Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 59981 - 60000 Napsat příspěvek

Popíček

Všichni ti držíme palce, aspoň se tady nebude cítit Disketa tak sám. :D :D :D
610025
Všichni ti držíme palce, aspoň se tady nebude cítit Disketa tak sám. *:D* *:D* *:D*
Popíček
0 0
reagovat
Jo jo, Kostelecké uzeniny mají boží logo. :D
610023
Jo jo, Kostelecké uzeniny mají boží logo. *:D*
0 0
reagovat
610021
[link="http://www.businessinsider.com/the-15-worst-corporate-logo-fails-2014-1?op=1"]Známé, ale člověk se zasměje. A je tam i něco z našich luhů a hájů[/link] *:D*
0 0
reagovat

Fixer

That sucks.
Jsem rád, že v tomhle nejsem kovanej - aspoň můžu bejt nadšenej.
610019
That sucks. Jsem rád, že v tomhle nejsem kovanej - aspoň můžu bejt nadšenej.
Fixer
0 0
reagovat
popik: Tak alespoň já nikdy nepředstíral, že zlomyslný hajzlík nejsem, zato tvůj koment vzbudil vlnu překvapení :D8)...
610017
popik: Tak alespoň já nikdy nepředstíral, že zlomyslný hajzlík nejsem, zato tvůj koment vzbudil vlnu překvapení *:D**8)*...
0 0
reagovat

zahron

Špatná diskuze, ale nevadí... Je to parodie Finchera, něco mezi Se7en a Zodiacem. Myslim. :)
610016
Špatná diskuze, ale nevadí... [spoiler]Je to parodie Finchera, něco mezi Se7en a Zodiacem. Myslim. *:)*[/spoiler]
zahron
0 0
reagovat
Tak tento popikov comingout si zaslúži vstup do análu :)):+
610015
Tak tento popikov comingout si zaslúži vstup do análu *:))**:+*
0 0
reagovat

Community ep3

Vážně skvělej díl :+

Na kterej seriál to byla parodie ? něják mě to nedocvaklo ...
610014
Vážně skvělej díl *:+* Na kterej seriál to byla parodie ? něják mě to nedocvaklo ...
Community ep3
0 0
reagovat

Verbst

Vybrání Langa jako hlavního hrdiny prvního dílu je plivanec do tváře fanouškům. Jako by nestačilo, že samotnou postavu okradli o vynález Ultrona, oni ji přímo šoupli na druhou kolej už v originu. Umístěním Langa do filmu se pojede na strunu, kterou obzvláště v filmech s akcí má rád málokdo: na rodinu. Je to stejné, jako by první film Iron Man měl jako hlavní postavu místo Starka Rhodese, Captain America Buckyho, či Batman Robina. Nikdo nechce aby první film byl až o následníkovi (tím spíše tak nudném, jako je Lang), všichni chtějí originál.
610013
Vybrání Langa jako hlavního hrdiny prvního dílu je plivanec do tváře fanouškům. Jako by nestačilo, že samotnou postavu okradli o vynález Ultrona, oni ji přímo šoupli na druhou kolej už v originu. Umístěním Langa do filmu se pojede na strunu, kterou obzvláště v filmech s akcí má rád málokdo: na rodinu. Je to stejné, jako by první film Iron Man měl jako hlavní postavu místo Starka [b]Rhodese[/b], Captain America [b]Buckyho[/b], či Batman [b]Robina[/b]. Nikdo nechce aby první film byl až o následníkovi (tím spíše tak nudném, jako je Lang), všichni chtějí originál.
Verbst
0 0
reagovat

Fixer

Fakt? To je škoda.
A on je Lang jako postava nějak nesnášenej? Já jsem četl jenom Ultimates a Secret Wars, takže jsem v podstatě analfabet, co se tohodle týče, ale jinak jsem docela hodně nadšenej. Narozdíl od internetovejch reakcí, co jsem zahlíd...
610009
Fakt? To je škoda. A on je Lang jako postava nějak nesnášenej? Já jsem četl jenom Ultimates a Secret Wars, takže jsem v podstatě analfabet, co se tohodle týče, ale jinak jsem docela hodně nadšenej. Narozdíl od internetovejch reakcí, co jsem zahlíd...
Fixer
0 0
reagovat

Ant-Man

Tak jako Hank Pym byl obsazen Michael Douglas, Rudd bude hrát Langa. Můj nerd rage právě dosáhl nového rekordu, těšení se na film padlo k nule, Wrightovu fotku používám místo rohožky a začínám hledat lékaře na zbavení se tiku. Opravdu skvělý způsob jak mě po víkendu nas*at!
610005
Tak jako Hank Pym byl obsazen Michael Douglas, Rudd bude hrát Langa. Můj nerd rage právě dosáhl nového rekordu, těšení se na film padlo k nule, Wrightovu fotku používám místo rohožky a začínám hledat lékaře na zbavení se tiku. Opravdu skvělý způsob jak mě po víkendu nas*at!
Ant-Man
0 0
reagovat
Faktem je, že sem si byl teďka zapálit na balkóně, vzpomněl sem si na to a asi dvě minuty se tlemil jak debil :+
610004
Faktem je, že sem si byl teďka zapálit na balkóně, vzpomněl sem si na to a asi dvě minuty se tlemil jak debil *:+*
0 0
reagovat

popik

Podívejme na to, v diskuzích si pořád hrají na intoušské, nad věc povznesené pozéry, ale přitom jsou to naprosto stejní zlomyslní zmrďi jako já :D
610003
Podívejme na to, v diskuzích si pořád hrají na intoušské, nad věc povznesené pozéry, ale přitom jsou to naprosto stejní zlomyslní zmrďi jako já *:D*
popik
0 0
reagovat
610002
[link="http://i2.photobucket.com/albums/y50/alexismayer/Public%20Pics/what-you-did-there-i-see-it-pelican.jpg"]Vincent[/link]
0 0
reagovat

popicek

610000
http://www.youtube.com/watch?v=MDtSf9pseOw
popicek
0 0
reagovat
Disketo napis mu do vzkazniku "popicku, jsi heterosexual" .. odpoved uz vime predem.
609999
Disketo napis mu do vzkazniku "popicku, jsi heterosexual" .. odpoved uz vime predem.
0 0
reagovat
Já budu za trolla, ale nesouhlasím. Tohle je tak geniální že by to nemělo moc rychle zapadnout :D
609996
Já budu za trolla, ale nesouhlasím. Tohle je tak geniální že by to nemělo moc rychle zapadnout *:D*
0 0
reagovat

popicek

Nebudu ti psát žádné oplzlé řeči do vzkazníku, slibuju. Ono totiž stačí, že ty, milý poPINKu, píšeš oplzlé řeči zcela veřejně. 8)
609992
Nebudu ti psát žádné oplzlé řeči do vzkazníku, slibuju. Ono totiž stačí, že ty, milý poPINKu, píšeš oplzlé řeči zcela veřejně. *8)*
popicek
0 0
reagovat
Jo, dobrej fór, popojedem
609993
Jo, dobrej fór, popojedem
0 0
reagovat
Díky, pánové, opravdu jste mi rozjasnili večer. :D:+
609989
Díky, pánové, opravdu jste mi rozjasnili večer. *:D**:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se