagovat
TedGeorge: Ale teraz musis uznat, ze tento bit bol podareny, come on. Ked by to hovoril ktokolvek okrem Karla, tak sa uprimne zasmejes. :)
602347
TedGeorge: Ale teraz musis uznat, ze tento bit bol podareny, come on. Ked by to hovoril ktokolvek okrem Karla, tak sa uprimne zasmejes. *:)*
0 0
reagovat

Kyller

Ja bych neco rekl, ale zamotal bych se zase do spam pavuciny a posledni co chci je, aby me nekdo nekdo z redakce peskoval v poste. Radeji tedy dopiju tu treti plznicku nez se presunu dovnitr a tu punch line v reakci na tebe prenecham nekomu jinymu. Hmm, a stejne spamuju, co? 8)
602346
Ja bych neco rekl, ale zamotal bych se zase do spam pavuciny a posledni co chci je, aby me nekdo nekdo z redakce peskoval v poste. Radeji tedy dopiju tu treti plznicku nez se presunu dovnitr a tu punch line v reakci na tebe prenecham nekomu jinymu. Hmm, a stejne spamuju, co? *8)*
Kyller
0 0
reagovat

Mildík

A proč bych proboha neměl mít sex se svojí učitelkou/doktorkou/právničkou/trenérkou? Poznal jsem nějakou ženskou a padli jsme si do oka... jako v tu chvíli mě nebude zajímat nějaký společenský konstrukt toho, že mně ještě není 18 ale jí už jo, nebo že by se o mě měla starat nebo cokoli podobného.
Tohle není sex policajta s podezřelou...

PS: vyhazování učitele za sex se studentem považuju za vrchol:
a) na vysokých je to u nás už běžné (akorát pak daný učitel nemůže danou studentku třeba zkoušet a je zkoušena u komise)
b) je to vyhazování někoho z práce na základě jeho soukromého života (aka nedělá to naší firmě ten správný image) což mi je neuvěřitelně proti srsti.
602345
A proč bych proboha neměl mít sex se svojí učitelkou/doktorkou/právničkou/trenérkou? Poznal jsem nějakou ženskou a padli jsme si do oka... jako v tu chvíli mě nebude zajímat nějaký společenský konstrukt toho, že mně ještě není 18 ale jí už jo, nebo že by se o mě měla starat nebo cokoli podobného. Tohle není sex policajta s podezřelou... PS: vyhazování učitele za sex se studentem považuju za vrchol: a) na vysokých je to u nás už běžné (akorát pak daný učitel nemůže danou studentku třeba zkoušet a je zkoušena u komise) b) je to vyhazování někoho z práce na základě jeho soukromého života (aka nedělá to naší firmě ten správný image) což mi je neuvěřitelně proti srsti.
Mildík
0 0
reagovat

TedGeorge

Je to niečo ako môj mentor naprieč životom.
602344
Je to niečo ako môj mentor naprieč životom.
TedGeorge
0 0
reagovat
Propasovat Pilkingtona i sem.... Ty ses fakt zabyjak
602343
Propasovat Pilkingtona i sem.... Ty ses fakt zabyjak
0 0
reagovat
Aj ja osobne poznám pár takých prípadov. Ale nepoznám žiadneho debila, ktorý by to vykecal rodičom. Každopádne si myslím, že keby prišiel do USA KP poučiť deti o sexe, tak ako to urobil v Afrike, tak by bolo po problémoch. link
602342
Aj ja osobne poznám pár takých prípadov. Ale nepoznám žiadneho debila, ktorý by to vykecal rodičom. Každopádne si myslím, že keby prišiel do USA KP poučiť deti o sexe, tak ako to urobil v Afrike, tak by bolo po problémoch. http://youtu.be/e4zl0x0H5v4?t=1m50s
0 0
reagovat

TedGeorge

:D:D:+
602341
*:D**:D**:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se