Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52541 - 52560 Napsat příspěvek

TedGeorge

Do p.dele práce, nesnáším, když s něčím přijdu pozdě!:D
631590
Do p.dele práce, nesnáším, když s něčím přijdu pozdě!*:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Lifty

Věděli, protože to tady včera postoval Guido.
631589
Věděli, protože to tady včera postoval Guido.
Lifty
0 0
reagovat
Věděli jste, že Joaquin Phoenix hraje celým tělem? Nebo spíš čelem?
631586
Věděli jste, že Joaquin Phoenix hraje celým tělem? Nebo spíš [link="https://youtu.be/Q9UDVyUzJ1g"]čelem?[/link]
0 0
reagovat

LDK

Dik za info, zkusim si s tim nastavenim jeste teda pohrat.
631584
Dik za info, zkusim si s tim nastavenim jeste teda pohrat.
LDK
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Sakra, byl jsi rychlejší :+
631582
Sakra, byl jsi rychlejší *:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Deus Ex: Mankind Divided - Announcement Trailer

Takže Ilumináti sídlí v Praze. To mnohé vysvětluje.:D
631587
[link="https://www.youtube.com/watch?v=q2kd7F3YFz8"]Deus Ex: Mankind Divided - Announcement Trailer[/link] Takže Ilumináti sídlí v Praze. To mnohé vysvětluje.*:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

Viz LDK + si najít ideální nastavení pro svojí (asi integrovanou) grafiku na hry, tam je ten rozdíl aspoň u mne obrovskej oproti tomu jenom to tak spustit. To jsou hodně individuální věci. Existují kouzelné hůlky jako TuneUp apod, ale i když mne to běželo parádně, spousta lidí to nedoporučuje.
631573
Viz LDK + si najít ideální nastavení pro svojí (asi integrovanou) grafiku na hry, tam je ten rozdíl aspoň u mne obrovskej oproti tomu jenom to tak spustit. To jsou hodně individuální věci. Existují kouzelné hůlky jako TuneUp apod, ale i když mne to běželo parádně, spousta lidí to nedoporučuje.
TedGeorge
0 0
reagovat

MAJkLSON

S novým patchem jde z menu globálně vypnout vyhlazování hran (pložka Graphics Quality) a hra pak jede i na hodně nevýkoných/starých mašinách. Já to rozjel na C2D s HD4850 v 720p v hratelném fps. O kvalitách PC verze jsem psal článek.
631572
S novým patchem jde z menu globálně vypnout vyhlazování hran (pložka Graphics Quality) a hra pak jede i na hodně nevýkoných/starých mašinách. Já to rozjel na C2D s HD4850 v 720p v hratelném fps. O kvalitách PC verze jsem psal [link="http://community.pcgamingwiki.com/page/blog/_/features/port-reports/pc-report-pillars-of-eternity-r180"]článek[/link].
MAJkLSON
0 0
reagovat

Tony

Rozved optimalizovat... A uvedom si, ze mluvis s lidma, kteri uz deset let nic nehrali... :) Normalne options ve hre?
631571
Rozved optimalizovat... A uvedom si, ze mluvis s lidma, kteri uz deset let nic nehrali... :) Normalne options ve hre?
Tony
0 0
reagovat
A zkoušel jsi optimalizovat? Já to rozjel na svý "herní" šunce s integrovanou grafikou a iCore 3.
631570
A zkoušel jsi optimalizovat? Já to rozjel na svý "herní" šunce s integrovanou grafikou a iCore 3.
0 0
reagovat

PoE

Jeste jsem to nehral (teda hral jsem asi 10 vterin, abych zjistil, ze to na mem notebooku hratelne neni), ale je to jedna ze soucasnych her (pak jeste napr. to nove skoro Simcity, War of Mine), ktera me nuti si koupit po x letech znova PC. PS3 jde uz pomalu do kytek, prechazet na PS4 mi prijde zbytecne. Vyrustal jsem na BG2, Icewind Dale... takze doufam, ze u PoE zaziju neco podobneho.
631569
Jeste jsem to nehral (teda hral jsem asi 10 vterin, abych zjistil, ze to na mem notebooku hratelne neni), ale je to jedna ze soucasnych her (pak jeste napr. to nove skoro Simcity, War of Mine), ktera me nuti si koupit po x letech znova PC. PS3 jde uz pomalu do kytek, prechazet na PS4 mi prijde zbytecne. Vyrustal jsem na BG2, Icewind Dale... takze doufam, ze u PoE zaziju neco podobneho.
PoE
0 0
reagovat

PoE

Určitě od toho nikoho neohrazuju a bojím se, že to bude spíš osobní a moc mi to nesedlo. Prostě mi to nepřijde tak příjemně poctový jak bych čekal, ale jenom taková divná kopírka. Po pár hodinách jsem se musel dost ptát proč to hraju a strašně mi tam chyběla ta radost z dalšího prozkoumaného čtverečku na mapě. Pro mne nulová přidaná hodnota asi související s poetikou. Ty hry budou objektivně kvalitou možná horší, ale když jsem zkoušel rozehrát i komerční slátaniny jako Dragon Age a Fable, tak mne to chytlo během pár chvil a chtěl jsem víc, tady mi to "něco" chybělo. Na tý hře je vidět, že je neskutečně vypiplaná každým detailem, ale....
631568
Určitě od toho nikoho neohrazuju a bojím se, že to bude spíš osobní a moc mi to nesedlo. Prostě mi to nepřijde tak příjemně poctový jak bych čekal, ale jenom taková divná kopírka. Po pár hodinách jsem se musel dost ptát proč to hraju a strašně mi tam chyběla ta radost z dalšího prozkoumaného čtverečku na mapě. Pro mne nulová přidaná hodnota asi související s poetikou. Ty hry budou objektivně kvalitou možná horší, ale když jsem zkoušel rozehrát i komerční slátaniny jako Dragon Age a Fable, tak mne to chytlo během pár chvil a chtěl jsem víc, tady mi to "něco" chybělo. Na tý hře je vidět, že je neskutečně vypiplaná každým detailem, ale....
PoE
0 0
reagovat

PoE

Tak ja som si uz na PoE pomaly vypestoval regulernu zavislost ktoru som nemal uz ani nepamatam. Ale moze to byt tiez tym ze som BG poriadne nedohral ako Kostej.
A napriklad posledny Broken Sword, kde ma bavili vsetky predchadzajuce casti, ma teda prilis nenadchol.
631566
Tak ja som si uz na PoE pomaly vypestoval regulernu zavislost ktoru som nemal uz ani nepamatam. Ale moze to byt tiez tym ze som BG poriadne nedohral ako Kostej. A napriklad posledny Broken Sword, kde ma bavili vsetky predchadzajuce casti, ma teda prilis nenadchol.
PoE
0 0
reagovat

Anne Hathaway Lip Syncs Miley Cyrus

Anne Rocks...A strejda Rock se může jít zahrabat :D
631565
[link="https://youtu.be/LguStmm8bRk"]Anne Rocks[/link]...A strejda Rock se může jít zahrabat *:D*
Anne Hathaway Lip Syncs Miley Cyrus
0 0
reagovat
Adam Jensen je zpět a navštíví i Prahu! A mohl by hned i navštívit Military Arms of Ostrava.:+
631537
Adam Jensen je [link="https://www.youtube.com/watch?v=qeHARnYRnuE"]zpět[/link] a navštíví i Prahu! A mohl by hned i navštívit Military Arms of Ostrava.*:+*
0 0
reagovat

PoE

Mně to pořád baví, ale může to bejt proto, že jsem nikdy pořádně nehrál BG (ani jednu z nich, nedokázal jsem se bohužel vyrovnat s D&D), tudíž nemám srovnání.
631546
Mně to pořád baví, ale může to bejt proto, že jsem nikdy pořádně nehrál BG (ani jednu z nich, nedokázal jsem se bohužel vyrovnat s D&D), tudíž nemám srovnání.
PoE
0 0
reagovat

TonyClifton

Nestraš, já sem po 100 hodinách v cca 3/4 Divinity: Original Sin a krabicovka PoE se mi tu už tejden válí na stole... Koupil sem si s ní konečně i Dukea Forever a Alien Isolation a až si s nima oddychnu po onom nejlepším RPG za poslední dekádu, hned na klona BG vlítnu.
631542
Nestraš, já sem po 100 hodinách v cca 3/4 Divinity: Original Sin a krabicovka PoE se mi tu už tejden válí na stole... Koupil sem si s ní konečně i Dukea Forever a Alien Isolation a až si s nima oddychnu po onom nejlepším RPG za poslední dekádu, hned na klona BG vlítnu.
TonyClifton
0 0
reagovat

Pillars of Eternity

Tak nevím, jestli jsem si to po těch chvalozpěvech nepořizoval zbytečně. Nechytlo mne to absolutně v ničem, přitom nevím co tomu vytknout. Ta pocta Baldurs Gate je zjevná, ale nevím no. To je jak koukat na záznam koncertu skvělý revivall kapely Rolling Stones, je to super, ale nevím, proč bych si neměl pustit rovnou originál. Ta poetika tam prostě není tak chytlavá, spíš jak pocta to na mne působí jak kopírka. Ale jak říkám, papírově je to určitě super.
631541
Tak nevím, jestli jsem si to po těch chvalozpěvech nepořizoval zbytečně. Nechytlo mne to absolutně v ničem, přitom nevím co tomu vytknout. Ta pocta Baldurs Gate je zjevná, ale nevím no. To je jak koukat na záznam koncertu skvělý revivall kapely Rolling Stones, je to super, ale nevím, proč bych si neměl pustit rovnou originál. Ta poetika tam prostě není tak chytlavá, spíš jak pocta to na mne působí jak kopírka. Ale jak říkám, papírově je to určitě super.
Pillars of Eternity
0 0
reagovat
Takhle to dopadne, když se na album covery dostane Marvel :+ link
631523
Takhle to dopadne, když se na album covery dostane Marvel *:+* [link="http://www.dorkly.com/post/73750/artist-combines-famous-album-covers-with-marvel-heroes-villains"]link[/link]
0 0
reagovat

Ted

Oni se budou o té zdi zminovat v tom dokumentu o Beatles? Hustý :) Neuvědomoval jsem si, že je tak slavná. :+ A asi podle všeho je link

Celkově mi srdce plesá, kdekoliv se dočtu v dobrém o Praze. :)
631521
Oni se budou o té zdi zminovat v tom dokumentu o Beatles? Hustý *:)* Neuvědomoval jsem si, že je tak slavná. *:+* A asi podle všeho je http://www.smithsonianmag.com/travel/pragues-famous-john-lennon-wall-it-over-or-just-reborn-180953415/?no-ist Celkově mi srdce plesá, kdekoliv se dočtu v dobrém o Praze. *:)*
Ted
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se