Nakonec jsem stejně musel vyrazit do města, abych se na jednotlivé kousky podíval in natura a udělal si i nějakou představu o barvě, atd...
Nakonec jsem si našel favorita - hnědý řemínek, sříbrný (perleťový) ciferník, kulaté a hodně minimalistické...
Možná jsem zapomněl ještě trochu specifikovat cenu (netušil jsem, že jste až takoví milovníci tikajících mašinek), u které se chci pohybovat cca 5k až 10k.
Nakonec pokud se můžu pochlubit s favoritem, tak nejvíce mě dneska oslovil BOSS... opravdu krásné, elegantní hodinky, které mi padly do oka...
Tyhle sedí mému vkusu link, na druhou stranu jsem zkoušel také tyto, u kterých se mi strašně líbí provedení ciferníku... link...
No a když jsem trochu zagooglil, tak jsem našel i tuto variatu link, u které pokud by to šlo, tak bych nechal vyměnt řemínek a byl bych naprosto spokojen...

Vím, že jste mě před určitými značkami varovali, proto se ptám, co si mslíte o tom (i když se asi obávám, že toto pro Vás není kvalita, už jenom i ta cena není tak velká (cca 6 tisíc), tak nevím no...) Jen do mě, budu rád za kritiku (jak vkusu, tak kvality)

.