Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 60261 - 60280 Napsat příspěvek
ps: to bol EDAW2013 típkovia, čo to minulý rok rozbalili, nie? :D
608911
ps: to bol EDAW2013 típkovia, čo to minulý rok rozbalili, nie? :D
0 0
reagovat

speedy

Tak to je škoda no, aj keď asi každý kto sa aspoň trocha vyzná vie, že je to dosť veľké riziko. Dúfam, že sa nájde niekto kto to ešte rozbalí, ako minulý rok :D
608910
Tak to je škoda no, aj keď asi každý kto sa aspoň trocha vyzná vie, že je to dosť veľké riziko. Dúfam, že sa nájde niekto kto to ešte rozbalí, ako minulý rok :D
speedy
0 0
reagovat

popik

Tak podle mýho ten minulej rok byl ten "únik" těch sreenů o poznání hutnější než v těch předchozích letech ;), ale poslední informace tvrdili, že by snad zase mohla bejt úrodička, tak snad ještě něco vyskočí 8)
608907
Tak podle mýho ten minulej rok byl ten "únik" těch sreenů o poznání hutnější než v těch předchozích letech *;)*, ale poslední informace tvrdili, že by snad zase mohla bejt úrodička, tak snad ještě něco vyskočí *8)*
popik
0 0
reagovat
speedy.mail: Ne, že by sem nekoumal, co to znamená, ale asi mám v sobě příliš vanilkových rohlíčků...
popik: Tak to je průser vždycky a že by to bylo nějak extra odlišné od minulých let, to ani ne...
studo: Ne, že by mě to zajímalo, ale taky by mě to zajímalo :D8)?)
608906
speedy.mail: Ne, že by sem nekoumal, co to znamená, ale asi mám v sobě příliš vanilkových rohlíčků... popik: Tak to je průser vždycky a že by to bylo nějak extra odlišné od minulých let, to ani ne... studo: Ne, že by mě to zajímalo, ale taky by mě to zajímalo *:D**8)**?)*
0 0
reagovat

studo

PM :)
608904
PM *:)*
studo
0 0
reagovat

popik

Příčina je naprosto jednoduchá...minulej rok to byl takovej průser, že už si to tento rok museli ohlídat ?)
608903
Příčina je naprosto jednoduchá...minulej rok to byl takovej průser, že už si to tento rok museli ohlídat *?)*
popik
0 0
reagovat
nie že by som nemal rád kino, ale tento rok je to so screenermi akési biedne... Nepozná niekto príčinu?
608902
nie že by som nemal rád kino, ale tento rok je to so screenermi akési biedne... Nepozná niekto príčinu?
0 0
reagovat

Left 4 Dead 2

Dnes na Steamu zdarma - link
608901
Dnes na Steamu zdarma - http://store.steampowered.com/app/550/
Left 4 Dead 2
0 0
reagovat
Já teda pánové letos také bez ponožek :D

Nicméně Ježuch bomba, nemůžu si stěžovat :+
608886
Já teda pánové letos také bez ponožek *:D* Nicméně Ježuch bomba, nemůžu si stěžovat *:+*
0 0
reagovat

studa

Presne to same u mne. Letos jsem byl ale zklaman, jelikoz zadne ponozky jsem nedostal :-D
608884
Presne to same u mne. Letos jsem byl ale zklaman, jelikoz zadne ponozky jsem nedostal :-D
studa
0 0
reagovat
K tým ponožkám... keď som bol malý neznášal som, keď som dostal ponožky... Keď ich teraz náhodou pod stromčekom objavím tak si hovorím haleluja :D
608881
K tým ponožkám... keď som bol malý neznášal som, keď som dostal ponožky... Keď ich teraz náhodou pod stromčekom objavím tak si hovorím haleluja :D
0 0
reagovat
Tak ja som si kazdorocny napor knih tentokrat vynahradil s Kindle.(mimochodom mohli by ste mi sem nahadzat par uzitocnych odkazov ;) ) A uprimne dufam, ze si najdem pod stromcekom ponozky, nakolko som zaznamenal ich akutny nedostatok.
608878
Tak ja som si kazdorocny napor knih tentokrat vynahradil s Kindle.(mimochodom mohli by ste mi sem nahadzat par uzitocnych odkazov *;)* ) A uprimne dufam, ze si najdem pod stromcekom ponozky, nakolko som zaznamenal ich akutny nedostatok.
0 0
reagovat

Vánoce

Rok se s rokem sešel, tak bych Vám rád opět sentimentálně popřál šťastné, veselé a filmové Vánoce! Fanoušci Moviezone to jistě nepotřebují, ale i tak jsem připravil lehký přehled již třiceti klasických vánočních filmů, kterými si lze krátit čas během prosincového volna. Mějte se prima!
608877
Rok se s rokem sešel, tak bych Vám rád opět sentimentálně popřál šťastné, veselé a filmové Vánoce! Fanoušci Moviezone to jistě nepotřebují, ale i tak jsem připravil lehký[link="http://prokrastinacepopkulturou.blogspot.cz/2012/12/vanocni-special-rozcestnik.html"] přehled již třiceti klasických vánočních filmů[/link], kterými si lze krátit čas během prosincového volna. Mějte se prima!
Vánoce
0 0
reagovat
Já si už nepíšu o nic. Stejně zase dostanu jenom oblečení. :D:-
608875
Já si už nepíšu o nic. Stejně zase dostanu jenom oblečení. *:D**:-*
0 0
reagovat
No ja si udelal radost domacim kinem a TV. Na prehravac, ale stale cekam, tak snad dojde v patek po svatcich.
608874
No ja si udelal radost domacim kinem a TV. Na prehravac, ale stale cekam, tak snad dojde v patek po svatcich.
0 0
reagovat
608872
http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/393/i-know-that-feel.jpg
0 0
reagovat
Ja dostal padaka:+
608871
Ja dostal padaka*:+*
0 0
reagovat
Jenom basičku Březňáka, u nás byl ve slevě. :)
608870
Jenom basičku Březňáka, u nás byl ve slevě. *:)*
0 0
reagovat
Tenhle rok nic, všechno mám, takže momentálně nic nepotřebuju. :D Zato ale toho piva, co jsem nakoupil... huhů, budou pivní Vánoce. Taky jste si udělali zásoby? :))
608869
Tenhle rok nic, všechno mám, takže momentálně nic nepotřebuju. *:D* Zato ale toho piva, co jsem nakoupil... huhů, budou pivní Vánoce. Taky jste si udělali zásoby? *:))*
0 0
reagovat
Já teda ani Ježíškovi raději nepsal, jen sem mu malinko vypomohl sám, takže to je pasé... Ale kdyby sem dostal vytoužené SENNHEISER HD 650, to by sem pak byl opravdu na větvi...
608867
Já teda ani Ježíškovi raději nepsal, jen sem mu malinko vypomohl sám, takže to je pasé... Ale kdyby sem dostal vytoužené SENNHEISER HD 650, to by sem pak byl opravdu na větvi...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se