|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 60241 - 60260
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3012
- 3013
- 3014
- .
- 7041
- 7042
Dík popiku, ani jsem nevěděl, že už je venku další část, ten Habjan je fakt borec. 

|
reagovat
|
popik
Nelíbil se vám novej Superman? nelíbil se vám Henry Cavill? Tady máte link i s Ch. Reevem 

|
reagovat
|
Nedá mi sa nepochváliť mojim novým tričkom ako správny fanúšik KP link V tomto pôjdem v januári na skúšky 

|
reagovat
|
studo
Tak to tě v životě asi překvapí ještě hodně věcí.
A teď zcela vážně, nechci to svádět jen na prudérnost Američanů, ale myslim, že měla na tom Céčku velkej podíl. Ten film je prostě jinej, než jak působí z trailerů, mnohem drsnější (co jsem slyšel). Většina lidí se rozhoduje podle plakátů, maximálně ukázek, a možná někde četli jednu dvě recenze. Jenže zkušenost je nepřenosná a žádná recenze tě úplně nepřipraví na to, co můžeš čekat. Podobně to schytalo třeba Drive, Killing Them Softly (dokonce F) etc. Nic to nemění na kvalitách filmu, jenom to nejspíš ublíží box office. Ale jak moc, to je zatim těžký odhadnout.
Disk
Ahoj, ty jsi tu nový? link "Movies don't rate lower than a C. A C is a failure."
A teď zcela vážně, nechci to svádět jen na prudérnost Američanů, ale myslim, že měla na tom Céčku velkej podíl. Ten film je prostě jinej, než jak působí z trailerů, mnohem drsnější (co jsem slyšel). Většina lidí se rozhoduje podle plakátů, maximálně ukázek, a možná někde četli jednu dvě recenze. Jenže zkušenost je nepřenosná a žádná recenze tě úplně nepřipraví na to, co můžeš čekat. Podobně to schytalo třeba Drive, Killing Them Softly (dokonce F) etc. Nic to nemění na kvalitách filmu, jenom to nejspíš ublíží box office. Ale jak moc, to je zatim těžký odhadnout.Disk
Ahoj, ty jsi tu nový? link "Movies don't rate lower than a C. A C is a failure."
|
reagovat
|
Něco, po čem člověk bude opět o něco chytřejší... alespoň z hlediska historie ozvučení kinosálů...
|
reagovat
|
memphis
Potom ma neskutočne udivuje, akí sú američania sprostí, keď vôbec nečakajú na čo idú a hlavne tí, ktorí idú medzi prvými a vlastne rozhodujú o cinemascore, tí predsa musia vedieť na čo idú
|
reagovat
|
Co znamená to písmeno C? Jinak Martymu samozřejmě věřím, jak jsem se vyjadřoval už před časem.
|
reagovat
|
studo
To se imho, upřímně, úplně, ale naprosto zcela dalo čekat. Při tom, jaký se hrnuly z projekcí zprávy, že půlka Ameriky nezkousne ten eRkovej rating...
Já bych věřil Civalovi. 
Já bych věřil Civalovi. 
|
reagovat
|
Google+
Dneska mi přišel mail s nejvíc HOT příspěvky na Google+
Na tohle fakt nemám náladu a nervy, tak jsem se podíval do nastavení a přímo v nastavení je deaktivace Google+, bohužel je to celé psané tak trochu zmateně a strašně si tam hrajou s pojmy "Google+ účet a "Google" účet...
A přiznám se, že se bojím, abych si omylem nesmazal svůj Google účet, přes který mám mail.
Nemá někdo zkušenosti a nezkoušel se někdo tohoto zla internetu zbavit?
Na tohle fakt nemám náladu a nervy, tak jsem se podíval do nastavení a přímo v nastavení je deaktivace Google+, bohužel je to celé psané tak trochu zmateně a strašně si tam hrajou s pojmy "Google+ účet a "Google" účet...
A přiznám se, že se bojím, abych si omylem nesmazal svůj Google účet, přes který mám mail.
Nemá někdo zkušenosti a nezkoušel se někdo tohoto zla internetu zbavit?
|
reagovat
|
SteKi
Tak to je víc, než slušný. Většinou tyhle fandovský věci ani nemůžu dokoukat, ale tady jsem nedokázal odtrhnout oči. Pecka.
A vidím to v nedělním výplachu. 
|
reagovat
|
popik
Včera o tom mluvíme a dneska už je venku Zachraňte pana Bankse
a ostatní mají následovat...
a ostatní mají následovat...|
reagovat
|
TOP Diskuze
80Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 42Odyssea: Trailer 40Den odhalení: Teaser 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 23První dojmy: třetí Avatar 22Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 13The Sheep Detectives: Trailer 10Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 9První dojmy: hvězdná detektivka Na nože: Probuzení mrtvého muže