Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49761 - 49780 Napsat příspěvek

Axis

Myslim, že mluvit o sportovních ředitelích v Saxu je v současným kontextu poněkud irelevatní. Tam jasně vládne Olegovo ego. :D

Nibali s osmiminutovým odstupem určitě neútočil na žluťák. Pavoukův pláč po tomhle incidentu mi přišel kapku přehnanej. Ale emoce byly vyhrocený a ty dva se asi už delší dobu nemaj moc v lásce. Nibs ukázal, že má koule, a že to s útokem na pódium myslí vážně, a o to šlo. Podle mě to byla jízda šampióna. Prakticky čerstvej Majka, kterej za ním v posledním kopci táhnul zbytek pelotonu, ho nedokázal sjet ani o vteřinu.

Bártič mě taky hrozně bavil, a vyrazil mi dech i svýma vrchařskýma schopnostma (byla to 12. etapa, kde dojel šestej za Puritem a minutu před žlutou skupinou).

Štybymu jsem věřil. Už na jaře na klasikách ukázal, že se toho nebojí a že na to má. Měl štěstí, že se Cav "včas" utavil, jinak by měl asi povinnosti jiný. On je pořád perspektivní závodník, ale nepomáhá mu, že je z malý, pro sponzory nezajímavý země, nabitá sestava Ettixu (i když Flower Power a nejspíš i Cav odchází), že se tam na klasiky hrne mladej žralok Alaphilippe a čím dál lepší Tony. Ale věřim, že se dokáže prosadit. On je pro mě typ vítěze, jakých máme napříč všema sportama strašně málo. Navíc kdyby neměl v týmu sobeckýho Terpstru, vypadala by jeho klasikářská sezona taky trochu jinak.

Kvůli těmhle dvěma se těším hlavně na MS. :)

Vůbec se mi líbí, jak je cyklistika strašně vyrovnaná. V podstatě celý rozdíly ve výsledku ti udělá rozdíl výkonnosti v řádu desetin procent. A je to především o tom, jak kdo načasuje formu a pošetří síly. Takový Degenkolb nebo Kristoff by mohli letos vyprávět. Double není úplně nemožnej, ale musí ti to soupeři sami usnadnit. V současný konstelaci to nešlo, ale Alberto má u mě plusový body, že se o to pokusil. Snad ho Oleg nepožene i na Vueltu. :D
636393
Myslim, že mluvit o sportovních ředitelích v Saxu je v současným kontextu poněkud irelevatní. Tam jasně vládne Olegovo ego. *:D* Nibali s osmiminutovým odstupem určitě neútočil na žluťák. Pavoukův pláč po tomhle incidentu mi přišel kapku přehnanej. Ale emoce byly vyhrocený a ty dva se asi už delší dobu nemaj moc v lásce. Nibs ukázal, že má koule, a že to s útokem na pódium myslí vážně, a o to šlo. Podle mě to byla jízda šampióna. Prakticky čerstvej Majka, kterej za ním v posledním kopci táhnul zbytek pelotonu, ho nedokázal sjet ani o vteřinu. Bártič mě taky hrozně bavil, a vyrazil mi dech i svýma vrchařskýma schopnostma (byla to 12. etapa, kde dojel šestej za Puritem a minutu před žlutou skupinou). Štybymu jsem věřil. Už na jaře na klasikách ukázal, že se toho nebojí a že na to má. Měl štěstí, že se Cav "včas" utavil, jinak by měl asi povinnosti jiný. On je pořád perspektivní závodník, ale nepomáhá mu, že je z malý, pro sponzory nezajímavý země, nabitá sestava Ettixu (i když Flower Power a nejspíš i Cav odchází), že se tam na klasiky hrne mladej žralok Alaphilippe a čím dál lepší Tony. Ale věřim, že se dokáže prosadit. On je pro mě typ vítěze, jakých máme napříč všema sportama strašně málo. Navíc kdyby neměl v týmu sobeckýho Terpstru, vypadala by jeho klasikářská sezona taky trochu jinak. Kvůli těmhle dvěma se těším hlavně na MS. *:)* Vůbec se mi líbí, jak je cyklistika strašně vyrovnaná. V podstatě celý rozdíly ve výsledku ti udělá rozdíl výkonnosti v řádu desetin procent. A je to především o tom, jak kdo načasuje formu a pošetří síly. Takový Degenkolb nebo Kristoff by mohli letos vyprávět. Double není úplně nemožnej, ale musí ti to soupeři sami usnadnit. V současný konstelaci to nešlo, ale Alberto má u mě plusový body, že se o to pokusil. Snad ho Oleg nepožene i na Vueltu. *:D*
Axis
0 0
reagovat

popik

Nikto ťa tu nedrží.
636391
Nikto ťa tu nedrží.
popik
0 0
reagovat

popik

nůůůůůůůůůůůůůůůůůdáááááááááááááááááááááááá!!!
636385
nůůůůůůůůůůůůůůůůůdáááááááááááááááááááááááá!!!
popik
0 0
reagovat

Memphis

Movistar se mi tedy moc nejevil jako kompaktní tým v kterém se jede na Quintanu. Občas mě přišlo že zbytek ani neví kdo z dua Quinta a Valverde je lídr.

Romana jsem moc netipoval na nějak supr výsledek, i tak 17. místo na superdomestika se počítá a myslím že je to mnohem lepší než si sám myslel. Contík má smůlu na sportovní řiditele v Saxu co se asi chtějí zalíbit Tinkoffovi a nejednou jasnou linku po celou dobu. A když mu v kopcích tahají jen dva lidi tak je to problém a k tomu mu stagnuje forma po Giru, kde musel nechat opravdu hodně sil. Double je dneska asi opravdu nemožný.

Nibali, ono to jeho zmrtvých vstání bylo ovlivněno i tím že chtěl vyhrát etapu ať to stojí co to stojí, další den už taky nestíhal jak se vydal. Takže spíš než útok na žluťák to bylo zmírnění vyznění Tour.

Jak píšeš, Froome mě svým projevem z kopců i na kostkách hodně překvapil a ukázal že se z něj stal komplexní cyklista. Před dvěma lety ho museli ze Sky všichni stínovat, před rokem byl vybátej a doplatil na to a tento rok si je i z kopce dokázal sjíždět. A i tím že nakonec vyhrál i puntíky svým kritikum na 100% zavřel hubu, vždyť to se podařilo po velmi dlouhé době.

Hodně mě překvapil výkon našich, Bártič ve velkých unicích a k tomu šestý v pravé horské etapě. Kreuziger nejlepší v celkovém pořadí. Leo perfektní domestik a supr start na první Tour. A Štyby no pro něj je to obrovskej sen, další vyhraná etapa na závodě grandtour. V Ettixu by měl pokračovat dál (před Tour podepsal další kontrakt) a měl by kolem něj vzniknout tým co by měl jet na něj.

Těším se na Vueltu. ;)
636384
Movistar se mi tedy moc nejevil jako kompaktní tým v kterém se jede na Quintanu. Občas mě přišlo že zbytek ani neví kdo z dua Quinta a Valverde je lídr. Romana jsem moc netipoval na nějak supr výsledek, i tak 17. místo na superdomestika se počítá a myslím že je to mnohem lepší než si sám myslel. Contík má smůlu na sportovní řiditele v Saxu co se asi chtějí zalíbit Tinkoffovi a nejednou jasnou linku po celou dobu. A když mu v kopcích tahají jen dva lidi tak je to problém a k tomu mu stagnuje forma po Giru, kde musel nechat opravdu hodně sil. Double je dneska asi opravdu nemožný. Nibali, ono to jeho zmrtvých vstání bylo ovlivněno i tím že chtěl vyhrát etapu ať to stojí co to stojí, další den už taky nestíhal jak se vydal. Takže spíš než útok na žluťák to bylo zmírnění vyznění Tour. Jak píšeš, Froome mě svým projevem z kopců i na kostkách hodně překvapil a ukázal že se z něj stal komplexní cyklista. Před dvěma lety ho museli ze Sky všichni stínovat, před rokem byl vybátej a doplatil na to a tento rok si je i z kopce dokázal sjíždět. A i tím že nakonec vyhrál i puntíky svým kritikum na 100% zavřel hubu, vždyť to se podařilo po velmi dlouhé době. Hodně mě překvapil výkon našich, Bártič ve velkých unicích a k tomu šestý v pravé horské etapě. Kreuziger nejlepší v celkovém pořadí. Leo perfektní domestik a supr start na první Tour. A Štyby no pro něj je to obrovskej sen, další vyhraná etapa na závodě grandtour. V Ettixu by měl pokračovat dál (před Tour podepsal další kontrakt) a měl by kolem něj vzniknout tým co by měl jet na něj. Těším se na Vueltu. *;)*
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Pracuješ pre Eurosport alebo ČT ?
636383
Pracuješ pre Eurosport alebo ČT ?
Memphis
0 0
reagovat

Axis

Prakticky celý Saxo bylo popravený po Giru, a ani tam to nebyla z pohledu celýho týmu kdovíjaká hitparáda. Tahali sice pekelný tempo po rovinách, ale k čemu to, když odpadli hned na začátku kopce. Alberto si to pak musel odtahat sám, a nutno dodat, že chlapci z Astany mu to vůbec neulehčovali, a to měl ještě štěstí, že Landa má tak mizernou časovku. Nicméně, před startem jsem nevěřil, že bude v horách Pavoukovi a Babičce vyrovnaným soupeřem. Sice se čekalo, že se v Alpách trochu zvedne, ale evidentně už nebylo kde brát. Ani Alberto není superman. No a od Romana jsem čekal, že po výkonu v Liège–Bastogne–Liège a ukončení toho jeho pseudopřípadu bude ve větší pohodě. Od Majky tam nakonec nějaká snaha byla, ale too little, too late. Oleg bude vždycky Oleg, sice mu do týmu nevidíme, ale asi tam nebude všechno úplně tak, jak má bejt. :D

Movis až na ten zásek v prvním tejdnu nejel špatně. Před startem Tour jsem je tipoval jako černý koně TTT a nebejt Dowsettova problému, tak by mi to asi i vyšlo. Nicméně v Alpách vsadili na hodně agresivní taktiku a šlapalo jim to nečekaně dobře. Měli schopný lidi pomalu v každým úniku a dokázali jich pak i využít. Jakej to rozdíl oproti Saxu.
Před startem se asi nenašlo moc lidí, co by Valverdeho tipovali do top 5, natož na pódium. Sice bylo jasný, že Quintanovi nešlápne ani o trochu víc, než bude bezpodmínečně nutný, ale přesto je jeho třetí místo překvapením. Povinnosti domestika si jakž takž splnil, navíc opět srdnatě bojoval a ukázal se ve skvělý formě, která mu tentokrát vydržela až do Paříže. Nibali měl dost možná pravdu, když prohlásil, že Alejandra nikdy v životě takhle silnýho neviděl.

Pamatuju se, jak jsem někdy během prvního, nebo možná dokonce druhýho tejdne kamarádovi psal "Haha, Astana, what a joke." Po protaktizovaným Giru to vypadalo na další fiasko. Na kostkách si je Froome bez problémů pohlídal, Nibali padal pořadím, gembl s Fuglsangem byl vyloženě srandovní... a vůbec. Naštěstí Nibbles to svým typickým stylem rozzářil v Alpách, domestici se jim konečně rozjeli a nakonec až defekty a motorky je připravily o lepší výsledek.

Co se týče Frooma, první dva tejdny byl bezchybnej a ani menší krize v tom posledním ho nemohla připravit a zasloužený vítězství. Přiznám se, že ačkoliv je to s jeho jízdním stylem někdy vážně těžký, držel jsem mu palce. Ten hon na jeho osobu je silně nefér. Ať už jde o "fanoušky" v kopcích nebo některý novináře. Spoustě kritiků pak musel zavřít hubu, když Nibs s Valverdem ho nedokázali utrhnout ani z kopce a Chris si je v pohodě sjížděl. Ukázal se letos jako komplexní jezdec. Ostatně celý Sky jelo výborně 90 % Tour. Thomas obrovsky překvapil vrchařskýma schopnostma a ani "třetí nejlepší sjezdař v pelotonu" se neztratil, když na čele odtáhnul obrovskou dávku kilometrů. Líbil se mi moment, když v pátek nebo kdy si Leo při sjezdu z Glandonu (myslim) sjel čelo - potom, co pod vrcholem odpadnul - a okamžitě začal servírovat bidony, nebo když jako jedinej se otáčel a čekal na Roche ve finiši TTT.
636382
Prakticky celý Saxo bylo popravený po Giru, a ani tam to nebyla z pohledu celýho týmu kdovíjaká hitparáda. Tahali sice pekelný tempo po rovinách, ale k čemu to, když odpadli hned na začátku kopce. Alberto si to pak musel odtahat sám, a nutno dodat, že chlapci z Astany mu to vůbec neulehčovali, a to měl ještě štěstí, že Landa má tak mizernou časovku. Nicméně, před startem jsem nevěřil, že bude v horách Pavoukovi a Babičce vyrovnaným soupeřem. Sice se čekalo, že se v Alpách trochu zvedne, ale evidentně už nebylo kde brát. Ani Alberto není superman. No a od Romana jsem čekal, že po výkonu v Liège–Bastogne–Liège a ukončení toho jeho pseudopřípadu bude ve větší pohodě. Od Majky tam nakonec nějaká snaha byla, ale too little, too late. Oleg bude vždycky Oleg, sice mu do týmu nevidíme, ale asi tam nebude všechno úplně tak, jak má bejt. *:D* Movis až na ten zásek v prvním tejdnu nejel špatně. Před startem Tour jsem je tipoval jako černý koně TTT a nebejt Dowsettova problému, tak by mi to asi i vyšlo. Nicméně v Alpách vsadili na hodně agresivní taktiku a šlapalo jim to nečekaně dobře. Měli schopný lidi pomalu v každým úniku a dokázali jich pak i využít. Jakej to rozdíl oproti Saxu. Před startem se asi nenašlo moc lidí, co by Valverdeho tipovali do top 5, natož na pódium. Sice bylo jasný, že Quintanovi nešlápne ani o trochu víc, než bude bezpodmínečně nutný, ale přesto je jeho třetí místo překvapením. Povinnosti domestika si jakž takž splnil, navíc opět srdnatě bojoval a ukázal se ve skvělý formě, která mu tentokrát vydržela až do Paříže. Nibali měl dost možná pravdu, když prohlásil, že Alejandra nikdy v životě takhle silnýho neviděl. Pamatuju se, jak jsem někdy během prvního, nebo možná dokonce druhýho tejdne kamarádovi psal "Haha, Astana, what a joke." Po protaktizovaným Giru to vypadalo na další fiasko. Na kostkách si je Froome bez problémů pohlídal, Nibali padal pořadím, gembl s Fuglsangem byl vyloženě srandovní... a vůbec. Naštěstí Nibbles to svým typickým stylem rozzářil v Alpách, domestici se jim konečně rozjeli a nakonec až defekty a motorky je připravily o lepší výsledek. Co se týče Frooma, první dva tejdny byl bezchybnej a ani menší krize v tom posledním ho nemohla připravit a zasloužený vítězství. Přiznám se, že ačkoliv je to s jeho jízdním stylem někdy vážně těžký, držel jsem mu palce. Ten hon na jeho osobu je silně nefér. Ať už jde o "fanoušky" v kopcích nebo některý novináře. Spoustě kritiků pak musel zavřít hubu, když Nibs s Valverdem ho nedokázali utrhnout ani z kopce a Chris si je v pohodě sjížděl. Ukázal se letos jako komplexní jezdec. Ostatně celý Sky jelo výborně 90 % Tour. Thomas obrovsky překvapil vrchařskýma schopnostma a ani "třetí nejlepší sjezdař v pelotonu" se neztratil, když na čele odtáhnul obrovskou dávku kilometrů. Líbil se mi moment, když v pátek nebo kdy si Leo při sjezdu z Glandonu (myslim) sjel čelo - potom, co pod vrcholem odpadnul - a okamžitě začal servírovat bidony, nebo když jako jedinej se otáčel a čekal na Roche ve finiši TTT.
Axis
0 0
reagovat

Axis

Totálne súhlasím. Samozrejme o Saganovi som si robil len srandu, to čo stváral tento rok bolo neuveriteľné. A jasné, Froomovi hodne pomohol tým, ale jak si aj ty spomenul, keby v 2012 nemusel ísť pre Wigginsa tak by úplne v pohode bol ten rok vyhral, take mu to aj prajem. A Quintana má ešte mnoho ročníkov pred sebou a druhé miesto s tretinovým rozpočtom oproti SKy je skvelé.
636380
Totálne súhlasím. Samozrejme o Saganovi som si robil len srandu, to čo stváral tento rok bolo neuveriteľné. A jasné, Froomovi hodne pomohol tým, ale jak si aj ty spomenul, keby v 2012 nemusel ísť pre Wigginsa tak by úplne v pohode bol ten rok vyhral, take mu to aj prajem. A Quintana má ešte mnoho ročníkov pred sebou a druhé miesto s tretinovým rozpočtom oproti SKy je skvelé.
Axis
0 0
reagovat
636379
http://www.youtube.com/watch?v=zcVqJh0qEMc *:o*
0 0
reagovat

Tour de France 2015

Souhlas s Memphisem Sagan letošní Tour v mnoha etapách takzvaně "udělal" a i dáky němu to byla obrovská show.
Froomovi jsem moc nepřál, ale za první den v Alpách si to zaslouží. A Quintana by se konečně mohl naučit jezdit v háku svého týmu na rovinách. I když včimněte si jak se v rovinatých etapách a i v nástupech pod kopci jelo, vlak SKY, bránění svého lídra vlak SKY, kopce 2 až 3 domestici SKY. To nikdo z ostatních neměl, SAXO se neumělo rozhodnout na koho vlastně pojedou a pokud byl Contík po Giru vyflusanej měla se změnit strategie. Sagan byl "jen" do počtu (zelený dres si odjel sám, spurty mu nikdo nerozjížděl a vždy se musel někoho chytit, to se pak Greipelovi vyhrávají etapy když má ve předu tři lidi) a kdyby jel za nějaký kontinentální tým bylo by mu líp. Pak nechápu Tinkoffovi proslovy...jediní kdo Contíkovi pomohli byl Křižák a Majka (jenže to je na celou etapu strašně málo), Basso vůbec nejel, Rogers a Tossato skoro neviditelní.
Podobně na tom byl Movistar, s Quintanou jel v kopcích jako domestik jen Valverde a ten jako domestik moc nefunguje a pokud si myslí že na to má tak jede a pak ho musí vysílačkou honit zpět. (kdo si pamatuje ročník 2012 a odjezd Frooma ve stoupání i když měl být k ruce Wigginsovi a pak ho naháněli aby se vrátil).
A nakonec Astana, celý tým složený ze špičkových závodníků a skoro superdomestiků a jediněj kdo pomáhá v kopcích Nibalimu je Scarponi (nejstarší závodník v týmu) abych ostatním nekřivdil i Kangert s Westrou se sem tam snažili, ale na takový závod to bylo málo.
Nu abych to uzavřel SKY měl pro tento rok špičkový tým a hlavně perfektní taktiku pro každou etapu a sportovní řiditelé věděli co dělají. To ostatní hráli občas až moc na náhodu (předvčerejší kamínek v Froomově řazení a výlet Nibaliho) nebo si mysleli že se Froome zlomí sám (což se včera málem stalo a Quintana je borec vydřít si kopec sám, Valverde mě přišel že si jede spíš o udržení podia).
636378
Souhlas s Memphisem Sagan letošní Tour v mnoha etapách takzvaně "udělal" a i dáky němu to byla obrovská show. Froomovi jsem moc nepřál, ale za první den v Alpách si to zaslouží. A Quintana by se konečně mohl naučit jezdit v háku svého týmu na rovinách. I když včimněte si jak se v rovinatých etapách a i v nástupech pod kopci jelo, vlak SKY, bránění svého lídra vlak SKY, kopce 2 až 3 domestici SKY. To nikdo z ostatních neměl, SAXO se neumělo rozhodnout na koho vlastně pojedou a pokud byl Contík po Giru vyflusanej měla se změnit strategie. Sagan byl "jen" do počtu (zelený dres si odjel sám, spurty mu nikdo nerozjížděl a vždy se musel někoho chytit, to se pak Greipelovi vyhrávají etapy když má ve předu tři lidi) a kdyby jel za nějaký kontinentální tým bylo by mu líp. Pak nechápu Tinkoffovi proslovy...jediní kdo Contíkovi pomohli byl Křižák a Majka (jenže to je na celou etapu strašně málo), Basso vůbec nejel, Rogers a Tossato skoro neviditelní. Podobně na tom byl Movistar, s Quintanou jel v kopcích jako domestik jen Valverde a ten jako domestik moc nefunguje a pokud si myslí že na to má tak jede a pak ho musí vysílačkou honit zpět. (kdo si pamatuje ročník 2012 a odjezd Frooma ve stoupání i když měl být k ruce Wigginsovi a pak ho naháněli aby se vrátil). A nakonec Astana, celý tým složený ze špičkových závodníků a skoro superdomestiků a jediněj kdo pomáhá v kopcích Nibalimu je Scarponi (nejstarší závodník v týmu) abych ostatním nekřivdil i Kangert s Westrou se sem tam snažili, ale na takový závod to bylo málo. Nu abych to uzavřel SKY měl pro tento rok špičkový tým a hlavně perfektní taktiku pro každou etapu a sportovní řiditelé věděli co dělají. To ostatní hráli občas až moc na náhodu (předvčerejší kamínek v Froomově řazení a výlet Nibaliho) nebo si mysleli že se Froome zlomí sám (což se včera málem stalo a Quintana je borec vydřít si kopec sám, Valverde mě přišel že si jede spíš o udržení podia).
Tour de France 2015
0 0
reagovat
Nedělejte si z Peťa prdel. Dělat půlku Tour chůvu Contadorovi, pak naskakovat do každýho druhýho úniku a ještě si to v cíli rozdávat na férovku s Gorilou by nikdo jinej nedokázal.

Jinak letošní Tour byla zážitek. V každý etapě spousta akce, obrovsky nabitý startovní pole, českej úspěch... co víc si přát. Hrdinama jsou pro mě kromě Sagana ještě Bardet za to, jak útočil do kopce i z kopce, Valverde za parádní formu a vyrovnanost a Nibali za aktivitu v Alpách a včerejší sólojízdu.
636369
Nedělejte si z Peťa prdel. Dělat půlku Tour chůvu Contadorovi, pak naskakovat do každýho druhýho úniku a ještě si to v cíli rozdávat na férovku s Gorilou by nikdo jinej nedokázal. Jinak letošní Tour byla zážitek. V každý etapě spousta akce, obrovsky nabitý startovní pole, českej úspěch... co víc si přát. Hrdinama jsou pro mě kromě Sagana ještě Bardet za to, jak útočil do kopce i z kopce, Valverde za parádní formu a vyrovnanost a Nibali za aktivitu v Alpách a včerejší sólojízdu.
0 0
reagovat
Tak Froome to má vo vrecku. Bude zajtra Sagan zase druhý? :D
636367
Tak Froome to má vo vrecku. Bude zajtra Sagan zase druhý? *:D*
0 0
reagovat

Axis

Brosnan už si chystá kvér :D:D
636360
Brosnan už si chystá kvér *:D**:D*
Axis
0 0
reagovat
636359
[link="http://technet.idnes.cz/nejvetsi-teleskop-sveta-08m-/veda.aspx?c=A150724_121807_veda_mla"]Tak co vy na to pane Bonde?[/link]
0 0
reagovat
Tohle prostě vždycky zamrzí.. v USA do kina je fakt zábava za všechny peníze :-
636357
Tohle prostě vždycky zamrzí.. v USA do kina je fakt zábava za všechny peníze *:-*
0 0
reagovat
Trainwreck docela netradiční marketingová kampaň.
636356
Trainwreck docela netradiční marketingová kampaň.
0 0
reagovat
636355
http://archiv.roumen.cz/a/handsome.jpg
0 0
reagovat

popik

Právě jsem našel svého nejoblíbenějšího YouTuber a učím se zaplétat link ?)
636348
Právě jsem našel svého nejoblíbenějšího YouTuber a učím se zaplétat http://www.youtube.com/watch?v=BfFn25acbJI *?)*
popik
0 0
reagovat

Axis

"xx_anaisha_xxI got lost on insta because i keep taping pictures" :D:D

636342
"xx_anaisha_xxI got lost on insta because i keep taping pictures" *:D**:D*
Axis
0 0
reagovat

Axis

Boží :+:+:+
636339
Boží *:+**:+**:+*
Axis
0 0
reagovat

Rick and Morty The Game

A protože jsou ujetý, tak i jejich hra je víc než ujetá a celá je seskládaná z obrazových polí na Instagramu.
636337
A protože jsou ujetý, tak i jejich hra je víc než ujetá a celá je seskládaná z obrazových polí na [link="https://instagram.com/RickandMortyRICKSTAVERSE/"]Instagramu[/link].
Rick and Morty The Game
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se