|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 57661 - 57680
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2883
- 2884
- 2885
- .
- 7037
- 7038
Vzhledem k tomu, že kvůli Capovi tu roztomilou hovadinu teprve doháním, tak jsem asi pozadu a už se to řešilo, ale taky vás v osmym dílu Agents of Shield praštil do očí ten Pražský hrad?
|
reagovat
|
není to reklama: link jsem nadšený, že někdo s citem pro kvalitu má chuť se do toho s distributory vůbec pouštět 

|
reagovat
|
Nejlepší trailer na českej film vůbec? link Ještě mě napadají Bobule 1, kde mě Atentát taky hodně bavil.
|
reagovat
|
Podpisujem sa pod Axisa, PSG si ten zápas prehralo samo, vôbec nechceli hrať smerom dopredu, bolo len otázkou času, kedy im dá chelsea druhého. Real tiež nebol ďaleko od porážky, tiež hral konský cock...
|
reagovat
|
popicek
Hlavně si to PSG prohrálo samo, hráli hrozně defenzivně, jenom se snažili držet míč a třeba Motta se na soupeřovu půli podíval až tak v posledních 5ti minutách. Nechápu taktiku mužstva, který má 5-6 skvělejch hráčů dopředu a na konci tam cpe beka...tím si o tu prohru vlastně říká, nechci hrát aktivním fotbalem, ale ukopat to.
|
reagovat
|
Gorecki

Od Condemned navíc nesnášim figuríny, takže potěš. Teď sem si odemknul ženský křídlo, prošel sem jídelnou. Pokračování ve čtvrtek...
|
reagovat
|
TOP Diskuze
65Supergirl: Teaser 45Odyssea: KINORIP Prolog 25Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 21Kdy dorazí trailery na Odyseu, Avengers a další? 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 19Prachová příšera: Recenze 18Warneři na prodej - Epizoda III: Pomsta Ellisonů 13Filmy v síti o Na nože, živák o historických filmech a novinky na Herohero 12Nový Batman našel hvězdnou záporačku 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara

s kámošema fightíme pořád
Ale to byl ještě větší pr*ser, jak ten hranej SF z 94.