Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 62861 - 62880 Napsat příspěvek
Sakra, Z rozkazu prezidenta jsem asi minul, to budu muset napravit. Každopádně Duhová šestka skvělá a i když je to slušná bichle, tak jsem si jí dal dvakrát.
604973
Sakra, Z rozkazu prezidenta jsem asi minul, to budu muset napravit. Každopádně Duhová šestka skvělá a i když je to slušná bichle, tak jsem si jí dal dvakrát.
0 0
reagovat
Duhová šestka je klasika, ale já nejradši vzpomínám na Rudou bouři. A tedy taky na Z rozkazu prezidenta, kterou jsem četl zrovna měsíc před 9/11...

Škoda že si nechal pošpinit jméno tolika sračkami (i když mu to nepochybně nemálo neslo), ty jeho čistě autorské knihy bývaly vynikající.
604972
Duhová šestka je klasika, ale já nejradši vzpomínám na Rudou bouři. A tedy taky na Z rozkazu prezidenta, kterou jsem četl zrovna měsíc před 9/11... Škoda že si nechal pošpinit jméno tolika sračkami (i když mu to nepochybně nemálo neslo), ty jeho čistě autorské knihy bývaly vynikající.
0 0
reagovat
Tak mým topem je jednoznačně Hon na ponorku a Duhová šestka.
604970
Tak mým topem je jednoznačně Hon na ponorku a Duhová šestka.
0 0
reagovat

Tom Clancy

Aj keď o jeho podiele na posledných knihách by sa dalo polemizovať a svoje meno prepožičal rôznym knižným a herným sériam, knihy ktoré predtým napísal sám, boli výborné.
604969
Aj keď o jeho podiele na posledných knihách by sa dalo polemizovať a svoje meno prepožičal rôznym knižným a herným sériam, knihy ktoré predtým napísal sám, boli výborné.
Tom Clancy
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

:o
R.I.P.
604968
*:o* R.I.P.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
V 66 letech zemřel Tom Clancy. :o

R.I.P.
604966
V 66 letech zemřel Tom Clancy. *:o* R.I.P.
0 0
reagovat
Mohl by mi to někdo shrnout? Zatím jsem přečetl tohle: link a přijde mi, že na podobném principu jel/jede i bandcamp, ne?
604915
Mohl by mi to někdo shrnout? Zatím jsem přečetl tohle: http://www.itbiz.cz/clanky/google-spustil-v-cr-sluzbu-hudba-google-play-naostro a přijde mi, že na podobném principu jel/jede i bandcamp, ne?
0 0
reagovat
Za boha tam nemůžu najít ekvalizér (PC). Můžete mě někdo nasměrovat?
604913
Za boha tam nemůžu najít ekvalizér (PC). Můžete mě někdo nasměrovat?
0 0
reagovat
Jak jsem psal, není takových služeb moc, ale třeba u hudby nebo u MMO určitě.

Jinak jsem taky rád, že se k nám konečně takové služby dostávají. Jen škoda cen u knížek. Ale třeba se to srovná, až jich začnou nabízet větší množství v češtině.

Teď už nám zbývájí jen rozumné ceny na Nexus zařízení přímo od Googlu a filmy/seriály.
604912
Jak jsem psal, není takových služeb moc, ale třeba u hudby nebo u MMO určitě. Jinak jsem taky rád, že se k nám konečně takové služby dostávají. Jen škoda cen u knížek. Ale třeba se to srovná, až jich začnou nabízet větší množství v češtině. Teď už nám zbývájí jen rozumné ceny na Nexus zařízení přímo od Googlu a filmy/seriály.
0 0
reagovat
Tak to nechápu, ty se radši staráš každý měsíc, že to obnovuješ, než to, že to jednou za dlouhou dobu zrušíš? :D
604911
Tak to nechápu, ty se radši staráš každý měsíc, že to obnovuješ, než to, že to jednou za dlouhou dobu zrušíš? *:D*
0 0
reagovat

TonyClifton

Pro mě jsou to rozdílné priority. Proto bych uvítal prostě možnost zaplatit a nestarat se o to, že to musím pak zrušit.
604910
Pro mě jsou to rozdílné priority. Proto bych uvítal prostě možnost zaplatit a nestarat se o to, že to musím pak zrušit.
TonyClifton
0 0
reagovat
Taky mám radost, že tu tohle začíná fungovat. Ještě bych si u nás dovedl představit Netflix... Voyo a podobné jsou pro smích.
604909
Taky mám radost, že tu tohle začíná fungovat. Ještě bych si u nás dovedl představit Netflix... Voyo a podobné jsou pro smích.
0 0
reagovat
to je služba, která se platí v časových intervalech s automatickým placením... v čem je to jiné než paušál? (nebo elektřina nebo cokoli dalšího)
604908
to je služba, která se platí v časových intervalech s automatickým placením... v čem je to jiné než paušál? (nebo elektřina nebo cokoli dalšího)
0 0
reagovat
V čem se to nedá srovnávat? Já uplně stejně platím mail od Googlu a přijde mi to dost podobné a fakt v tom nevidím jedinej problém. Pod kontrolou to mám finančně taky poměrně při pravidelné kontrole účtu. Fakt tam nevidím prakticky rozdíl oproti stálému platebnímu příkazu.
604907
V čem se to nedá srovnávat? Já uplně stejně platím mail od Googlu a přijde mi to dost podobné a fakt v tom nevidím jedinej problém. Pod kontrolou to mám finančně taky poměrně při pravidelné kontrole účtu. Fakt tam nevidím prakticky rozdíl oproti stálému platebnímu příkazu.
0 0
reagovat
Paušál u telefonu se s tím nedá srovnávat. Kdyby šlo o Netflix, tak je to ale hned něco jiného :)
604906
Paušál u telefonu se s tím nedá srovnávat. Kdyby šlo o Netflix, tak je to ale hned něco jiného *:)*
0 0
reagovat
Tak to máš jako s paušálem u telefonu. Nevídím v tom takový problém. Ten auto renewal se dá zrušit a za měsíc nebo dva si to obnovíš za horší cenu.
604905
Tak to máš jako s paušálem u telefonu. Nevídím v tom takový problém. Ten auto renewal se dá zrušit a za měsíc nebo dva si to obnovíš za horší cenu.
0 0
reagovat
Mám rád takovéhle věci pod kontrolou. Stejně jako předplatné u MMO, taky je tam možnost platit automaticky, ale já si to rád pokaždé potvrdím a nemusím si hlídat datum, pokud bych to z nějakého důvodu ten měsíc nemohl dostatečně využít.
604904
Mám rád takovéhle věci pod kontrolou. Stejně jako předplatné u MMO, taky je tam možnost platit automaticky, ale já si to rád pokaždé potvrdím a nemusím si hlídat datum, pokud bych to z nějakého důvodu ten měsíc nemohl dostatečně využít.
0 0
reagovat
Hlavně se mi strašně líbí přístup Googlu, kterej tu službu u nás dá levněji, než v USA. Kéž by ot tak bylo s více věcmi.
604903
Hlavně se mi strašně líbí přístup Googlu, kterej tu službu u nás dá levněji, než v USA. Kéž by ot tak bylo s více věcmi.
0 0
reagovat
Tam uplně asi nechápu v čem je to úskalí...
604902
Tam uplně asi nechápu v čem je to úskalí...
0 0
reagovat
Ten auto-renewal by tam být ale nemusel.
604901
Ten auto-renewal by tam být ale nemusel.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se