Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 54701 - 54720 Napsat příspěvek
Nvm, nejak sa mi ho podarilo dať s Warlockom... AI zahaprovalo a došli mi fajn karty konečne.

Je to riadny žrút času :D
622549
Nvm, nejak sa mi ho podarilo dať s Warlockom... AI zahaprovalo a došli mi fajn karty konečne. Je to riadny žrút času *:D*
0 0
reagovat

Sarger

Případně napiš, co ti dělá problém a můžem poradit, co si máš dát do decku.
622548
Případně napiš, co ti dělá problém a můžem poradit, co si máš dát do decku.
Sarger
0 0
reagovat

Sarger

Nepamatuju si už, co to je za fight, ale neměl jsem s tím větší problém. Určitě by ti měly stačit základní karty. Kdyžtak si vygoogli nějakej guide.
622547
Nepamatuju si už, co to je za fight, ale neměl jsem s tím větší problém. Určitě by ti měly stačit základní karty. Kdyžtak si vygoogli nějakej guide.
Sarger
0 0
reagovat

HS

Nedávno ste to tu rozoberali tak som si opäť spustil. Ako mám poraziť Druida Innkeepera? To je fakt tak OP alebo tie základné karty sú slabé?
622546
Nedávno ste to tu rozoberali tak som si opäť spustil. Ako mám poraziť Druida Innkeepera? To je fakt tak OP alebo tie základné karty sú slabé?
HS
0 0
reagovat

xxendxx

album vyslo vcera. jinak velkej souhlas
622545
album vyslo vcera. jinak velkej souhlas
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

díky za tip ;);)
622527
díky za tip *;)**;)*
xxendxx
0 0
reagovat

Hudební vsuvka

Po debutu alba Panic Prevention v roce 2007 se mi Jamie T dostal pod kůži netradičníma songama v čele se singlem Sheila. Druhý album z roku 2009 mne moc nenadchnul a krom pecky Stick and Stones na albu byly samý více méně unylý užvatlaný generický grimmovky. Od tý doby se Jamie T moc nikde neobjevoval a nic nevydával. To se změnilo 12 srpna letošního roku, kdy vydal album Carry on the Grudge, který je víc indie rock než užvatlanej grimme, což mu hodně prospělo. Některý songy jsou až na hraně britpopu a celkově má album dokonalý flow. Ústřední singl Zombie točím teď pořád dokola a nějak se nemůžu donutit ho vypnout. Takže jsem měl nutkání se o to podělit s ostatníma :)
622524
Po debutu alba Panic Prevention v roce 2007 se mi Jamie T dostal pod kůži netradičníma songama v čele se singlem [link="https://www.youtube.com/watch?v=4-L7Cadb-c0"]Sheila[/link]. Druhý album z roku 2009 mne moc nenadchnul a krom pecky [link="https://www.youtube.com/watch?v=r9APEZMeH0o"]Stick and Stones[/link] na albu byly samý více méně unylý užvatlaný generický grimmovky. Od tý doby se Jamie T moc nikde neobjevoval a nic nevydával. To se změnilo 12 srpna letošního roku, kdy vydal album Carry on the Grudge, který je víc indie rock než užvatlanej grimme, což mu hodně prospělo. Některý songy jsou až na hraně britpopu a celkově má album dokonalý flow. Ústřední singl [link="http://youtu.be/3PU4d5Iogd4"]Zombie[/link] točím teď pořád dokola a nějak se nemůžu donutit ho vypnout. Takže jsem měl nutkání se o to podělit s ostatníma :)
Hudební vsuvka
0 0
reagovat

popik

ku*va, ten konec má pořád sílu parníku link 8):+
622517
ku*va, ten konec má pořád sílu parníku http://www.youtube.com/watch?v=NBYGu9fcEaE *8)**:+*
popik
0 0
reagovat
brzy se přidám [3]
622516
brzy se přidám [3]
0 0
reagovat
brzy se přidám [2]
622515
brzy se přidám [2]
0 0
reagovat
brzy se přidám
622513
brzy se přidám
0 0
reagovat
A pokiaľ si dobre pamätám, tak som tu zatiaľ ako jediný hypoval druhú sériu herného WD! Takže tak... :D:))
622509
A pokiaľ si dobre pamätám, tak som tu zatiaľ ako jediný hypoval druhú sériu herného WD! Takže tak... *:D**:))*
0 0
reagovat

Axis

Videl som iba prvú sériu. Doteraz mám z toho traumu.
622508
Videl som iba prvú sériu. Doteraz mám z toho traumu.
Axis
0 0
reagovat

kyller

Walking dead se má jen číst nebo hrát!
622507
Walking dead se má jen číst nebo hrát!
kyller
0 0
reagovat

Vincent

Nesleduješ? Dobre robíš. Posledná scéna je dokonalým zhrnutím kvality seriálu. A video pobavilo :D:+
622501
Nesleduješ? Dobre robíš. Posledná scéna je dokonalým zhrnutím kvality seriálu. A video pobavilo *:D**:+*
Vincent
0 0
reagovat
Walking Dead Bad Lip Reading.. serial sice nesleduju, ale i tak pobavilo :)
622503
[link="http://sploid.gizmodo.com/the-walking-dead-is-even-better-and-way-funnier-with-ba-1639314349?utm_campaign=socialflow_gizmodo_facebook&utm_source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow"]Walking Dead Bad Lip Reading[/link].. serial sice nesleduju, ale i tak pobavilo :)
0 0
reagovat

Alt-j

Jo, vypadá to, že to bude druhé hodně silné album...zatím v tom tedy neslyším tolik hitovek jako v prvním, nicméně hodně mě to baví
622500
Jo, vypadá to, že to bude druhé hodně silné album...zatím v tom tedy neslyším tolik hitovek jako v prvním, nicméně hodně mě to baví
Alt-j
0 0
reagovat

mjúzik

Tak Alt-J majú po awesome wave druhý boží album... Tento rok zatiaľ to najlepšie čo som počul...
622497
Tak Alt-J majú po awesome wave druhý boží album... Tento rok zatiaľ to najlepšie čo som počul...
mjúzik
0 0
reagovat

Gorecki

Tak to neeee :D:D:+
622495
Tak to neeee *:D**:D**:+*
Gorecki
0 0
reagovat

verbst

vymakany kanal, ale nemozem sa preniest cez to, ze v nom stale vidim Fica
622494
vymakany kanal, ale nemozem sa preniest cez to, ze v nom stale vidim Fica
verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se