Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53281 - 53300 Napsat příspěvek
Tony: Dobre delas, aspon to budes mit rychle za sebou :)
626237
Tony: Dobre delas, aspon to budes mit rychle za sebou *:)*
0 0
reagovat

BookZone

Na nesbovky/holeovky tu nikdo fakt neni? (mimo šmajdovi mamky) Já jsem z toho po třetím dílu tak nadšen, strašný žrádlo...

Kurnik tohle dostat na plátno.
626235
Na nesbovky/holeovky tu nikdo fakt neni? (mimo šmajdovi mamky) Já jsem z toho po třetím dílu tak nadšen, strašný žrádlo... Kurnik tohle dostat na plátno.
BookZone
0 0
reagovat

Vincent

Už si jdu na půdu pro skafandr po dědečkovi ze Sojuzu....
626234
Už si jdu na půdu pro skafandr po dědečkovi ze Sojuzu....
Vincent
0 0
reagovat
ako tu tak Joker spomína Spectre, tak dúfam, že nikoho nenapadne tu niečo z toho postovať, najlepšie ani nie do spoileru, na nete som sa zatial tomu vyhol...
626233
ako tu tak Joker spomína Spectre, tak dúfam, že nikoho nenapadne tu niečo z toho postovať, najlepšie ani nie do spoileru, na nete som sa zatial tomu vyhol...
0 0
reagovat
Tak ty maily jsou zajímavé... "Rozmazlený fracek" Jolie, filmy pro Obamu, prosby na Raimiho, aby jim přišel zachránit Spíďu, mega-spoilery ke Spectre, kterej bude jeden z nejdražších filmů všech dob...
626230
Tak ty maily jsou zajímavé... "Rozmazlený fracek" Jolie, filmy pro Obamu, prosby na Raimiho, aby jim přišel zachránit Spíďu, mega-spoilery ke Spectre, kterej bude jeden z nejdražších filmů všech dob...
0 0
reagovat
Tak uz pomalu vytacej NASA...
626229
Tak uz pomalu vytacej NASA...
0 0
reagovat
Povedenej fake. Jestli ne, emigruju na Mars.
626228
Povedenej fake. Jestli ne, emigruju na Mars.
0 0
reagovat
Jojo cetl jsem :D
626227
Jojo cetl jsem *:D*
0 0
reagovat

vincent

na deadline bola parádna vec, ako myslím, že to bol CEO zo screen gems hovorí na harta, keď chce viac za to, že spropaguje film na socialnych sietach, že "i am not saying he is a whore, but he is a whore." a hart ze vraj je s tym v pohode, lebo sa poznaju a vraj ten CEO takto hovorí s kazdym v hollywoode :D ten clovek musi byt moja krvna skupina
626226
na deadline bola parádna vec, ako myslím, že to bol CEO zo screen gems hovorí na harta, keď chce viac za to, že spropaguje film na socialnych sietach, že "i am not saying he is a whore, but he is a whore." a hart ze vraj je s tym v pohode, lebo sa poznaju a vraj ten CEO takto hovorí s kazdym v hollywoode :D ten clovek musi byt moja krvna skupina
vincent
0 0
reagovat

Hobbit Ostrava -> Olomouc

Máme 2 volné rezervace na hobita do Olomouce v neděli 14.12. na 14 hodin, jelikoz dva zamyšlení účastníci odpadli. Je to právě 3D s titulky v HFR a Atmos zvukem. Jedeme z Ostravy autem někdy před 12hodinou a vracíme se na večer. Takže pokud by mel nějaký ostravak zájem se přidat tak nechť hodí vkaz do vzkazniku.
626221
Máme 2 volné rezervace na hobita do Olomouce v neděli 14.12. na 14 hodin, jelikoz dva zamyšlení účastníci odpadli. Je to právě 3D s titulky v HFR a Atmos zvukem. Jedeme z Ostravy autem někdy před 12hodinou a vracíme se na večer. Takže pokud by mel nějaký ostravak zájem se přidat tak nechť hodí vkaz do vzkazniku.
Hobbit Ostrava -> Olomouc
0 0
reagovat
v Sony je ted asi sranda :)

link
626220
v Sony je ted asi sranda :) http://defamer.gawker.com/leaked-the-nightmare-email-drama-behind-sonys-steve-jo-1668882936
0 0
reagovat
#YOLO :D
626196
#YOLO *:D*
0 0
reagovat
To je trochu málo, ještě by to chtělo ten hashtag ;)
626195
To je trochu málo, ještě by to chtělo ten hashtag *;)*
0 0
reagovat

Hearthstone

Tak som to dneska nainštaloval a zahral tie tutoriály. Meno: kUBqo ak by vám to bolo na niečo dobré...
626193
Tak som to dneska nainštaloval a zahral tie tutoriály. Meno: kUBqo ak by vám to bolo na niečo dobré...
Hearthstone
0 0
reagovat

xxendxx

Myslis jako celkove, nebo z Dream Walkera :D?

Protoze I-Empire je awesome cely, zejo...
626185
Myslis jako celkove, nebo z Dream Walkera *:D*? Protoze I-Empire je awesome cely, zejo...
xxendxx
0 0
reagovat
AaA maj skvělý asi 3 songy, zbytek mi přijde jako sample Markova umečenýho hlasu a všechno to zní úplně stejně utahaně a "melancholicky"
626180
AaA maj skvělý asi 3 songy, zbytek mi přijde jako sample Markova umečenýho hlasu a všechno to zní úplně stejně utahaně a "melancholicky"
0 0
reagovat

Memphis

No tak zrovna tohle album mě total minulo, zdá se mi šííleně nevýrazný a na jedno brdo. Let It Enfold You je ale supa a Still Searching TOP :)

Od zejtra ujíždim na novejch Angels & Airwaves. Sakra, ať už je ten Vlček sem dotáhne!!
626176
No tak zrovna tohle album mě total minulo, zdá se mi šííleně nevýrazný a na jedno brdo. Let It Enfold You je ale supa a Still Searching TOP *:)* Od zejtra ujíždim na novejch Angels & Airwaves. Sakra, ať už je ten Vlček sem dotáhne!!
Memphis
0 0
reagovat

Davies

Wow, dem memories. :+

Možná dám LINsWR další spin, for old times' sake.

Já se momentálně zaseknul tady.
626175
Wow, dem memories. *:+* Možná dám LINsWR další spin, for old times' sake. Já se momentálně zaseknul [link="http://youtu.be/gtlSD-DLq4g"]tady[/link].
Davies
0 0
reagovat

Clavius

:+
Sem v tomhle prostě hrozně zaslepenej, jako jo, určitě, ale nedokážu pochopit, jak někdo může nemilovat punk-rock ;).
Dál nerozumim tomu, že sem Senses Fail začal poslochat teprv před měsícem...! :o
626174
*:+* Sem v tomhle prostě hrozně zaslepenej, jako jo, určitě, ale nedokážu pochopit, jak někdo může nemilovat punk-rock *;)*. Dál nerozumim tomu, že sem [link="https://www.youtube.com/watch?v=uGlRicAnp7Y"]Senses Fail[/link] začal poslochat teprv před měsícem...! *:o*
Clavius
0 0
reagovat
proč.....já.....stále......klikám.....na.....ty.....songy.....které......sem.....GuidoA.....háže.

;)
626173
proč.....já.....stále......klikám.....na.....ty.....songy.....které......sem.....GuidoA.....háže. *;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se