A že jsem Bínovi napsal, že studiové monitory jsou na blízký poslech? Protože jsou, ví tu někteří vůbec z vás, co jsou to monitory? Já jich měl ke konci roku DOMA 7 (!) různých párů a dalších x slyšel jinde, protože jsem jedny zrovna taky řešil, takže si myslím, že tak trošku vím, o čem mluvím.
Co jste tu dokázali vy? Krom přiblblých výkřiků "Hasta blablabla", tím jste tu diskuzi opravdu obohatili. A jestli se někdo dotknul vašich křápů za 2 litry, které jste doteď považovali za audiofilní zážitek, tak se hluboce omlouvám.
Já taky nemám kdo ví co, ale nebojím se o sračce říct, že to sračka je, když vím, že ZA TY STEJNÉ PENÍZE lze koupit kvalitnější/vhodnější repro. A kdo to nevidí, ať se jde bavit někam na web zelenýho hňupa do diskuze pod nějaké Logitechy a plácat se tam po zádech jak to parádně hraje a že nic lepšího není potřeba.
Všem zájemcům doporučuju si pár věcí na vlastní uši poslechnout, aby jste slyšeli ty obrovské rozdíly nebo aspoň strávit nějaký čas na dobrém AV foru, tam se vám možná trochu otevřou oči, když ne uši.
Tony: to je opět vše, na co se zmůžeš? Na jednu sarkastickou poznámku a dělat jak jsi nad věcí? Přitom víš uplný hovno o tom, o čem se tu bavíme a jen se tu umíš strefovat do jiných, kteří narozdíl od tebe mají zkušenosti, bravo.
|
reagovat
|