Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 61201 - 61220 Napsat příspěvek
Ted: Presunu to sem, abychom tam nekecali zbytecne u tech Asgardu :) Co bylo minulej rok si nepamatuju (mam problemy obcas si pamatovat co jsem mel vcera k veceri) :) Zalezi na tom jak se k tomu Ferrer postavi. Kdyz to jen odchodi, tak bude Wawrinka v semi, ale vzhledem k tomu jakej je Ferrer bejk, tak i bez sance na postup nebude chtet odjet z Londyna s bilanci 0-3. Jinak s Fedexem nevim.. nemyslim si, ze uz pristi sezona bude posledni. Pokud bude zdravotne v poradku, tak ma jeste sanci bejt par let v Top 10. Zalezi na tom jestli ma chut jezdit po turnajich jeste, obzvlast kdyz mu holky rostou jak z vody :)

PS: Kiss Kiss Bang Bang jsem videl 30krat a je to dokonalej film :) Iron Man 3 je v tesnem zavesu :))
606579
Ted: Presunu to sem, abychom tam nekecali zbytecne u tech Asgardu *:)* Co bylo minulej rok si nepamatuju (mam problemy obcas si pamatovat co jsem mel vcera k veceri) :) Zalezi na tom jak se k tomu Ferrer postavi. Kdyz to jen odchodi, tak bude Wawrinka v semi, ale vzhledem k tomu jakej je Ferrer bejk, tak i bez sance na postup nebude chtet odjet z Londyna s bilanci 0-3. Jinak s Fedexem nevim.. nemyslim si, ze uz pristi sezona bude posledni. Pokud bude zdravotne v poradku, tak ma jeste sanci bejt par let v Top 10. Zalezi na tom jestli ma chut jezdit po turnajich jeste, obzvlast kdyz mu holky rostou jak z vody :) PS: Kiss Kiss Bang Bang jsem videl 30krat a je to dokonalej film :) Iron Man 3 je v tesnem zavesu *:))*
0 0
reagovat
Kdyžtak do zpráv ;)
606576
Kdyžtak do zpráv ;)
0 0
reagovat

Book help

Pánové přítelkyně shání jednu knihu a nějako ne a ne se zadařit. Pokud by někdo z vás věděl, kde danou knihu (ehm, ehm) zakoupit, nejlépe v PDF formě, velmi nám tím pomůžete. Já jsem se koukal a nic jsem nenašel, ale nejsem uživatel Kindlu, tak se v téhle oblasti opravdu nepohybuji...

Jedná se o knížku "Media culture and society" link na přebal

Moc moc děkujeme :)
606578
Pánové přítelkyně shání jednu knihu a nějako ne a ne se zadařit. Pokud by někdo z vás věděl, kde danou knihu (ehm, ehm) zakoupit, nejlépe v PDF formě, velmi nám tím pomůžete. Já jsem se koukal a nic jsem nenašel, ale nejsem uživatel Kindlu, tak se v téhle oblasti opravdu nepohybuji... Jedná se o knížku "Media culture and society" [link="http://3.bp.blogspot.com/_QuZEZ4uZOt4/TTa9U-znfqI/AAAAAAAAL7E/JMbXlq5lYY0/s1600/media+culture+and+society.jpg"]link na přebal [/link] Moc moc děkujeme :)
Book help
0 0
reagovat

Tony

Nejmenuješ se Disk, nedostaneš body. 8)
606566
Nejmenuješ se Disk, nedostaneš body. *8)*
Tony
0 0
reagovat

Memphis

Se mi tady válí už nic neříkající výsledek.
606563
Se mi tady válí už nic neříkající [link="http://i254.photobucket.com/albums/hh92/LukkasB/Svedi_F-inal_zpsd7f1b53d.png~original"]výsledek[/link].
Memphis
0 0
reagovat
Máš pocit, že bych tam byl z "Kdo jsem:" vlezlej? :D
606562
Máš pocit, že bych tam byl z "Kdo jsem:" vlezlej? *:D*
0 0
reagovat

Tony

Budeš vlezlej. Nedělej to, nestojí to za to. Ta občasná CSFD projekce (o jiný výhodě nevím) ti za to nestojí.
606561
Budeš vlezlej. Nedělej to, nestojí to za to. Ta občasná CSFD projekce (o jiný výhodě nevím) ti za to nestojí.
Tony
0 0
reagovat
Alebo je tu aj možnosť D, vytvoriť si 50 falošných nickov a prideliť si tie body sám :D

Hold treba byť trpezlivý, kariéra sa nebuduje ľahko 8)
606559
Alebo je tu aj možnosť D, vytvoriť si 50 falošných nickov a prideliť si tie body sám *:D* Hold treba byť trpezlivý, kariéra sa nebuduje ľahko *8)*
0 0
reagovat
K tomu se právě snižovat nechci, stejně tak jsem zatím odmítnul všechny žádosti na výměnu bodů, s tím že žádný ještě nerozdávám. :D

Do diskuzí jsem nakouknul několikrát a to nemá k žumpě moc daleko...
606558
K tomu se právě snižovat nechci, stejně tak jsem zatím odmítnul všechny žádosti na výměnu bodů, s tím že žádný ještě nerozdávám. *:D* Do diskuzí jsem nakouknul několikrát a to nemá k žumpě moc daleko...
0 0
reagovat
Ještě je tu Možnost C: Spamuj diskuze píčovinama, jako většina uživatelů a dají ti je sami od sebe, protože si budou myslet, že jsi na stejné mentální úrovni jako oni a tudíž si tě oblíbí.
606557
Ještě je tu Možnost C: Spamuj diskuze píčovinama, jako většina uživatelů a dají ti je sami od sebe, protože si budou myslet, že jsi na stejné mentální úrovni jako oni a tudíž si tě oblíbí.
0 0
reagovat
Tak já ty komentáře píšu celkem zajímavé a vtipné, problém je, že 50 lidí, co by je pochopilo asi ani neexistuje. :D
606556
Tak já ty komentáře píšu celkem zajímavé a vtipné, problém je, že 50 lidí, co by je pochopilo asi ani neexistuje. *:D*
0 0
reagovat
Musí si ťa pridať medzi obľúbených min. 50 ľudí.
606555
Musí si ťa pridať medzi obľúbených min. 50 ľudí.
0 0
reagovat

Tony

Možnosť A: Budeš písať zaujímavé komentáre a ľudia ti ich udelia sami od seba.
Možnosť B: Budeš o ne žobrať/ponúkať bod na výmenu. A ak to spravíš, o môj bod prídeš, pretože tento typ užívateľov z duše nenávidím.
606554
Možnosť A: Budeš písať zaujímavé komentáre a ľudia ti ich udelia sami od seba. Možnosť B: Budeš o ne žobrať/ponúkať bod na výmenu. A ak to spravíš, o môj bod prídeš, pretože tento typ užívateľov z duše nenávidím.
Tony
0 0
reagovat
K čemu jsou ty bodíky dobré? Zatím to chápu tak, že prostě jen stoupám na žebříčku, moje komenty jsou víc vidět a připadám si prostě cool...

A kolik bodů je cca potřeba pro návštěvu kina? Na jaké hranici se to +- zastaví?
606553
K čemu jsou ty bodíky dobré? Zatím to chápu tak, že prostě jen stoupám na žebříčku, moje komenty jsou víc vidět a připadám si prostě cool... A kolik bodů je cca potřeba pro návštěvu kina? Na jaké hranici se to +- zastaví?
0 0
reagovat
Ahoj, měl bych otázku, jak udělám, abych měl na csfd 50 a víc bodů?
606552
Ahoj, měl bych otázku, jak udělám, abych měl na csfd 50 a víc bodů?
0 0
reagovat
Dobrá týmová snaha :+ To mi připomíná, jak jsme tehdá hráli Forbrydelsen, pardon Forsvarsmakten. :D
606551
Dobrá týmová snaha *:+* To mi připomíná, jak jsme tehdá hráli Forbrydelsen, pardon [link="http://team.forsvarsmakten.se/english/"]Forsvarsmakten[/link]. *:D*
0 0
reagovat

JohnyD

osobně bych ale chtěl v netflixu trošku víc prémiovou kvalitu
606550
osobně bych ale chtěl v netflixu trošku víc prémiovou kvalitu
JohnyD
0 0
reagovat
Netflix vládne Amerike, (síce nie prekvapivé, tak teraz si už počkať nejakých 10 rokov a možno sa toho dočkáme aj my) link
606547
Netflix vládne Amerike, (síce nie prekvapivé, tak teraz si už počkať nejakých 10 rokov a možno sa toho dočkáme aj my) http://www.washingtonpost.com/blogs/the-switch/wp/2013/11/06/netflix-has-won-blockbuster-is-closing-their-last-retail-stores/
0 0
reagovat

MarvinP

JJ to bude ono, dobrá práce všichni. :+
606533
JJ to bude ono, dobrá práce všichni. *:+*
MarvinP
0 0
reagovat
...Asi je to tím, že neznám Oldboye, ale 15. jsem šancoval na Thora.
606532
...Asi je to tím, že neznám Oldboye, ale 15. jsem šancoval na Thora.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se