Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 55481 - 55500 Napsat příspěvek
Dnes má svátek Bernard, jak to slavíte?
620967
Dnes má svátek Bernard, jak to slavíte?
0 0
reagovat
Byl někdo na Neuschwansteinu ?
620966
Byl někdo na Neuschwansteinu ?
0 0
reagovat
Noooooooooo!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D
620956
Noooooooooo!!!!!!!!!!! *:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
620955
[link="http://s.quickmeme.com/img/76/76f203e2dc6e7bebe9c4e9610494dae067af299c3fc890aaa0d138f8ff89d71f.jpg"]Link[/link]
0 0
reagovat
:D:D:D
620954
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
620953
http://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1609724_861664073852821_5098944195893017838_n.jpg?oh=eaad3e30ba33f6dcad7d91fec017fe95&oe=5478F1C7 *:D*
0 0
reagovat

Léto a dovolená

No já byl na Islandu a doporučuju. :+
620952
No já byl na Islandu a doporučuju. *:+*
Léto a dovolená
0 0
reagovat
že jsem vůbec něco psal, pokud to nedá Obama, tak už mě to nezajímá:D;)
620951
že jsem vůbec něco psal, pokud to nedá Obama, tak už mě to nezajímá*:D**;)*
0 0
reagovat
:+:D
620950
*:+**:D*
0 0
reagovat

kedlik

Channing Tatum, Aaron Taylor-Johnson, Leonardo DiCaprio, Jonathan Groff, Russell Tovey... na tyhle borce pořád čekám. :)
620949
Channing Tatum, Aaron Taylor-Johnson, Leonardo DiCaprio, Jonathan Groff, Russell Tovey... na tyhle borce pořád čekám. *:)*
kedlik
0 0
reagovat

Disk

spíše by si měl napsat, kdo se ještě nesplách :D
620948
spíše by si měl napsat, kdo se ještě nesplách *:D*
Disk
0 0
reagovat
Tak už se spláchl taky Ronaldo. :)):+
620947
Tak už se spláchl taky [link="http://www.youtube.com/watch?v=3vu01fYhEpc"]Ronaldo[/link]. *:))**:+*
0 0
reagovat

TedGeorge

Tak v týhle oblasti nečepují snad nic jinýho :)

Memphis
Díkes. Na bike-foru spíš ne, někteří tam mají až moc vyhraněný názory a spíš to pak znechucuje. Sem tam si přečtu cestovatelský dojmy, ale když něco potřebuju tak se ptám přímo u zdroje (kamarádi píšou Velo atd.)
620946
Tak v týhle oblasti nečepují snad nic jinýho *:)* [b]Memphis[/b] Díkes. Na bike-foru spíš ne, někteří tam mají až moc vyhraněný názory a spíš to pak znechucuje. Sem tam si přečtu cestovatelský dojmy, ale když něco potřebuju tak se ptám přímo u zdroje (kamarádi píšou Velo atd.)
TedGeorge
0 0
reagovat

Axis

Moc hezký. :+ Nepohybuješ se náhodou i na bike-foru?

Jinak já letos jenom Pastviny a Otava, ale na to Lipno se budu muset asi taky vydat. Eagle River anyone? :D
620945
Moc hezký. *:+* Nepohybuješ se náhodou i na bike-foru? Jinak já letos jenom Pastviny a Otava, ale na to Lipno se budu muset asi taky vydat. Eagle River anyone? *:D*
Axis
0 0
reagovat

Axis

Paulaner na Lago di Garda... déjà vu :))
620944
Paulaner na Lago di Garda... déjà vu *:))*
Axis
0 0
reagovat

TedGeorge

Já GoPro nemám, parkrát jsem ho měl půjčený ale výsledky nic moc. Teď ho s sebou na helmě tahá kamarád, ale spíš z něj dělá fotky a pokud nějaký vidko bude tak snad teď střihne něco málo ze Švícar. DH banda jich tahá docela dost a pokud něco dělají tak je pak nahazují na 720.cz a některý jsou už vcelku profi. Sem tam se tam taky mihnu, nicméně poslední dobou spíš korzuju a trailuju po horách. Z toho máme milion fotek na rajčeti, spíš jsou to momentky z trailů abychom si měli co připomínat až zestárnem takže i kvalita tomu odpovídá.
620943
Já GoPro nemám, parkrát jsem ho měl půjčený ale výsledky nic moc. Teď ho s sebou na helmě tahá kamarád, ale spíš z něj dělá fotky a pokud nějaký vidko bude tak snad teď střihne něco málo ze Švícar. DH banda jich tahá docela dost a pokud něco dělají tak je pak nahazují na [b]720.cz[/b] a některý jsou už vcelku profi. Sem tam se tam taky mihnu, nicméně poslední dobou spíš korzuju a trailuju po horách. Z toho máme milion fotek na [link="http://bikermani.rajce.idnes.cz/"]rajčeti[/link], spíš jsou to momentky z trailů abychom si měli co připomínat až zestárnem takže i kvalita tomu odpovídá.
TedGeorge
0 0
reagovat
Já pozval Goreckiho na panáka, ještě neodpověděl. :-(
620942
Já pozval Goreckiho na panáka, ještě neodpověděl. :-(
0 0
reagovat
Moje léto je festivalové. Karlovy Vary, Letní filmová škola a Prague Pride. Můžu říci, že je to strašně super, neb na festivalech potkávám dost kamarádů, často i ty, se kterými jsem doteď byl v kontaktu pouze na Facebooku. Reálná setkání jsou nenahraditelná a to, myslím, může potvrdit každý z vás. :)
620941
Moje léto je festivalové. Karlovy Vary, Letní filmová škola a Prague Pride. Můžu říci, že je to strašně super, neb na festivalech potkávám dost kamarádů, často i ty, se kterými jsem doteď byl v kontaktu pouze na Facebooku. Reálná setkání jsou nenahraditelná a to, myslím, může potvrdit každý z vás. *:)*
0 0
reagovat

Axis

Kdyz uz sme na to narazili, mas GoPro a pripadne nejaky videa z bikeu?
620940
Kdyz uz sme na to narazili, mas GoPro a pripadne nejaky videa z bikeu?
Axis
0 0
reagovat

TedGeorge

Takhle to mám na jejich letní zavíračce kdy jsem unavenej z Geissu a Špice a tady si na výdech dám pár klopenkovejch tobogánů a skončím na trávě s pivkem.

Pro mě jako východního patriota by to chtělo aby holanďani objevili vodní nádrž Rozkoš a trochu jí potunili ve stylu Lipna. Teď mě překvapili dvěma kempy v Božanově (Broumovské stěny) kde má tatík chatu. Teda nechápu co je tam těch 1000 km táhne (nebo chápu je tam hodně odlehlá a nedotčená Sudetská příroda) a to byli oba natřískaný cca 60 aut jen Holandsko.
620939
Takhle to mám na jejich letní zavíračce kdy jsem unavenej z Geissu a Špice a tady si na výdech dám pár klopenkovejch tobogánů a skončím na trávě s pivkem. Pro mě jako východního patriota by to chtělo aby holanďani objevili vodní nádrž Rozkoš a trochu jí potunili ve stylu Lipna. Teď mě překvapili dvěma kempy v Božanově (Broumovské stěny) kde má tatík chatu. Teda nechápu co je tam těch 1000 km táhne (nebo chápu je tam hodně odlehlá a nedotčená Sudetská příroda) a to byli oba natřískaný cca 60 aut jen Holandsko.
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se