Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53761 - 53780 Napsat příspěvek
Spazz: Já mám pocit, že se toho studia po Hobbitovi docela lekla... A vzhledem k tomu, že zrovna u HFRka není prostor k tomu, aby to vypadalo "líp", tak jak je tomu u 3D, nějaký posun v tonto stavu ani v dohlednu nevím. I ten Cameron už cuká a vypadá to, že by Avatarí sequely budou mít v distribuci proměnné snímkování.... COž je snad asi nejschůdnější řešení, protože problematické záběry by měly snímkování normální.
624894
Spazz: Já mám pocit, že se toho studia po Hobbitovi docela lekla... A vzhledem k tomu, že zrovna u HFRka není prostor k tomu, aby to vypadalo "líp", tak jak je tomu u 3D, nějaký posun v tonto stavu ani v dohlednu nevím. I ten Cameron už cuká a vypadá to, že by Avatarí sequely budou mít v distribuci proměnné snímkování.... COž je snad asi nejschůdnější řešení, protože problematické záběry by měly snímkování normální.
0 0
reagovat
624893
[link="https://www.youtube.com/watch?v=LLuLYBmUyW8"]Top 10 Actors Who Almost Died on Set[/link]
0 0
reagovat
Naaaajs...... ted akorat kdyby jeste v HFR zacly vychazet nejake filmy....... a bez dabingu...
624892
Naaaajs...... ted akorat kdyby jeste v HFR zacly vychazet nejake filmy....... a bez dabingu...
0 0
reagovat
sidda: Neuvěřitelné, ale uvěřím, až bude Hobbit v programu v tom HFRku uvedený...
Protože minulý i předminulý rok toho naslibovali tolik... že u mě ztrativi veškerou důvěru.

Neříkal náhodou Carlito, že na tom pojede téměř výhradně tv vysílání? U toho jako opravdu nerovnoměrné podsvícení poznat nepůjde...
Osobně vyznávám raději filozofii našetřit si na něco lepšího a pořídit si kvalitu. Ale chápu, že pokud někdo potřebuje náhradu za TV, která mu předevčírem umřela a něžné polovičky domácnosti neustávají s dotazy, zda stihnou další dávku Růžovky, bude ochoten přistupovat ke kompromisům.
Gonzi: ad Audiofilové... Chápu, že někdo nechce investovat těžké prachy, ale pokud mi někdo bude říkat, že sluchadla za dvěstě pade hrajou dobře a že sluchátka za litr(!!!) jsou přehnaně předražené... ?)
624891
sidda: Neuvěřitelné, ale uvěřím, až bude Hobbit v programu v tom HFRku uvedený... Protože minulý i předminulý rok toho naslibovali tolik... že u mě ztrativi veškerou důvěru. Neříkal náhodou Carlito, že na tom pojede téměř výhradně tv vysílání? U toho jako opravdu nerovnoměrné podsvícení poznat nepůjde... Osobně vyznávám raději filozofii našetřit si na něco lepšího a pořídit si kvalitu. Ale chápu, že pokud někdo potřebuje náhradu za TV, která mu předevčírem umřela a něžné polovičky domácnosti neustávají s dotazy, zda stihnou další dávku Růžovky, bude ochoten přistupovat ke kompromisům. Gonzi: ad Audiofilové... Chápu, že někdo nechce investovat těžké prachy, ale pokud mi někdo bude říkat, že sluchadla za dvěstě pade hrajou dobře a že sluchátka za litr(!!!) jsou přehnaně předražené... *?)*
0 0
reagovat

GAC, sál č.1, podpora HFR.
624890
____________________________________________________ GAC, sál č.1, podpora HFR.
0 0
reagovat
S tím souhlasným souhlasem na souhlas souhlasím. Souhlasíte?
624888
S tím souhlasným souhlasem na souhlas souhlasím. Souhlasíte?
0 0
reagovat
Souhlasný souhlas na souhlas. :+
624887
Souhlasný souhlas na souhlas. *:+*
0 0
reagovat

sidda

Debata na hodiny, vlastní oči apod souhlas, každopádně pointa je že si normální uživatel bude s 40" TV za ~10 tisíc pískat i když mu bude někdo z tvfreaks říkat, jak strašně škaredé to vlastně má.
624886
Debata na hodiny, vlastní oči apod souhlas, každopádně pointa je že si normální uživatel bude s 40" TV za ~10 tisíc pískat i když mu bude někdo z tvfreaks říkat, jak strašně škaredé to vlastně má.
sidda
0 0
reagovat
Gonzi: Tak nějak víceměné souhlas, ale pokud se bavíme čistě o lcd, největší roli bude hrát reálných 100Hz a ten zbytek. A těch 10/15tis. je taková ta nepsaná hranice, kde se to celé láme. Podsvícení věc spíše náhody, smart = lepší obraz (rychlejší procesor), va vc. ips atd. Debata na hodiny...

Nejlepší jít se na tv podívat na vlastní oči ( i když přesvícená prodejna), vzít si flashku s nějakým samplem a porovnat několik modelů.
624889
Gonzi: Tak nějak víceměné souhlas, ale pokud se bavíme čistě o lcd, největší roli bude hrát reálných 100Hz a ten zbytek. A těch 10/15tis. je taková ta nepsaná hranice, kde se to celé láme. Podsvícení věc spíše náhody, smart = lepší obraz (rychlejší procesor), va vc. ips atd. Debata na hodiny... Nejlepší jít se na tv podívat na vlastní oči ( i když přesvícená prodejna), vzít si flashku s nějakým samplem a porovnat několik modelů.
0 0
reagovat

dreamy

Jenže problém je kde je ta laťka kvality na televizní noviny a denní pozorování... Ty tv jsou už pěkných pár let naprosto dostatečné, nemluvě o tom že tv za 10 a tv za 15 tis bude mít téměř stejný panel, podsvícení apod. a spíš víc konektorů, lepší smart funkce, 3D apod...

Ve vší vážnosti si nedovedu představit, že by někdo kdo se nedívá po večerech ve zhasnuté místnosti na filmy nějak poznal rozdíl ve zmíněné ceně.
624885
Jenže problém je kde je ta laťka kvality na televizní noviny a denní pozorování... Ty tv jsou už pěkných pár let naprosto dostatečné, nemluvě o tom že tv za 10 a tv za 15 tis bude mít téměř stejný panel, podsvícení apod. a spíš víc konektorů, lepší smart funkce, 3D apod... Ve vší vážnosti si nedovedu představit, že by někdo kdo se nedívá po večerech ve zhasnuté místnosti na filmy nějak poznal rozdíl ve zmíněné ceně.
dreamy
0 0
reagovat
Carlito: Kolem desítky letošní vítěz v poměru cena/výkon 640e.
624884
Carlito: Kolem desítky letošní vítěz v poměru cena/výkon [link="http://3d-televize.heureka.cz/panasonic-tx-40as640e/"]640e[/link].
0 0
reagovat
dreamy: A proč by mi jako mělo vadit nerovnoměrný podsvícení, když to vnímám tak maximálně při závěrečnejch titulcích... A to ještě velmi zřídka.
624883
dreamy: A proč by mi jako mělo vadit nerovnoměrný podsvícení, když to vnímám tak maximálně při závěrečnejch titulcích... A to ještě velmi zřídka.
0 0
reagovat
Ok, díky za všechny postřehy a podněty. Minimálně o rozměrech se toho napovídalo dost :D
624882
Ok, díky za všechny postřehy a podněty. Minimálně o rozměrech se toho napovídalo dost *:D*
0 0
reagovat
poradite mi niekto prosim cim najlepsie skonvertujem videa do ipadu aj s titulkami? mam freemake video converter a dokonca som si tam zaplatil aj funkciu vkladania tituliek a super to funguje az na to ze mi to potom zobrazuje namisto š ž č a pod. otazniky :/
624881
poradite mi niekto prosim cim najlepsie skonvertujem videa do ipadu aj s titulkami? mam freemake video converter a dokonca som si tam zaplatil aj funkciu vkladania tituliek a super to funguje az na to ze mi to potom zobrazuje namisto š ž č a pod. otazniky :/
0 0
reagovat
Hlavně zapomínáte na fakt, že mají lidi doma kolikrát ještě větší hrůzu, takže i normální model pro ně bude zlepšení o 100%.
624880
Hlavně zapomínáte na fakt, že mají lidi doma kolikrát ještě větší hrůzu, takže i normální model pro ně bude zlepšení o 100%.
0 0
reagovat

dreamy

Mas point, ta veta Doporucuju Dreamyho naprosto ignorovat byla mimo. Chtel sem mu jenom naznacit, ze neni nutne treba utratit tolik penez aby dostal slusny nepruserovy standard. Samozrejme ze za kvalitu se priplaci. Ale me osobne by koukat na tv na uhlopricku 32 palcu uz dost stvalo. Radeji proste prumernou 42 nez genialni 32.

Takze tak, uz bych to nechal byt, pripadne presunul do domaciho kina.
624879
Mas point, ta veta Doporucuju Dreamyho naprosto ignorovat byla mimo. Chtel sem mu jenom naznacit, ze neni nutne treba utratit tolik penez aby dostal slusny nepruserovy standard. Samozrejme ze za kvalitu se priplaci. Ale me osobne by koukat na tv na uhlopricku 32 palcu uz dost stvalo. Radeji proste prumernou 42 nez genialni 32. Takze tak, uz bych to nechal byt, pripadne presunul do domaciho kina.
dreamy
0 0
reagovat
ja nemužu uvěřit, že někdo na filmovém webu řekne že mu nevadí nerovnoměrné podsvícení.. Já sem naposledy na Andělu v cinestaru chytil místo, kde sem viděl jak skrz plátno prosvítá zelené světlo, byl to nápis u dveří Exit a mohl jsem zešílet

Netvrdím, že je čeká průser, radím mu jak za ty peníze získá nejkvalitnější obraz. 80% lidí dnes vybírá TV podle ceny a uhlopříčky, což je špatně. Přitahnou si domu levnou 107mičku a že to má 50hz je nezajíma, To že TV má z boku vybllité barvy ptz to má mizernej poz. uhel neřeší atd.. Pak je to OK
Ale ku kupuju si věc, která mi doma poběží tak pět let každý den, tak ať to zobrazuje co možná nejlépe ne..

Ale jako člověk co tomu nerozumí říkat někomu kdo se v tom nevyzná aby ignoroval radu jinou, odlišnou od té jeho je egoistickejmindfuck
624878
ja nemužu uvěřit, že někdo na filmovém webu řekne že mu nevadí nerovnoměrné podsvícení.. Já sem naposledy na Andělu v cinestaru chytil místo, kde sem viděl jak skrz plátno prosvítá zelené světlo, byl to nápis u dveří Exit a mohl jsem zešílet Netvrdím, že je čeká průser, radím mu jak za ty peníze získá nejkvalitnější obraz. 80% lidí dnes vybírá TV podle ceny a uhlopříčky, což je špatně. Přitahnou si domu levnou 107mičku a že to má 50hz je nezajíma, To že TV má z boku vybllité barvy ptz to má mizernej poz. uhel neřeší atd.. Pak je to OK Ale ku kupuju si věc, která mi doma poběží tak pět let každý den, tak ať to zobrazuje co možná nejlépe ne.. Ale jako člověk co tomu nerozumí říkat někomu kdo se v tom nevyzná aby ignoroval radu jinou, odlišnou od té jeho je egoistickejmindfuck
0 0
reagovat

Bagr007

Tak on je problém, že tyhle komunity obecně nejsou schopné pochopit, že na to někdo tolik peněz nedá a že výsledek ani neocení... Speciálně u audiofilů to nedávám.
624877
Tak on je problém, že tyhle komunity obecně nejsou schopné pochopit, že na to někdo tolik peněz nedá a že výsledek ani neocení... Speciálně u audiofilů to nedávám.
Bagr007
0 0
reagovat

MobileZone

Hraje někdo BattleCamp ? Děsně jsem na tom závislej, sbíráte potvory jak pokémony, levlujete, sbíráte stejné potvory s bonusem, raidy na velké bosse za odměny, eventy skoro každej týden ....

Kdyby se chtěl někdo přidat tak prosím přes můj refferal: 6z9mhq

dostanete ultimate potvorovej spin
624875
Hraje někdo BattleCamp ? Děsně jsem na tom závislej, sbíráte potvory jak pokémony, levlujete, sbíráte stejné potvory s bonusem, raidy na velké bosse za odměny, eventy skoro každej týden .... Kdyby se chtěl někdo přidat tak prosím přes můj refferal: 6z9mhq dostanete ultimate potvorovej spin
MobileZone
0 0
reagovat
TedGeorge: Tak na kafe si samozřejmě máš koupit french press za pár stovek a uděláš si lepší kafe než z nějakého automatu za 10 nebo klidně 30 k. Takže tvoje srovnání je samozřejmě na prd, protože jinak s těma TV máš prvku. :)

U dražších se připlácí hlavně za smart funkce, 3D, 4K a tak. Obraz mají skvělý i levnější a jestli to nemá jednolitý podsvícení, nebo nějakej jinej problém, si snad každej zvládne vygooglit. Mně to třeba ani nevadí.
624874
TedGeorge: Tak na kafe si samozřejmě máš koupit french press za pár stovek a uděláš si lepší kafe než z nějakého automatu za 10 nebo klidně 30 k. Takže tvoje srovnání je samozřejmě na prd, protože jinak s těma TV máš prvku. *:)* U dražších se připlácí hlavně za smart funkce, 3D, 4K a tak. Obraz mají skvělý i levnější a jestli to nemá jednolitý podsvícení, nebo nějakej jinej problém, si snad každej zvládne vygooglit. Mně to třeba ani nevadí.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se