Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52401 - 52420 Napsat příspěvek

Davies182

Byl jsem to já, máš pravdu. :D

speta: Nejenom Disk, ale i kyller, Macejko, Mildík. Chybí mi z nich teda jenom jeden no. :D
628857
Byl jsem to já, máš pravdu. *:D* speta: Nejenom Disk, ale i kyller, Macejko, Mildík. Chybí mi z nich teda jenom jeden no. *:D*
Davies182
0 0
reagovat
to mi tak pripomina, dlouho jsem tu Diska nevidel...
628856
to mi tak pripomina, dlouho jsem tu Diska nevidel...
0 0
reagovat

TonyClifton

Ta diskuze mě v podstatě "baví" (spíš teda zajímá), ale musim si trochu rejpnout: nebyl jsi to onehdá zrovna Ty, kdo tady poslal Disketu s jakýmsi jeho neméně vhodným politickým okénkem - tuším k Českému století - velice razantně a nesmlouvavě do temných míst? Jakože "na MZ absolutně ne, tady jen o filmech..." apod. Just sayin' :). Jestli jsi to nebyl Ty, tak pochopitelně velkej soráč, a já se jdu ztrapnit zase o dům dál :D ;)
628855
Ta diskuze mě v podstatě "baví" (spíš teda zajímá), ale musim si trochu rejpnout: nebyl jsi to onehdá zrovna Ty, kdo tady poslal Disketu s jakýmsi jeho neméně vhodným politickým okénkem - tuším k Českému století - velice razantně a nesmlouvavě do temných míst? Jakože "na MZ absolutně ne, tady jen o filmech..." apod. Just sayin' *:)*. Jestli jsi to nebyl Ty, tak pochopitelně velkej soráč, a já se jdu ztrapnit zase o dům dál *:D* *;)*
TonyClifton
0 0
reagovat

Gorecki

Jen tak pro zajímavost, ty jsi pro refendum celkově nebo jenom v tohle konkrétním případě? :) S Ficem u válu bych to uplně neodsuzoval.
Já to včera ze zajímavosti sjížděl i na slovácích a ty kampaně a výstupy nebo komentáře lidí, sakra jak mám v tom názor pro práva homosexuálů, tak tohle snad nikdo nemůže myslet vážně, tohle mi dost připomíná referendum o nezávislosti Skotska, taková mediální masírka. :-
628854
Jen tak pro zajímavost, ty jsi pro refendum celkově nebo jenom v tohle konkrétním případě? *:)* S Ficem u válu bych to uplně neodsuzoval. Já to včera ze zajímavosti sjížděl i na slovácích a ty kampaně a výstupy nebo komentáře lidí, sakra jak mám v tom názor pro práva homosexuálů, tak tohle snad nikdo nemůže myslet vážně, tohle mi dost připomíná referendum o nezávislosti Skotska, taková mediální masírka. *:-*
Gorecki
0 0
reagovat
alternatívny koniec Birdmana by bol "zaujímavý"
628851
alternatívny koniec Birdmana by bol [link="http://collider.com/birdman-original-ending-johnny-depp/"]"zaujímavý"[/link]
0 0
reagovat
Je tu možnosť live action seriálu od Netflixu Legend of Zelda
628850
Je tu možnosť live action seriálu od Netflixu [link="http://www.giantbomb.com/articles/netflix-reportedly-developing-live-action-legend-o/1100-5179/"]Legend of Zelda[/link]
0 0
reagovat
A kua, to je ake zrkadlo:o:(:D
628846
A kua, to je ake zrkadlo*:o**:(**:D*
0 0
reagovat

Čas zabíjet

Tak jsem si po čase opět pustil tento vynikající thriller, úplně jsem zapomněl, že tam hraje kromě McConaugheyho, Samuela L. Jacksona a Spaceyho taky třeba Sandra, Bauer nebo Ashley Judd a další.

V poslední době jsem se několikrát už přistihl, že vyhledávám starší filmy, které jsem dlouho neviděl, protože mi tak nějak chybí u těch nových jak to nazvat ... normálnost, zajímavé dialogy a tempo, spousta nových filmů je hrozně uspěchaná, vytřepaná, snaží se být hrozně cool, očesaná slovní zásoba a často mi tam chybí opravdová atmosféra (nejen ta povrchní naoko), nevím... možná už stárnu, nové filmy mě samozřejmě baví taky některé, ale ty starší začínají u mě mít takové vyjímečné kouzlo a hrozně rád se k nim vracím...

PS: škoda, že takový film tu nemá svoji kartu (pokud jsem blbě nehledal)
628844
Tak jsem si po čase opět pustil tento vynikající thriller, úplně jsem zapomněl, že tam hraje kromě McConaugheyho, Samuela L. Jacksona a Spaceyho taky třeba Sandra, Bauer nebo Ashley Judd a další. V poslední době jsem se několikrát už přistihl, že vyhledávám starší filmy, které jsem dlouho neviděl, protože mi tak nějak chybí u těch nových jak to nazvat ... normálnost, zajímavé dialogy a tempo, spousta nových filmů je hrozně uspěchaná, vytřepaná, snaží se být hrozně cool, očesaná slovní zásoba a často mi tam chybí opravdová atmosféra (nejen ta povrchní naoko), nevím... možná už stárnu, nové filmy mě samozřejmě baví taky některé, ale ty starší začínají u mě mít takové vyjímečné kouzlo a hrozně rád se k nim vracím... PS: škoda, že takový film tu nemá svoji kartu (pokud jsem blbě nehledal)
Čas zabíjet
0 0
reagovat

Gorecki

Já s tebou souhlasím, taky bych k takovému referendu nešel, protože bych nechtěl, aby díky účasti uspělo. Osobně doufám, že na Slovensku je dost normálních lidí, kteří zabrání tomu, aby náckům a náboženským fanatikům něco takového prošlo.. ;)
628840
Já s tebou souhlasím, taky bych k takovému referendu nešel, protože bych nechtěl, aby díky účasti uspělo. Osobně doufám, že na Slovensku je dost normálních lidí, kteří zabrání tomu, aby náckům a náboženským fanatikům něco takového prošlo.. *;)*
Gorecki
0 0
reagovat
Já tu Soukalovou žeru, tu člověk prostě nemůže nemít rád:))
A Moravec, ať mi nikdo neříká, že nejezdí zhulenej :D
628838
Já tu Soukalovou žeru, tu člověk prostě nemůže nemít rád*:))* A Moravec, ať mi nikdo neříká, že nejezdí zhulenej *:D*
0 0
reagovat
Ja ted sjizdim tu Goslingovu partu a je to pecka. My body is zombie for you (nebo jak se to jmenuje) je BOZI
628837
Ja ted sjizdim tu Goslingovu partu a je to pecka. My body is zombie for you (nebo jak se to jmenuje) je BOZI
0 0
reagovat
mount eerie - sauna
80% - nejoblibenejsi tracky: 1. boat, 2. pumpkin, 3. youth
628836
mount eerie - sauna 80% - nejoblibenejsi tracky: 1. [link="http://youtu.be/6Gvuu6-Xp_0?t=20m44s"]boat[/link], 2. pumpkin, 3. youth
0 0
reagovat

kubqo

Ja nechcem, aby to referendum preslo. Nizka ucast je ucinnejsi sposob, ako ist hlasovat, kedze drviva vacsina bude hlasovat za. Za druhe, to referendum a jeho tema ma uraza a necitim potrebu sa zapajat do dialogu len preto, ze ma niekto vydieracsky a nasilne k tomu vyzve. Tak ako by som odmietol niekomu odpovedat, keby sa ma uplne vazne pytal, ci som za to, aby mali cernosi vlastne WC.
Ale mysli si o mne co chces, mas na to pravo;)
628835
Ja nechcem, aby to referendum preslo. Nizka ucast je ucinnejsi sposob, ako ist hlasovat, kedze drviva vacsina bude hlasovat za. Za druhe, to referendum a jeho tema ma uraza a necitim potrebu sa zapajat do dialogu len preto, ze ma niekto vydieracsky a nasilne k tomu vyzve. Tak ako by som odmietol niekomu odpovedat, keby sa ma uplne vazne pytal, ci som za to, aby mali cernosi vlastne WC. Ale mysli si o mne co chces, mas na to pravo;)
kubqo
0 0
reagovat
Ja zas opovrhujem každým ktorý tvrdí, že z princípu hlasovat nepojde, nech sú tie otázky akokolvek hlúpe. Tvoj princíp je tým pádom, že sa vyhodia milióny na niečo, čo aj tak nebude platné kvoli tvojmu egu.
628834
Ja zas opovrhujem každým ktorý tvrdí, že z princípu hlasovat nepojde, nech sú tie otázky akokolvek hlúpe. Tvoj princíp je tým pádom, že sa vyhodia milióny na niečo, čo aj tak nebude platné kvoli tvojmu egu.
0 0
reagovat
Jako v principu jo, ale zas určitý zvýšený nebezpečí "obchodu s dětma" a jejich zneužívání tu je, když nejsou jejich, je to snazší - příroda to pudama tak nehlídá, tak musí společnost. Ale souhlasím, že problém je na straně těch sociálek, dokonce se to dostává i na úroveň těch konkrétních pracovníků který jsou přetížený a motivovaný neudělat průšvih. Milion dětí řvoucích v kojeňáku je systémovej problém na dlouhodobou diskuzi. Jedno dítě s modřinou je něčí průser. Takže nikdo vlastně nechce ty děti někomu dát. Je to šílenství.

628833
Jako v principu jo, ale zas určitý zvýšený nebezpečí "obchodu s dětma" a jejich zneužívání tu je, když nejsou jejich, je to snazší - příroda to pudama tak nehlídá, tak musí společnost. Ale souhlasím, že problém je na straně těch sociálek, dokonce se to dostává i na úroveň těch konkrétních pracovníků který jsou přetížený a motivovaný neudělat průšvih. Milion dětí řvoucích v kojeňáku je systémovej problém na dlouhodobou diskuzi. Jedno dítě s modřinou je něčí průser. Takže nikdo vlastně nechce ty děti někomu dát. Je to šílenství.
0 0
reagovat

Axis

Já kupoval TR kolekci za $10 a ještě nedávno jsem to někde viděl v akci, tak zkus pohledat, jestli jsi to ještě nekoupil.
628832
Já kupoval TR kolekci za $10 a ještě nedávno jsem to někde viděl v akci, tak zkus pohledat, jestli jsi to ještě nekoupil.
Axis
0 0
reagovat

MarvinP

To by ses bohužel divil. Tohle totiž ze sociálek nikdo ani pořádně nechce. Navíc teď bude super business z pěstounství, tak se nedá očekávat, že by se prolamovaly limity na adopce. Přitom lidí, co jsou zajištěni tak a někoho by si vzali jsou desítky. Osobně si myslím, že kdyby se to rozvolnilo nějak rozumně, tak neexistují žádné ústavy a pěstouni by byli tak výjiměční. Jasně, občas by si vzal dítě někdo, kdo by si z něj udělal polootroka, ale normálně si dítě může udělat sebehorší existence nebo sedmdesátiletej chlap nebo ne?
628831
To by ses bohužel divil. Tohle totiž ze sociálek nikdo ani pořádně nechce. Navíc teď bude super business z pěstounství, tak se nedá očekávat, že by se prolamovaly limity na adopce. Přitom lidí, co jsou zajištěni tak a někoho by si vzali jsou desítky. Osobně si myslím, že kdyby se to rozvolnilo nějak rozumně, tak neexistují žádné ústavy a pěstouni by byli tak výjiměční. Jasně, občas by si vzal dítě někdo, kdo by si z něj udělal polootroka, ale normálně si dítě může udělat sebehorší existence nebo sedmdesátiletej chlap nebo ne?
MarvinP
0 0
reagovat

Tony

přesně. A horší je, že to není jen pocit nás laiků, ale sociologicky i psychologicky poměrně slušně podložený fakt. Jenže o štěstí těch dětí jde všem v téhle diskuzi až v poslední řadě.
628829
přesně. A horší je, že to není jen pocit nás laiků, ale sociologicky i psychologicky poměrně slušně podložený fakt. Jenže o štěstí těch dětí jde všem v téhle diskuzi až v poslední řadě.
Tony
0 0
reagovat

Tony

Ani nechci vediet akymi "argumentami" nas tu bombarduju:/
628828
Ani nechci vediet akymi "argumentami" nas tu bombarduju:/
Tony
0 0
reagovat

MarvinP

Na platnost vysledkov je u nas potrebna 50% ucast.
Ale suhlas, serme uz na to.
628827
Na platnost vysledkov je u nas potrebna 50% ucast. Ale suhlas, serme uz na to.
MarvinP
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se