Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52541 - 52560 Napsat příspěvek
Nejsem si jistej jestli to tam bylo předtím, ale tolkieneditor napostoval do toho svýho Hobita i linky na download.
628469
Nejsem si jistej jestli to tam bylo předtím, ale [b]tolkieneditor[/b] napostoval do toho svýho Hobita i linky na download.
0 0
reagovat
Jakkoliv ten film může být katastrofa, tak udělat tajnou předpremiéru zrovna na Sundance byl hodně špatnej nápad. Tam to fakt pozitivní fandovskou šeptandu nenasbírá.
628462
Jakkoliv ten film může být katastrofa, tak udělat tajnou předpremiéru zrovna na Sundance byl hodně špatnej nápad. Tam to fakt pozitivní fandovskou šeptandu nenasbírá.
0 0
reagovat
628460
[link="http://variety.com/2015/film/news/jupiter-ascending-debuts-to-muted-crowd-at-sundance-1201417130/"]jupiter blabla[/link]
0 0
reagovat
Líbí se mi, že byť to není přesné, tak všechna naše média hned parafrázují nového šéfa státních úředníků jako sira Humpreye :+
Horší už je, že mi u všech diskuzí o zadržených dětech v Norsku a údajném obtěžování vyjíždí kontextová reklama na Jagten/Hon s Maddsem Mikkelsenem. :D
628456
Líbí se mi, že byť to není přesné, tak všechna naše média hned parafrázují nového šéfa státních úředníků jako sira Humpreye *:+* Horší už je, že mi u všech diskuzí o zadržených dětech v Norsku a údajném obtěžování vyjíždí kontextová reklama na Jagten/Hon s Maddsem Mikkelsenem. *:D*
0 0
reagovat

Cinepur

628454
*:D**:D**:D* http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/5e/21/4f/5e214fc36b7d119916232e8e1d37303f.jpg
Cinepur
0 0
reagovat

Lips Tulian

Práva na Lipse jim prodala Saudkova dcera, ta co vlastní hospodu na konci Václaváku a s rodinou se moc nebaví, částečně vzala do rukou co po otcovi zbývá a šla. Její matka (Saudkova žena) se s ní chtěla soudit, ale asi na to již neměla chuť. Na druhou stranu se soudili s vlastníkem originálu Muriel a andělé (což ale chápu, jelikož byl ukraden z tiskárny po pádu vydavatelství Komety).
628445
Práva na Lipse jim prodala Saudkova dcera, ta co vlastní hospodu na konci Václaváku a s rodinou se moc nebaví, částečně vzala do rukou co po otcovi zbývá a šla. Její matka (Saudkova žena) se s ní chtěla soudit, ale asi na to již neměla chuť. Na druhou stranu se soudili s vlastníkem originálu Muriel a andělé (což ale chápu, jelikož byl ukraden z tiskárny po pádu vydavatelství Komety).
Lips Tulian
0 0
reagovat

TonyClifton

Pak tedy museli zaplatit J. Štěpánkovi podle jehož grafické vize jedou.
628444
Pak tedy museli zaplatit J. Štěpánkovi podle jehož grafické [link="http://postapocomics.wz.cz/Valka_s_mloky_Kometa/1.jpg"]vize jedou.[/link]
TonyClifton
0 0
reagovat
Nevím jak na tohle, ale na Čapka práva vypršela.
628443
Nevím jak na tohle, ale na Čapka práva vypršela.
0 0
reagovat

TonyClifton

Ano dělali, je to ta samá pakáž, mají rozestavěné i nějaké loutky a prvotní kompozici to je zatím vše co se o tomto filmu ví.
Nechápu že jim někdo mohl prodat práva, jak pohrobci Čapka, tak autor komiksu pro Kometu (potažmo ABC - trochu vykradený obsah z Komety) J. Štěpánek, ale asi jde jen o prachy...
628442
Ano dělali, je to ta samá pakáž, mají rozestavěné i nějaké loutky a prvotní kompozici to je zatím vše co se o tomto filmu ví. Nechápu že jim někdo mohl prodat práva, jak pohrobci Čapka, tak autor komiksu pro Kometu (potažmo ABC - trochu vykradený obsah z Komety) J. Štěpánek, ale asi jde jen o prachy...
TonyClifton
0 0
reagovat
Na to nemůžou dostávat mega.... :-(
628441
Na to nemůžou dostávat mega.... :-(
0 0
reagovat

KarelR

Máš to tu černé na bílém. Ale třeba mi tu někdo dokáže vysvětlit proč se dotuje časopis ve stylu zaniklé Cinemy.
628440
[link="http://fondkinematografie.cz/assets/media/files/zapisy/zapisy%20Rada%202015/Zapis%20z%2031.%20jednani%20Rady%206-8-2015%20prilohy.pdf"]Máš to tu černé na bílém.[/link] Ale třeba mi tu někdo dokáže vysvětlit proč se dotuje časopis ve stylu zaniklé Cinemy.
KarelR
0 0
reagovat
Podle tohoto videa spíchnutého pro příspěvkovou kampaň na hithitu, je to myšleno naposto vážně. Mé oči dítětě, který má doma celé svázané vydání vystříhané z původních ABC a předané oteckem, roní krvavé slzy.
Tohle vše bude mí na svědomí jen odliv peněz z českého filmu a zbyde jen na provařené tvůrce. Mlaďáci se mezitím odkopali tcorbou s Magnuskem.
České sci-fi jako takové je stejně mrtvé a komiksová šňura filmů by u nás ani neměla začínat. Možná až Marvelu dojdou po 50ti letech nápadady a zkusí odněkud vyštrachat Lipse Tuliana a udělají z něj Batmana z roku 1781.
628439
Podle [link="http://youtu.be/X1_phT4QR2M"]tohoto videa[/link] spíchnutého pro příspěvkovou kampaň na hithitu, je to myšleno naposto vážně. Mé oči dítětě, který má doma celé svázané vydání vystříhané z původních ABC a předané oteckem, roní krvavé slzy. Tohle vše bude mí na svědomí jen odliv peněz z českého filmu a zbyde jen na provařené tvůrce. Mlaďáci se mezitím odkopali tcorbou s Magnuskem. České sci-fi jako takové je stejně mrtvé a komiksová šňura filmů by u nás ani neměla začínat. Možná až Marvelu dojdou po 50ti letech nápadady a zkusí odněkud vyštrachat Lipse Tuliana a udělají z něj Batmana z roku 1781.
0 0
reagovat
Cinepur dostal mega podporu? Ty voe! :D
628438
Cinepur dostal mega podporu? Ty voe! *:D*
0 0
reagovat
Nědělali na mlocích náhodou?

Fakt je mi z toho smutno, když vezmu v potaz, co nedávno psal Jiří Strach do filmů.
628437
Nědělali na mlocích náhodou? Fakt je mi z toho smutno, když vezmu v potaz, co nedávno psal Jiří Strach do filmů.
0 0
reagovat

Axis

To akorat vzali klicovaci zaber z te jejich sracky a nechali vyhrat nejake dite, ne?
628436
To akorat vzali klicovaci zaber z te jejich sracky a nechali vyhrat nejake dite, ne?
Axis
0 0
reagovat

Kruanova Dobrodružství

Tak tvůrci nelení a je k mání i první obrázek z předprodukce....ehm...
628435
Tak tvůrci nelení a je k mání i první obrázek z [link="http://www.regionplzen.cz/blog/?podari-se-zrealizovat-filmova-adaptace-komiksu-o-kruanovi-30"]předprodukce[/link]....ehm...
Kruanova Dobrodružství
0 0
reagovat
Režisér a producent filmu Poslední z Aporveru Tomáš Krejčí se dočista zbláznil a snaží se získat peníze na Kruanova Dobrodružství. Kdo komiks četl ví že je to látka na americkou velkoprodukci - takže v českém údolíčku nezfilmovatelná nebo jen s maximálním vzepětím všech možných sil kdy by ani 240 mega utracených za Aporver nestačilo.
BTW ví někdo ze zasvěcených jak to vypadá s pracemi na Lips Tulianovi? Na webu fondu
Kinematografie (který má samozřejmně hodně stupidní stránky a výroční zprávy jen za rok 2013...ehm!) se dá při trochu pololegálním vstupu z kodu stránek dostat k podporám a i k pláovaným rozpočtům fílmů. Lips je na rozpočtu 105 275 000Kč suverénně nejdražší film který žádal o podporu a žádnou nedostal. Ovšem dostal 25 000 Eur z programu Media...nějak nevím proč....není napsáno odůvodnění.
Jinak je docela zajímavý se na jejich stránky podívat, jsou to trubky a vše jim to vysí v nechráněném ftp rootu a třeba poslední zápisy rady stojí za to...aneb film Schmitke dostal 500 000 Kč na propagaci (žádal 250k) , nebo podpora časopisu Cinepur 1 mega (2015 - 500k, 2016 - 500k)....no je tam toho povícero. Nad čím mě přestává rozum stát...
PS: správně by to měli být dokumenty věřejně přístupné, tím že je mají takto lážo plážo a já do nich nahlížím se nedoupoštím žádného trestného činu (mluvil jsem s firemní právníkem), tak mě prosím nepranýřujte.
628434
Režisér a producent filmu Poslední z Aporveru Tomáš Krejčí se dočista zbláznil a snaží se získat peníze na [link="http://kultura.idnes.cz/film-o-kruanovi-0i0-/filmvideo.aspx?c=A150127_175846_filmvideo_spm"]Kruanova Dobrodružství[/link]. Kdo komiks četl ví že je to látka na americkou velkoprodukci - takže v českém údolíčku nezfilmovatelná nebo jen s maximálním vzepětím všech možných sil kdy by ani 240 mega utracených za Aporver nestačilo. BTW ví někdo ze zasvěcených jak to vypadá s pracemi na Lips Tulianovi? Na webu fondu Kinematografie (který má samozřejmně hodně stupidní stránky a výroční zprávy jen za rok 2013...ehm!) se dá při trochu pololegálním vstupu z kodu stránek dostat k podporám a i k pláovaným rozpočtům fílmů. Lips je na rozpočtu 105 275 000Kč suverénně nejdražší film který žádal o podporu a žádnou nedostal. Ovšem dostal 25 000 Eur z programu Media...nějak nevím proč....není napsáno odůvodnění. Jinak je docela zajímavý se na [link="http://fondkinematografie.cz/assets/media/files/zapisy/"]jejich stránky podívat[/link], jsou to trubky a vše jim to vysí v nechráněném ftp rootu a třeba poslední zápisy rady stojí za to...aneb film Schmitke dostal 500 000 Kč na propagaci (žádal 250k) , nebo podpora časopisu Cinepur 1 mega (2015 - 500k, 2016 - 500k)....no je tam toho povícero. Nad čím mě přestává rozum stát... PS: správně by to měli být dokumenty věřejně přístupné, tím že je mají takto lážo plážo a já do nich nahlížím se nedoupoštím žádného trestného činu (mluvil jsem s firemní právníkem), tak mě prosím nepranýřujte.
0 0
reagovat

TedGeorge

...jak jako "období"? :D
(jinak též, jak psal verbst...:+)
628433
...jak jako "období"? *:D* (jinak též, jak psal verbst...*:+*)
TedGeorge
0 0
reagovat
chalani nebol dneska niekto v Brne v pube menom U Jaroša? :D
628429
chalani nebol dneska niekto v Brne v pube menom U Jaroša? *:D*
0 0
reagovat

Wolverine - Starej dobrej Logan

Kupujem si tu ultimatnu komixovu ediciu od marvelu a len ju ukladam do policky bo nemam cas to kedy citat (inak som si uvedomil ze mi ich chyba uz len 5.akoze 60 kniziek no celkom vaha) No dnes som sa zacital do tohoto konkretneho wolwerina a akoze bez srandy jeden z naj komixov co som kedy drzal v rukach (treba ale sebakriticky povedat ze zas tak moc som ich neprecital) Kresba pribeh atmosfera cele dobre. A este aj take krvave! Ja som mal vzdy pocit, ze marvel sa takej tej ozaj brutalite vyhyba, ale evidentne obcas urobi vynimku :+ Pecka
628427
Kupujem si tu ultimatnu komixovu ediciu od marvelu a len ju ukladam do policky bo nemam cas to kedy citat (inak som si uvedomil ze mi ich chyba uz len 5.akoze 60 kniziek no celkom vaha) No dnes som sa zacital do tohoto konkretneho [link="http://www.comics-blog.cz/2015/01/830-ultimatni-komiksovy-komplet-56.html"]wolwerina[/link] a akoze bez srandy jeden z naj komixov co som kedy drzal v rukach (treba ale sebakriticky povedat ze zas tak moc som ich neprecital) Kresba pribeh atmosfera cele dobre. A este aj take krvave! Ja som mal vzdy pocit, ze marvel sa takej tej ozaj brutalite vyhyba, ale evidentne obcas urobi vynimku *:+* Pecka
Wolverine - Starej dobrej Logan
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se