Ale vždyť on podobně komentuje i ty auta, kterým taky moc nerozumí. Má pár hesel, které opakuje, ale jinak nic. Podobný je to u Vidláka, který si hraje na znalce zemědělství, bez toho aby o tom cokoliv věděl. Má jenom nějakou větší zahradu, kde si na to hraje. Když vezli hnůj před vládu, tak si museli půjčit malý přívěs za auto, ty jo to je zemědělec!
Turek je nastrčená figurka ve dvou firmách na auta, nic z toho reálně nedělá nebo nevlastní. K té zaplacené formuli se dostal, protože mu to zaplatil jeho sugar daddy. Dost by se asi nabízelo napsat, že využil své schopnosti nasávání benzínu do kanistru, aby byl oblíbený. Nevím jak je to teď. Ale on ani nevlastnil ještě nedávno ta auta, se kterými se prezentoval.
Ano, má rád velký a starý silný auta. Já taky. Ten jeho Mercedes je cool. Taky mám velký Mercedes a jednou si chci koupit hranaté Géčko, klidně starý. Nejlepší auto, co kdy kdo vyrobil.
V životě jsem Turka neslyšel komentovat auta, abych si řekl, že je expert. Vždycky to bylo na úrovni přečetl jsem si wiki. Asi jako když něco dělá Stejk.
Jinak Formule 4 je ekvivalent manažerské extraligy boxu. Dá se najít videa mraků lidí, co si to zaplatili a jedou to poprvé. Většinou to je jeden závod nebo pár. Kdo si jich zaplatí hodně, je pak docela vysoko v žebříčku i když se moc neumisťuje. V podstatě veřejně podobný jako když si Jaromír Soukup kupoval zápasy a tituly. I když box fakt miloval, sponzoroval slušnou stáj a platil prodělečný boxerský klub, i když to byl dement lvl Turek, nemyslím si, že Turek něco udělal pro mladé jezdce.
Jo a ještě jeden point. Kdysi jsem se snažil trochu proniknout do těch jeho zapperů, kolik jich prodal a tak. A.... mám pro to jenom pár důkazů a náznaků, ale je to jenom pračka na peníze. Pravděpodobně pro Chlada.
reaguje na:
esmo
|
reagují:
esmo
|
reagovat
|

Na pravičáka jsem tě odhadoval, ale myslel jsem si, že si u Starostů.